Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Polgárháború szélén egy ország - eláraszthatják Európát a fehér menekültek?

TanácsadásMiközben meg jewrópa számolatlanul "fogadja bé" a feketét. Fekete Párduc in eksön. Lakosságcsere? Hm? BRICS asszimetrikus oldalba taszajtás.Izraelbõl hova dobbanthatnak...gondolkozzunk csak! A köztársaság fekete vezetése eltökélt abban, hogy Afrika nemrégen még legprosperálóbb gazdaságát egy Zimbabwéhoz hasonló romhalmazzá alakítsa. A négy millió fõt kitevõ fehérek egyik önvédelmi szövetsége már kidolgozta a terveket egy polgárháború esetére. Az Európai Parlament tavaly novemberben nem volt hajlandó megvitatni a dél-afrikai fehér farmerek elleni gyilkosság-hullámot.

A Dél-Afrika Köztársaság parlamentje a héten 241-83 szavazati aránnyal megszavazta azt módosító indítványt, amely szerint a fehérek által uralt farmokat kompenzáció nélkül ki lehessen sajátítani. A javaslat most a parlament Alkotmányt Felügyelõ Bizottság elé kerül, amelynek augusztus végéig kell döntenie. Az 50 milliós országban egy tavalyi kormányzati jelentés szerint a megmûvelt földek 73 százaléka a fehér farmerek kezében van.

Irány Zimbabwe!

Mára úgy tûnik, hogy a köztársaság fekete vezetése tényleg eltökélt abban, hogy Afrika nemrégen még legprosperálóbb gazdaságát egy Zimbabwéhoz hasonló romhalmazzá alakítsa. Így vélekedik az ország egyik legnagyobb agrárszervezete is, amely szerint az indítvány beomlasztja a küldöldi befektetõk bizalmát. A folyamatos fekete támadások miatt a fehér farmok mára erõdítményekké alakultak és számuk is zuhan - míg 20 éve még 60 000 farm mûködött, ma már kevesebb, mint 35 000.

A fehérek elleni politikai támadás nem újkeletû, hiszen tavaly tavasszal az ország akkori, sokat támadott elnöke, Jacob Zuma váratlanul bejelentette a parlamentben, hogy csökkenteni kell az egyenlõtlenségeket, ezért neki kell menni a fehér tulajdonnak az üzleti életben és a földtulajdon területén. A beszéd alatt ökölharc alakult ki az ülésteremben.
Advertisement
Hirdetés

Zuma ráadásul 2017 márciusában hivatalosan is felkérte a parlamentet, hogy az módosítsa az alkotmányt a fehérek által tulajdonolt földek kompenzáció nélküli kisajátítása céljából. Zuma hozzátette, hogy „létre akarja hozni a gyarmatosítás elõtti földtulajdoni térképet”, mielõtt módosíttatná az alaptörvényt.

Készülõdés a polgárháborúra

A fehér farmerek szövetsége (Boer Afrikaner Volksraad) Zuma szavaira válaszul bejelentette, hogy a kompenzáció nélküli föld-kisajátításokat „háborús üzenetnek” tekintenék.
Káncz Csaba
Káncz Csaba

A négy millió fõt kitevõ fehérek egyik önvédelmi szövetsége (Suidlanders) pedig már kidolgozta a terveket egy polgárháború esetére. Franz Jooste ezredes, az apartheid Dél-Afrika volt tisztje eddig 2500 önkéntes fehér milicistát képzett ki titkos bázisokon. Jooste korábban a fekete gerilla sejtek megsemmisítésében is részt vállalt Mozambikban, Angolában és Zambiában.

A fehér farmerek már így is rendkívül feszültek, hiszen az elmúlt két évtizedben átlagban évente 62 gazdát gyilkoltak meg, tavaly éppenséggel 71-et.

Ez a Dél-Afrikában élõ 30 ezer búr gazdálkodó esetében matematikailag 100 000 emberbõl 133 emberölést jelent. Még a közép-amerikai El Salvadorban is, a világ legveszélyesebb országában, 100 000 lakosból 65 esik gyilkosság áldozatává, vagyis az ottani emberölési arány a fele a búrok ellen elkövetett gyilkossági aránynak.

