Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Cigányzónák alakulnak? -etnikai csere Észak-Magyarországon

BelföldNem kérdés, hanem tény. Kár úgy tenni, mintha meglepõdne bárki is ezen. Orbán cigány-zsidónak van erre megoldása. Rá kell szabadítani jewrópára ezt a hordát és baxák meg egymást. A zsidókat meg egyék meg a muszlimok. Rögtön kiderülne, hogy alig él már itt 4 millió "magyar", de annak a tetemes hányada se jó, csak bajnak.Szabadságharc mi? Huszonöt év alatt megduplázódott a magyarországi cigányság lélekszáma, s az ország több pontján lakosságcsere zajlik. Exkluzív háttér a március 15-i ünnep miatt már szerdán megjelenõ Heti Válaszban.


Sodródunk a prognózis megvalósulása felé: 2050-re nyolcmilliós lélekszámú országgá zsugorodunk, és ebbõl kétmillió a roma etnikumhoz tartozik majd – két nagy gettórégióban élve (legalábbis, ha nem sikerül az integráció). Magyarországon a nyolcvanas években mindössze 13 olyan település volt, amelyben többségben éltek a romák, ma 134.

A cikkünk alapjául szolgáló Területi Statisztika címû kiadványban megjelent roma felmérés azt is jelzi, hogy csak a folyamat elején tartunk. Felkészül több száz újabb falu, amelyek már elérték a 20 százalékos kritikusnak nevezett küszöböt, és immár jelentõs méretû városok is efelé tartanak. Magyarország legnagyobb gondja jelenleg a migráció – de nem a külsõ (azt sikerült a kerítéssel, külpolitikai és határrendészeti eszközökkel kezelni), hanem a belsõ. Mert ezeken a településeken felgyorsul a belsõ vándorlás, rengetegen elköltöznek, mások pedig beköltöznek.


A március 14-i Heti Válasz összeállításában azt vizsgáljuk, milyen okok vezettek ehhez, milyen nyomás helyezõdik az ott élõkre, hogy odébb álljanak, és mit lehetne tenni a folyamat megfordítására. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.
Link

Hozzászólások

130 #1 kisvakond
- 2018-03-14 08:41
Hanuka Gergelyék pedig megdupláznák a családi pótlékot, a "Mindenki számít!" (ugyan minek, kinek, hova???) programjuk értelmében.
https://parbeszed...saladoknak
Úgy látszik eddig nem növekedett elég gyorsan a mindenkik száma.
299 #2 i_gazember
- 2018-03-14 08:51
Lehet itt háborogni, de amíg adót fizetsz az általad hitványnak tartott eltartására, szaporodásának elõsegítésére, addig szélbe kiáltott minden szó!
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-03-14 09:28
-pedig vannak dolgok , amikben a cigányok helyzete elég kiváltságos mellettünk .
Nem hiszem , ha házépítésre szánná magát valamelyik cigány egyed , azt ne tehetné meg ma is saját maga a gazsi segítségével.

Biztos nem kell , hogy a fidesz által jóváhagyott /kegyelt építõipari cég legyen a kivitelezõje sok millió+ költségért és 5 generációra terjedõ deviza uzsora kamatért .

Az angol országokban ezt az építkezési módot "owner builder"permit néven ismerik , igaz ott nincs fidesz és nem kell feltétlen sokszorosába kerülnie a házadnak , ha magad is fel tudod építeni . Magad építheted a házadat , akkor is , ha nem vagy cigány ! Bár ezekben az országokban a miniszter elnök sem cigány !

Ausztráliában , NZ-on , D Afrikában Írországban , Angliában , UAE- ben magam építhettem autóim utánfutóit , készíthettem autóimra a vonóhorgot a magyarországihoz hasonló mûbizonylatok , engedélyek , tervrajzok stb nélkül . Némely országban a mûszaki vizsgáztató autószerelõ mûhelyben megbízott a hatóság , de néha ez sem kell !
Igaz , fidesz, mszp , dk meg szélhámos bernadett csak Magyarországon van ! Értenünk kell , hogy a sok lopást valahonnan finanszírozniuk kell !
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-03-14 09:31
- tehát ahol nincs annyi tolvaj , ott van gazdaság !
Ott arra szavaztak .
809 #5 megmondhatom-e
- 2018-03-14 09:36
Örülj ha autód van meg pénzed benzinre !Ne akard magad után húzni hajódat is , úgyse tudsz bele benzint venni !

