Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kína kész csatlakozni a közös küzdelemhez a terror ellen

KülföldAhogy mondtam, orosz-kínai békafenntartók veszik át a zsidó angloszaxofonos stafétát. Így már volt értelme robbantani (már ha igaz és nem kamu ez is, mint a holló)! Kína kész csatlakozni Franciaországhoz és a nemzetközi közösséghez a biztonsági együttmûködés erõsítése és a terrorizmus elleni harc érdekében - mondta az ország elnöke telefonon francia kollégájának szombaton, a párizsi merényletek után.


Hszi Csin-ping hívta fel Francois Hollande-ot, és "a leghatározottabban" elítélte a péntek éjjeli támadásokat, majd részvétét fejezte ki az áldozatok családjának - közölte a kínai külügyminisztérium internetes oldalán.

"Kína mindig is ellenezte a terrorizmus minden formáját, és együtt akar mûködni Franciaországgal és a nemzetközi közösséggel, hogy fokozzák a biztonsági együttmûködést, küzdjenek a terrorizmus ellen, és garantálják minden ország népének a biztonságát" - hangsúlyozta az elnök.

Irán is elítélte a terrortámadásokat

Az emberiség elleni gaztettnek minõsítette a francia fõvárosban, Párizsban történt terrortámadásokat szombaton Haszan Róháni iráni elnök, aki egyben lemondta Olaszországot, a Vatikánt és Franciaországot érintõ európai körútját, amelyre szombaton indult volna.

Francois Hollande francia államfõhöz írt üzenetében kifejtette: "Az iráni nép nevében, amely ugyancsak áldozata a terrorizmusnak, határozottan elítélem ezeket az emberiség ellen elkövetett bûncselekményeket, egyben részvétemet nyilvánítom a francia népnek és kormányának gyászában". Szavait az IRNA hivatalos hírügynökség idézte.

Nem sokkal korábban Mohamad Dzsavad Zarif iráni külügyminiszter bejelentette, hogy az iráni elnök elhalasztotta szombattól esedékes európai körútját.

A külügyminiszter hozzátette ugyanakkor, hogy õ szombaton elutazik az osztrák fõvárosba, Bécsbe, hogy részt vegyen a szíriai konfliktus rendezésének lehetõségeirõl tartandó nemzetközi tanácskozáson.

Az iráni külügyminiszter útja nem volt tervbe véve.

Zarif hangoztatta, a párizsi események ismét megmutatták, hogy a terrorizmus és a szélsõségesség veszélyezteti a nemzetközi közösséget, és e veszély ellen nemzetközi szinten együttmûködve kell küzdeni. Azt mondta: "Elítélendõ a terrorista akciók minden formája, ez a veszély nem csupán a mi (közel-keleti) térségünkre korlátozódik, és éppen ezért nem is kell, hogy az ellene folyó küzdelem csupán erre a térségre összpontosuljon".Link

Hozzászólások

131 #1 lalapapa
- 2015-11-14 13:36
Igy van
eljatszanak minden szerepet,
merre jartam a fold kereksegen kinai auruk
tomkelege,
akkor kozos aamerikai cegekkel tobbsegben
zsiddaj cegekkel gyartanak mindent,
varosunkban az egyetemen a kinai diakok
6 bmwekkel szaladgalnak oda a benzibe hogy
legyen a rabszolgaknak egy ket cipot meg
ruhat meg kell varni,
tehat
a szindarab,
ki hova szuletik,
hogy a rabszolgabol ki mikor hal meg
az csak statisztika,
mi megint hamisitott,
de nem erdekel ez senkit
beszalnak meg masban is ha kell,
soha nem lehet megbizni
ciganyban zsidoban oroszban kianiban
meg az indiaiban sem,
ezaz elet tapasztalatom,
a politika
meg a por titka
a zsiddaj minden oladalon ott van
all es keveri a szarokat mi egyre
budosebb es dohosabb is lett es leszs_ezt-ni:o:@s_ratata
4 #2 Posta Imre
- 2015-11-14 15:55
God of War: Indra-2015 Russian-Indian Joint Military Exercise

Five hundred servicemen of the Russian and Indian armed forces took part in Indra-2015 joint military exercise held at the Mahajan training range.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=emnqIHJW8bY[/movie]
Read more: http://sputniknew...z3rTvzDrdg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
4,440,304 egyedi látogató