Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az egyetlen dolog, amitõl Orbán Viktor megvédi a magyarokat: az igazság

BelföldÓ, ebbeny nyakig benne van a tejes g-rém-ium, az összes zsidó-cigány -politukus és ez a szar nép, de túl is van ragozva. Nem számít, semmi de semmi jelentõsége nincs. Huszonegy magyar biztosan van, akit Orbán Viktornak annak ellenére sem sikerült megvédenie, hogy a minap utcai harcosként emlékezett meg magáról a kérdésmentes területen mûködõ állami médiában. Miközben õ utcai érdemeit mutatta be, négy nap alatt huszonegyen fagytak meg az extrém hidegben az utcán Magyarországon. Természetesen szó nincs arról, hogy a miniszterelnöknek saját testével kellett volna melegítenie azokat a szerencsétleneket, akik magukra maradtak reménytelen küzdelmükkel az életükért.

A kormányfõ éppen csak megmutathatta volna, fontosak-e azok, akiket elhagytak, akik gyengébbek, akik védtelenek.

Például feltehetett volna egy videót a Facebook-oldalára, ahogyan teát vagy takarót visz egy nyomorultnak. Nem azért, mert azzal megoldja a magyarországi mélyszegénység ügyét, hanem azért, mert azzal példát mutat. Megüzeni azoknak, akik még hisznek benne – vagy legalább abban, hogy némi moralitás maradt benne zaklatott politikai utazása közben –, hogy segíteni kell. És akkor lehet, hogy õk is odafordulnak az utcán azokhoz, akik mínusz húszakban fagynak meg éppen. Meglehet, akkor is éppen huszonegyen fagytak volna meg, csak legalább gondolhatnánk arra, tettünk erõfeszítést azért, hogy legszerencsétlenebb honfitársaink túléljenek.
Budapest, 2018. február 26. Az otthontalanokat segítõ Menhely Alapítvány 24 órában mûködõ krízisautó szolgálatának munkatársai hajléktalan férfinak segítenek a fõváros XV. kerületében, a MÁV-telep villamosmegállónál 2018. február 25-én. Az alapítvány munkatársai a hideg idõ miatt a nappali melegedõbe és az éjjeli menedékhelyre próbálják eljuttatni az utcán élõket. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Az otthontalanokat segítõ Menhely Alapítvány 24 órában mûködõ krízisautó szolgálatának munkatársai hajléktalan férfinak segítenek Budapesten 2018. február 25-én
Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Onnan tudjuk, hogy a kormányfõtõl nem elvárhatatlan egy ilyen példamutató videó, hogy a napokban felkerült az oldalára egy produkció, amelyen azt látjuk, hogy odacsörög Kárpátaljára, megkérdezte a helyi vezetõt, van-e valami, amit tehet értük, kell-e pénzügyi segítség, vagy bármi más, egyúttal megüzente, a magyarok számíthatnak a kormányra.

Ám ez csak akkor lehetne így, ha nem tudnánk:

a részvétlenség öröme a Fidesz-kormány közpolitikájának eszmei alapja.

Igaz, inkább bátorságról szoktak beszélni, ám szédítõ kamu minden szavuk, amelyet azzal összefüggésben elmondanak magukról, mert gyávaságon kívül másban nem jeleskednek. Ellenfeleikkel szemtõl szemben nem harcolnak, törvényhozási, gazdasági eszközökkel fojtják meg õket, a közhatalmat használják arra, hogy végezzenek a szemben állókkal, legyenek azok hajléktalanok, akiket megbüntetnek, mert szegények, vagy ellenzéki pártok, amelyeknek kampányolási lehetõségeit lehetetlenítik el.

