Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán: Rettegj, magyar! Egy elõre bejelentett megtorlás krónikája.

BelföldA cím helyesen: Rettegj zsidó! Uborkaszezon van és ahogy hömpölyög az utcákon a politikai szenny, úgy épül le szépen a "rendszer", tervezetten és szakszerûen. Talán pár régi írásom újra kellene olvasni, értelmezni. Meglepõdnétek, mennyire igazam volt, van és lesz! Ez olyan jó érzés. :-))
Február 17-én hivatalosan is elkezdõdött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményrõl, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.

Grósz (1988): Ha nem mi nyerünk, jön a fehérterror.

Orbán (2018): Ha mi nyerünk, jön a fehérterror.

30 év, szép keretes szerkezet, nevezhetjük történelmi fejlõdésnek.

Szabad és demokratikus választás elõtt a kormányfõk általában arról szónokolnak, hogy milyen nagyszerû tetteket vittek végbe addig, és milyen még nagyszerûbb tetteket valósítanak meg, ha a nép nem vonja meg tõlük a bizalmát. Orbán tegnap semmi ilyesmit nem mondott. Nem dicsekedett az eredményeivel, ami persze érthetõ, de nem ígért semmi nagyszerût sem. Nem beszélt az egészségügyrõl, nem beszélt az oktatásról, nem beszélt a gazdaságról. Semmi olyanról, amirõl egy polgári társadalomban a politika szól.

Ehelyett kétszeresen megfenyegette a magyar népet. Megszállják az országunkat az idegenek, ha nem õ nyer. Megtorlás jön a Fidesz ellenfeleinek, ha õ nyer. Ennyi, a rettegés maradt a Fidesz egyetlen és végsõ mondanivalója a nemzetnek.

Orbogán azt akarja, hogy a hívei a betolakodóktól, az ellenfelei pedig tõle féljenek.

"A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is." – közölte. Az erkölcsi elégtételt - így vele kapcsolatban - nehezen tudjuk értelmezni, de a politikai és jogi retorzió bejelentését mindenki nyugodtan értse szó szerint. Ismerve a vádhatóság, a Fidesz-frakció és az Alkotmánybíróság mûködését, ez a fenyegetés pontosan azt jelenti, aminek hangzik: le akar számolni azokkal, akik miatt váratlanul cidriznie kell a puszta formalitásnak szánt, gondosan megbuherált választás elõtt.

Az üzenet elsõdleges címzettje Fethullah Gülen Simicska Lajos, de természetesen a neki szánt inget nyugodtan vegye magára bárki. Az áruló társamnak mondom, népem is értsen belõle. És a nép, amely látta, mi történt Esztergommal, a kockás inges mozgalomhoz csatlakozó iskolaigazgatókkal, a liberális filozófusokkal vagy Hadházy Ákossal, pontosan érti, mire utalt a színpadon az az ember, aki a hódmezõvásárhelyi kudarcból újfent nem azt a következtetést vonta le, hogy túl agresszív volt, hanem azt, hogy nem eléggé.

Még hogy nincs a Fidesznek választási programja. Dehogynem, a bosszú – persze a szeretet, a béke és az összefogás nevében. Olvasóinkat megtisztelve nem tárgyaljuk ki részletesen, hogy a másik fenyegetés, a Magyarországot megszálló bevándorlókra vonatkozó, miért üres blöff.

Amit látunk, tekinthetõ tudományos kísérletnek is. A társadalom mekkora része tartja fontosabbnak azt, hogy valaki „Gyuri bácsival” harcolva távol tart egy képzeletbeli ellenséget, mint azt, hogy mennyivel alacsonyabb színvonalon él, mint az európai átlag (sokkal), az egészségben eltöltött éveinek száma mennyivel rövidebb a norvégokénál (10), a gyereke milyen minõségû képzést kap az iskolákban (PISA), az általa megtermelt jövedelem hány százalékát vonja el az állam (a felét), ebbõl mennyit visz haza a miniszterelnök családja és baráti köre (errõl kérdezzék Kósa Lajost).

Mindez megkerülhetetlen kérdéseket vet fel a Békementen felvonuló tömeg mentális kondícióival kapcsolatban. Azokéval kapcsolatban nem, akik a programot megszervezték, mert õk feltehetõen nem dõlnek be a saját propagandájuknak, de mit gondoljunk azokról, akik önként tapsolnak nekik?

Amíg a píszi terrorja alatt éltünk, erre nem nagyon tudtunk mit mondani. Addig lehetett elmenni, hogy amit a Fidesz állít, az egy irtózatos ostobaság, ezenfelül aljas szemétség. Na, de mi van azokkal, akik azért menetelnek, mert elhiszik, hogy egy 80 éves bácsi Amerikából migránsokat költöztet a lakásukba? Ha változik a propaganda, akkor holnap azt fogják elhinni, hogy a gyíkemberek mérget permeteznek az utasszállító repülõgépekrõl a levegõbe, holnapután pedig azt, hogy a zsidók keresztény gyerekek vérét keverik a maceszba. Ja nem, az tegnap volt.

Most, hogy Schmidt Mária felszabadított minket a píszi uralma alól, annyit biztosan megjegyezhetünk, hogy a paranoia egy bizonyos mérték felett már káros az egészségre. A félelem öl, butít és nyomorba dönt. Szerencsére le lehet jönni errõl a függõségrõl is. Ki kéne próbálni, hogy megy-e egy napig köztévé nélkül, és ha igen, akkor érdemes fokozatosan növelni az M1- és TV2-mentes napok számát. Eleinte nagy lesz a sóvárgás egy Németh Szilárd-sajtótájékozató után, de idõvel ez az érzés csökkeni fog. Ebben az idõszakban tanácsos kerülni a többi Magyar Idõk-olvasó társaságát, mert az erõsen növeli a visszaesés kockázatát.

Hamarosan azt veszi majd észre a kedves felvonuló, hogy jobban tud aludni, már nem szorong attól, hogy egy szíriai 12 éves gyerek elveszi az állását a polgármesteri hivatalban, néhány hónap múlva pedig egészen megváltozik a környezetéhez való viszonya, olyan apróságokra is felfigyel majd, mint a kórházakban a mennyezetrõl lepottyanó egerek, vagy a télen fûtetlen iskolákban vacogó gyerekek. A tapasztalatok szerint ez egy nehéz pillanat, ilyenkor sokan visszamenekülnek a nem létezõ jelenségektõl való félelem bódító biztonságához.

Persze arról árul el a legtöbbet a tegnapi felvonulás, aki erre ez érzésre építi a rendszerét.

Õ retteg ebben az országban a legjobban.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-03-16 09:28
„Három faszszopó odaáll” - mondta Bayer Zsolt, a Békemenet szervezõje az ellentüntetõkrõl

Bayer Zsoltot, a kurvaanyázás Paganinijét kérdezték a Békemeneten arról, mit gondol a békésnek hirdetett kormánypárti menet oldalán összegyûlõ néhány ellentüntetõrõl. Bayer azt mondta a riporternek, nem kommentálná a dolgot, kamerafelvételen azonban látszik, hogy ezután odafordul az egyik mellette állóhoz, és elkezd neki az ellentüntetõkrõl magyarázni. A Mérce videóján tisztán hallatszik az is, ahogy ezt mondja:

„Három faszszopó odaáll...”
https://444.hu/20...untetokrol
69 #2 Szalonna
- 2018-03-16 09:40
A zsidó fässzopó bájer.s_vigyori

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.51 másodperc
3,400,005 egyedi látogató