Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazzatok! -orosz módra

BelföldMa hallgattam a Mária rádiót, mert olyan szép magyaros zenék mentek benne és olyan kenetteljes volt, mintha egy hang akár igaz lenne belõle. Csinálják a kedvet, hátha úgy érzi magát a buzi magyarja, hogy most aztán de mennyire! Nem ragozom. Fos az egész. Oroszoknál is kampány van. Kemény idõk jönnek! Szavazni kell! Nem értem, akkor mi a faxnak "isten" vagy mi a fene. Bármikor számított, hogy egy rossz agyatlan húgyagyú banda mekkora ökör? Link Link Persze, hogy nem. Most is csak azért, mert szeretnék elhitetni, hogy elõ van készítve a terep a "demokratikusan" legitimált váltáshoz. Cirkusz az egész. Ahogy olvasom, a zöm Putyint ugyanúgy méri ott, mint a pincsijét itt és pont leszarja már az oligarha-zsidó cirkuszt.

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2018-02-21 17:59
ez a putin még aza putin? vagy már nem aza putin...
szavazzunk mi is orosz módra.. betárazva... csak fikció
de felcsúton még nagy dolgoknak kéne történnie a stádiumban...neeem?
819 #2 rozsola
- 2018-02-22 15:15
Ej ej !
Még mindig képtelenek vagytok felfogni. Szeretett Viktorunk nem szórakozásból harcol Soros ellen , harcol mert a " magyar emberek ezt akarják " ! Vagy már elfeledtétek a " Nemzeti Kó(h)nzultációt " ?
Nem kell az okoskodás , értsétek meg " egyszer s mindenkorra " : " A nagy Orosz Nemzetet a megsemmisülés fenyegeti !!!!
Aki pedig ezt tagadja az nem tesz mást mint : " Gyalázza az Orosz Anyaföldet !!!!
És ennyi !
" Ha nem marad a Fidesz kormány , Magyaroszág és a Magyar Nemzet meg fog semmisülni !!!
" Ezért meg kell védenünk a keresztény kulturánkat a migránsoktól !
És ennyi !!!
Nincs pofázás , nincs okoskodás. Aki pofázni mer az " Soros embere " !
Tanuljátok már meg : " Aki nincs velünk az ellenünk van !
4 #3 Posta Imre
- 2018-02-22 15:51
Rozsola, aki nincs velem, az ellenem van! Attól még, hogy nem csak látom, de értem is a kis húzásokat és sejtem a végkifejletét, sõt tán okozatát, még nem biztos, hogy innen a békasegge "pozícióból" akár helyeselni kellene, vagy lehetne. Persze más lenne a helyzet, ha benne lennék a "kieszelõk" és kiesztelenk között és sem jogom, sem lehetõségem nem lenne szóvá tenni "mi fáj". Amit látsz, a következõ: minden tetvedék zsidó él, virul és a cigányok úgyszint, de meg a többi õskövület szemét. Maximálisan nem csak meg lehet érteni azt, aki belexarik már ebbe az "isteni" rendszarba, de azt is, aki semmilyen módon nem akar részese lenni a "szebb jövõnek", melyet ugyanazon szarházi zsidó-gecik neve fémjelez, mint az elõzõt. Bár érthetõ, de ettõl még fikarcnyit sem hiteles. Ha "isten" csak erre képes, felõlem leszophatja magát.

Saját gyártmányú védett mobilokat kapnak az orosz katonai vezetõk

Orosz gyártmányú, erõs védettségû mobiltelefonokkal szerelik fel az orosz védelmi minisztériumban azokat a tiszteket, akiknek a legszigorúbb titkosítású iratokhoz van hozzáférésük – írta az Izvesztyija címû napilap csütörtökön a védelmi tárcára hivatkozva.

A 115 ezer rubel (mintegy 515 ezer forint) értékû készülékek felhasználói hadgyakorlatokról vagy kiküldetésbõl a polgári mobilszolgáltatók hálózatán keresztül férhetnek hozzá a kódolt katonai vonalakhoz. A zafírüveges, színes kijelzõvel és MP3-lejásztóval ellátott tiszti mobilok fémbõl és mûanyagból készült házát ütésálló gumírozott tok védi.

