Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ábelesz-kobelesz

GondolatokMa még nem akartam írni, de hát esik a hó, fáj a lábam és amúgy is miért ne? Mivel a belpolitikának nevezett "kémjátszma" igen hidegen hagy, mert ugye a "nagyok" sakkozgatnak itt már rég és nem egy "nemzeti" és az annyit hangoztatott "független" kóhn-mány intézi a dolgainkat, hanem az orosz-kínai-izraeli-angol-amerikai-francia szabadkõmûves/titkosszolgálatok, így nem is biztos, hogy belügy a következõ három információ összevetése. Ugye tudjuk, hogy a fideszt a szolgálatok megbuktatták lázárfalván. Lázár múlt évben demonstratíve nyögdécselt a "visszavonulásáról", miközben a momentumos moszados bagázs most nyekegi, hogy bárkivel összefog, ha esélye van a jelenlegi "leváltására", miközben az álpintér sanyáról is betettek egy "híreket", miszerint még 2 évig maradna. Jó kis szürreális agytorna ez.

Putyinnal odakünn ugyanezt játszatják el. Lényegében "ellenzék" nuku, de az átlagnép ott is pont úgy van leszarva, ahogy itt és a korrupció az egekben, hisz nem is titkolják, hogy nem az állam, hanem az oligarha zsidó-maffia irányíjja az országot, vagy mit. Így épül a birodalom. Elégedetlenséget szítanak, ami nem nehéz, ugynakkor kiválasztódnak a következõ etápra becsületes és használható káderek, akikre akkor lesz szükség, ha a visszalopott birodalmat kell már fémjelezni. Hálátlan egy szerep, nemde?

Ehhez a "játékhoz" mindkét fenekét, sõt az élét is verni kell a túlfeszített dobnak. Verik is. Lázár menekülne, hisz látnia kell, hogy nem fogja élve megúszni, ha marad. Ha nem lenne fõg.ci, esetleg el lehetne ereszteni, de így semmiképpen, mert ahhoz túl dörzsölt a kurafi. Tehát Orbán nem engedheti, hogy kiszálljon, csak vele együtt mehet, ahogy az álpinyó szerepe is erre predesztinált. Az orosz titkosszolgálat kovács bélái jól teljesítenek. Józan ésszel (gügyügügyü...beeeee!) belegondolva, egy ilyen mocskos bandára, mint a mostani teljes paletta nem építhetnek a többi "talpig becsületes" (vagyis a talpáig ér a becsület és nem tovább) "nemzetek", akiknek a lókolbász nem biztos, hogy csak numizmatikai lelkesedést okozhat. Ne feledjétek, semmi nem az, aminek látszik. Ukrajna lényegében nyílt katonai kiképzõ terep, Szíriával együtt. Egész "Európa" ott is gyakoroltatja a haderejét, az éles bevetésre, amire készülnek. No nem a "külsõ ellenséggel szemben", hanem a belsõvel. Azt meg már tudhatjátok, itt van a zsidaja elásva, vagyis nincs, de i-zsák a foltját már megtaknyálta. Pártok? Fidesz? Ki nem szarja már le! Õk maguk is megtették, így nem kell szégyellni. Emlékszem, mikor kijött az elsõ könyvem és nem láttam még ennyire át a helyzetet, egy kontakt révén és az In-kal miatt eljutottam demeter ervinhez, Igen, bementem az irodaházba a szobájába és elõadtam szívfájdalmam, meglátott összefüggéseket. Õ volt korábban a "titokminiszter". Hümmögött, nyeldekelt, könyv dedikált példányát ott hagytam néki. Válaszában annyit engedett meg, hogy : "figyelemmel kísérjük az ügyet!" Nis, ahogy látom, a foglalkozás elérte célját.

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-02-27 18:07
Orbán Viktor Közép-Ázsia külügyi vezetõivel tárgyalt


A magyar miniszterelnök kedd délután az Országházban fogadta a V4-országok, valamint Kazahsztán, Kirgizisztán, Tádzsikisztán, Türkmenisztán és Üzbegisztán budapesti külügyminiszteri találkozóján részt vett közép-ázsiai országok diplomáciai vezetõit - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófõnöke...
https://www.hirad...l-targyalt
4 #2 Posta Imre
- 2018-02-28 13:25
Ja ég valami észbeötlött. Egy analógia. Ha esetleg lett vona olyan terv, hogy lázár legyen orbán váltója, akkor pont Putyin esete forogna fenn, csak lázárt az Információs Hivatal élére tették kiképzõdni, bár a fene tudja, valójában ez most mit is jelent, de ahogy Putyin a KGB-tõl és a maffiaéletbõl az ország elsõ embere lett, így lázárt is megsergethetnék, mert a pofája megvan hozzá.
238 #3 bivaly
- 2018-02-28 19:54
Imre !

