Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Erdélyiek Vonának: 'Nem mondasz el itt semmit, menj haza!'

BelföldHááát, az erdélyiek se jobbak, mint az itteniek. De ezt tudtuk eddig is. "Erdély Orbáné!". Cukiság. Marosvásárhelyre látogatott Vona Gábor, ám amit ott kapott, azt egykönnyen nem teszi zsebre a Jobbik elnöke.
A videónak kétségtelenül az eleje a legszórakoztatóbb, ekkor több érdekes beszólást is kap Vona, ezekre nem tud reagálni. Azonban érdemes a videót tovább is nézni, mert miután lecsillapodnak kicsit a kedélyek, több kérdezõ is megszorongatja a Jobbik elnökét.

Vona Gábor a baloldallal, és különösen a Gyurcsánnyal való választási együttmûködésrõl hárított, jobbikosok korábbi határon túliakat gyalázó kijelentéseivel kapcsolatban pedig csak hebegett-habogott, ahogyan Simicskáról sem tudott mondani semmi érdemlegeset.
Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2018-03-04 14:34
Nem értem minek járkálnak oda már régen le kelet volna papírozni vissza mindent Trianonak vége.
33 #2 vizilo
- 2018-03-04 15:49
Kiosztották rendesenn Zazrit a szülövárosomban eggy semmi ugyanugy mint a fö Cigány ...)) Magyar gárda felvonulások mi ez a sok bohockodás ...!!! Most meg jön a birka terelés ???
267 #3 Perle
- 2018-03-04 17:55
íúgy tûnik, mintha összeroppanna Zazri a választási harcok során. Sovány, feszült. Nem áll jól neki a zsidós fizimiska. A jóképû, egészséges fickóból egy meggyötört ember lett. Nem ér annyit a hatalom.s_nezem
131 #4 lalapapa
- 2018-03-05 21:30
Hat nekem mas a velemenyem,
mesterek tudjak hogy kell hevitteni a kakit a fossal,
akkor a magyar meg az is elfordul ki eppen
erdekelet,
megosztott emberiseg latva az hogy nincs kiut
mert minden fosban benne a
kolika bacteriaka,
s_ezt-ni
ki eppen akarna egy normalis partot teremteni,
azt pedig oda nyomatjak hogy onnet nincs
vissza ut,
ha eppen meg elni hagyjak,
vagy katrocba megy
s_hihis_azta
99 #5 MORMOTA1968
- 2018-03-06 08:42
Mindegyik kikészül nem csak idegileg, de lelkileg is. Milyen érdekes, hogy mint két szóban szerepel valami nagyon fontos, ami mindenkinek szemet kellene, hogy szúrjon. Politi-KUS!!! Demokrati-KUS!!! Vagy ha nem tanulsz meg kussolni, úgy is jó! Akkor mehetsz a Kennedy-k után, mint politikus, meg a többi, aki valahogy nem akart a cionisták, világzsidóság szolgája lenni. Lásd: Összeesküvés gyakorlat-Gazdasági bérgyilkosok" YouTube videón. Aki eddig bármit próbált tenni egy már régóta nem létezõ nemzetért, azoknak nem csak hogy tönkre ment az élete, de legtöbbjük fiatalon hunyt el. Mi is így járunk, ha még sokáig emésztjük magunkat egy öngyilkos hajlamú, állítólagos nemzet miatt! Lássuk be végre, itt már nincs mit tenni, a "FÜRKÉSZ DARÁZS LÁRVÁJA" irányítja az ostoba gój fejeket belülrõl. Egy egészséges nemzet sohasem lehetne megosztható pártoskodással, de hol van már bárhol a világon ilyen nemzet? Egy egészséges test normálisan mûködik, ahogy kell, de egy súlyosan beteg, többszörös amputáláson, daraboláson átesett test már sohasem fog normálisan mûködni. Erõszakos átneveléssel lehetne még javítani valamelyest az emberek félresiklatott gondolkodásán, de elõbb leszünk mi átprogramozva az õ -0 (mínusz nulla) IQ-s szintjükre, minthogy bármit is tehetnénk ez ügyben. Vajk és apja ténykedése után a magyarság elindult lefelé a lejtõn, szép lassan ezer év alatt kipusztították, a maradékot meg összekotyvasztották más nemzetiségiekkel, idegen rasszokkal, szóval nincs mit csodálkozni azon, hogy ilyen könnyedén vették át a hatalmat felettünk a zsidók. Mennyi feleslegesen beáldozott élet az elmúlt ezer év csataterein! Vagy mehetnénk akár visszább is az idõben, a volt Szkíta, Pártus és egyéb birodalmakig. Nehezen értem meg, hogy voltak képesek a hun-magyar õs elõd népek ekkora birodalmakat létrehozni és fenntartani évszázadokon át!? És mikor, mivel, kiknek a megjelenésével kezdõdött el a szétesésük, pusztulásuk? Persze valójában tudom! Mindig ugyan az történt, történik! Eszetlen módon befogadtuk a "gyütt-ment" kóborló szemita (beduin) népeket, rasszokat, ki is okosítottuk õket, aminek aztán az lett a tragikus következménye, hogy szépen túlszaporodva, mint most az óhéber és zsidó, kiszorítottak, kipusztítottak minket, illetve õseinket a saját területükrõl. És a történelem megismétlõdik. És legnagyobb ellenségeink a saját fehér fajtánk! Ránk férne már egy kiadós megtizedelés, persze jó irányba! Annyi a féreg köztünk, de annyi! s_ezt-ni

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
3,405,851 egyedi látogató