Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csak Egy maradhat!

GondolatokNa, hogy tetszik a 2018-as év (vagy ki tudja hányás valójában), de szerintem jól lendül. A tavasz már itt van a sarkunkban, ahogy a Sorosról ENSZ-re változott a szabadkõmûves zsidó háttérhatalmi iránymutató. Mesterséges balhék, mûemberek, majdan mûemlékek, bár ebbõl a korból nem sok méltó emléket tárolhat az akasha. Semmi nem igaz mindebbõl és olyan kanyarokkal kell eljutni a TelAvivtól Moszkváig, hogy még a helyi migránsok se tudják már követni. Mire számítotok? Csattanóra?

Lehetett volna a cím A legújabb új világrend is, de nem lett. Nem azért, mert nem aktuális, hanem azért, mert valójában a kutyát sem érdekli már. Kérdeztem a pulikat, a farkukat se csóválták már rá.

Csak Egy maradhat sem a Felföldit idézi, ezek Orbán pár napos kampányszavai, ahol kifejtette, hogy semmisítik meg a pártokráciát és közben önmagukat is úgy, hogy ebbõl ez a bamba jószág nép semmit nem vesz észre. Indokolta, hogy az "ellenzék összefogása" már nem a párszín és szag alapján történik, ahogy õk sem a fidesz jelvény alatt kampányolnak, hanem aszerint osztja meg a baromfiakat, hogy "migráns-párti", vagyis (sorosista mocskos zsidó-bérenc szabadkõmûves hazaáruló...), vagy ... nem. Jó kifundálta a sok szabadkõmûves zsidó-cigány fideszes-jóbikos-kdnp-s mszps-dks-lpm-s...szóval titkosszolgálatilag koordinált csürhe. Ha nem "szavazol", akkor áruló vagy, ha szavazol, de nem a fidesz-re, akkor is, de ha fideszre szavazol egészen biztosan az! Ergo, lennie kell egy másik tervnek is, egy keretnek, amelyhez ez az egész válsztósdi csak elterelés és felvezetés lehet. V4-ek? Kína és Japán, sõt ma már a telje Kis - és Közép Ázsiai régió országaival együttmûködve? De ki lenne olyan bolond, hogy egy instabil "politikai és gazdasági helyzetben" lévõ, köztudottan már zsidó gyarmat cigány migránsok és zsidó megszállók által annektált terület köztudottan illegitim kormányával üzleteljen, hacsak...! És itt be is lehetne fejezni az okfejtést. Orbánéknak semmi köze semmihez. Na jó, a bábkormányságot el kell játszaniuk és leépíteni nagyjából békésen az elmúlt rezsimet, vigyázva arra, hogy húzzák az idõt és érdemeket szerezzenek, hogy ha jól csinálják, nem kell azonnal megdögleniük. De ez is csak feltételezés, ahogy Ukrajna feldarabolása is az, bár nem is olyan titkokban már ott készül az "egységes európai haderõ" az új formátumú és keleties beállítottságú ÚJ Európai Nemzetek Uniójának belsõ megtisztítására.

Orbán az interjúban elszólta magát. Nem csak azzal, hogy " csak egy maradhat", melyet többször ismételt, hanem az olasz maffia választásokkal kapcsolatban is, mégpedig biztosra véve, hogy a migránsellenes erõk gyõznek, majd észlelte a "demokrácia" lényegét és nyilatkozatának abszurdságát, azonnal korrigált, valószínûségre hivatkozva.

A televízióban nyomulnak a digitális stricik és aki érti, annak érhetõ "mûsorok" kerülnek adathalászásra. Nincs már reklám, amiben ne lenne egy-két gyerek is, papa meg mama, még ha fogselymet, vagy körömgomba ellenes szert is propagálnának. Nem cigány purgyé, hanem kóser fehér, inkább szõke, árja fajta, miközben a "szórakoztató" zene-bona mûsorokban csak zsidó-cigány mulatóst látni. Tendencia. Országjáró mûsorok, nemzetünk nagyjait is szájukra veszik és akinek van némi sugallata, képes összevetni a mai sunyi tetvekkel, bár sejdítem, régen is ilyen megalkuvó g.-cik képviselték a tömeget, polgármestereket és egyebeket, majd haláluk után megszépítve, kiszínezve "nagy ember" tetteit, szándékát, csináltak belõle történelmet.