Ennyire rosszat ne kívánj ! Ebben a fasziban nyoma sincs egy emberi génnek, a gátlástalanság élõ szobra. Túl tesz tanítóin, bocsánat, kiképzõin is. Annak azért tudnék örülni, ha önjáróvá válna. Röviden megállítanák.
4 #4 Posta Imre
- 2018-02-28 20:00
Bivaly, ki lett szemelve. Igen, tudjuk, hogy az egyik fõgeci, ezért sem ereszthetik ki a karámból.
4 #5 Posta Imre
- 2018-03-01 19:12
Márki-Zay feltüzelte az Orbán-hívõket

A Századvég szerint aktivizálódott a Fidesz-KDNP-tábora a vásárhelyi kudarc után.

A Századvég Alapítvány „hódmezõvásárhelyi eseményeknek” nevezi a csúfos vereséget, amely után – szerinte – a Fidesz-tábora erõsödött a teljes népesség és a biztos szavazók körében is. Az ellenzéknél trendszerû támogatottság-növekedés helyett csak kisebb, belsõ szavazói mozgásokat mért.
Tizenkét éve nem kapott ekkora ütést a Fidesz
A NER eddigi legnagyobb veresége: a függetlenként induló Márki-Zay Péter váratlan, elképesztõ gyõzelmet aratott Lázár János városában, Hódmezõvásárhelyen.

A felmérés összefoglalója alapján az állami hírügynökség azt írta, a Fidesz-KDNP erõsödött, õrzi vezetõ pozícióját. A teljes népesség 36, a biztos szavazók 53 százaléka voksolna a kormánypártokra most vasárnap...https://24.hu/bel...n-hivoket/
238 #6 bivaly
- 2018-03-02 06:23
Imre, és Feleim !

Kérem tisztelettel itt akkora, és olyan szarkavarás megy, hogy tényleg elmondhatatlan. Elképesztõ ez a mindenki mindenkivel, mindenki ellen. Röviden összefoglalhatatlan. Az ember kapkodja a fejét, hogy, hát már átéltem ezt, azt, de ilyet ilyen szinten még nem. Tegnap , amolyan kissé mazochista módon a Lánchíd rádió sprõdjét hallgattam, öttõl, hatig, tovább nem bírtam ki. Én nem a Perjés esetenkénti amnéziája lepett meg ( nem emlékezett a Pesti Laci Vági õrnagyára, csak a Pesti Lacira, mint nagy dokumentalistára !?), de az is, hogy milyen szinten tagadják, eliminálják azt a valós tényt, hogy Európára ráöntik Afrikát !!! Egyszerûen letagadják, hogy a "Soros terv" létezik, ami tudjuk, hogy nem Soros terv, de attól még létezik. Mindennek elmondják az Orbánt és csatlósait ( rendben !), de hogy Gyurcsány, Vona összefogásról beszélnek, egy magukat kereszténynek, és erkölcsösnek híresztelt rádióban, az már tényleg mindennek a teteje. És buzdítanak, komoly agitátori munkával, hogy mindenki menjen el szavazni, leváltani ezt az Orbán rezsimet ! Sõt, tovább megyek ! Betelefonálóval erõsen egyetértve a szintén nagyon mélyen erkölcsös Perjés, erõsen hiányolja, hogy az Európai Únió miért nem hoz sokkal keményebb döntéseket Orbán ellen, és hogy a vezetõ nagyhatalmak politikusai, miért nem helyezik Orbánt össztûz alá, hogy mit és hogyan csináljon !?!?!? És ezek az "emberek" hülyítik tovább, az egyébként már korábban elhülyítetteket .
A királyi híradóban azért, tetszik, nem tetszik, összevágják egymás utánra a csodálatos ellenzék egymásra mutogatásait, és turháit, egészen rendesen, nyilván az Orbán kimarad belõle, de akkor is tökéletesen látható, hogy a jelenlegi rendszernél sokkal rosszabb lenne, az ez után borítékolható anarchia, lásd, politikai "ellenzék összefogása, és kormányra kerülése".
Nagyon szeretnék valakik, ( tudjuk hogy kik, még ha a nemláthatósági mellény rajtuk is van ), hogy nagyot durranjon a világ. Elõbb utóbb meg lesz, már igen régóta rágódnak a forgatókönyv utolsó szakaszain . Ahogy elnézem, nem csak a tömeg hülyült el végérvényesen, de a bábok, és a bábosok is.
Nem hasonlítanám magam senkihez, de nem elképzelhetetlen, hogy az utolsó mondatomat koronként akár, már egyszer mások leírták. Viszont nem volt ennyire fejlett a technikai háttér, aminek segítségével egy világot lehet elpusztítani percek alatt.
809 #7 megmondhatom-e
- 2018-03-02 07:08
, hogy kedves bivaly , idõbe telt , míg megértettem (elhitetem magammal) ,hogy eme hosszú mondattal mit kívánsz közzé tenni . Tudni való , hogy ez tényleg nem egyszerû feladat a jelen "környezetben" - ezért is tartom bölcs dolognak nevén nevezni a zsidót! ( a fene egye a rohadt formáját a dögnek ! )
Éngem az érdekelne , hogy -akkor most -szerinted , nem Pestilaci rádió szerint - elmenjek szavazni vagy ne,ill ha netán elmentem , kire szavazzak !?