Mindennek ellenére az Európai Parlament tavaly novemberben leszavazta Janice Atkinson angol képviselõ javaslatát, hogy vitassák meg és ítéljék el a dél-afrikai fehér farmerek elleni gyilkosság-hullámot.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-03-02 13:52
Vajon mikor lesznek nálunk ennyire feszültek a" nem tiszta" fehér oligarchák, akik kezében az ország termõföldjének túlnyomó része?
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-03-02 16:03
-elképesztõ, hogy a zsidó még mit képes elkövetni a fehér ember ellen , amit mi mind szinte szótlanul tûrünk !

Mindezt csak azért , hogy szennyes magát a világ elitjeként ünnepelhesse !

Ne legyetek ám antiszemiták !
154 #3 kakas
- 2018-03-02 17:18
jákob rabbi énekli,hogy "öld meg a búrt"https://www.youtu...b3MLHblnbQ
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-03-02 17:36
ez az a fajta - rabbi fajta , amelyiknek megmondják , mit énekeljen , persze nem kell ingyen ! Mindig ott a soros kifizetõ !
896 #5 PirX
- 2018-03-02 19:14
www.kephost.com/images/2018/03/02/1234567.jpg
896 #6 PirX
- 2018-03-02 19:27
"A Zulu igazi nagy mozi, nagyszabású kalandfilm a reménytelen helyzetekben tanúsított bátorságról. Az igaz történeten alapuló alkotás 100 brit katona lenyûgözõ történetét meséli el, akik szilárdan tartották magukat a zulu nemzet legjobb harcosainak 4000 fõs túlerejével szemben a Rorke-átjáró védelmében 1879-ben." https://youtu.be/...

Emlékmûvet kapnak a brit hadsereget legyõzõ zulu harcosok: https://mult-kor....u_harcosok
80 #7 monguzking
- 2018-03-03 06:53
Nincs igazuk negereknek mert mikkor burok letelepedtek akkor em voltak fekete torzsek ott csupan busmanok laktak ott...
99 #8 MORMOTA1968
- 2018-03-03 07:32
Mit mondjak? A szokásosat, mekkora "BAROM" a fehér faj?! Ez nem kérdéses! Mi a jó büdös rossebért kell nekünk mindenféle emberfajokat, rasszokat felkarolnunk, kioktatnunk, hogy aztán késõbb ellenünk forduljanak? Miért vagyunk mi "FEHÉREK" ennyire hülyék és végtelenül "VÉGTELENÜL OSTOBÁK?" És akkor még a minden nép közé befurakodott paraziták szerepérõl nem is szóltunk! Ahová meg nem jutottak el, oda meg valamelyik elmebeteg izmusukat juttatták el. Inkább õket fogadjuk be, a búrokat, mint az ide "dobbantani" szándékozó izraeli zsidókat, akik velünk is ugyan úgy bánnának el, mint a palesztinokkal. 2006 õszén megmutatták mire képesek és mit várhatunk tõlük! "EZ A HÁBORÚ MINDEN IDÕKRE BE FOGJA FEJEZNI HARCUNKAT A GÓJOK ELLEN!" Mit is mondott errõl Rabinovich rabbi? "Nyilvánosan felfedjük magunkat Ázsia és Afrika népei elõtt. Biztonsággal állíthatom, hogy most születik a fehér gyerekek utolsó nemzedéke. Hogy annak a vezetõ szerepnek a biztos eljövetelérõl meggyõzzelek benneteket, megmutatom, hogyan fordítottuk a saját találmányait a fehér ember ellen. Sajtója és rádiója a mi kívánságaink szószólója, nehéziparának termékei pedig azokat az eszközöket adják, amik Afrika és Ázsia felfegyverzésére szállít saját maga ellen! Amerika és Európa ipari létesítményei és városai megsemmisülnek az atomháború után, a fehéreknek nem lesz erejük a sötét fajok nagy tömegeinek ellenállni, akiknek vitathatatlan lesz a technológiai felsõbbrendûsége". Még is hányan, hány millió ember ismeri e írást világszerte? És a többi ehhez hasonlót? MI KELL MÉG AZ ÉBREDÉSHEZ OSTOBA FEHÉREK? s_hee :@
4 #9 Posta Imre
- 2018-03-03 07:45
Afrika az afrikaiaké, bármit is jelentsen ez! A mocskos zsidó rabszolgakereskedelem visszanyal, bár ez már állítólag Egyiptomban és elõtte is divat volt, sõt ma is az. Mondottam: BRICS a jelszó és Kínával a háta mögött Jákod is könnyen ficereg. A gyarmatosítás fogalomköre mást fog jelenteni eztán.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
3,598,055 egyedi látogató