Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Párizsi merényletek: legalább 150 halott, lövöldözés, robbantás és szükségállapot

KülföldAjvé! A V4-ek már "leválasztva", most jön a többi, tervszerûen, elõre programozva. Micsoda meglepetés. remélem judepest romkocsmáit és zsinagógáit és a parlamenti kuplerájt is megrázza néhány detonáció, melyet a mossad szervez, cia hajtat végre és az mi6 adja hozzá a gyutacsot és az fszb takarít utánuk. 153 halott, szükségállapot. Koncerten, étteremben, utcán lövöldöztek, és öngyilkos merénylõk robbantottak péntek éjszaka Párizsban.

A legfrissebb adatok szerint legalább 153-an meghaltak a párizsi merényletekben. François Hollande elnök szükségállapotot rendelt el, mozgósította a katonaságot, bevezette az ellenõrzést a határokon. Nyolc merénylõ meghalt, heten öngyilkos robbantásban.
Robbantások a stadion környékén

Elõször 21 óra 20 perckor, majd egy perccel késõbb rövid és éles robbanást hallottak a francia-német válogatott labdarúgó-mérkõzés szurkolói péntek este Párizsban. A nézõk nem estek pánikba, de a meccs lefújása után több száz rajongó özönlött a pályára, hogy biztonságos helyet keressen. „Biztonságosabbnak éreztük a pálya közepén, mert nem volt világos, hogy mi történhet odakint” – magyarázta egy szurkoló a hírügynökségi jelentések szerint. Egy másik azt mondta: hallották a két nagy durranást, de eleinte azt hitték, petárdáznak a stadionon kívül. Rendõrségi forrásokra hivatkozva a francia lapok azt írják, hogy egy gyorsétteremben és egy sörözõben robbant bomba.
Párizsi merényletek: legalább 120 halott, lövöldözés, robbantás és szükségállapot
Túszokat végeztek ki az Eagles of Death Metal koncertjén

A Bataclan koncertteremben, ahol az amerikai Eagles of Death Metal játszott, az egyik nézõ két embert látott, akik automata fegyverekkel kezdtek lõni. „A tömeg elindult az ajtók felé. A lépcsõházak hamar megteltek, mert a legtöbb ajtó zárva volt. Végül az ablakon jutottunk ki” – mondta a túlélõ, akit egy közeli lakásba fogadtak be, amíg a rendõrség meg nem érkezett. „Nem értettük, mi ez, csak lövéseket hallottunk” – mondta egy másik szemtanú, aki rögtön a földre vetette magát a lövések hangjára.

„Legalább 10-15 percig tartott a lövöldözés a koncerten. Újratöltöttek. Nem kellett sietniük. Háromszor-négyszer is újratöltöttek” – mondta el egy másik szemtanú. A Le Monde arról adott hírt, hogy a Bataclanban hajnali egykor ért véget a túszejtés, és a rendõrség az összes környezõ vendéglátóhelyet kiüríttette. Párizs polgármestere, Anne Hidalgo a helyszínen segítette a mentés megszervezését.
Lövöldözés az utcán

Lövöldözés volt a La Belle Equipe kávézónál is. Egy érkezõ autóból szállt ki a merénylõ, majd nyitott tüzet a helyre egy nagy kaliberû fegyverbõl. „Robbanásokat hallottam. Odamentem az ablakhoz. Láttam, ahogy egy férfi kiszáll, és több sorozatot lead a kávézóra. Kiabálást halottam. Majd a férfi visszaszállt az autóba és elhajtott” – mesélte a környék egyik lakója.
Párizsi merényletek: legalább 120 halott, lövöldözés, robbantás és szükségállapot
Link

Hozzászólások

128 #1 bogyo
- 2015-11-14 12:13
www.wanttoknow.info/images/false-flag.jpg
4 #2 Posta Imre
- 2015-11-14 12:33
Napok óta õrizetben van a merényletek feltételezett cinkosa

A montenegrói férfit a bajor rendõrök kapcsolták le, a franciák tudtak az esetrõl.