Orbán utcai harcosnak nevei magát, ami nem csak közröhej, de ráadásul még viccnek is rossz. Arról nem is téve említést (ja de), hogy mindezt azzal példázza, hogy õ nem polkorrekt módon hazudik, hanem nyíltan, õszintén mondja, amit mondatnak véle. Viktor, ha valaki ebben az országban nem polkorrekt, az én voltam, vagyok és leszek, de kösz a felvezetést. A hazug hitvány fajtátoknak tényleg nincs már rég helye sehol. Mivel külsõ ellenséggel nem kell számolni, így a teljes haderõ a belsõ hitványság legyûrésére fordítható, persze a régi határok visszatolása mellett. Megy a maszatolás. Aki nem hiszi, hogy mindez "nemzetközileg" le van szervezve és koordinálva, az nagyobb balek, mint ami manapság már elnézhetõ.

A Soros-terv magasabb szintre tolódott, most az ENSZ-t rendezik át. Vagy 7 éve Peking és Moszkva állt össze, hogy létrehoznak egy sajátot, ha ez a mostani ilyen tetvedék zsidócsahos elfogult banda. Látszólag sikerült meggyõznõ 9mm-es érvekkel és némi pénzzel átalakítani a háttérhatalmi struktúrát.

Magyarországnak mindebben tényleg nagy szerepe van. No nem azért mert keresztény. Lófaszt! Aki itt él és nem csak tessékel-lássék, hanem szívvel-lélekkell az tudja, hogy itt zsidó-cigány rabbi-vajdaság van és holokauszt-vallás, kamupapokkal, kamuistenekkel, kamuhívókkel. Szar banda lett a magyar. Nem "keresztény", max papíron az és nem hogy megvédene bármit is bárkitõl, de még fogalma sincs arról, hogy ezt kellene tegye. Az eddigi "parlamentális zsidó bûnözõ banda" tett arról, hogy ez így legyen. Egyébként meg lassan eljön az igazság pillanata. Épp most nézegettem Klébersbeg cselekedeteit és erre a kitételre bukkantam a vikiben:

"Parlamenti bizottsági elnökként támogatta a dualizmuskori tanszabadságot súlyosan sértõ, numerus clausus törvényt, annak Európában egyedülállóan diszkriminatív szakaszát, mely plenáris módosító indítvány következtében került a törvénybe (a felvehetõ hallgatók népfaji arányáról) már nem szavazta meg.

Klebelsberg késõbb sokat beszélt arról nyilvánosan, hogy elvi álláspontja a numerus clausus eltörlése lenne, de az erre tett liberális javaslatokat újra és újra leszavaztatta a kormánypárttal. Az 1927-re elkészült módosítás célja, ahogy Klebelsberg bizalmasan írta Bethlennek: “A törvényt tehát majd revideálnunk kell, de nem azért, hogy a zsidó egyetemi hallgatók ezreit megint nyakára bocsássuk a nemzetnek, hanem azért, hogy bizonyos racionális enyhítéssel az intézmény lényegét megmentsük." [8] A törvényt csak nemzetközi nyomásra módosította, 1928-ban.[9]"

Elmondjam megint mi lesz? Bármilyen fájdalmas, de ezzel a majomhordával, amit emberiségnek neveznek a következõ szarokig sem lehet eljutni szégyenkezés nélkül. Isten elbukott. Mindegyik. Jézus meg teljesen fiktív személlyé vált.

Itt egy példa erre is:

A fideszes képviselõ olyat mondott Jézusról, hogy a jászol adja a másikat

Pócs János ismét egy jól elhelyezett poénnal hívta fel magára a figyelmet.

A „soros disznóról” hírhedtté vált fideszes Pócs János Jászfényszarun, az Orbán Viktorral közös gyáravatón azt mondta, hogy a Jászság túlteljesítette a teljes foglalkoztatást.

Jászfényszaru polgármestere pedig elõzõleg egy olyan aranyéremmel kedveskedett a kormányfõnek, amelyen az országépítõ király, IV. Béla arcképe díszeleg.
– Tisztelt miniszterelnök úr! Ezek közös eredmények. A jászság nevében tisztelettel köszönöm. És tisztelettel kérem, hogy a támogatásoknál is vegye ezt figyelembe. Ahogy nem véletlen, hogy a megye is úgy kezdõdik, hogy Jász-Nagykun-Szolnok. És azt is tudjuk, hogy Jézus is jász volt, mert õ is jászolban született – fogalmazott a fideszes országgyûlési képviselõ.
Link

Igaz, hogy a jászól a birkaetetõ, de lehet Mária szegény bemászott oda, mert úgy esett, hogy az kényelmesebb, mint a hodály bármely más pontja.

