Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Együtt: a rejtélyes Kósa-szerzõdés a fideszes pénzkimentés része volt a brókerbotrányok idején?

BelföldMilyen cukik, csak ezek nem "olajos ügyek"...mert van itt pénz és egyik zsidó másik eb! Berkecz Balázs Együtt-politikusnak gyanús, hogy épp a brókerbotrányok idején bízta meg a rejtélyes megbízó Kósát az állampapírok vásárlásával.

Berkecz Balázs, az Együtt politikusa szerint a Fidesz által megszerzett pénz lehetett az az 1300 milliárd forintnyi euró, amelyet valaki Kósa Lajos kezelésére bízott a Magyar Nemzethez eljutott állítólagosan hiteles közjegyzõi dokumentum alapján. Kósa úgy emlékszik, egy német nõ próbálta rábízni öröksége kezelését. De állítja, sosem vásárolt állampapírt. És elismerte, járt már Tóth Ádám közjegyzõ irodájában, aki a szerzõdést megkötötte. A szerzõdés 2013-ban készült, a 2015. februári módosítás az állampapír-vásárlásról rendelkezik.

Berkecz felhívja a figyelmet, hogy 2015 elején épp a Buda-Cash- és Quaestor-féle brókerbotrányok zajlottak. Berkecz elmélete szerint, mivel a kormány már hamarabb tudott egyes brókerházak csõdjérõl, megindulhatott bizonyos pénzek kimentése. Az Együtt úgy számolja, a Fidesz 12 ezer milliárd forint közpénzt síbolt el 2010 óta, ennek egy része lehet a letéti számlán a párt szerint.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-03-13 16:50
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-03-13 17:04
-ezek a zsidók milyen tehetségesek , meg szorgalmasak , meg szépek is azért , no meg okosak , meg nem is keltenek gyûlöletet , meg a vért is szeretik - egyszóval kellenek is ide , meg csak hozzanak magukkal muszlimokat is ! (ugye ez egy ?! )
4 #3 Posta Imre
- 2018-03-13 17:15
Dehogyis! Simicska, meg soros, meg az ensz, meg a háttérhatalom az oka mindennek, amúgy semmi gond. Vagy nem?
Ejnye no, az egész politikus csürhét, holdudvarát belelûni a meszesgödörbe családostó, kutyástó, macskástó, verebestõ...demokratikusan!

Simicska elkezdett bombázni, tart is tõle a Fidesz

Négy évet várt az Orbánnal összeveszett üzletember, és most Kósa és Semjén sztorijával vág vissza. Ez csak a kezdet lehet.
Korábban a témában:


Évek óta, de legalább a G-nap óta beszélnek arról a sajtóban, hogy a 2014 elõtt Fidesz-bizalmas Simicska Lajosnak van egy atombombával felérõ információcsomagja a kormánypártról, sõt egyenesen Orbán Viktorról. A választások közeledtével úgy tûnik, atombomba nem bitos, hogy van, de kisebb bombák igen. Ezekrõl írt az Index kedden.

A lap szerint ugyanis több jel utal arra, hogy Simicska akcióba lendült, hogy tõle kerülhetnek ki sorra a Fidesznek kínos, kellemetlen, káros ügyek. Ez azon is látszik, hogy akire a Fidesz-központ rásütötte Simicska bélyegét (Hír TV, Magyar Nemzet, Lánchíd Rádió, sõt az Index), annak politikusaik nem nyilatkoznak.
Semjén és Kósa

Az elsõ bomba Semjén Zsolt kormányfõhelyettes svédországi, helikopteres vadászata volt, amirõl összevissza hablatyolt a kormányoldal az elsõ sokkot követõen. Maga Semjén régi svéd szokásnak nevezte az elejtett nagyvad helikopteres elszállítását.

Kedden pedig egy másik bomba detonált a Magyar Nemzetben, miszerint Kósa Lajos tárca nélküli miniszter 4,353 milliárd euró felett rendelkezhetett, valamint megbízták, ebbõl a summából vegyen államkötvényeket. Kósa az ezt igazoló közjegyzõi okirat létét nem tagadta le. A lap szerint furcsa, hogy a Kósa-cikk szerzõ nélkül jött le a Nemzetben, ráadásul Kósát meg sem kérdezték benne.

A Fidesz szerint így egyértelmû, hogy Simicska áll a háttérben. A támadások pedig folytatódni fognak.

Erõsíti a Simicska-szálat az ügyben, hogy mindkét fenti történet akkor indult, amikor az üzletember még jóban volt a Fidesszel. Azonban sok történetben õ is értintett lehet, így mindent nem fog borítani. Ezt maga Simicska is elmondta tavaly decemberben.

A Fidesz felvette a kesztyût: Kocsis Máté, a párt budapesti elnöke maga ment oda a Hír TV-hez nemrég és közölte vele, „Simicska ellopta a jobboldaltól a csatornát és a polgári konzervatív médiát, úgyhogy szégyellje magát.” Hozzátette, Simicska egy tévét, egy rádiót és egy újságot is nyert az Orbánnal való összeveszésen. Kocsis mondandója persze nem volt véletlen, tudatosítani akarja mindenkiben a Fidesz, ki áll a támadások mögött.https://24.hu/bel...-a-fidesz/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.82 másodperc
3,403,096 egyedi látogató