Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Holokauszt: olajat öntött a tûzre a lengyel kormányfõ

BelföldEjnye no, azt a rohadt jahve-qvaistenit a zsidóba, hát mégiscsak lesz még itt holokoszt? Úgy legyen! A zsidók holokausztban játszott szerepérõl beszélt a lengyel miniszterelnök a müncheni biztonságpolitikai konferencián. Az izraeli kormány tiltakozik. A két ország viszonya azóta egyre feszültebb, hogy Varsó börtönnel büntetné azokat, akik azt állítják, hogy a lengyel állam is felelõs a holokausztért.

Olajat öntött a tûzre a lengyel kormányfõ a müncheni biztonságpolitikai konferencián. Egy izraeli újságíró arról az új törvényrõl kérdezte, amely börtönt helyez kilátásba azoknak, akik a lengyel állam holokausztban játszott felelõsségérõl beszélnek nyilvánosan. Mateusz Morawiecki a jogszabály melletti érvelés közben a zsidók holokausztban játszott szerepére tett megjegyzést.

„Rendkívül fontos megérteni, hogy természetesen nem lesz büntethetõ az, ha valaki azt mondja, hogy lengyel állampolgárok is voltak az elkövetõk között, épp úgy, ahogy voltak zsidó elkövetõk, orosz elkövetõk és ukránok is, nem kizárólag németek” – fogalmazott.

Börtön is járhat a „lengyel haláltábor” kifejezés használatáért

Megszavazta a varsói parlament azt a törvényt, amely betiltja a szókapcsolatot.

Izrael szerint már a lengyel felelõsséget firtató törvény is holokauszttagadás, a lengyel kormányfõ mostani kijelentése pedig elfogadhatatlan. „A lengyel miniszterelnöknek itt, a müncheni konferencián tett kijelentései felháborítóak, és a történelmünk megértésének hiányáról, a népünk tragédiájával szembeni érzéketlenségrõl tanúskodik. Beszélni fogok fele errõl” – reagált Benjamin Nethanyahu izraeli miniszterelnök.

Közben a lengyel holokauszttörvény sorsa sem dõlt még el véglegesen. Bár a parlament és az államfõ is támogatja a változtatásokat, a kritikák hatására Andrzej Duda államfõ az alkotmánybíróság véleményét is kikérte a jogszabályról.
Link

Hozzászólások

809 #20 megmondhatom-e
- 2018-02-19 19:42
-kedves gondolkodók , hogy a mágnesnak 2 pólusa van , azok nélkül vasdarab a neve .
Amíg zsidó létezik az univerzumban , addig az egyensúly helyre akar állni ! Vagyis az antit a zsidó állítja elõ , ha tetszik , ha nem .
Zsidó nélkül békés emberiség lenne, ez az állapot az a piros , sok magvú , lédús konyhakerti növény - én nagyon szeretem nyáron - nem tévesztendõ össze a paprikával !

De sajnos a konyhakertben nõ dudva és muhar is ! Ezt ki kell kapálni méregbõl , tiszta erõvel !

Ez a teendõ a zsidóval is pontosan ! Ezt nevezzük antiszemitizmusnak( nem rasszizmus!) , hogy szofisztikáltabbnak tûnjünk , meg sznobnak is - köznyelven meg úgy mondjuk , hogy utálom , mint a szar bernadettet! ( egy példa , de számtalant lehetne mondani ) ( skeleton covered with skin )

Ez a realitás .

