Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tárgy: Zsidókorság

KultúraHelló Imre! Egy a Gede testvéreknél megjelent könyv hátoldalának ajánlóját szeretném közé tenni, mivel igen sokat mondó. Amirõl már én is beszéltem nem egyszer.

Kiss Sándor: Zsidókórság.
A magyarság fajvédelmi Bibliája.

Az immunis északi szláv társadalmak zsidósága már egy fél századdal ezelõtt kiszimatolta, hogy egy turáni faj társadalma virul a Kárpátok gyûrûjében, a magyaroké. Nyugat-Európa kultúrnépei nem vettek olyan hirtelen tudomást a magyar nemzeti állam megszületésérõl 1867-ben, mint az orosz síkságon tengõdõ "kazár" zsidóság. A kiegyezés után tipikus magyar élet kezdõdött Magyarországon a turáni fajra jellemzõ keveredés és élhetetlenség minden tünetével. A gyéren tejelõ szláv társadalomra a csömörlésig ráunt már a kazár zsidóság, 700 esztendõ alatt, amikor egyszer csak neszét vette a magyar Kánaán-nak.

Nem kellettek hozzá évtizedek, három-négy esztendõ elvitte hírét a turáni fajtól kormányzott új ígéretföldnek. A világ zsidósága sûrû rajokban kezdett áramlani a harmadik turáni faj lakhelye felé! Itt tárt karokkal, dédelgetõ vendégszeretettel fogadták a "RABLÓGYILKOS FAJTÁT" ami magával hordja az emberi nem "LEGOCSMÁNYABB, GONOSZSÁGAIT". Nem volt szükség világtörténeti katasztrófára, hogy a magyar társadalmat leteperje a "ZSIDÓ PARAZITIZMUS" a teljes virágzásban lévõ nemzeti társadalommal is megbírta ezt tenni.

A magyar társadalom "ÖSSZES KÖZÉLETI NAGYSÁGA, POLITIKUSOK, ÍRÓK, TUDÓSOK, MÛVÉSZEK, MIND ELSZEGÕDTEK ZSIDÓ CSAHOSNAK"
és "SEGÍTETTEK A ZSIDÓ PARAZITIZMUS ELHATALMASODÁSÁNAK, A ZSIDÓKÓRSÁG KIFEJLÕDÉSÉNEK".

Sehol a világon nem lehet olyan betû szerinti értelemben venni a hajlamosság fogalmát, mint amikor a magyar fajú társadalomról állítjuk, hogy
hajlamos a "ZSIDÓKÓRSÁGRA". Hajlik, vágyakozik, törekszik a pestis befogadására, valósággal keresi a "DÖGHALÁLT". Még az a rész is, amely
védekezik is a pusztulás ellen, az is beéri azzal, hogy a "kereszténységet" védje, s már megelégedett, ha újra hitelesített "keresztény" gyanánt
"PUSZTULHAT EL!".

Az egész világ zsidósága ismeri a magyar fajnak ezt a végzetes hajlamosságát a "ZSIDÓKÓRSÁGRA" nem csoda ha jogot formál arra a zsákmányra, amelyet a természet kínál föl neki!

Végig szenvedtük a lappangó, akut és krónikus "ZSIDÓKÓRSÁG" összes fázisát. Mi leszünk a harmadik turáni társadalom, amelyet az 5000 éven belül változatlanul megmaradt zsidó faj "ROTHASZT KI A TÖRTÉNELEMBÕL". Ha csak valami történelmi csoda oltalmunkra nem siet.

KISS SÁNDOR.

"Ötven esztendõ elég volt ahhoz, hogy az egymilliónyi zsidóság, a húsz milliós Magyar nemzet nemzeti vagyonának körülbelül 70%-át, szellemi élete irányításának 90%-át kisajátítsa". Kiss Sándor. Nagy-Magyarország idején.

Na most ezt hazudtolja meg aki tudja, hogy ez valóban így van! És errõl beszélek én is, de már mióta! A magyar öngyilkos hajlamú nép. Önként és dalolva tesszük a nyakunkba a kötelet és hajtjuk a fejünket a hóhérok bárdja alá, mikor "ÉSZ" nélkül befogadunk magunk közé mindenféle söpredék népeket, fajokat, akik nem hajlandók a mi törvényeinket elfogadva élni, a többirõl már nem is szólva, inkább a magukét kényszerítik rá a befogadó nemzetekre. Tényleg ennyire hülye a magyar? Már uram bocsá! Az édenkert közepén élünk, mindenünk megvan és még sincs semmink! Eszünk kiváltképp nincs! Mert esztelenül fogadunk be magunk közé idegen kultúrkörnyezetbõl jött idegen népeket! Itt, ebben az országban, még így feldarabolva is, nem szabadna "ÉHEZÕ, FÁZÓ, OTTHONTALAN, SZENVEDÕ" embereknek élniük, mert ez maga az ÉDENKERT, a PARADICSOM, vagy nevezzük ahogy akarjuk. De idegen fajokat, népeket hagyunk önként a nyakunkra ülni, rajtunk élõsködni, hagyjuk, hogy elfoglaljanak elõlünk mindent, elvegyenek tõlünk mindent, forognak õseink a sírjukban! Hogy ez a nép az õ népük lenne? :@
Üdv csapat: Mormota.

Hozzászólások

80 #1 monguzking
- 2015-11-13 23:55
van fizikai sik s van szellemi sik----talán igy kellett lennie..
75 #2 talpi
- 2015-11-14 01:39
Monguz!
"talán így kellett lennie" ? a feltevés jogos, de miért is lett így? Azért mert az itt élõ igaz MAGyarok hiába üvöltötték, "elég, nem a karrier hanem a tisztes élet a fontos' mégis mit tapasztalsz? A családokat tönkre teszik a retkek, elrabolják gyermekedet, szétlopják a lelked, becsületed lábbal tiporják. Mindehez A ZSIDÓ ügyvéd, és a fél zsidó család erõsen besegít. Na eddig volt. Tegnap elõtt volt egy érdekes beírás "vigyázó szemetek Párizsra vessétek" Nos? VAn még kérdés.? Mert sok már nem lehet, a "rakéta fel lett lõve" fénye nem biztos, hogy az értelmeseknek fog világítani, holnap,. vagy ma Német ország, és nem kell aggódni, a szele már itt van. :)
80 #3 monguzking
- 2015-11-14 11:06
talpi nem biztos hogy jo irányba mennek a dolgok mert egyelöre háttér erök pontosan ezt tervezték---migránsokkal elárasztani europát majd polgárháborut kirobbantani hogy bevethessék hadsereget,lezárják határokat,rendkivüli állapotot vetnek be s felszámolják polgári kormányzást hogy nato katonai irányitás alá teszik europát...persze több szereplös a játék s semmisem az minnek látszik de én azt mondom hogy lassan nekünk nis elökénne venni fegyvereket mert nagyon nem tetszik ahogy alakulnak dolgok..
75 #4 talpi
- 2015-11-14 14:28
Nem vagy vele egyedül, egyenlõre nagyon gyorsan képezz tartalékokat.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
3,899,557 egyedi látogató