Ha jól értelek , tehát az Orbánra (?) , mert most kisebb az anarchia , mint a böszme ferkó alatt lenne , mert Lázár most mondja a képembe a képernyõrõl , hogy akárhányan is fagytak meg , azokon a helyeken , amikrõl a "magyar" kormány "gondoskodik" - nem fagyott meg senki !

Tudjuk , -néven nevezhetjük , mert mi bátrak vagyunk és nem félünk a rohadt zsidótól , Hogy a "magyar" kormány a rohadtakról gondoskodik , - vagyis egyetlen zsidó se fagyott meg . (sajnos)

Szavazzunk az Orbánra ! ( ha nem megyünk szavazni n akkor pedig az Orbánra szavazunk. )

Kedves bivaly ! Most írj egy részletes , hosszú és jól érthetõ - világos- eszmefuttatást ! ( zsidózhatsz is , már megszoktuk a penetráns szagát a nyamvadtnak! már nem a "háttérbõl jön / árad a bûz !)

Az Orbánra szavazzunk , vagy az Orbánra ?
238 #8 bivaly
- 2018-03-02 08:13
Kedves megmondhatom-e !

Elsiklottál rendesen a lényeg felett. A pálfordulásokról, a köpönyegforgatókról, és a bábok viselkedésérõl írtam. Nem a megyek-e szavazni a kérdés egyáltalán. Nem megyek, nincs kire, de még mire sem. Csak vázoltam a lehetséges forgatókönyvet, és az idióta bábok, idióta gazdáinak tébolyát. A hatalomért, az Istennek lenni a Földönért ! Szavazni ? Ilyen kicsinyes dolgokkal ritkán foglalkozom, azt is csak lokálisan. Feltéve, ha van némi értelme.
Akkor ha elmennék szavazni, sem változik a forgatókönyv, legfeljebb a fõszereplõt cseréli a rendezõ ! Nem foglalkozom ilyen ostoba dolgokkal, hogy most kire szavazzak, 2006.-tól. Ott engedtem meg magamnak legutoljára, hogy becsapjanak. Számítottam rá, ennek értelmében húztam be az ikszet. Nagyot nem csalódtam, csak csalódtam. Jobbik. Mégegyszer, hogy érthetõ legyek, úgy mentem el 2006.-ban, hogy behúzom, és majd meglátom. Megláttam, Te is gondolom ?
Orbánt nem tegnap óta utálom. Neked is ajánlom, mint másoknak is ajánlottam, " A politikusok a Paradicsomba mennek.", címû filmet. Ettõl jobban lehetetlen összefoglalni röviden amit rendszarváltásnak neveznek, neveztek. Az a film valójában Orbánról, és a Fideszrõl szól. Van benne minden, de olyan kulcsmondatok hangzanak el, röviden, tömören, képi alátámasztással, ami egyértelmûvé teszi, hogy mi történt, azt meg, hogy hogyan, a bõrünkön éreztük.
Nagyon kedveltem a Bujtor Istvánt, fõleg régebbi filmjei, szerepei miatt. Õ azt találta mondani, hogy " nem történt itt semmi rendszerváltás, csak az elvtársak, úrra magyarosítottak." Tökéletes.
A rendszarváltás szerintem is körülbelül annyi volt, hogy Sztálinvárost átkeresztelték Leninvárosra ! Mindjárt más, nem ?
Nincs mirõl írnom eszmefuttatást, idõnként elkap az undor erõsebben mint máskor,és akkor ide pöttyentek pár betût, hogy lássa aki néz, hogy mi látjuk, hogy megint hülyének néznek minket, folyamatosan, megállás, szünet nélkül.
809 #9 megmondhatom-e
- 2018-03-02 13:14
-értelek Kedves bivaly és megértelek !
Én 25 évig országunkon kívül éltem , disszidáltam , mert már akkor se láttam itt semmi fényt a magyar számára.
A világon mindenütt hasonló a helyzet , de otthon sehol nem lehetsz . (ennek ellenére nem kizárólag önszántamból kerültem haza. a zsidó pusztítás mindenütt jelen van)
Itthon azonban keserûbb látni a "külföldiek" garázdálkodását - mert mi ezt sehol nem tesszük . Erre csak a zsidó képes.
Már 5 éve itthon tapasztalom az itthoni anarchiát - talán nem is értem egészen ki kivel van itt ebben a kátyuban megsüllyedve , de hogy ha Orbánra szavazol , ha nem - mindenképp rá szavazol - ez abszurd ! Még akkor is , ha sokak szerint "jobbat" nem is tehetsz .

