Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Neonáci bandához verõdött a floridai mészáros

KultúraMi más! Rákerestem Jordan Jereb-re és köves somlót és szegedi kannát láttam, mint "szélsõjobbos". A kis jordánok, mi! Egyébként az ötlet nem rossz, csak hát Amerikában a fehér nem õshonos. A Republic of Florida fehér régiót akart létrehozni, fegyveres gyakorlataikon az ámokfutó is részt vett. A fehér felsõbbrendûséget hirdetõ szervezet, a Republic of Florida kiképzéseire is eljárt a szerdán egy iskolában 17 embert lelövõ Nikolas Cruz – írja a Huffington Post. Ezt Jordan Jereb, a neonáci szervezet vezetõje mondta el az AP hírügynökségnek. Hozzátette (bármit is jelentsen ez), hogy a szervezet egy tagja nevelte fel a 19 éves tömeggyilkost.

Jereb úgy tudja, egy lánnyal volt problémája Cruznak, nem véletlen, hogy Valentin-napon támadott. A feminizmust se szerette Cruz, így nõellenessége is szerepet játszhatott a történtekben. Azt is elmondta Jereb, õk vették Cruznak az egyik fegyverét, és hogy nagyon hatékonyan használta azt, ez a kiképzésének köszönhetõ.

A Republic of Floridáról azt írja a HuffPost, hogy egy fehér etnikai alapú köztársaságot akar létrehozni Floridában. Az államban, ahol 2017-ben duplaannyi fehér felsõbbrendûségi nézetbõl fakadó gyilkosságot követtek el, mint elõzõ évben. Nemrég Új-Mexikóban ölt meg két zsidót egy 21 éves neonáci. A dettó antiszemita Republic of Florida is állítja a honlapján, megölik, aki fizikai veszélyt jelent rájuk nézve.
"Ha nem élem túl, nagyon szeretlek" - Üzeneteket írtak a diákok a floridai vérengzés közben
Magukra zárták a termeket és várták, hogy a rendõrök elfogják a lövöldözõ fiatalt.

(Kiemelt kép: AFP PHOTO / POOL / Susan STOCKER)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-02-16 06:28

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.55 másodperc
3,891,012 egyedi látogató