A Fidesz példátlan gyávaságának aktuális epizódját hétfõn élõben közvetítették Kecskemétrõl. Az LMP-s Hadházy Ákos, a szocialista Harangozó Tamás és a jobbikos Szilágyi György alkotta Elios-ügyi árnyékbizottság a városba látogatott, hogy betekinthessen a közvilágítási projekttel kapcsolatos iratokba. Szemereyné Pataki Klaudia fideszes polgármester nem volt ott, ahogyan fideszes elõdje, Zombor Gábor sem. Egyikük sem vállalta a politikai felelõsséget, egyikükben sem volt meg a politikusi és emberi minimum, hogy odamenjen, szemben álljon az ellenzéki képviselõkkel és elmondja, hogy szerinte nem csaltak, odaadja az iratokat, hiszen minden tiszta, Kecskemétnek nincs mitõl tartania, a fideszes vezetõk jól gazdálkodtak a lakosok pénzével. Odaküldték a hivatal dolgozóit, akiknek politikai nyomás alatt, politikai helyzetben kellett szerepelniük, miközben a város mûködtetésére szerzõdtek. Így képzeljük a bátor harcosokat, igaz? Ilyen bátrak szerepelnek az orbáni beszédekben? Ilyen példás erkölcsi integritással lehet megvédeni a magyar embereket?
Kecskemét, 2018. január 26. Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelõs tárca nélküli miniszter (k), Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és Zombor Gábor, a térség fideszes országgyûlési képviselõje a Modern városok program fejlesztéseivel kapcsolatosan tartott sajtótájékoztatón Kecskeméten, a Városi Alapkezelõ Zrt. irodájában 2018. január 26-án. Kósa Lajos elmondta, hogy a program kecskeméti támogatási összege mintegy 100 milliárd forint. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Kósa Lajos, Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és Zombor Gábor, a térség fideszes országgyûlési képviselõje a Modern városok program fejlesztéseivel kapcsolatosan tartott sajtótájékoztatón Kecskeméten 2018. január 26-án
Fotó: Ujvári Sándor / MTI

Persze értem, hogy a Fidesz nem siet a nyilvánosságban ügyekkel, kérdésekkel találkozni. Hiszen soha még közhatalmat birtokló párt olyan erõs korrupcióügyi szakértõsorral nem vágott neki a választásnak, mint a kormánypárt teszi az idén. A lista élén ott van Orbán Viktor: a napnál is világosabb, hogy az Elios-ügyben komplett hálózatot építettek arra, hogy szervezett csalással teremtsenek milliárdos magánvagyont közpénzbõl a vejének. Aztán éltanuló két minisztere is. Ott van az átláthatatlan, a magyarországi letelepedési lehetõség értékesítésével offshore-cégeket gazdagító, így nyíltan hazaáruló kötvénybizniszt kitaláló Rogán Antal, aki a belvárosi ingatlanbotrányt is lábon kihordta. Aztán ott van Lázár János, aki az Elios-ügy egyik fõszereplõje, hiszen õ teremtette meg Tiborcz Istvánnal együtt okoskodva az Elios referenciáját, hogy aztán a cég letarolhassa az országot, hogy aztán megtudjuk, semmi köze a földjei között megépült varázskastélyhoz. Aztán sorolhatnánk még sokáig a neveket, de már csak Kósa Lajost említjük, akit a nagyfiúk kihagynak a nagy játékokból, így 82 éves édesanyja vett végül fél sertéstelepet.

Minthogy ez az elsõ sora a Fidesznek, ideje megérteni: ez a Fidesz.