De van tovább is, mert fokozható!

Lázár: Most azért van pénz, mert mi nem lopjuk el
Link

Az ember, aki csak az átlagot képviseli és számára nem lett jobb az elmúlt 8 évben, de rosszabb se, vagy csak úgy úszta meg, hogy kivándorolt, igen kényelmes a választás, mert azt látja, hogy ezek mind egy szálig bûnözõk és igaza van. Nem látja a célt, mert nem látja, hogy ugyanaz megy a cseheknél, szlovákoknál, szerbeknél, lengyeleknél, fehéroroszoknál, ukránoknál, oroszoknál...trallala és mindez egy rendszerváltást készít elõ, ahol az õ elégedetlensége és rosszallása kiszámítható tényezõ és számítanak is rá és vele, mert a terveik pont ezáltal bontakoztathatóak ki.

Ez itt csak egy példa, ami az asztalomon hever és ez csak egy gyógyszerész újság. Tegyétek hozzá a vizet és a területet, amit átfog és megvan a "korridor". A Selyemúthoz már meg van nyerve az osztrák és ma kiderül, hogy az olasz is a "miénk". Magyarország jobban teljesít. Bár ebbõl egy szó sem igaz, de ideje lenne már hinnetek magatokban és bíznotok benne, hogy ha együtt loptok a zsidó-cigánnyal, nem csak benneteket kezdenek el baxtatni.

Balaton- Bled- Baltic- Bosphorus
Én változatlanul azt mondom Verának is, hogy hagyja a francba a patikát. Ott sincs elismerve sem õ, sem más és csak tömény szívás már egy ideje egyre keveseb-bért. Menjünk innen a bánatos fenébe és feledjük el ezt az egész magyarkodós baromságot, mert inkább szégyen ez már és hányinger. Tán még van bennem annyi erõ, hogy el tudom tartani a család apraját és õ is megtalálhatná végre amit szeretettel tenne. A döntés nem rajtam áll, de ha õ elhatározza, simán meglépném és lennék "migráns". No nem a jobb élet' reményében, de ha már nem kell napi szinten ezzel a szar bandával szembesülni, már az is felüdülés lehet. Egy próbát tán megérne.

És végül egy vidámabb téma: Lujzi masszírozza Bogit!


Hozzászólások

118 #20 keepfargo
- 2018-03-08 03:14
Akkor legyen matek, Imre & kiskegyedék: "olvasótábor"

Az én nyugdíjam (most) kb.300.000 Ft. Ennek 0,005-öd része, vagyis 5 ezreléke/ezredrésze: 1500Ft

Az itt olvasgatók, ha 500-an nincsenek talán, de 400 csak összejön, s ebböl minden negyedik éppen 100.

Ha ez a 100 ember mind elküldi a jövedelmének, ami legyen a fele az enyémnek (alsó hangon, ahogy ma mondják - mert azért az olvasók nem mind magyar jövedelemmel rendelkeznek, ugye gerry, monguzking, lalapapa, megmondhatom-e) az 5 ezrelékét, akkor tehát 1500/2=750 750X100=75.000
Mi a baj egy ilyen számolással? Kicsi az eredmény?
NEM, a baj ez: nincs az az Isten, hogy minden negyedik honlapolvasó megtegye , hogy a lehetö legértelmesebben költse el a jövedelmének 5 ezrelékét....arról nem is beszélve, hogy csak amit adni tudsz, az igazán a tiéd, s a többinek magad vagy a rabja (de ezt talán nem értik még 100-an se )s_hihi

12 éve dolgozol ennek az olvasótábornak, akikröl nekem nincs is véleményem, (vagy nem merem leirni(?)), de a számokkal nem bántam rosszul, ezt nem hinném. Az indokolatlan optimizmust pedig úgy fogom fel, hogy megelölegeztem a bizalmat az olvasóidnak...
Jó, tudom, a biztonsági "emberek" akik itt olvasgatnak, biztos nem küldenének pénzt, na de a többi miért nem - olyan elképesztöen nagy összeget javasoltam? Vagy sok(k)allanák ezt a kis adományt/elismerést/segítséget 12 év munkájáért?