Valószínûleg a párizsi merényletek elkövetõinek egyik cinkosát vették õrizetbe a napokban Bajorországban - jelentette szombaton a Bayerischer Rundfunk (BR) tartományi közszolgálati médiatársaság.http://hvg.hu/vil...ek_fel#rss
4 #3 Posta Imre
- 2015-11-14 14:24
Nagy francia jakobinus forradalom, királyölészet...szabadsegg, testvérisegg, egyenlõsegg...és mi lez holnap a csárli hezbóban? Ki állítja meg csárlit?

A Párizsban történt terrortámadások megkövetelik az egész nemzetközi közösség valódi összefogását a szélsõségesség elleni hatékony küzdelemben - jelentette ki szombaton Vlagyimir Putyin orosz államfõ.
A tájékoztatás szerint Putyin francia kollégájához, Francois Hollande-hoz intézett részvéttáviratában együttérzésérõl biztosította a francia népet, miután békés állampolgárok haltak meg nagy számban a példátlan terrormerényletek sorozatában Párizsban.
http://www.hirado...zdelemben/
66 #4 9323elitelt
- 2015-11-14 15:45
Calaisban sikerült felgyújtani az ottani élõsködõ-tábort.
Nem tudom, figyelitek-e, hogy egy nyomorult politikus-féreg sem mondta ki, hogy azonnali hatállyal, kényszerítõ eszközök bevetésével deportálni kell az összes bevándorlót, határokat lezárni, aki érvényes papír nélkül próbálkozik lelõni...
128 #5 bogyo
- 2015-11-14 18:59
Oroszország arra figyelmeztet, hogy a mészárlás Párizs készíti világháború III

https://aurorasit...press.com/
8 #6 miskolcilaci
- 2015-11-14 21:11
Csak azon gondolkodom, hogy ezzel a mûcirkusszal ugyan mirõl akarják elterelni a figyelmet.
75 #7 talpi
- 2015-11-14 22:13
Laci Bajtárs a "valóságról" semmi másról. Kell a nagy felhajtás, hogy alattomos sunyi módon, ahogy szokták, eltereljék a figyelmet. Most napokig errõl beszél a világ, de a háttérben a nató-ni, már feni a dikicset. Pedig, megtanulhatták volna" a több frontos háború, már dolfinak sem kedvezett. Igaz, ellene az egész akkori zsidó világ összefogott, fõleg, amikor rájött a szerencsétlen, hogy csak eszköz, a késõbbi kártérítési igények benyújtásához.
48 #8 ro-zsola
- 2015-11-14 23:22
vajon mire ?
A németek újradeportálják a " migránsokat ". A xaros franciák már " megvédték magukat "
Libia bombázásakor a franciák kezdték a bulit. Maliban is népírtottak egy csöppet. Szíriában és Irakban szintén az " élen álltak ". Fekete-Afrika , Vietnám , Algéria és persze Magyarföld nem kedveli a franciákat.
Szabadság , Egyenlõség , Testvériség meg Napoleon mint zsidó " világcsászár " , Párizs környéki békediktátumok , Afrika kirablása , tömegmészárlások Algériában , Tunéziában majd : Szomália , Kongó , Angola , Ruanda , Elefántcsontpart , Sierra Leone stb. Ázsia kirablása : ópiumháború , Korea , Vietnám , Irak , Afganisztán , Szíria stb.
Van bõven " takarítanivaló "
131 #9 lalapapa
- 2015-11-15 00:34
valahol olvastam hogy
az oblos diszno fingtol a kondas is
meg tantorodik,
hat itt van,
ugy kell erteni hogy kell
beke nem jo senkinek,
abbol nem lehet meg elni,
franciak akkor most van mirol
beszelni,
de hogy mennyi tudja hogy
a diszno kinek a disznaja ez a kerdes,
:@:os_ezt-ni

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.90 másodperc
4,461,902 egyedi látogató