Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az ellenzéki Márki-Zay Péter nyert Hódmezõvásárhelyen

BelföldUgye másra számítottatok, pedig nincs ebben semmi meglepõ, hisz a "fidesz", vagyis a "kormány" mindent megtett saját maga felszámolására, ahogy a többi "párt" is. Bár így is a zsidó nyert, meg úgy s, de ez "jósló fájás" a nagy "választásra", had mozgósítsák ezt a tetvedék buta ostoba gyáva fos népséget! A háborúhoz ez kell. Tán idén meg is lesz. 57-42 az arány, Márki-Zay Péter ellenzéki és Hegedûs Zoltán Fidesz-KDNP polgármester-jelölt között.

90 százalékos feldolgozottságnál is maradt a két rivális között a szavazati arány.

Hatalmas meglepetésre Márki-Zay Péter gyõzött.

A városban nagyon gyorsan feldolgozták a választókörzetek adatait. A feldolgozottság mértékével egyre nagyobb volt a szavazatkülönbség Márki-Zay javára, ami a számolás vége felé meghaladta 3000 szavazatot.

Márki-Zay Péter független jelölt, akit a Fidesz-KDNP-n kívül az összes párt támogat, délután Facebook-oldalára kirakott egy videót, amin azt mondja, hogy ha 60 százalék feletti lesz a részvétel, akkor szerinte van esély arra, hogy kiderüljön, hogy „a víz az úr”. A részévétel jóval meghaladta a 60 százalékot, néhol 75 százalékos volt az aktivitás.

A fideszes szlogennel kampányoló volt MSZP-s, Hernádi Gyula nem rúgott labdába a kormányoldal és a közös ellenzék közötti választási fõpróbán, az 1 százalékot sem éri el a támogatottsága.

Az MTI egyébként egyetlen részeredményt sem tett közzé az idõközi választás alakulásáról.
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-02-25 20:28
-jönnek a kandeláberek.

Le kell zárni a határokat , mert mind kiszaladnak a zsidók!
Vagy be ?
a fõ , hogy már szaladjanak ! akkor egy légycsapó is hatásos lehet.
40 #2 bulcsu
- 2018-02-25 20:32
Egy alom szar az összes!

Több mint kétharmados támogatottsággal nyert a Fidesz az idõközi választáson Kiskunhalason.

A fideszes Juhász György 68.07%-al magabiztosan nyerte meg az idközi választást a független Fejes Ferenc elõtt, aki 30.88% százalékot kapott. A munkáspárti Czupor Attila 1.05%-ot szerzett.
http://magyarforu...-a-Fidesz/
116 #3 livia
- 2018-02-25 20:34
No! Ezek nem rohangálnak, no, persze a szavazatgyûjtést is áttestálják egy gójra, hanem inkább röhögnek mindenkin, mondanám, a markukba.
4 #4 Posta Imre
- 2018-02-26 06:17
Lázár "bukása" elõkészítve, de persze a többit is dróton rángatyák. Ez csak "kedvcsináló" ahhó, hogy elmennyen mindenki a faxságra szavazni, mintha demokáré lenne, vagy vona kire, vagy értelme lehetne. Pedig ettõl még ugyanúgy nincs, de hát ez már nem az én dógom.

Aktivitásra serkentik a csürhét! Kell a "legitimitás", bár ez vezethet a "rendszerváltáshoz", mert ugye nem mehet simán és akkor itt lõdözés lesz!

