Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Le akarta leplezni a Fidesz által utált politikust a közmédia, de épp fordítva sült el

BelföldCion bölcseinek jegyzõkönyvei, ahogy mondottam, egyébként meg mid egy szálig nyakig benne vannak a zsidó seggében. Leleplezõnek szánt dokumentumot talált a köztévé Híradója az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosának tollából, de õ csak a bekövetkezett eseményeket jósolta meg majdnem helyesen.

A "Homo sorosensus", azaz a Soros embertípus létrehozásának szükségességérõl írt 2009-ben Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa, adja hírül az MTI a Hiradó.hu-ra hivatkozva. Muiznieks azzal vívta ki a kormány és médiája haragját, hogy bírálta a Stop Soros törvénytervezet-csomagot, és korábban is számos esetben konfrontálódott a kormánnyal – ahogy Európában azt megtette más kormányokkal is, amikor rasszista, önkényes és egyéb nemkívánatos mozzanatokat észlelt.

A leleplezõnek szánt felfedezés egy tanulmány, amelyben Muiznieks arról ír "sokan közülünk azt feltételezték, hogy két évtizeden belül létre tudjuk hozni az új nyílt társadalom emberét. Ez az új ember – a Homo sorosensus – hivatott felváltani a Homo sovieticust, amely lassan elbomlik a történelem szemétdombján". Milyen is ez az új ember?

A "Homo sorosensus" a közép-európai egyetemen (a CEU-n), vagy nyugaton (Angliában vagy az Egyesült Államokban) tanul, aktívan részt vesz a megreformált közép- és kelet-európai gazdasági és politikai életben, mi több, egy átmeneti idõszakot követõen a "Soros embertípus" nemzedéke megszerzi a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót – idézi a tanulmányt az MTI.

És igaza lett, Magyarországon mindenképp: Orbán Viktor, Szájer József, Schmidt Mária, Kövér László, Németh Zsolt, Deutsch Tamás vagy Kovács Zoltán kormányszóvivõ mind Soros-ösztöndíjasok voltak, avagy Soros pénzén tanultak, és pártjuk meg is szerezte "a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót". Az már nem ilyen egyértelmû, hogy ezzel véget is ért a Homo sovieticus uralma.
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-02-17 16:58
, hogy a soros nem lehet embertípus , legfeljebb csak zsidó típus!
A besztercei szilva nem lehet autó típus , csak szilva típus !
Aki nem csípi' a zsidókat , nem lehet rasszista - legfeljebb csak antiszemita !
Ember a kutyáját nem veszi feleségül , erre a bravúrra legfeljebb csak egy zsidó lehet képes !

A homo szélusz bernadettínusz ne akarjon minden magyar miniszterelnöke lenni , mert egyetlen Ember sem akar lenni az összes zsidóé!
A szélusz bernadettínusz nem "homo" !

Miért nem találják már meg a helyüket ezek a rettenetes - unidentified- kreatúrák a periódusos rendszerben ? !
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-02-17 17:42
nnna ! a gyurcsány is elkezdte a választási ígérgetést.

Azt állítja , hogy aki rá szavaz , annak 4 évig nem lesz kilõve a szeme .

Lehet hinni neki ?
684 #3 atacama
- 2018-02-17 18:46
akasztani mindet válogatás nélkül!!!!!!!
megszolgálták rég!!!!!!!!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
3,405,279 egyedi látogató