Imre -lehet álmodozni , hogy a zsidó téma lassan kifullad , de még a paprika is messze van , nemhogy a paradicsom .(még hófoltok vannak , délután voltam a kertben)
monguzking - érzékelem a fényt , de ha eddig nem kápráztatott el , a maradék idõben reménykedhetek . Depressziós sem lettem , pedig a zsidó mindent elkövetett.
rozsola - szerintem jobban tudod , mint én ( én az idõm javát csavargással töltöttem , meg agysejtjeimet sem szaporítottam buerlecitinnel ) , hogy az idõ 1933és 1945 között is ugyanazon kreatúrák tervei szerint szervezõdött , mint az idõ az elõtt és az után . Ha akkor még nem éltél - így nem tudtad megparancsolni a retteneteknek , hogy "viselkedjünk gyerek ! normális !?",
akkor most megpróbálhatod , hisz most "élsz" ! Ugye , úgy tûnik ? Aztán várd a hatást !

Akik nevének a kiejtésétõl is rettegnek sokan - pedig - jól tudod - a zsidók áldozatainak számát - igen "a pincét is ráomlasztani" nem számítana bûnnek csak érdemnek , mint a holokauszt , ha azt nem épp a zsidók szerették volna lebonyolítani "testvéreik" számának drasztikus csökkentése céljából .

De a magyarok pincében elrejtve védték meg a fenevad férget , elárulva saját véreiket . - sajnos.