A párt, amelynek oda hazudott célja a magyar emberek védelme, ennek jegyében indít hadjáratokat kijelölt, de visszaütésre képtelen és alkalmatlan ellenfelek ellen, aminek csúcsa az ENSZ elleni csata, ami tényleg már a valóság tökéletes és felülmúlhatatlan, minden ízében posztmodern kifordítása. Hiszen a kormány elképzelt harcban védi meg polgárait a világbéke elérésére létrejött szervezettõl. Hogy ha a békétõl védünk meg valakit, az valójában mit jelent, mindegy is, mert Magyarországon már semminek nincs jelentése, amihez a Fidesz egyszer hozzáér. Ennek köszönhetõen fordulhat elõ, hogy Mészáros Lõrincet olykor vállalkozóként, Rogán Antalt hazafiként, a Puskás Akadémiát meg futballcsapatként említik.
Debrecen, 2014. május 1. Orbán Viktor miniszterelnök, Mészáros Lõrinc, a Puskás Akadémia elnöke, Kósa Lajos, Debrecen Fideszes polgármestere és Kubatov Gábor, az FTC elnöke (b-j) a debreceni Nagyerdei Stadion avatóünnepségén 2014. május 1-jén. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Orbán Viktor miniszterelnök, Mészáros Lõrinc, a Puskás Akadémia elnöke, Kósa Lajos, Debrecen Fideszes polgármestere a debreceni Nagyerdei Stadion avatóünnepségén 2014. május 1-jén
Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Nyilván mennének is tovább az úton, mert nincs más választásuk. Hiszen csak addig vannak biztonságban és pénzüknél, amíg hatalmon vannak. Addig van esélyük kontrollálni a rendõrséget, az ügyészséget. Addig van esélyük arra, hogy úgy meséljék, politika az, hogy szervezett csalással kifosztjuk a közösséget, hogy magánvagyont építsenek.

Erre addig van esélyük, amíg nem lesz elég választópolgár, aki megüzeni Orbán Viktornak, hogy pontosan tudja, igazán csak egyetlen magyar embert akar megvédeni: magát.

Azt meg már úgyis tudjuk, mitõl kell megvédenie magát:

az igazságtól.

Kiemelt képünkön Orbán Viktor, Rogán Antal, Havasi Bertalan, Várhelyi Olivér nagykövet megérkeznek a brüsszeli EU-csúcsra 2018. február 23-án
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-03-03 10:07
- a gyurcsány "kormány" és elõdei még zsidó kormányok voltak.
Az orbáni - zsidó-cigány

Lehet , hogy a következõk -arab,zsidó, cigány kooperációk lesznek?
4 #2 Posta Imre
- 2018-03-03 10:22
Elég egyszerû a képlet: teljes átrendezés zajlik, s addig marad a kirakat, amíg nem sikerül a zöm fejébe beleverni, hogy ne legyen túl nagy ellenállás a következõ fázissal szemben.
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-03-03 11:08
-az óvodákban és bölcsõdékben elmondta már valaki a gyerekeknek , hogy mi vár rájuk- szerintem fel tudnák fogni ,csak mutatni kéne nekik egy zsidót . ( persze emberi felügyelet mellett !)
238 #4 bivaly
- 2018-03-04 06:53
Írja mind ezt a 24.hu, benne Petõ Péter. Ettõl az'tán kurvára hiteles ! Orbán Viktor az ügyeletes utálatos kép, az ENSZ meg a világbéke apostolainak gyülekezete. Ja, meg a Petõ(k) igazsága, kis ÁVO-s elõélettel. Nekem mindenkor a Petõk, meg a Gerõk akarták megmondani az igazat. Rohadtul kurvára unom már az igazságaikat, velük együtt.
159 #5 vanyusha
- 2018-03-04 08:42
Nagy ellenállás a következõ fázissal szemben.?

Kistérségi kormányhivatalok Vs. kis onkormányzatok kissebségi onkormányzatok - a H 3 pénz nincs tovább.
Az elnéptelenedet falvak ban, az etnikai csoportok töbsében, nem lehet + k tipusú onkormányzatott gründolini- párhuzamos társadalom finanszirozását az EU Schengeni hátárnál tovább ne fizeti.

Energia szektorból kivonható pénz : a kiépitett infrastukturák üzembentartási költsége számlázási trükkökkel is veszteséges !Az új tipusú EU -s projektek, amik átadásra kerültek nagyrésze nincs napi használatban.
Dizelek kitiltása városokból:
S határon belüll napi teszt üzemben a kistérségi E busz tömegközlekedés...stb.
Nagy mennyiségû szemét technológia segély értékesítés....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,406,132 egyedi látogató