Karácsony és Vona: Ha a Fidesz városában lehet, akkor mindenütt lehet https://444.hu/20...nutt-lehet
819 #5 rozsola
- 2018-02-26 15:01
Lázárfalván történtek semmit se jelentenek. Lézerjani a jövõben nem lesz kormánytag. Mivel kiemelkedõen jó a " káderlapja " és bizonyítottan hûséges " pártkatona " sejteni lehet , hogy janink valamilyen " megbízást " fog beteljesííteni.
Egyre durvább a kampány , már családon belül is. Gyermek ordítozik a szüleivel mer' a szülõk vagy fideszesek vagy egyszerûen lexarják a szavazósdit. Volt alkalmam személyesen végighallgatni egy ilyen " kampányt ". Háááát , bizony mondom néktek már " Ukrajna " vagyunk. Taknyos agymosott kis gethes kölykök úgy beszélnek a szüleikkel mint a xarral. Csak vártam mikor kell közbelépni. Egy jól megtermett kamaszkölyök annyira beleélte magát , hogy már azt hittem megüti a saját édesanyját . Ilyen fanatizmust csak ukrajnában láttam. Az " ellenzékiek " polgárháborút emlegetnek , a fideszesek érdekes módon sokkal nyugodtabbak. Fõleg a DK aktivistái tolják az agresszív propagandát.
Akárki mondjon akármit , az ilyen kampányolásnak nincs értelme. A legszomorúbb az , amikor 12-14 éves kamaszok agyát átmosva a saját szüleik ellen fordítják. Magyar gyermek a szüleire támad a zsidó " védelmében ". Kinek jó ez ?
Addig is , ha már a hideg miatt otthon maradunk , vegyétek elõ az olajat és ápoljátok a " célszerszámot ". Lehet hogy használni kell majd. Mer' ez az " ellenzéki " banda naponta fenyegetõzik. A határontuliak elleni propaganda megtette hatását , külhonban szervezõdik egy " alulról kezdeményeztt civil szervezõdés " amelynek már tele a hócipõje a Judeapesti köcsögök pofázásával. Többen jelezték , amint a " csonkák " kimennek az utcákra " rendet tenni " , õk is beszállnak a " buliba ".
Már senkinek sincs kedve " forradalomhoz ". Nem bánják ha minden marad ahogy van , félnek a változásoktól mert minden esetben csak rosszabb lett.
Felesleges a vádaskodás. Nem vagyok fideszrajongó de az " ellenzék " sokkal rosszabb lenne. Szeretett Viktorunk már " vette a lapot " , ha lassan is de intézi a dolgokat. A következõ ciklusra már megkapta az " ukázt " . Ez persze " egyeseknek " nem tetszik , érthetõ ha " forradalomban " gondolkodnak. Emlékezzünk csak Janukovics esetére ! A Majdan bármikor Judeapesten lehet. Ostoba agyhalott kamaszok pedig itt is vannak , aki a saját szüleit képes bántani az kire lesz tekintettel ?
4 #6 Posta Imre
- 2018-02-26 17:52
Rozsola, az, hogy ezt a lázár görényt megizélik, nem vitatható, mert õ az információs hivatal vezetõje ha igaz. Ezt a terepet elõkészítették. A játék része ez is, ahogy az is, hogy a teljes rendszer átszervezik, illetve a "politikai rendszert'" oly mértékben züllesztik, degradálják, hogy semmi értelme nem vagyon már semmilyen "választásosdinak".Ennek eleme, hogy "új arcokat" hoznak be a semmibõl...így végül "bárkibõl lehet bármi" és fel sem tûnik "senkinek". Jó játék ez. Nem kell aggódni, minden nagykutyának lefeküdt már ez a kis tetû görény orbán-gyurcsány-vona..., így bármi lesz is, az a nagykutyák akarata szerint lesz, Még a forradalom és "rendszerváltás" is. Kell, mert államformát is váltani kell, a mai maffiarezsimbõl és központosított államhatalmi irányba, ahol már az "állam" lesz a fõ és nem a fõ az állam (vagyis a multik bábja"...satöbbi...satöbbi...satöbbi...
37 #7 HER
- 2018-02-26 21:51
A Táltos oktatja fiát
·
Tudod fiam, ebben a választási hajrában eszembe jutott néhány dolog:
Elõször is egy vicc:
Kádár János üldögél a mennyország lépcsõjén és nézegeti az új érkezõket. Egyszer csak felismer egy öreg cigányt, aki még földije volt. Rögtön meg is szólítja: Gazsi gyere ide egy kicsit, mesélj nekem, mi van odahaza. A megszólított elkezd sajnálkozni.
- Kádár elvtárs, odahaza nagy a baj.
- Csak nem háború van?
- Nem, ez még annál is nagyobb.
- Talán valami járvány pusztítja a népet?
- Á, ez még annál is nagyobb baj!
- Mondd már, mi az.
- Tudja Kádár elvtárs, régen a politikus politizált, a nép dolgozott, mi, szegény cigányok, mi meg hát egy keveset loptunk, mert nekünk is meg kellett élnünk valahogy. De most feje tetejére állt a világ! Az össze politikus csak lopni akar, a nép politizálni, amihez persze senki sem ért. Minket meg mindenki el akar kergetni dolgozni, mert azt már senki nem akar.
