Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mind egy!

GondolatokKnudamátlef? Csak semmi pálinka, a közösségek jól tejesítenek. Bõõõõ a hozam, dõl a lé, de úgy tûnik a vágyserkentõ mellé nem ártana agyserkentõt, sõt serkentõ-serkentõt sem mellékelni. A tavasz már itt van, a lámpavasakon lógnak a párt-káderek és mindenkinek egyre jobb a kettõ. Igazából nem nincs kedvem írni, csak gyomorból írok, hisz mindent tudtok és sok a kérdés. Ma csak annyit szerettem vona a figyelmetekbe ajánlani kendteknek, hogy ha feledtétek vona, hááát minden "pártra" le van osztva a feladat, mit köll szajkóznia, miközben a "volt fideszes" média látszólag mára ellenzéke a "fidesznek", a jobbiknak már köze sincs a jobbikhoz, a mszp-dk...-nak a "politikához" és szinte már hánytatót se kell szedni, csak elég észen lenni, hogy felmerüljön a kérdés: nem kellene ezt a bandát kérdés nélkül és mind egy szálig leölni? Nem lenne ártatlan áldozat irtatlan, hacsak a hóhérok közül nem akadna, ki odaveszne.

Az a csekély értelmesebbje tán már átlátja, hogy oly sötét manipuláció kellõs közepében van, ahol a nyilvánvaló igazság ragyog, de a vakoknak ez már semmit nem jelent, ahogy régen sem.

És eljutunk oda, hogy az értelmes ember "várja, sõt akarja" a "háborút". Tegnap a rádióban hallok valami franszia nõmozgalis gimistát nyekeregni, hogy a "migránsok" így, meg úgy és a politikusok a hibásak mert beengedték õket és ugyan retorziók érik a mozgalmat, melyet "alapítottak", de elmennek mindenhova ahol nõket erõszakolnak és elmondják, hogy "ni"! Mondom Marcinak (edzésre vittem), hogy látod fijam, apád is ezt tette, csak engem áci-antiszemta-rasszistának "neveztek", de mára így lesz belûlem is "hazafi". Ennyi puruttya majmot, mint ami itt összesereglett a majmok bolygóján...még a mesében sincs! Közbe látom, hogy kiderült Halász Jóskáról is végül, mégiscsak fidesznyikes, ahogy morvai hisztike is és ahogy vona-zazri...és persze gyurcsány ferkó és mind egy akarattal egy irányba terelik a csürhét. Szerepjáték, semmi egyéb és még akkor szépen fogalmaztam. Az ártatlanságuk cserében nem kérdéses, mert nem is tehetnek mást annyi pénzért és zsaroló anyaggal a fülük mögött, kötéllel a nyakukban. Kár, hogy az igazság érdekében és a "tiszta lappal" indulás okán a fél "országot" hazaárulás és egyéb finom vádak alapján simán fel lehetne és kellene is akasztani, de most jut eszembe, hát hivatalosan ezt nem is lehet. Most még! Erdogánt is erölködtetik a halálos ítélet miatt, de szerintem már egyeztetett Duertével. Jó, csap vizeltem. Nem eszik az a forrót olyan kásán. Maci nem hagyja, hogy a legjobb mossados ügynökei csak úgy feláldozódjanak. Vagy mégis, Olyan bizonytalan lettem, de ez legalább biztos.

Ja majd feledtem, közben mindenféle hivatalos forrásokkal mondatják ki, hogy eddig mindenben igazunk volt. Sovány vigasz és nem is meglepõ. Az igazság már csak ilyen. Sunyi és alakoskodó.

Hozzászólások

283 #20 gladiator07
- 2018-03-26 16:14
Ezek "szerint akkor a világ, néptáncai" tároltatva vannak "Élet- bogyókkal", melyek vissza visznek az - EREDETHEZ. S a népdalaink ugyan ezen forrást rejtjelezve harsogják, csak érteni kell.