Gondoljátok meg, proletárok, és ti is, villák proletárjai...latiatuc, feleim szümtükvel, mik vogymuk...
4 #21 Posta Imre
- 2018-03-08 16:17
Kípfargó, attól "tartok", mindennek semmi köze már rég a zanyagiakhoz. Nincs pénzen megváltott üdvösség.
118 #22 keepfargo
- 2018-03-08 18:37
Nincs, de talán jobb is így. Ettöl eltekintve nem ártott volna semmit, ha a honlap élvezöi egy kicsivel több érdeklödést mutattak volna az ötletem iránt. Nem annyira azért, mert az enyém, hanem mert rólad is szól, meg mindnyájunkról, és mert jó ötlet.
Az üzenöfali barátságos csevegések nem helyettesítik - az én szememben - az igazi együttérzést, szolidaritást, segítökészséget. Jópofáskodni lehet, az ingyen van, s nem kötelez semmire. Mindenesetre én a magam részét elküldöm s ha már nem jön, akkor én sem vagyok a sárgolyón. Arra elég lesz, hogy három üveg jó bort egy hónapban egyszer megnyiss, aztán egy poharat Kípfargo egészségére ürithetsz. Ki tudja, csak ez a gesztus is adhat egy év hosszabbítást; mert ellentétben veled, nekem még elég jól tart a cérnám...(talán mert nálad nagyjából 20 évvel korábban kezdtem szokni a hülyeségeket)s_hihi
267 #23 Perle
- 2018-03-08 19:50
118 #24 keepfargo
- 2018-03-09 10:49
Csak Egy maradhat

A címhez hü maradok, s azt mondom; csak egy maradt és az Imre. Ember volt, van, és lesz, és marad. Ha egyedül marad(t) az a mi bününk is.

Kentek pedig megnyugodhatnak, nem Imrét, s nem engem köptek le a hallgatásukkal, a közönyükkel, az értetlenségükkel, mégcsak nem is önmagukat köpték szembe; egész egyszerüen leköpték azt a hamis, elképzelt képet, amit én itt magamnak kentekröl felfestettem a nagy északi magányban.
Tehát nem történt semmi, minden megy tovább a régiben, csak egy illúzióval megint szegényebb lett valaki....hát Istenem, ez elöfordul...
267 #25 Perle
- 2018-03-09 15:19
Világrend 2018 dok film

https://www.youtu...NhYzYUo42g
116 #26 livia
- 2018-03-09 21:21
Szerintem,csak kicsi a Föld. No, én sehová se vágyom, csak néha egy lakatlan szigetre, olyankor beülök egy jó forró kád fürdõbe. Az a baj, hogy a cirkónk idõnként behülyül, hiába ezek a kütyük néha önálló életre kelnek. Bocsi, hogy kiakasztottalak Titeket a gondolatmenetbõl! Kösz Perle! A filmet megnézem. No, persze, ha lesz idõm.Tényleg jó éjszakát kívánok!
238 #27 bivaly
- 2018-03-10 08:07
Imre !