A zsidók még ezt is megköszönik - mert zsidók !
819 #21 rozsola
- 2018-02-20 16:02
Értem én , de inkább hanyagold az ilyesmit. Ne ficánkolj !
Jelenleg " útban vagy " zavarod a " kilátást " és lármát csapsz.
Véletlenül se akarj beleavatkozni " ISTEN " dolgaiba. Számodra legyen elég annyi , : " Hitler elõkészítette a Zsidó Világcsászárságot , ami létre is jött. A Világcsászár udvari kancelárja pedig nem más mint Soros-Schwartz Gyuri ". És pont !
Nekünk semmi közünk a " zsidókérdéshez ". Ez az õ dolguk. Majd lerendezik egymás között. Számunkra csak az fontos , hogy kerüljük az " antiszemita " megnyilvánulásukat. Mert amint felüti a fejét az " antiszemitizmus " , a zsidajok összezárnak. Ebben az esetben a zsidók békét kötnek önmaguk között és együttes erõvel támadnak ránk. Emélkezz csak a Whermacht és az SS közötti " összhangra " ! Biza ott volt a kutya elásva .
Mondok egy példát is. Oroszország megegyezett Németországgal az Északi Áramlat kapcsán. Erre a lengyelek összepacsiztak az amerikaiakkal és be is indult a " gázvezetékháború ". Ja persze , a lengyel direkt keresztbe akar tenni az orosznak ! Persze persze , Varsó már régen egyeztetett Moszkvával. Az orosz mossa kezeit : " kedves németek , mi adnánk gázt csak ... ". A lengyel meg hisztériázik az amerikai palagázért mer' : " mentesülni kell az orosz gázfüggõségtõl ". Mindenki számára világos , a két projekt nem fér meg egymás mellett. Mi lesz a megoldás ? A lengyel keresztbe akar tenni az orosz - német biznisznek , a németnek meg nem tetszik az amerikai-lengyel buli. Ki fog igazságot tenni ? Hága ? Tel-Aviv ?
Varsó hisztériázik , " rettegünk az orosz agressziótól ! , Látjátok ? Megint hadgyakorlatoznak , csapatokat vonnak össze stb " ( Pontosan úgy ahogy Putyin megüzente. A lengyel meg pontosan tudja a létszámot és helyszínt - véletlenül ) . De ezek a németek éppen a minket fenyegetõ oroszoktól akarnak gázt venni. Vagyis ezzel növelik a Kreml hadiiparának keretét . Mi nem kérünk az olcsóbb orosz gázból , nem adunk pénzt Moszkvának fegyverkezésre . Viszont nem kérünk migránsokat ! Vagyis veszünk tõletek palagázt , beengedjük a NATO egységeket de migráns az nem kell !
Mit tehet Amerika ?
1. Az orosz gázt ki kell szorítani Európából
2. Katonailag meg kell szállni a Közép-Keleti részt
3. Európát tele kell pakolni migránsokkal
4. Biztosítani kell a német gazdaságot , meg kell védeni a német érdekeket mivel Németország fizeti ( hivatalosan ) Izrael " jólétét "
5...
Lengyelország " lefekszik " Amerikának , palagáz , Nato csapatok meg hasonlók de cserébe nem akar " holokausztpénzt " fizetni Izraelnek amit Németország beszed és átutal. No , Amerikai " Soros tiupsok " ! Mi a fontosabb ? De kurvagyorsan döntsetek mert Putyin naponta ad jobbnál jobb ajánlatokat és Kína is naponta kopogtat az ajtónkon ! S lám dolgozik a " Szentlélek " ! Washington és Tel-Aviv viszonya nem felhõtlen.
Magyarország . Köztudomásúan zsidó betelepedési célhely. Csakhogy Magyarország ( új ) gazdája kicsit felemelte a " lakbért ". Az EU , ezt mindeki tudja , Izrael házipincsije. No , Tel-Aviv ! Döntsd már el , mi a fontosabb ? Az EU vagy a " célhely " ? Mert a kettõ nem összeegyeztethetõ. Ezt látjátok most
Az Orbán Rezsim " antiszemita " mert " spekulánsnak " nevezi Sorost , törvényt akar hozni ellene , nem hajt fejet az EU elõtt. A " demokratikus ellenzék " szintén " antiszemita " mert támadja az Orbán Rezsimet amely " Izrael nagy barátja " és a Fideszt ami a Likud testvérpártja. FansziaoHszágban pedig áll a bál az " antiszemita politikát folytató " Makarónigyerek miatt. A zsidók tömegesen menekülnek el mert nem érzik magukat biztonságban. Ugyanilyen " antiszemita politikát folytat Merkel is " Értitek ti ezt ? A legnagyobb holokausztpénzt befizetõ Németország éllén " antiszemiták " állnak. Az USA pedig õket támogatja.
Közelednek a választások. Ki fog az " ellenzékre " szavazni ? Hisz a " demokratikus oldal " mindenben követné az EU-t ami nem más mint a két " antiszemita " azaz Macron-Merkel diktatúrája ! Érhetõ ha a többség a Fideszre fog szavazni. Csakhogy ha ismét a Fidesz nyer , a következõ ciklusban nagyon úgy néz ki , hogy Orbán kivezeti az országot az EU-ból vagy ha igy folytatja , az EU egyszerûen kidobja. Akárhogyan is lesz , Magyarország " nagy gondban lesz "
Addig is kedves " demokraták " és Rezsimrajongók tietek a ring !
" Hölgyeim, Uraim és Genderek ! A jobbsarokban az Orbán Rezsim hívei , a balsarokban a demokratikus oldal . A mérkõzés 12 menetbõl áll. Gyõzzön a Jobbik ! "
Értiek már , hogy miért tilos a számunkra az " antiszemitizmus " ?
" Jézus " jól kigondolta ezt !
Nekünk csak arra kell figyelnünk :
1. Nehogy " békét " kössenek
2. Egyik oldal se tudja lenyomni a másikat
3. A zsidó - zsidó belharc minnél hosszabb és minnél durvább legyen
Közben pedig " ISTEN " építkezik. Gyorsvasutak :
1. Belgrád - Judeapest
2. Judeapest - Prága
3. Judeapest - Varsó
4. Judeapest - Kolozsvár
stb
809 #22 megmondhatom-e
- 2018-02-20 20:09
szép volt és bõséges ! rozsola

Az EU-ból az fog "kiléptetni" minket , akire szavaznak a szavazók -addigra fel lesznek bõszítve kellõképpen !
Talán kiléptetni sem kell , mert elolvad a saját hõjétõl megégetve bennünket is !

Az antiszemitizmus pedig tartalmasabb lesz !( a mágnes miatt )

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
3,405,788 egyedi látogató