Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Németh Szilárd: az elmúlt években szellemiségében is megváltozott a készenléti rendõrség

BelföldHa meglátom ezt a disznófejû maffiaképû szilánkot, szúrja a szemem és csípi az orrom. Mi változott? Most a tetves "rendõrök" kilakoltatásokat "biztosítanak", vagy éppen más módon seggítik a rohadt zsidó-cigány "állammaffiát". De kellene az a "pozitív énkép", de hát a ganét nem szabad márványnak nevezni még viccbõl sem. Az elmúlt nyolc évben szellemiségében, intézkedési kultúrájában is megváltozott a Készenléti Rendõrség (KR), s ez ma már nem az a testület, amely 2006-ban a saját népére támadt – jelentette ki az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke azt követõen, hogy látogatást tett a KR budapesti központjában szerdán.

Németh Szilárd azt mondta: a Készenléti Rendõrség múltjában fekete folt 2006. október 23., amikor az akkori politikai vezetõk, köztük Gyurcsány Ferenc miniszterelnök arra kényszerítette a testület elõdjét, hogy a saját népét lõje és lovasrohammal „küzdje le”.

Ma már azért sem tudná elvégezni a 2006-ban rákényszerített feladatot a testület, mert nem vezényelhetõk ki lovas rendõri egységek politikai rendezvényekre, illetve a 2014 és 2017 közötti, „komolynak látszó” tüntetéseken a rendõrség bebizonyította, hogy még a provokátoroknak is biztosítja a szólásszabadsághoz való jogot – tette hozzá.

A kormánypárti politikus kijelentette: a KR legaktuálisabb feladatának a határvédelmet tekinti, azután, hogy 2015-ben létrejött a két határrendészeti igazgatóság. A testület ezzel a tevékenységével hozzájárul ahhoz, hogy Magyarország mára Európa legbiztonságosabb országa és Budapest az egyik legbiztonságosabb nagyváros.

Ugyanakkor – folytatta – az elmúlt nyolc évben nemcsak a rendõrségnél történt szellemi irányváltás, hanem a kormányzat és a Készenléti Rendõrség viszonyában is, ugyanis ha a testület új feladatot kap a kormánytól, annak finanszírozását biztosítják is.

Az elmúlt idõszak eredményei között említette, hogy soha nem látott mértékû illetményemelést kaptak a rendõrök, Magyarországon, vagy magyar közremûködéssel készült autókkal újult meg a rendõrség jármûparkja, és egy ezer férõhelyes új körlet is épül a Készenléti Rendõrség központi telephelyén.

A sajtótájékoztatón szóba került egy kedd esti, Németh Szilárd és Fazekas Sándor agrárminiszter részvételével megtartott csepeli lakossági fórum is. Németh Szilárd az ott elhangzottakat firtató újságírói kérdésekre azt mondta: az agrárminiszter nem mondott olyat, hogy Soros György rovarokkal etetné a magyarokat, továbbá az sem hangzott el, hogy ha nyernek a szocialisták, akkor Einstein agyát kell megenniük a magyaroknak.

Hozzátette: azzal egyetért, hogy amennyiben migránsok Magyarországra betelepülnek, akkor veszélybe kerül a magyar kultúra, a magyar kultúrának pedig része a magyar gasztronómia is.

Az Elios-üggyel kapcsolatos kérdésekre megismételte, hogy az egy brüsszeli kampányjelentés, egyértelmû beavatkozás a magyar választásokba. Mint mondta, a közvilágítási projekt a Bajnai-kormány idõszakáig nyúlik vissza, és az ügy Simicska Lajoshoz köthetõ.

Szintén újságírói kérdésre reagálva Németh Szilárd többször hangsúlyosan megismételte, hogy a Magyar Helsinki Bizottság Soros-szervezet.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-02-22 16:01
Milyen cukik ezek a kis szarházi g.cik! Ez a dolguk, meg a tevedékeket "védeni". Emlékeztek mennyi feljelentésem volt? És akkor? Minden rendben? Úgy tûnik igen.

A rendõrség is gratulált az olimpiai váltónak

A Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor összeállítású magyar csapat fantasztikus versenyzéssel szerzett aranyérmet a férfit 5000 méteres rövidpályás gyorskorcsolyaváltók döntõjében a pjongcsangi téli olimpián.

A Magyar Rendõrség hivatalos Twitter-oldalán gratulált az olimpiai aranyéremhez. rendõrség is gratulált az olimpiai váltónak


A Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor összeállítású magyar csapat fantasztikus versenyzéssel szerzett aranyérmet a férfit 5000 méteres rövidpályás gyorskorcsolyaváltók döntõjében a pjongcsangi téli olimpián.

A Magyar Rendõrség hivatalos Twitter-oldalán gratulált az olimpiai aranyéremhez.https://www.hirad...i-valtonak
116 #2 livia
- 2018-02-23 20:58
Szóval: Nagy a baj. Mi ez a nemzetközi nyelvtan ellenõrzés? No, megszûnt. Köszönet! Még a bajjal is baja volt, no, de jogos, mert nekem is.
116 #3 livia
- 2018-02-23 21:45
Noná! Tudtuk! De aki itt él, azt a zsidók kivételével megmételyez egy olyan magyarsághoz tartozás "kényszere"? No, teljesen mindegy, gratulálok nekik! Egyébként a zsidók között is élnek ilyenek, de félnek a törzsi megszarattatásuktól, bocs megszorítottságuktól.
238 #4 bivaly
- 2018-02-23 21:51
Ez a Majtényi csak egy abortusz maradék, emberileg, erkölcsileg egyaránt. De ha nem az lenne, lehetne-e felmagasztalni köztársasági elnök posztra ? Eléggé beszédes múltja van, volt õ már minden, még Lenint is túl akarta szárnyalni, "testvérével" Demszky Gabcival .
118 #5 keepfargo
- 2018-02-23 21:52
Sötétség a fejekben, a lelkekben, a tudatban, a nyelv használatában...tovább is van, mondjam még?

Pl: A svédek "ismernek" olyan fogalmat (csak megmagyarázni nem tudják), hogy "harmadik generációs bevándorló" (!!)

A mi korcsolyázóink is talán hasonló, de "második generációs" bevándorlók, a soros barom szerint.

Ezeknek a barmoknak nem tünik fel, hogy a benszülött kifejezés régebbi mint a bevándorló és hogy - nemcsak emiatt - a kettö nagyon nem ugyanaz.

Az pedig mai szóhasználatban a hab a tortán, hogy magyar lehet valaki; nem faji, hanem vállalási alapon, illetve hovatartozás alapján.
Ez nagyon nem megy a rohadt zsizsikek jó részének, újra meg újra eljátsszák, hogy nem értik.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
3,397,055 egyedi látogató