Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Célpont: Maffiával szövetkezik a Fidesz szegények szavazatáért

BelföldSemmi új, csak a szopásos zsidó-cigány cionista magyar nemzetellenes összeesküvés. Szavazz a tetvekre és várhatod, hogy mi kel ki a serkékbõl. Hatmilliárd forintos költségvetési csalás elkövetõivel szövetkeztek a roma szavazatok megszerzéséért a csongrádi fideszesek – derítette ki a Hír TV Célpont címû mûsora.

A milliárdos maffiózók politikai védettségért cserébe azt ígérték a pártnak, hogy a csongrádi romák és a cigánysorokon élõ szegények a Fideszre szavaznak majd a parlamenti választásokon. A rendszer fõpróbája most hétvégén lesz, a Hódmezõvásárhelyi polgármester választáson és a kiskunhalasi idõközi önkormányzati választáson, ami Lázár János szerint felér egy elõválasztással.

A Célpont riportból kiderül, hogy egy olyan bûnbanda köré épült a rendszer, amelyet hatmilliárdos költségvetési csalással vádolnak. V. Máté, és H. József a központi figurái, akiket még korábban Gyõrszentivánon kapcsolt le a rendõrség: luxusautókat, ékszereket és elképesztõ mennyiségû készpénzt találtak náluk, melyekrõl hamar kiderült: fekete üzletekbõl és adócsalásból származnak. A bûnözõk három évet ültek elõzetesben, ügyük jelenleg is zajlik a bíróságon.

Az államot megkárosító bûnözõk óriási roma adatbázist építettek fel, közel 80 ezer ember személyes adatait szerezték meg egy soha nem létezõ roma kárpótlási programra hivatkozva. Adatbázisuk most különösen értékes. A Célpont információi szerint így alkut kötöttek Lázár Jánossal, hogy ügyüket a lehetõ legenyhébben bírálják majd el, ha a választásokon szállítják a megfelelõ mennyiségû roma ember szavazatait. A Célpont úgy tudja, egy szegedi roma politikus és joghallgató, Rafael Lion feladata a szervezés, aki a csongrádi Romano Kraj kulcsembere.

Az ügy összeér két egyházzal is, A Célpont információi szerint helyi a Fidesz nem direkt módon, hanem a Johannitákon és a Hit Gyülekezetén keresztül támogatja a Romano Krajt, így azok az adományok szétosztásánál is el tudják mondani: cserébe a Fideszre kell szavazni.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-02-24 08:01
Likvidálni a rohadt cigányait, még az elkövetés elõtt, nem pedig eltartani egész nyomorult tetvedék életére!

Életfogytiglan lett a 16 évbõl másodfokon


A Debreceni Ítélõtábla Dr. Balla Lajos vezette tanácsa megváltoztatta az elsõfokú ítéletet.

Mindhárom vádlott cselekményének minõsítésébõl elhagyta az az idõskorú, védekezésre képtelen személy sérelmére való elkövetés minõsítõ körülményt, mert az elkövetés idején az idõskorú, védekezésre képtelen személy sérelmére való elkövetés még nem szerepelt a büntetõ törtvénykönyvben, ha pedig nincs ilyen minõsítés a hatályos törvényben, akkor nem lehet figyelembe venni a büntetésnél sem. Ezért az ítélõtábla II.r. vádlott cselekményét nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bûntettének, I. és III.r. vádlott cselekményét nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, bûnsegédként elkövetett emberölés bûntettének minõsítette. Megállapította, hogy II.r. vádlott az életfogytig tartó szabadságvesztésbõl legkorábban 35 év elteltével bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélõtábla szerint ez elegendõ a társadalom védelme érdekében. Egyebekben helybenhagyta az elsõfokú bíróság ítéletét.

Az elsõ fokon eljárt Egri Törvényszék 2017 júliusában nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel és a bûncselekmény elhárítására idõs koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bûntette miatt, mint bûnsegédeket, O. L. I. r. vádlottat 16 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektõl eltiltásra L. A. III.r. vádlottat 14 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektõl eltiltásra ítélte. J. I. II.r. vádlottat, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel és a bûncselekmény elhárítására idõs koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bûntette miatt.

Bírósági Döntések Tára

A folyóirat egyfelõl publikációs fórumot kíván biztosítani a megyei, illetve az ítélõtáblai döntések számára, másfelõl azzal, hogy a mértékadó bírósági döntések közül válogat, a jogalkalmazás egységességét kívánja támogatni.
További információ és megrendelés >>

Az ítélet ellen az ügyész II.r. vádlott terhére, tényleges életfogytiglan tartó szabadságvesztés kiszabása érdekében, I.r. vádlott enyhítésért II. és III.r. vádlott felmentésért fellebbezett.

A bíróság által megállapított tényállás szerint az anyagi nehézségekkel küzdõ I. rendû vádlott eltervezte, hogy az egyedül élõ, 78 éves asszonyt kirabolja. Errõl megállapodott a II. és III. r. vádlottakkal. 2012 októberében a sértett kisnánai ingatlanához mentek. A lakásban a II. rendû vádlott a nála lévõ botszerû tárggyal többször megütötte a sértett fejét, majd a földre került asszonyt megtaposta. Ezt követõen a vádlottak a lakásban értékek után kutattak, és összesen 316.000,- Ft értékû arany ékszert illetve valamennyi készpénzt vittek el. A vádlottak az erõsen vérzõ, haldokló sértettet a lakásban hagyták, és távoztak. A sértett sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az életét azonnali orvosi segítség sem menthette volna meg.

(birosag.hu)

http://jogaszvila...masodfokon

Elfogták a rákóczifalvi kettõs gyilkosság gyanúsítottját

A rendõrök egy nap alatt azonosították a feltételezett elkövetõt.
https://24.hu/bel...sitottjat/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
3,405,792 egyedi látogató