982 #21 Aldadah
- 2018-03-26 19:47
Nos, köszönöm eme nemes szertartást. Komolyan. Mert a szándékod nemes. Akarsz segíteni és ez tesz igazán emberré. Bár más utakon járunk de cél csak egy van. Úgy hogy találkozunk még. A hülyeségrõl, csak annyit. A humor nem hülyeség hanem ez intelligencia sziporkázó megjelenése. Az intelligencia pedig annak az egyik fontos aspektusa amik vagyunk. Természetesen nem humor a mások kárán való örömködés, mások bántásának céljával való élcelõdés. De humoráról felismered az embert a kreativitását, sziporkázó elméjét is. De még 1 szer köszönöm. A Nõ szerintem pedig nem fél. :-) hanem fele az egésznek. Azaz a kettõ együtt egész, ezért egészséges a házasélet.
4 #22 Posta Imre
- 2018-03-26 19:58
Már megint terjedelmes, Imre, annyi hülyeséget csináltam már, hogy belefér még pár. Pl. a család. Mindig szer-ettem az olyan hitszónokot, aki hiteles a szakterületén, pl. az életben. Tudod mire gondolok, ugye? No nem mintha, de ha elháltál már pár éccakát, vagy nappalt asszonyoddal és utódokat nemzet-tek vala és nevelkedének vala õk általatok sorjában, szer-rebbenés nélkül érthetõbbek lennének az elméleti okfejtések. Még jó, hogy a háló nem felejt! Ajánlom figyelmedbekorábbi vesszõparipák lenyergelését, mert nagySZERûen csak ÉGySZERûen lehet SZERvezetten fõ-hajtni!
40 #23 bulcsu
- 2018-03-26 20:21
Na faja! Mintha éreztem volna! Halász József is egy beépített tekintély? Mért csinálja ezt? Gondolom tudatában van ennek! Nem hiszem, hogy hülyére veszik! Aki így csavarja a szót, hihetetlen, hogy nem tudná mit cselekszik! Nem gondolja, hogy úgy is le fog bukni, mint a többi is? Akkor meg oda a renomé! Megér neki ennyit?
984 #24 bit
- 2018-03-26 20:36
Tényleg nincs jelentõsége, hogy jeleket, betûket nézed, vagy a gyököt, mert ugyan az a vége. Ha példa kell, akkor ott az Ukko, amit megértesz, ha úgy mondom, hogy okko. Az okot ismered, a kot is érted, ha úgy írom le, hogy K.O., tehát vég végzet, teljes vereség, kiütés. Ha a okot a másik irányban pörgeted, akkor ugye az ok, ami megjelenik, a ko, ami befejezõdik. Az angol is, ahogy sok másik nyelv, megõrizte az õsnyelv bizonyos kifejezéseit, csak elfelejtették már e jelentést. Az ok mindig be fog végzõdni, és mindig vereség a vége, és kezdõdik az új ok. A kört meg úgy látod, hogy ok okozat, ko, következmény, és ebbõl lesz az újabb ok. A kört sem kell elmondani, mit jelent. Szóval a yotengritesek sem értik még mirõl is beszélnek, pedig magyarul mondják. A yotengrit jelentése pedig: jó tenger it - jó ten G ER át. Nem kötelezõ minden magánhangzót kiírni, ha ugyan azt a magánhangzót fogod használni. Ezért az "e" betût nem kell feltétlen kiírni másodszor. A "G" gömböt, vagy Geát jelent. Az ER, az Er birodalomról szól, amit úgy lehet fordítani, hogy a szárnyalók, szárnyal rendelkezõk birodalma. A ten, tan gyököt meg értheted a tenni szóból, mert ige, és névszó is egyben. Ezt csak azért írom, hogy a nyirkai jóslatot kicsit értsétek. A ficsúrokat is már lehet látni, kik is azok. Már említettem, Postának, hogy úgy fogunk háborút nyerni, hogy nem háborúzunk. Aki háborúzik, az veszít, és lehet mindent veszít. Azt írtam le, hogy ez miként fog megtörténni. Azok akik megértik, még nem biztos,hogy túl is élik. Azok élik túl, akik meg is tudják valósítani, amit leírtam. Tapasztalatból mondtam el, amit leírtam. Minden le van írva, el van mondva, be van mutatva, csak meg kell érteni. Senkinek nem kell kitalálni semmit. Nem tudok magam sem újat mondani, csak amit az õsök elmondtak, amit átadtak, és minden azért van, hogy mikor a magodból jön a tudás, akkor megértsed. Olyan ez, hogy a részleteket kell összerakni egésszé. A szer annyira logikus, hogy csak csodálkoztam, hogy erre miért nem jönnek rá, és miért nem jöttem rá hamarabb. Nekem nem adatott meg, hogy néptáncot, és népdalokat ismerjek meg. Aztán ott az elme, és a gondolatok mindig hazudnak, és ezért nem jött rá eddig senki. Miattam az elmét mondhatod implantátumoknak is, ha akarod, mert mindegy, ha nem figyelsz rá. Az összes zsidó sztorit, kitalációt ki lehet dobni a fenébe, mert semmit nem ér, ha azt tudod, megteszed, amit leírtam, de minden más történetet is kidobhatsz, amit eddig kitaláltak, és elfogadtál valóságnak. Ha minden tudásunkat egyberakjuk, akkor mindenre rájövünk, de csak akkor ha nem az elmére figyelünk. Akikkel eddig kapcsolatba kerültem, csak csodálkoztam mi mindenre jöttek rá.