Ez még mindig a lógó orrú szomorú emberek országa !
809 #6 megmondhatom-e
- 2018-03-14 09:53
Írországban az utánfutókra rendszám sem kötelezõ ! Mielõtt Angliába mentem , vagy Magyarországra , az egyik / bármelyik autó alkatrész boltban nyomtattattam a vontató autóm rendszámából egy harmadikat ,ha kellet ötödiket teljesen legálisan (!) amit az utánfutómra tettem , amit pedig magam hegesztettem az általam jónak ítélt vasdarabokból . Ezt húztam keresztül -kasul Európán és gurult Oslo-tól Athenen át Barcelonáig , a Gibraltáron keresztül Faro , Lisbonon át Cherbourgig , hogy onnan egy napos hajó út után a Rosslare kikötõben ismét szárazat tapintva gördüljek tovább ! Fidesz rendõrök meg sehol !
154 #7 kakas
- 2018-03-14 09:53
Hamarosan sorakozó a patkányoknak!VW fools vagon,na az lesz pontosan.
809 #8 megmondhatom-e
- 2018-03-14 09:55
- Na cigányok ! Lehet szavazni !
809 #9 megmondhatom-e
- 2018-03-14 10:07
- de mesélhetnék a cigányéletrõl Írországban is .

Többségük akkora palotákban él , amit itt még deviza uzsorakamattal se tudtok megvenni cigányok !A mészáros lõrinc is megirigyelné !(az Orbán nem , mert felsõbb kasztba lépett. A soros kasztba)

A házuk udvarán a mercik mellett hatalmas lakókocsik , amikbe idõnként bepakolják a családot az összes purdéval ( ezek mind szõkék mert már kifehéredtek , nem sütötte õket a nap ) ,aztán leparkolnak valamelyik város szélén , mint nálunk búcsukor , vagy 20 lakókocsival egyszerre és itt szemetelnek néhány hónapon át , amig a rendõrség ( a garda) nagy erõkkel el nem söpri õket.
Közben persze a vontató autók lekapcsolva és a családok urai felmérik a terepet "megélhetés" után nézve járják szorgalmasan a vidéket .( a cigány szorgalmas fajta, ha pénzrõl van szó.)

Nincs megélhetési problémájuk!
809 #10 megmondhatom-e
- 2018-03-14 10:13
Ha Írországban kalandozva olyan ismeretlen városrészbe tévedsz , ahol a forgalom gyér és elõre haladva egyre növekszik a megnyúzott , szétszórt villamos kábelek száma , amikbõl már hiányzik a réz drót , jó helyen jársz ! Hamarosan meglátod az elkövetõket is !
130 #11 kisvakond
- 2018-03-14 10:54
Miután a rejtekükbõl elõjöttek (mégha nem is teljesen önszántukból) az erõforrások, a meglévõ dolgozókon elkezdett növekedni a teher: https://www.napi....55163.html

Ugyanakkor van itt egy hozászólás, ami megfontolandó ötlet:

"ezek nem rejtett eroforrasok, hanem a feleslegesen megszuletettek. nem eroforras, hanem kiadasi tenyezo, nem tamogatni kell oket, hanem az ujratermelodesuket megakadalyozni. ha penzt kapnanak erte, hogy csak 1 gyereket szuljenek, akar 200.000/ho is szoba johet, a masodiknal meg csokkene a tamogatas, akkor egy generacio alatt felezni lehetne a segelyre szorulok letszamat... "
809 #12 megmondhatom-e
- 2018-03-14 12:30
-van ebben az országban sok "tanult" ember. Mit tanultak??? Hogy kell szolgai módon végrehajtani a ránk telepedett (zsidó) kormányok önkényeskedéseit ?
Ez elég gyenge tudás gyerekek !

Nem a kiegyenesített kaszák idejét éljük !

Fizettetik a világ legmagasabb áfáját , legdrágább benzinét stb

Annyit lopnak ,amennyit akarnak a kósalajosok ! - meséiket a maguk - kósalajosi- szellemi szintjén elõadva - a magyar beveszi ! És fizetjük gyilkosainkat !