Orosz tiszt növendékek. Képünk illusztráció. (MTI FOTÓ/EPA/JURIJ KOCSETKOV)

A telefon mínusz 20 és plusz 50 fok közötti hõmérsékleten és vízben egyméteres merülési mélységig üzemképes. A készülékbe, amely a hanginformációt kriptográfiai védelemmel látja el, jelkódoló egységet szereltek be. A mobiltelefon elvesztése esetén a kódolási kulcs törlõdik. Az Izvesztyija szerint a készülékeket a Megafon szolgáltató SIM-kártyáival látják el.

A lap közölte, hogy az orosz hadsereg vezetésénél korábban közönséges, külföldi gyártmányú, két SIM-kártyás mobiltelefonokat rendszeresítettek. Az egyik kártya a felhasználónak a hálózathoz való csatlakozását biztosította, a másik funkciója pedig a kriptográfiai védelem volt.

Az Izvesztyija egy héttel korábban azt közölte, szintén a védelmi tárcára hivatkozva, hogy a katonákat eltanácsolták a közösségi oldalak és a telefonjaik geolokációs funkciójának használatáról, továbbá arról is, hogy a szolgálatukkal kapcsolatos információt osszanak meg a világhálón. A minisztérium megkezdte annak a jogszabálynak az elõkészítését, amely kötelezõvé teszi majd ezen ajánlások betartását.
https://www.hirad...i-vezetok/
80 #4 monguzking
- 2018-02-22 16:46
valoban felakarják számolni nemzetállamokat igy föleg oroszországot s izraelt de ennek ellenére ugyan miért kénne támogatnom magyar munkásként ezt a likudos ügynök geci tolvaj cigányt orbán metszet farkut--nekem ellenségem soros s minden amit képvisel de orbán is ellenség----soha semmi körülmények között nem közösködök gazemberekkel--igy bal-jobbik s fidesszel sem
4 #5 Posta Imre
- 2018-02-22 17:47
Monguz, már felszámolták. Esetleg valahol Afrikában és Ázsiában lehet még egy-egy "nemzet-töredék", amely nemzetnek nevezhetõ a szó minden értelmében. Itt is csak a látszat van és a "szózat", hogy van valami, ami nincs, mert ha lenne, nem lenne az, ami van. Ez ilyen egyszerû!
819 #6 rozsola
- 2018-02-23 14:05
Rendben Monguz. Kit támogatsz ? Kivel lehet tárgyalni ?
4 #7 Posta Imre
- 2018-02-23 14:46
Rozsola, nem kötelékképp, de Jézus ugyan mit kezdene ezzel a kérdéssel, vagy Budda, hogyan válaszolna rá, esetleg Konfuciusz mit magyarázna rajta?

Igen, észleltem, hogy 2011 január 01-én (ha jól rémlik) leadták A hõs címû kínai szerzeményt. A császárt nem ölte meg, mert látta, jobb útra tér és "nemzetegyesít". Helyette vállalta a vértanúságot, vagy mit. Híres monológ onnan:

Szatori (áttörés)

1. szabály. Mindig váljon eggyé a kardforgató a karddal! Mikor az ember a kard és a kard az ember, még a penge is élesebb!
2. szabály. Ha a kézben nincs kard a szívben van. Még puszta kézzel is lesúlytja ellenfelét akár 100 lépésrõl, ha tetteit a szív vezérli.
3. szabály, a kardforgató legfontosabb szabálya. Ha sem kezedben, sem szívedben nincs kard, az elméjében õrizze örökké és nem lesz több ölés, csak béke!"

-> postaimre - 2012. november 29. 10:42 · 21 hozzászólás · 3460

Úgy vélem, hogy azok, akik ezen az "oldalon" kijárták a skolát, õk már nem "szavaznak". Kevesen vannak és egyre fogynak, statisztikailag nincs is jelentõségük. Megértették, hogy ami itt "isten állatkertjében van", az nincs és bolond az, aki azt lévõként kezeli. Ettõl még persze ide vagyunk láncolva és úgy teszünk, mintha élnénk, de nem.