Minden esetre , ez az állapot nem tarthat végtelenségig, mert abba bele pusztul még a mészárosok mészárosa is!
225 #10 magyarnabob
- 2018-03-02 13:22
Nagy a tanácstalanság ? Megy a szarkavarás ?
Mindez nem most kezdõdött.
Mára azonban a vagyonok és a jövedelmek már olyan mértékben differenciálódtak, hogy lényeges extraprofitot csakis más nyertesek ( más zsidók) rovására lehet elérni.
A gójok megtévesztésére, közöttük az ellenségesség szítására ( oszd meg és uralkodj) létrehozott jobboldaliság és baloldaliság látszatellentéte valódi ellentétté kezd válni, hiszen csökkenõ zsákmány mellet a zsidók harácsolási indíttatása nem akar csökkenni, kezd valódi belharc kialakulni. Ráadásul úgy tûnik, a profit mellett a zsidók egy része ( a jobboldali csapat) már az életterét is kezdi félteni, amit a muszlimok terjeszkedése komolyan veszélyeztethet.
Ezért látszik zavar az "erõben".
Nekünk a zûrzavarból csak úgy lehet kikerülni, ha az alapvetõ elképzeléseinket, paradigmáinkat felülvizsgáljuk.
A kétértékû logika szerint van a jó meg van a rossz.
A zavar lényege, hogy a baloldal már régen nem jó, hiszen a kisember, az átlagember, a magyar nemzet érdekeit már régen elárulták, és ez most a jobboldalról is kezd egyre erõsebben kiderülni. Tehát a jó és rossz nem-dilemmája helyet a rossz és a rossz között kellene választani ?
A valóságban a kétértékû ítélet helyett a sokértékû ítéletet kellene alkalmaznunk. Tehát van a rossz, a mégrosszabb, az annál is rosszabb ... a legeslegrosszabbnál is rosszabb, a kevésbé rossz meg a még kevésbé rossz ... , mert a jót a megvalósult kali júgában nem is érdemes firtatni.
Továbbá fel kell hívni a figyelmet az értékítéletek idõtávlatára. Magyarul a taktika és a stratégia helyett az utóbbira kellene helyezni a hangsúlyt.
Példa : úgy vélem, hogy Gyurcsányék vagy Orbánék emberei lophassanak többet vagy kevesebbet, ez taktikai kérdés. Egy példa a stratégiára : jelenleg a magyar nemzetet anyagilag, erkölcsileg, szellemileg a zsidó és a cigány szipolyozás korlátozza és teszi tönkre. Egyfrontos harcot vívni is lehetetlennek látszik, a kétfrontos pedig majdnem biztosan az. De ha az egymillió cigány és az õ szaporodási rátájuk problémáját megfejelnénk a bevándoroltatás és az azutáni szaporodás problematikájával (ami a cigányokénál sokkal végzetesebb veszélyt jelentene) , az a magyarság végleges megszûnését jelentené (a demokrácia és a bõvítetten újratermelõdõ butaság egymást erõsítõ hatása miatt, amit csak azért említek, mert vagy az egyiket, vagy a másikat meg kellene szüntetni, de az elsõ megszüntetésének következménye a zsidó hatalom diktatúrájának bebetonozódása is lehet).
Most jelenleg a kivitelezhetõ rangsor, a világos stratégia mellet a taktikailag helyes lépés, a legkevésbé rossz megoldás a helyzet végzetes romlását elõidézõ bevándorlás megakadályozása. Tehát az Orbánra szavazás. Ebben nyilvánvalóan rossz, hogy egyúttal a zsidó hatalomra is szavazunk, de meg kell gondolni, hogy a zsidó hatalom azon oldalára, amelyik mégha gyengéden is, de tesz intézkedéseket a magyarság ( + zsidóság) szaporodási rátájának emelésére és a cigányság szaporodásának fékezésére.
Ha lenne a nemzeti gondolatnak autentikus vezére, akkor sokkal egyértelmûbb lenne a helyzet ( amíg a vezér él), így azonban mindenki egyéni megfontolásai, tudati képességei alapján szavazhat.
Az én véleményem összefoglalva, inkább a tisztítótûz mint maga a pokol.
De aki a nem szavazást vállalja, az vigasztalhatja magát azzal- mármint ha tudatosan átgondolja a helyzetet - hogy õ azért mindenféle zsidó hatalom ellen cselekedett.
809 #11 megmondhatom-e
- 2018-03-02 14:17
- bizony !-mert az Orbán bagazsra nehéz lenne azt mondani , hogy a cigányság szaporodását bármiben fékezte volna .
A magyar nép életszínvonalának csökkentésében viszont a Gyurcsánnyal is felvette a versenyt .
Mert itt bizony verseny van !
154 #12 kakas
- 2018-03-02 17:27
238 #13 bivaly
- 2018-03-02 18:14
Írástudók !