Gyerekek ! ezért kár volt oly sokáig iskolába járni !
809 #13 megmondhatom-e
- 2018-03-14 13:50
We used to know - énekelte a Jethro Tull

Ezt ajánlom meghallgatni azoknak , akiknek még van igényük a jobbra , mint amit a zsidók hagytak nekünk rabási ámokfutásuk közepette.

Ennek élvezetéhez nem kellett sokat tanuljatok , sõt ezt megtanulni képtelenség is lett volna . Vagy vele születtél vagy nem.
2 #14 gerry
- 2018-03-14 14:39
Egy magyarországon élõ szakmunkás, havi keresete 150'000 - 300'000 Forint (nem ennyi de most jó példának.) Ebbõl azért "meg lehet élni" (Nem valami jól, de jó példának.)

Ez negyven év alatt; 40 x 12 x 300'000 = 144 millio Forint. Tegyük fel, hogy mint nyugdíjas, további 20 évet él és havi 200'000 Forintot kap (nem egészen pontos, de jó mint példa). Amikor megszületett az elsõ 20 év alatt ugyancsak (pl.) havi 200'000 Forintjába került állambácsinak a kiiskoláztatása (bár nem pontosan, de tegyük fel példának.) ez összesen 40 év ami havi 200'000-el kiszámolva még 96 millió Forint.
Durván számolva 240 millió forint egy 85 évet élt ember értéke (Tudom, életében termelt is bizonyos hasznot - de ebben a kis számolósdiban most talán nem is olyan fontos)

No most ezek szerint Kósa barátunk kezében az az "1300 milliárd forint összegû vagyon" (1'300'000'000'000) durván megfelel 5'416 ember (85 évnyi "pénzre átszámított";) életének.

Kósa és a többiek - Istenek?

Akkor itt az ideje, hogy szobrot állítsunk neki és a hozzá hasonlóknak. Kezdhetnénk úgy, hogy körbeöntjük õket egy kis gipszöntettel és megvárjuk ameddig az megszilárdul. Aztán szép, óvatosan kettévágjuk, ügyelve arra, hogy a bensõ tartalom ne szennyezze tovább a kiöntéshez szükséges gipszformát. A szemét eltakarítása után a szobrokat elkészíthetjük és a Dunaparton, a cipõk mellé mint szoborcsoport kiállíthatjuk. (Remélem elég hosszú a Pesti partszakasz.)

Alá a szöveg: ÉLETÜNKET A HAZÁÉRT

http://os.mti.hu/...kozlemenye

(Amennyiben tévedtem volna a számításban, javítsatok ki)
267 #15 Perle
- 2018-03-14 14:58
Ha már etnikai csere, annyi romákot kellene Hollandiába küldeni áttelepülõként, ahány holland beköltözött Nógrád megyébe.

Ar ország szinte legszebb, legjobb levegõjû területe lesz a cigók hazája Más területeken is hód módjára irtják az erdõket . A fákat a talajtól számítva 80-90 cm magasan vágják el, hogy le se kelljen hajolniuk fûrészeléskor M lesz, ha lekopaszítják az Északi Középhegységet is? Újabb árvizek, mint a Kárpátok erdõonek irtása után?
809 #16 megmondhatom-e
- 2018-03-14 16:24
-gerry - nekem tetszik a levezetésed , csak egészen apró részleteiben változtatnék.
Kicsit antiszemitábbá tenném a bennünk gyûlöletet provokálók dolgainak rendezését és örök emlékezetben tartását. Ahogy az indiánok rendezték volna hasonló helyzetben .
Nem is részletezném . (szeretem a természeti népek értékítéletét és hatékony, igazságos büntetõ módszereit )
99 #17 MORMOTA1968
- 2018-03-15 10:09
A MAGYAROKtudták volna mit kell tenniük, hogy ez ne történhessen meg, hogy idáig romoljon a helyzet, de hát magyart csak elvétve találni eben az országban. Janot kellene megkérdezni a megoldás lehetõségérõl. Õ tudta, fizetett is érte. Magyart a hatalom közelébe sem engednek, hogy megoldást találjon erre a problémára, ha meg igen, az valószínûleg nyakig sáros! s_ratata

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.94 másodperc
3,948,915 egyedi látogató