Tárgyalni? Mirõl? Mit gondolsz, niche z már rég lejátszva? Lépésrõl lépésnyire közelebb a következõ frázishoz.

Választás? Ugyan mire fel? A népnek nincs legitimitása! Nem csak az általa megválasztottnak csalás ide vagy oda, de inkább ide. Egy agybaxott nép nem választhat és felmerül a kérdés, hogy bármelyikünk, akit odahajtanának a az urnákhoz egy x-re, mennyire van tudatában annak, mire is kell õ és mi lesz aztán, ha a "felhatalmazásával" a "vezetõi" meglépik a soron következõt. Lásd be, neked is csak halvány fantáziád lehet róla, hogy viktorkával mit hajtatnak végre és reménykedhetsz benne, hogy esetleg mégis azt, amire gondolsz, ám ennek semmi jelentõsége. Aki ma még bizalomra bazírozik, hangoztatja az nagyobb luzer, mint winner. Nincs bizalom! Erre minden oka megvan az itt lévõknek. Ugyanúgy nincs Putyinnak, mint a többinek, és ez nem személyes ügy. Ilyen a "politika". Elmondom a "játék" lényegét, figyelj jól!

Ha játszol, veszítesz! Minden esetben. Ez így volt mindig és így is kell maradnia. Ha nem játszol, úgy mindent elveszíthetsz sokkal elõbb, de cserébe valami egészen mást kaphatsz meg. Még nem tudom a nevét, formáját sem és nem is érdekel. A játék sem.
118 #8 keepfargo
- 2018-02-23 15:46
Imre, a választ ebböl a kifejezésböl indulva keresném:

"Isten állatkertje"

Ez az "emberi világ", mai állapotában, valóban inkább állatkert, ahol az állatfajok kb. annyi harmóniát tudnak felmutatni az egymás-mellett-élésben, mint a vadon élö állatok ( olykor még annyit sem).
Ahogy korábban pedzegetted, az Ember-nek maradás nem sikerül; nem maradásként, inkább maradiságként fogja fel a mesterséges ("tudatilag" összehazudott ) "társadalom".
Na, ez még nem minden; mert ugye, itt van az állítólagos Isten(ség) állítólagos célja (amiben "csak" hinni lehet; logikáját eddig nem találtuk): nevezetesen az, hogy az Ember Istenember - lehetne, ha hinne valamiben.

Mi lenne ez a valami? Hát, ugye; a Szeretet ereje.

Mi Magyarok (így, nagybetüvel, mert "kihalófélöben" vagyunk már és nem tömegesen ), valahol a lelkünk mélyén (na, megint egy ritkaság) érezzük, hogy a Szer-Etet több, mint hogy : "szeretem a Tescót, olyan cuki cuccok vannak" - de ez a Szer nem közkincs, csak unikum, s nem Hungarikum, - hát még az Etet...mert itt, ha valaki valakit etet, az nem szerrel, inkább sz..ral történik.
Na, csak ennyi.

Kiút? Lehetne: a Hit, abban hogy az Istenember megtanul isteni módon gondolkodni, viselkedni, élni. Erre azonban a mai felállás szerint esélye nincs.

Mi marad? Az egyéni hit; hogy igenis lehet-ne, kelle-ne de mindenképpen ille-ne megpróbálni.
A baj az, hogy az emberanyagot kellene vagy lecserélni hozzá, vagy tudtán kívül tudatmódosítani. Amig ez nem halad, vagy el sem kezdödik, addig csak a régi egyéni kiút marad: a stiglickertbe, a szomorúfüzek alá, vagy ki a kéményen át, s a maradék egy mar(ad)ék hamu, ami nem kamu...

Az a bizonyos 21 gramm pedig, ha akarja, kezdheti elöröl szinte ugyanazt a müsort, amit sokezer éve...feltéve, hogy maradt még kedve hozzá a legutóbbi szegényes müsort végigkínlódván.

