Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Botrány az ENSZ emberjogi tanácsában

BelföldZsidó g.cik egymás közt nyígnak. Mivel egy komolyabb fegyveres összetûzésre készül "mindenki", így érdekes lesz ez a "migrációs" kérdés, sõt az is, hogy vannak-e és ha nem, akkor hol és milyen "határok". A hülyeségnek nincs határa, ezek meg szabadkõmûvesek min egy akasztófáig-ra. Azonnali lemondásra szólította fel Szijjártó Péter külügyminiszter az ENSZ emberi jogi fõbiztosát, mert Zeid Raad al-Husszein idegengyûlölettel és rasszizmussal vádolta meg Orbán Viktor kormányfõt Genfben, az ENSZ Emberi Jogi Tanácsában elmondott beszédében.

– Ismét divat az elnyomás, a biztonság romlott, az alapvetõ szabadságjogok háttérbe szorulnak a világ minden táján. A szégyen is visszakozóban van. Európában idegenellenesek és fajgyûlölõk egyre kevésbé leplezik és zavartatják magukat, mint például Orbán Viktor, aki a hónap elején azt mondta, „nem akarjuk, hogy színünk másokéval keveredjen”. Nem tudják, mi történik a kisebbségekkel olyan országokban, melyek vezetõi etnikai, nemzeti, faji tisztaságra törekednek? (…) Mindannyian teljesen megõrültünk? – tette fel a kérdést Zeid Raad al-Husszein. Az ENSZ emberjogi fõbiztosa tegnap a világszervezet Emberi Jogi Tanácsának genfi ülésén szólalt fel.

Husszein nem elõször pellengérezte ki hazánkat
Fotós: EPA/Salvatore Di Nolfi

– Ez elfogadhatatlan egy nemzetközi szervezet tisztségviselõjétõl, méltatlan és felháborító a vád, a fõbiztosnak le kell mondania – mondta beszédében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki az MTI-nek telefonon nyilatkozva megjegyezte: a fõbiztos nem elõször vádaskodott, nem elõször próbálta a legsötétebb diktatúrák tulajdonságait Magyarországra aggatni, és nem az elsõ alkalom volt, hogy Magyarország demokratikusan megválasztott kormányát vádolta meg méltatlan módon.

A miniszter elmondta, hazánk álláspontja egyértelmû és világos: a migráció nem alapvetõ emberi jog, meg fogjuk védeni határainkat, és mindent meg fogunk tenni, hogy az ENSZ-ben a migrációról folyó vitában álláspontunkat a legvilágosabbá tegyük. Az ENSZ február elején az egész világra kiterjedõ migrációs egyezménytervezetet tett közzé, amely egyebek közt azt is tartalmazza, hogy az illegális határátlépés ne minõsüljön bûncselekménynek. Szijjártó a minap azt is nehezményezte, hogy az ENSZ-ben az EU képviselõje közös uniós álláspontként adott elõ olyasmit, amelyrõl pedig nincs konszenzus.

Orbán Viktor február 8-án, Veszprémben azt mondta: „Nem akarunk sokszínûek lenni úgy, hogy összekevernek bennünket (…) másokkal”. A miniszterelnök egy rendezvényen – a távirati iroda tudósítása szerint – hosszan beszélt arról: a sokszínûség szerinte nem érték, hanem tulajdonság, és attól, hogy valami színes, sokszínû, még nem értékesebb annál, mint ami nem az.

António Guterres fõtitkár beszél Genfben. Erény a sokszínûség
Fotós: Reuters

Husszein beszédében – a lengyel kormányfõt néven nem nevezve – Mateusz Morawieckit is kárhoztatta, amiért szerinte a zsidókat hibáztatta a holokauszt elkövetéséért. Morawiecki nemrég, egy nagy vihart kavart beszédben azt mondta: „Zsidó elkövetõk, orosz elkövetõk, illetve ukrán elkövetõk is akadtak, nem csak németek.”
Link

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2018-03-01 19:18
zeid raad al-husszein, hogy is van ez?

szaudi-arábia egy fia muszlim testvért nem fogad be, mert minek is, de az európai az nyissa meg a határait...

- mindannyian teljesen megörültünk, teszi fel a kérdést...amire a válasz: - ha mindannyian nem is, te már biztosan
267 #2 Perle
- 2018-03-02 12:48
Egy német, hajléktalanok megsegítésére létrejött szervezett Essener Tafel január közepe óta csak a német passport felmutatójának ad ingyen kosztot. Támadják is minden oldalról:
https://www.wsws....e-f24.html
238 #3 bivaly
- 2018-03-02 20:58
A kurva életbe, ezek szerint léteznek még németek !?Õszinte örömmel tölt el. Mert vannak a németek, meg akik annak látszanak. Na jó, mutatják magukat, meg mutatják õket. Így jó ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
2,968,015 egyedi látogató