Csak most olvastam végig, mindegy miért.
Ez, amit írsz a legteljesebb mértékben az "akasztják a hóhért"! Másutt lehet, hogy zöldebb a fû, kékebb az ég, de a háttérhatalom ott is háttérhatalom, az akasztófa legfeljebb nem akác, vagy tölgy, de a gégén a kötél ugyanúgy megszorul.
Több halpénzt adnak annak, aki azt hiszi el, amit az újság ír, és a televízió mond. Nekem személyes tapasztalataim nincsenek, csak olyan pár barátom, aki Anglia, Amerika, Új-Zéland, Németország, Ausztria dolgozott. Van olyan köztük aki kiment, nem is egy, nagy tervekkel, és hazavágta az életét, elmúltak felette az évek, se gyerek, se igazi pénz, csak a küzdelem. Egy házaspár közülük nem jött haza, és azt sem tudom, hogy élnek-e, ez Amerika. Ezek a mások történeteinek a tapasztalataim, miközben soha eszembe nem jutott innen elmenni. Az életemre ugyan nem törtek, de nem kaphattam elég sokáig útlevelet sem. És ezek után sem merült felbennem, hogy elmenjek.
Ezen a földön születtem, meghalni is itt fogok, feltéve, hogy vinni nem fognak erõvel.
A "világ megváltoztatására tett kísérleteim" mind dugába dõltek, és ma már utólag csak az elpazarolt idõre gondolok néha, nagyon nem, mert minek õrlõdni a múlt megváltoztathatatlan történésein. Tanulni azt lehet belõle. Nyilván az én "munkásságom" messze alatta van a Te "harcaidnak", egyáltalán nem összehasonlítom, csak a kudarc miatt. Az nekem is megvan. Kicsiben és nagyban felesleges volt, mert lukas vödörben nem lehet vizet hordani a kútról. Evvel együtt itthon verekedtem magam mindenkor a felszínre. Hihetetlenül kevés tényleges baráti segítséggel, az többnyire olyan volt, hogy szívesen elcseréltem volna valami becsületes ellenségre. De elmenni, azt soha. Megveszekedett magyarnak születtem. Sokkal odébb vagyok Tõled korban és kórban is, ( mind a kettõt szívesen kisebbre meg kevesebbre cserélném), de hát ez van. Maradtam, maradok. Az életminõségem ? Nagyon finoman fogalmazva is kurva szar. Elnézést a sungos kifejezésért, de így pontos.
Nem osztok észt, tanácsokat, stb., csak megpróbáltam érzékeltetni, hogy nem vagy egyedül. Nem önmagamról beszélek igazán, még ha úgy tûnik akkor sem. Arról nem beszélve, hogy a gondolataim, világlátásom napi szinten senkit nem érdekel, senki nem érti, és hogy ne essek el, saját magamba kell kapaszkodjam ! Lelkileg mindenképpen. Nincs értõ közönségem, sõt, közönségem sincs. A "saját színházamban monológokat adok elõ", kérdéseket teszek fel, és válaszolok rá, és terveket szövögetek !
Maradok. Tudom, hogy kevesen vagyok, de nem teljesen egyedül, legfeljebb még nem beszéltem a másokkal. Nagy ritkán azért átesem a "másokon", akik hozzám hasonlóan gondolkodnak. Ez ott és akkor lelki vérátömlesztést jelent, ad némi erõt.

Természetesen Te tudod. ( Vagy szeretnéd !?) Nem egyszerû az élet, ha nem hülyének születtünk.
2 #28 gerry
- 2018-03-10 08:45
Bivaly - "saját színházamban monológokat adok elõ", kérdéseket teszek fel, és válaszolok rá, és terveket szövögetek!"

...elõször elmarad az "és terveket szövögetek", késõbb a "válaszok", végül a "kérdések" is.

Azért 'tudom' mert nagyjából azonos idõsíkon vagyunk (csak te dühösebb én meg tunyább változatban).

Néhány éve halt meg apósom - aki szintén csak monológokat adott elõ és bár nehezen emészthetõ ember volt, mégis tiszteletreméltó. Neki még megcsináltam az utolsó weboldalát *** - de nekünk ki fogja? (Persze minek is... a következõ életünkben majd bepótoljuk a hiányt)

***http://www.bpest....avellaszlo
4 #29 Posta Imre
- 2018-03-10 10:43
Bivaly ebben az olvasatban a cím: Egy sem maradhat!

Hiába, nem hiába, meddõ vagy hányó, hánykolódó...az idõt tán így utólag én is sajnálom, bár ez nem õszinte, mert ha nem lett volna ez, lett volna más, amivel elherdálom. Most gyakorlom a "tudás elviselésének erényét" és nem ártana egy erényöv csak így szerényen.

Menni, vagy maradni? Eh, nagyító alatt vagyunk, úgy megy a recska is, szecska is már rég minálunk. Nem gondolom, hogy bárhol nyugtunk lehetne a szó 15 évvel ezelõtti értelmében és naiv sem vagyok. Tudnak rólunk, figyelnek, ügyelnek. Éppen most még "büntiben" tartanak, de mint a nyulat elõ akarnak ráncigálni a kalapból. Érzékelem. Nem véletlen távolodok, mennyire csak szerénységem engedi. Ha Gerry nem ráncigált volna vissza, tán már ki tudja hol járnék. Nem baj, csak ez itt az utolsó védvonal, vagy gát, vagy mi. Ezt nagyon nem akarják érteni azok sem, akik csak kívülállóként ügyelnek. Az "igazság pillanata" mindenki számára beköszönt. Van, aki észre sem veszi, van, akinek hosszú évek és megszokja a látomást. Semmi nem az, aminek látszik!

Gerry, ha erre jársz, ugorj be egy halászlére, vagy amire megéhezel, összerittyentem!
272 #30 Kameleon
- 2018-03-10 13:23

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.01 másodperc
4,615,384 egyedi látogató