(müsor helyett elöbb" müsör"-t írtam! - frajdi, hisz ma már a sör is ritkán valódi, olyan, mint a többi cucc..)
80 #9 monguzking
- 2018-02-23 17:44
Rozsola az a baj hogy orbán tettei arrol tanuskodnak hogy ö cionisták embere kik uj izraelt akarnak létrehozni magyarok nélkül----putyin ha még kiválo államférfi is lenne ki nagyszerü birodalmat is épitene melyben kiválo cár lenne akkor is ugyan miért támogatnám???Nézzük meg történelmet Jullius cézár kiválo államférfi volt ki megérdemelte volna hogy cézárri rangra emeljék de mégis romai szenátorok egycsoportja megölte--szerintem akkor még joval magasabb szintü volt emberanyag mint most---utolso jo államférfi marcus aurélius volt---aztán egyre gyatrább cézárok jöttek...caligula-néro s a többiek--aztán tudjuk hogy mi lett a romai birodalom sorsa---de figyeljük már az embereket is hogy degenerálodnak le egyre-jobban-----visszatérve mosthoz--tehát ha putyin nagyszerü is lenne akkor is halála után egyre rösszabb cárok lennének s végül elpusztulna birodalom--tehát minnek támogatsak olyan biodalom létrejöttét amely ugyis elfog pusztulni---vegyük már észre hogy nem a vezetök a kulcskérdés az emberiség felemelkedésében mert még olyan szakrális uralkodo mint attila sem tudta csak rövid idöre kiemelni emberiséget mocsokbol aztán halála után összeomlott minden----mi a probléma????----hát az ember pontosabban a programozása----csak olyan vezetöt támogatnék aki az ember programozása ellen hirdetne háborut---az embert kell felszabaditani.........
4 #10 Posta Imre
- 2018-02-23 17:55
Monguz, ne emészd magad ezen, nem számít kit lájkolsz, sõt a történelem tanítása szerint mindig a legelszántabb és a legtöbbet tudókat a "diktátor" valódi kivagyiságáról ölik le elsõ sorban, de a többi se késik.

Kípfargó a SKARABEUSZ, mint szimbólum talán segít. A szarban születik, majd abba rejti, mi legfontosabb a faj fennmaradása érdekében. Nehéz észrevenni ezt azoknak, akik nincsenek szarban eléggé.

A "szeretetben" nem hiszek. Üres szó, s ha van is benne valami, az a kognitív pszichológia érdekkapcsolattá formálta szakmailag. Az igazságnak lehetne itt az ideje, de nem lehet, mert ez a világ a hazugságokra épült és azon nem nyugszik. Ha az igazságra épülne itt egy világ, az nem ez lenne, illetve ez biztosan nem lehetne az.
118 #11 keepfargo
- 2018-02-23 21:32
Hogy a kognitív pszichológia, amiben meg én nem hiszek, mit mivé formált, az legyen a picológus(ok) asztala.

Az igazságról az is igaz - egyebek között - hogy sokéle van, és mi, itt, porbafingók, csak a relativabbjából kapunk, ha kapunk. Olyan, hogy abszolút igazság pedig talán úgy lenne (ha lenne) elképzelhetö, hogy benne a relativok feloldód(hat)nának...

A szeretetet jóval könnyebb kezelni. Nem azért, mert mint mondod; üres szó, hanem mert vagy van, vagy nincs, ráadásul az elfogadása/alkalmazása megenged valamelyes szubjektivitást, aminek az igazságot keresvén vagy alkalmazván nem biztos hogy a birtokába kerülhetnénk. Márpedig a szubjektivitás ugyanolyan tény, mint a hópelyhek különbözö alakjai.

Jézus három éven át (tovább nem hagyták; besokaltak) az örök hiánycikkröl; a szeretetröl beszélt. Sikerült is neki elég értelmes dolgokat megfogalmaznia róla. Mikor az igazságról kérdezte öt Pilátus, akkor hallgatással válaszolt. Vajon miért?

(A szkarabeusz mint jelkép nem sokat segít, mellesleg a szarban az mind benne van, aki ma ajrópában él, ha északon, ha "közép-keleten" - ami megintcsak fikció...
Hogy mit jelent "eléggé" szarban lenni, megint erösen relatív; lehet hogy az egyik helyen büdösebb van, de a másikon ha tisztábbnak is tünik a levegö, mélyebben vagy benne..stb. )

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.85 másodperc
3,398,249 egyedi látogató