984 #25 bit
- 2018-03-26 20:55
Halásznak már megírtam pár hónapja, hogy nincs értelme, amit tesz. Talán annyi értelme van, hogy meglássa az is aki eddig nem látta, mint ahogy a eddigieket. Lehet, hogy kevesen tudják, hogy a-szkíta, a-szkéta kelárság tényleg ezer éve van, még ha elfoglalták néhány országát, mint a Kárpát medencében lévõ országokat. Ezt is nagyon titkolják, ezért megy a ködösítés, kódgyártás, és az alkotmányozósdi hülyeség is a koronatanáccsal együtt.
2 #26 gerry
- 2018-03-26 22:18
bit - takarodj te tetü - mi a francnak vagy megint itt????
982 #27 Aldadah
- 2018-03-27 07:43
BIT !!!! Hát a KO az most engem tényleg kiütött. Knock Out. Tudtátok, hogy a német hordó szó a Magyar "Hímvesszõ" népiesen ejtett Fasz szóból ered és, hogy a kedvenc gyümölcsléjük "Punica" a Magyar nõi nemiszerv megnevezésébõl fakad. A német Kuss az a Magyar KUSS legyengített változata és inkább kisgyerekes kedveskedõ a jellege. Rengeteg a példa azaz a Németek is Magyarok mert a Bajorok a saját országukat Baváriának nevezik ha elhagyod a "B"-t akkor Avária ami nem az üzemzavarra utal hanem az Avar õsökre. Stb stb. Az oroszból is rengeteg dolgot tudunk ahol a sztol az asztal, a Lámpa az Lámpa amig Németül Lampe, de az Orosz meglepetés a Szjurprájz mint az angolban. Csoda Vagy Baszki van???
984 #28 bit
- 2018-03-27 10:22
A szavaink az energia forgás irányát is mutathatják, ezért írtam le az ok, az egyik forgás irányt, a ko, a másik forgásirányt mutatja. Ennek megfelelõen ha az egyik megjelenik, a másik eltûnik, tehát vége van. Ezt azért írtam le így is, mert látható volt, hogy nem mindenki fogadja el, amit írtam, az angol verziót. Tisztában vagyok, hogy sokaknál ki fogja ütni néhány dolog a biztosítékot fõleg, hogy nem ismerik a szer lépéseit. A szervezet az tényleg azt jelenti, hogy a szer vezet, tehát egy szervezetnél, ha nem tartod be a szert, akkor hiba, baj jelentkezik a mûködésben, és a vége a szervezet összeomlása, amit most halálnak neveznek. Ezt tapasztalni lehet egy társadalomnál, de az emberi testnél is. Annál a sok-sok atomnál, ami a testedben van, ha nincs egy vezetõ folyamat, amit szernek nevezünk, akkor betegség lép fel, ezért a szer gyógyít, gyógyszer. Ugyan ez érvényesül az emberi közösségben, hogy ha nincs egy vezetõ folyamat, akkor össze fog dõlni. Ezt az összedõlést írtátok le ezeken a weboldalakon is. Ahhoz, hogy ne dõljön össze a közösség, ezért a közösség minden tagjának ismernie kell a szer lépéseit. Aki ismeri a szer lépéseit, annak nem kell megmondani, hogy a közösségben mi a dolga, tehát nincs parancsolgatás, és így mindenki boldog, mert azt teszi, a közösségben, ami elõre viszi a közösséget, és senkinek nem árt ezzel, és ami a lényeg, a tagok fejlõdése töretlen, nincs akadályoztatva. Egy közösség nem lehet meg sokáig a szer nélkül. A szerrel ember, és asszony lesz a fiúból, lányból, akik pontosan tudják mit vállaltak a közösség feladataiból, és azt meg is teszik. Csak emberrel, és asszonnyal lehet közösséget építeni, mert az emberek, és asszonyok ismerik