Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy demokrata politikus szerint a zsidó bankárok az idõjárást is manipulálják

TanácsadásIlyen hülyeséget. Látszik, hogy az "amerikai" és fõleg a "demokratata" honmicsodák, ott se teljesen degenerálatlanok, de honnan veszik ezt a marhaságot. Remélem, ti nem hisztek ilyen lököttségekben! Istent nem befolyásolhatja egy rotschild. Na jó, kettõ-három már lazán, de az meg már összeesküvés-elmélet. Masszív zsidózásba fulladt a demokrata Trayon White Sr. múlt hét pénteki Twitter-videója. Bocsánatot is kért miatta.

Trayon White Sr. (a Demokrata Párt fekete politikusa) valószínûleg nem gondolta komolyan azt az antiszemita monológot, amit a politikus egy washingtoni autópályán haladva produkált.

A demokrata politikus szerint a Rotschildok ármánykodása áll a washingtoni zord idõjárás mögött. Trayon White Sr. azt állította: az egész arról szól, hogy az idõjárás manipulációjával a zsidók természeti katasztrófákat generálnak, amely nekik komoly profitot termelnek.

Az amerikai közvélemény érthetetlenül állt Trayon White Sr. videója elõtt. A The Washington Post meg is jegyezte: a Rotschildok gyakran kerülnek antiszemita támadások kereszttüzébe, sokszor merül fel a nevük különbözõ világösszeesküvés-elméletekben.

A demokrata politikus két nappal késõbb, vasárnap kért bocsánatot a fenti videóért.

Mint mondta: nem akart zsidózni, hiszen (afroamerikaiként) minden nap a kirekesztés, a rasszizmus és az elõítéletek ellen küzd. Nem akarta megbántani a zsidó közösségeket, ezért elnézést kér.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-03-20 09:01
A Haarpról akart beszélni, de eltévesztette a nevet, most így járt.:|
Harcolhat most már a kirekesztés ellen, õ lesz kirekesztve, mint az ausztrál énekesnõ, aki nem lépett fel Izraelben. Most a kutya sem megy a koncertjeire..
99 #2 MORMOTA1968
- 2018-03-20 15:53
Úgy bírom, ahogy évezredek óta folyamatosan fosik mindenki a zsidóktól és ha véletlenül vagy készakarva még is sikerül megsérteni õket, nem gyõznek bocsánatot kérni! Kik ezek a zsidók, miféle nem emberi faj, hogy ennyire a nyakára nõhettek minden népnek, fajnak, nemzetnek? Mindössze két fõ fegyverükkel a sokat emlegetett vallásaikkal és bankár-jegyeikkel, pénzükkel. (John Perkins) Egy gazdasági bérgyilkos vallomása. "Tanáraink nem mutattak rá, hogy a pénz puszta "KÖNYVELÉSI ADAT!" amelynek az emberi értelmen kívül nincs saját léte, sem értéke! Hogy a pénz egy hatalmi rendszert képvisel és hogy minél jobban függünk a pénztõl, mint a hatalmi viszonyok közvetítõjétõl, annál inkább használhatják rosszra azok, akiknek hatalmukban áll megteremteni és eldönteni, hogy ki kaphat belõle és ki nem (és persze mennyit.) Az a hiedelem, hogy a papír pénz, vagy az elektronikus pénz valódi gazdagság és nem egyszerûen egy kupon, amely beváltható olyan javakra és szolgáltatásokra, amelyeknek önmagukban is valódi értékük van, "ÖSSZEKEVERI AZ ILLÚZIÓT A VALÓSÁGGAL!" Ugyanebbõl a forrásból egy másik idézet, valószínûleg egy zsidótól. "ÓRIÁSI HATALMAT AD NEKÜNK, HOGY PÉNZT NYOMTATHATUNK! TÖBBEK KÖZÖTT LEHETÕVÉ TESZI, HOGY FOLYAMATOSAN OLYAN KÖLCSÖNÖKET NYÚJTSUNK, MELYEKET NEM FOGNAK VISSZAFIZETNI, (ÉS MÉG SEM MEGYÜNK TÖNKRE EKÖZBEN, HISZEN A "SEMMIBÕL" ELÕÁLLÍTOTT, ÖNHATALMÚLAG NYOMTATOTT PÉNZT (BANKÁR-JEGYEK) ADTUK KÖLCSÖN.-LHA-ÉS MI MAGUNK ÓRIÁSI ADÓSSÁGOT HALMOZUNK FÖL! És csak ezt és a lelkek, értelem feletti vallási, ideológiai hatalom lényegét kellene felfogniuk, megérteniük az embereknek, hogy végre felszabadulhasson mindenki az adós rabszolgaságból, egész életre szóló lelki terror fogsága alól, mikor vallásinak álcázott gazemberek hülyítik emberek milliárdjait mennyel és pokollal, ha nem úgy él, nem azt teszi, amit parancsolnak neki, amit elvár tõlük a mindenkori hatalom!
896 #3 PirX
- 2018-03-20 18:05
www.kephost.com/images/2018/03/20/CZQ7BV_WcAEpubW.jpg
154 #4 kakas
- 2018-03-21 08:43
Tudt-átok,hogy tegnap beköszöntött a csillagászati tél?A zsidó ezen a téren is jobban teljesít!Mesterségesen levezény-lik a zészaki sarkról-tól-ból a sarki hideget,Európára zúdítva.
267 #5 Perle
- 2018-03-21 15:22
Annyira jól teljesítenek, hogy azonnal észreveszik, ha a neten ántiszemita gyanus dolgot tapasztalnak. Mindenki le van figyuzva
Itt van ez a osztrák -izraeli diplomáciai botrány-féle történet. Az izraeli osztrák követségen az attaché állitólag egy náci inget vett fel,amib en ostoba módon fel is tette magát a fassbukra..
Most hívták éppen haza
https://www.thelo...zi-t-shirt
267 #6 Perle
- 2018-03-22 20:36
Egy 19 éves ,lengyelországi tábor látogatáson járt izraeli ifjú levizelte az ottani emlékmû falát. Megúszta lazán 1500 dollár leperkálásával. Csak Vízenék meg ne tudják!
https://www.times...auschwitz/
238 #7 bivaly
- 2018-03-22 20:43
Kicsit késõn jött rá ! De legalább rájött! És ki is mondta ! Fehér ember ez a fekete !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
2,800,672 egyedi látogató