Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szochnut, mint zsidó migrációt támogató Soros intézet

BelföldA betelepített zsidóknak házakat vesznek (lényegében a teljes buzifesztiválos Andrássy út) és a qva anyjuk tudja még milyen sötét ügyletekben vannak benne, mert ez lényegében a mosad leányvállalata, így ugye likvidálandók így es, úgy es!
Szochnut Kelet-Közép-Európa
A Szochnut (The Jewish Agency For Israel) elsõdleges célja, hogy kapcsolatot teremtsen Izrael és a diaszpóra zsidósága között. Eredetileg cionista szándékkal hozták létre közel száz éve, a mai napig is az Izraelben letelepedni vágyók legfõbb segítõje.

Magyarországon, ahol a régió legnagyobb zsidó közössége él, 1989-ben kezdte meg mûködését. Mára a budapesti iroda Európa kilenc országáért felelõs.

A szervezet fõ feladatai közé tartozik az izraeli kultúra, a héber nyelv, a zsidóság történelmének és hagyományainak megismertetése, eljuttatása minél több emberhez, és ezáltal a zsidó identitás megõrzése, erõsítése.

Különféle oktatási programokra, ösztöndíj-programokra, szakmai gyakorlatokra, nyelvtanfolyamokra, önkéntes munkákra juthatnak ki Izraelbe általunk az érdeklõdõk. Rendezvényeket, nyelvtanfolyamokat, elõadásokat, szemináriumokat szervezünk Magyarországon és a régió országaiban.

Kiemelt feladatunk a zsidó fiatalok támogatása, oktatása, így a zsidó ifjúsági szervezetek tevékenységét is segítjük és figyelemmel kísérjük.

A Szochnut magyarországi alapítványa a ZSOIK Alapítvány - Zsidó Oktatási és Információs Központ Alapítvány.
Link

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2018-02-19 19:58
az izraeli kultúra, a héber nyelv, a zsizsik történelem és hagyomány...ez három amiböl legalább kettö tele van hazugsággal, (vagy irhatnék fikciót, illúziót, kamut, és a legújabb vallási toldalékot; a hollókamut),

a nyelvröl nem sokat tudok, de nem is nagyon érdekel...a másik kettö után nem lepne meg az idegen elemek beépítése abba is...
shálom aléchem az pl. szálem alejkum arabusul, s az arab busul is, de mi ne busuljunk, van arab szemita is...

szóval nyomul a szemét...miután kilopta európa szemét (meg amerikáét, de az az ö bajuk..), és nincs reakció, nincs önvédelmi reflex, csak a nagy, döbbent csend...meg a porhintés a stopsoros offsoros hitsorsos mübalhéról a karikás ostoros bugaci bögatyásoknak...vakulj magyar, ne láss tót! (vagy ne láss jót?)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
3,401,641 egyedi látogató