Másodszor, egy beszélgetés:
Évekkel ezelõtt beszélgettem a keresztapámmal és felvetettem neki, hogy a politikában található káoszt egy új párt létrehozásával kellene megoldani. Csak meghívásos alapon lehetne tagjai közé kerülhetni, kizárólag köztiszteletben álló értelmiségiek meghívásával. Mivel a választásokon ismernék a jelölteket, nagy eséllyel kerülnének a parlament padsoraiba, az elõéletük és a tudásuk meg biztosítaná a sikert.
Keresztapám rövidre zárta a vitát: „Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók!”
Sajnos a mai erkölcsöket ismerve igazat kellett adnom neki!
Negyedszer az, hogyan lehet ennyire ostoba ez a Magyar nemzet? A kommunista söpredéken ugyan nem lehetett számon kérni a hazugságaikat, de a rendszerváltoztatás óta folyamatosan hazudozó politikai hazugságokat el lehetett volna számoltatni, de nemhogy egyet sem akasztott fel ez az ostoba nép, még csak börtönbe sem dugtak senkit, pedig a magát politikai pályán emlegetõ söpredéknek számos tagja követett el emberiség ellenes bûnöket, népirtást, hazaárulást, sikkasztást, ….
Felvetõdik bennem, egy közmondás: „Csak egyszer lehet a szamarat jégre vezetni!”.
Ha már a bíróságot nem használjuk elszámoltatásra, legalább a józan eszét használhatná mindenki és ugyanarra a tolvajra legalább kétszer ne szavazna senki.
De úgy látszik, minálunk a nép a szamárnál is szamarabb!
238 #8 bivaly
- 2018-02-27 05:28
Hol van itt ellenzék ? Meg minek lenne az ellenzéke, érthetõbben az ellentéte annak, ami ugyanaz mint õ maga ? A mélykeresztény Márki is már csak a Budapest Klezmer Band-et nem hívta meg önmaga ünneplésére. Vagy csak a plakátra nem fértek rá. Ez itt egy belviszály csak a zsinagógán belül, a hitközség tagjai összevesztek a húsosfazék melletti szék birtoklásán. Semmi több.
HER !
Milyen "mai" erkölcsök ? Rohasztva van az már a legelejétõl, talán az õsembernél még volt ? Jó, a vitatkozók számára még utána is, csak keveseknél, ma meg már szégyellni kell, ha valakinek van ! Mára kötelezõ kurvának lenni, és szónoklatokat tartani a jó erkölcsrõl, így, ebben a kettõsségben ! Ez a politikai korrektség, mindenek fundamentuma. Mára ! Lázárnál nem tudom van-e gátlástalanabb görény az alomban ?
68 #9 kolpeny
- 2018-02-27 06:15
Én, mint "majdnem halott nyugdíjas" már csak abban bízhatom, hogy mire újból visszajövök, ez a rohadék társaság, demokráciának csúfolt, pöcegödör-szagú homokozójukkal együtt eltûnik a Föld színérõl. Jó takarítást!
33 #10 vizilo
- 2018-02-27 07:42
Nem mindeggy hogy melyik görény van hatalmonn....??? a szag ugyanaz marad ...)
819 #11 rozsola
- 2018-02-27 14:53
Legyen " forradalom " de milyen ?
1956 ? Az ha judeapest utcáiból magyar emberek mészárszéka lesz nem igazán elfogadható. Egy Judeapesti " Majdan " jobb lenne mert esélyes a " génkoktélosok " részvétele a morgában.
Egy szó mint száz , ez a " rendszer " nagyon nem jó. Egymással marakodnak , verekednek , szülõk a gyerekeikkel , testvérek egymást közt stb
Lexarom mit terveznek de ennek a szavazósdinak véget kell vetni. Rossz látni hogyan hullik szét még az is ami a " családból " megmaradt
4 #12 Posta Imre
- 2018-02-27 15:21
Rozsola, okos gyerök vagyol te! Tudod mi következik! Judapest körbezárva és a kitöréstúrázók közül csak a "méltók" átengedve a M0-on túli demarkációs vonalon túlra.

Jézus mondá: Nem békét, kardot hoztam!

Nekem tetszik, hogy egyre többen lesznek agyhúgykövesek és se vitapartner, de még csak rivális sem akad szartre kerek-e hontalanságomban. I-dili állapot ez, melyen fráziskéséssel, de túl lehet lenin. Irányított forradalom lesz, túlélõkkel és persze sok eliszkolni szándékozóval mindenki örömére. Na jó, nem mindenkiére, de aki marad, annak aztán tényleg pofa be és most már dolgozni a szebbért, jobbért, és aki kavar, azt ott helyben statáriálisan! Ne féltsd a családokat. Olyan kevés valamit is érõ van köztük, hogy egy kis vérengzés csak jót hozhat a nagy egésznek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.88 másodperc
3,409,786 egyedi látogató