Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Iskolai lövöldözés: az FBI igazgató lemondását követelik, amiért nem vizsgálták ki a bejelentéseket

BelföldMert nekik nem lehetett iskolai lõterük, de az ittenieknek lehet, sõt fegyveresen járhatnak iskolába kötelezõen. Azért veszitek az adást, ugye? Donald Trump amerikai elnök péntek este Floridában találkozott a két nappal korábbi iskolai lövöldözés túlélõivel és a rendfenntartó erõk képviselõivel.

Az elnök feleségével, a first ladyvel együtt elõször a Pompano Beachen lévõ kórházba látogatott, ahol megköszönte az orvosok és ápolók áldozatos munkáját, és elbeszélgetett a lövöldözés néhány sebesültjével.
Így gyakorolt a kertjében a floridai lövöldözõ pár hónappal az ámokfutása elõtt.

Ezt követõen a megyei seriff hivatalában Scott Israel seriffel és a rendfenntartó erõk képviselõivel tanácskozott. A megbeszélésen jelen volt Rick Scott floridai kormányzó és Marco Rubio, Florida republikánus szenátora is. Rubio rövid beszédben sürgetett intézkedéseket hasonló tragédiák elkerülésére. "Ezt a közösséget és ezt az államot mély fájdalom mardossa, és cselekvést akar, hogy ez ne történhessen meg még egyszer" - címezte mondatait a szenátor Donald Trumpnak.

A szerdán a floridai Parkland középiskolájában elkövetett tömegmészárlásnak 17 halálos áldozata van, és még mindig tucatnál több sebesültet ápolnak kórházban. Az elkövetõ, a 19 éves Nikolas Cruz - aki korábban az iskola diákja volt - csütörtökön a bíróságon beismerte tettét, és 17 rendbeli, elõre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkossággal vádolják. Közben kiderült, hogy a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) súlyos hibákat vétett, mert nem foglalkozott érdemben két bejelentéssel, amely kifejezetten Cruzra hívta fel a figyelmet. A második bejelentést Cruz egyik közeli ismerõse tette januárban, aki elmondta a szövetségi nyomozóknak, hogy Nikolas Cruz azt hangoztatja: embert akar ölni.

Az FBI közleményben ismerte el felelõsségét. Christopher Wray, az FBI igazgatója és Jeff Sessions igazságügyi miniszter belsõ vizsgálatot rendelt el, Rick Scott floridai kormányzó pedig közleményben követelte az FBI-igazgató lemondását.

Dianne Feinstein kaliforniai demokrata párti szenátor bejelentette: napokon belül törvényjavaslatot terjeszt elõ arról, hogy 21 éven aluliak ne vásárolhassanak tûzfegyvert. Jelenleg 18 év a fegyvervásárlás korhatára.

Link

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2018-02-17 09:14
jajj már megin a efbijáj benne vannak nyakig... most nem maradtak a tettes személyi okmányai a helyszínen, ja és nem ketten voltak miközben az egyik kinyiffan a másiknak meg ellövik a nyelvit hogy ne tudjon beszélni..
áldozatokat kell produkálni hogy szigorítsák a csúzli tartást,hogy egyszer majd be is szedhessék a lakóságtól....
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-02-17 09:27
- nagy gondok tudnak adódni , ha egy országot nem az irányítja aki azt mondja magáról . Meg az iskolát sem az "ember" irányítja , hanem a zsidó , pedig úgy látszik .
Azt mondták neki , amiért pénzt is kap , hogy sok gyereket kell lõni ! A pénzért meg mindent !

A Cruz meg nem is tudhatta , hogy a zsidó nem ember , mert senki se mondta neki és különben is egészen ember formája van (nem a kósalajosnak!) némelyiknek.
Össze lehet téveszteni .

Itt van pl az "A" tv ! ! ! Érdemes nézni , mert tanulságos !
Betelefonálós" fórumot"rendeznek az "embereknek" (a zsidók) , akik azt hiszik , hogy aki a képernyõn látszik és beszél vissza - az is ember!

Embernek született ugyan , de már rég eladta magát a zsidónak nevezett szörnynek- tehát kedves kádárista betelefonálók , ti a zsidóval társalogtok , csak "bicsek úrnak látszik , meg somos úrnak , meg mi a neve a másiknak? nem tudom , de hogy nem emberek , az biztos ! Így aztán a 88 éves - még mindig - kádár elvtárs-szeretõ bácsi -olyan " little bit confused" lesz , mert a "szerkesztõ úr meggyõzi , hogy a soros nem is olyan soros , mert olyan soros nem lehet egy 88 éves bácsi , hogy bírna el 1 millió emigránst egy kézzel behozni !? Nem , az nem soros !
Az már örül , ha kap havonta egy újonnan lopott mûvesét , ami elég kóser !

A "baloldali" betelefonáló pedig kielégül , amiért szóba álltak vele ország-világ elõtt az ezért fizetett bérencek.