Ez itt és most a zsinagógák háborúja ! Hogy minek látszik ? Mindegy, de nem az ! A lényeg igazából, hogy nem helyi problémák megoldásáról szól a történet, csak annak láttatják. A világ újra felosztásának, vagyoni, és hatalmi átrendezõdésének vagyunk tanúi, magyarországi választások címszó alatt. A zsidó hatalmi harchoz szükségesek a csicskák is, a csahosok. Elõttem már néhányan leírták ezt száz évvel. Na már most, a csicskáknak, és csahosoknak is vannak kis koncaik, amiket igen nagyon féltenek. Ez a felszín, ez az, amit látunk, láttatnak velünk. Közben az ügyeletes Gepettók faragják fabábjaikat, nyiltan, vagy titokban, és milyen érdekes, mindegyiknek Pinoccio a neve ! Pedig egyik sem az valójában.
A tegnapin okulva, ma belehallgattam minden adóba, Bolgár elvtársat is beleértve. Katasztrófa egy csõcselék ez a mi kis népünk, annyi hülyével, hogy talán normális is csak félig van, az is elvétve. A Frankfurti Iskola él, és virul !!! Minek itt szavazni ? Nem sokára írni sem kell majd tudni, csak hangosan dícsérni a kiválasztottat, a nevét majd közli a média. Rákosi korszak ez itt a javából, békeharccal, meg a belsõ ellenséggel való leszámolással, a kulák már kihalt, ezért nincs említve. Modern idõk, de a szellem, az bizony a nagyon õsi.
154 #14 kakas
- 2018-03-02 20:57
78.media.tumblr.com/4187dea1c1176f6fdb6339efe7006114/tumblr_n7mltcHkVn1sfytawo3_540.png78.media.tumblr.com/5949ab34f217333d0148caba66ee5b04/tumblr_n7mltcHkVn1sfytawo5_540.png
819 #15 rozsola
- 2018-03-03 10:55
TesvÍreim és hittesvÍreim !
http://dmdamedia....vad/1.resz
Egy nagyon érdekes " tényfeltáró " sorozat. Amolyan betekintés " az ISTEN-i magasságokba ".
2 #16 gerry
- 2018-03-03 12:44
https://noizz.hu/...osition=50
Zsidó el- és kivándor- valamint muszlim és bevándor lovak ... irány az elsõ öt valamelyike!
Nyihahaa! Vágta

Ezek a bolygónk legbiztonságosabb városai:
10. Zürich
9. Hongkong
8. Stockholm
7. Sydney
6. Amszterdam
5. Melbourne
4. Toronto
3. Oszaka
2. Szingapúr
1.
A gyõztes város: Tokió

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.13 másodperc
4,602,887 egyedi látogató