Hol vagyunk gyerekek !?
819 #3 rozsola
- 2018-02-17 09:37
Ezért kell elvenni a fegyvereket a civilektõl. Nem szabad megengedni a " Nyitott Társadalom " és az " antiszemitizmus " propagandájától megfertõzött egyéneknek a fegyvertartást.
Bármelyik " demokratikus jogállamban " a felfegyverzett " civil " nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
Magyarországon nagyon elszaporodtak a " gárdák ". A Magyar Gárda egy fegyvertelen társaság volt. Mégis a " demokratikus oldal " állandóan támadta. Ez a színház. A " magyar nácik " miatti félelmükben a zsidók és a cigányok szintén " Gárdát " alapítottak. A bûnbaknak kinevezett Magyar Gárdával ellentétben ezek felfegyverzett társaságok.A magyar gárda már nem léetzik de az ellenük felállított " gárdák " igen. Az indoklásban minden esetben a " magyar antiszemitizmus , rassziszmus " szerepel. Pedig mindenki jól tudja , ilyesmirõl szó sincs .
Mikor már azt hihetnénk , ez az érvelés elég lenne , a " demokraták " elõveszik a nyugati eseményeket. " A magyarországi zsidók azért félnek mert : franciaföldön meg németföldön baxtatják a zsidókat ". Tele van fosva az internet és a média a zsidók elleni támadásokkal , amire hivatkozva a zsidók " fegyveresen önvédelmi egységeket " hoztak létre. Hiábavaló a kérdés : " Mi közünk hozzá ? "
Persze látjuk , van rasszizmus . A cigányság durván viselkedik a magyarokkal szemben. Mégis a cigánynak van joga fegyvert birtokolni. Az elmúlt évek tapasztalatai után kijelenthetjük , a magyarokat kirabló , terrorizáló , gyilkoló cigányság fel van fegyverezve , a rendõrség és a bíróság õket védi. Miközben a magyarnak nincs fegyvere , nincs szava. A sok agyhalott " demokrata " peidg még el is hiszi , hogy a cigánynak joga van fegyvert birtokolni mert a magyar .....
Néha elõfordulnak cigányok elleni cselekmények. A média nagypofával teleöklendezi a médiát mintha az elkövetõ magyar lenne. A valóság viszont mást mutat. Ha az egyik cigánycsûrhe írtja a másik cigánycsûrhét , miért a magyar van hibáztatva ? Emelett a " génkoktélosok ' is bõven kiveszik a részüket a cigányok elleni akciókból. A hivatalos propaganda szerint a cigányok rettegnek , tehát joguk van a fegyverhez. Ugyanez érvényes a zsidókra is
A rengeteg amerikai esetbõl levonhatjuk a tanulságot , akinek fegyvere van az bármikor " bekattanhat ". Ebbõl kifolyólag Magyarországon a fegyvert birtokló zsidó és cigány potenciális veszélyforrás amit azonnal el kell hárítani. Ismétlem , se zsidónak se cigánynak nincs magyarázata a fegyverviseléshez , senki sem fenyegeti vagy bántja õket.
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-02-17 10:46
igen - kedves rozsola - a megszállt és elpusztításra kiszemelt országok lakóinak ez a sorsa , hogy a megszálló zsidó szörny biztonságba érezhesse magát.
Tudják , hogy mi pedig ezt is eltûrjük , mert minden vágyunk ,hogy a zsidó ebben az országban jól érezze magát és sabadon garázdálkodjon .

Orbánt is erre a feladatra választottuk ! Vona is el lett bírálva zsidó szempontok szerint.

Meg is felelt nekik ! Gyurcsányt meg már elõtte elbírálta a dobrevklári. de túl balfás volt és lebukott.

Nyugodtan zsidózhatunk tehát , van annak értelme !
80 #5 monguzking
- 2018-02-17 16:24
nem ismerem pontosan az eseményeket de eddig mindig hamis zászlos müvelet volt szinte minden...mintha azt mondták volna hogy álarcban tüzzelt majd elvegyülve tömeggel kiment---s van felvétel rola???mert ha nincs akkor nem ö volt----kilött golyok számához képest sok volt a halott tehát jol lött aki lött
154 #6 kakas
- 2018-02-17 17:31
819 #7 rozsola
- 2018-02-18 10:12
Akkor sem helyes az antiszemita propaganda. Nekünk nem éri meg , megteszi ezt a lengyel kormány.
267 #8 Perle
- 2018-02-18 11:21
Elolvastam több tucat híradást az esetrõl, emelyben az áldozatok egyharmada kiválasztott volt. A hírek csak kízárólag róluk szólnak, az õ szüleik, testvéreik nyilatkoznak, mintha a többi áldozat említésre méltõ sem lenne, az õ életükért nem lenne kár.:o
A média kimutatta a fogafehérjét ebben az esetben is. Mindez a demokrácia , az emberi jogok "fellegvárában".
Itt az egyik írás:https://forward.c...-shooting/

A lövöldözó fiú szülõ( de õt fel nem nevelõ anyja) jujdejó asszony volt. A fia pedig antiszemita lett. s_huh

Ezt nyilatkoza a gyilkos az anyjáról egy SZÍENEN cikkben:

"During one of the anti-Semitic rants in the chat, Cruz spoke of his birth mother, saying, "My real mom was a Jew. I am glad I never met her."
s_nezem

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.80 másodperc
3,410,699 egyedi látogató