a szert. A nõk, és férfiak mivel nem a valóságot figyelik, hanem az elme hazugságait, ezért soha nem azt teszik, ami jó a közösségnek, tehát kárt okoznak. Nem véletlen, hogy szertartást végeznek sok helyen, az összes vallásnál, filozófiánál, csak épp mint látható nem megfelelõen végzik a szert, és ezt is leírtátok, megbeszéltétek az évek során. Minél jobban eltérnek a szer lépéseitõl, annál hamarább dõl össze szervezet, a társadalom, a vallás. A szerbõl pontosan tudom, mi a baj a mûködésben, miért mû, és miért köd, kód, a világunkban sok folyamat. Amint megismered a szert, és a szer szerint tevékenykedsz, onnantól a szervezeted is meggyógyul, de a közösség is helyre jön, szinte egy pillanat alatt. A szert kétféle úton szerezheted meg. Vagy figyeled a magot, és ha elérted a megfelelõ létállapotot, akkor megkapod a magból a szer lépéseit, de ehhez, a-szkítává, a-szkétává kell válj, és mindazokról a téves tevékenységekrõl, tárgyakról le kell mondanod, amik hazugságok, amik akadályoznak, téged, hogy megkapd a szert. Nem véletlen, hogy pl. a pénzrõl és használatáról le kellett mondanom a sok egyéb mellett. A házban, hazában egyházban nem használhatsz pénzt, mert ez olyan hazugság, ami megakadályozza, hogy a szert jól tedd meg. A pénz ezért az élet, a nép, a nap zavara, és ezt is jelenti a pénz szó. Ez is kiüti sokaknál a biztosítékot, mert most még el sem tudják képzelni pénz nélkül az életüket. Ugye az anyagi biztonság sok nõnél, férfinál fontos a gyereknevelés szempontjából. Sorolhatnám a többi kört is, de ezeket ismeritek, mert mint mondtam errõl szól az összes weboldal, meg a siránkozások, hogy hol lett eltérve a szertõl.
A másik lehetõség a szer megismerésének, hogy egy ember átadja a szer tudását egy nõnek, és így a nõbõl asszony lesz, és az asszony átadja a tudását egy férfinek, és a férfibõl ember lesz. Ez egy vonal folyamat, tehát egy egyenes. Ha ismered a buddhizmust, ott is beszélnek a vonalról, pl. vonal lámák, de beszélnek a gyökérlámákról is, mert a vonal a fa ágai, a gyökér meg a fa gyökerei. A fa ágai a korona csakra, míg a fa gyökere a gyökér csakra. Buda nem véletlenül használta ezeket a szavakat, mert az életfáról beszélt.
Vagy eléred, hogy megkapd a magodból a szer lépéseit, a szer tudását, vagy mástól kell megkapnod. A rendrakási folyamat sürget, mert a folyamat meghatározott lépésénél, aki nem ismeri a szert, attól elbúcsúzunk. A nyirkai jóslat szerint a fél országtól búcsút veszünk, mert nem érték el, azt az állapotot, hogy megkapják a szert, bármelyik mód alapján. Vagy így, vagy úgy, de érd el, hogy megkapd a szert. Azt is elmondtam, hogy mit kell elérned, hogy megkapd a szert. Helyezd át a figyelmed magadra, és küldj be minden hatást magadba. Ez két egyszerû lépés, tehát nem olyan nagy dolog, amit ne lehetne megtenni. Ez az, amit meg kell tenned, be kell ezt gyakorolnod, hogy folyamatosan tedd, és meg fogod valahogy kapni a szert. Biztos lehetsz, hogy ha e két feltételt teljesíted, a folyamatban, akkor megkapod a szert valahogy. A harmadik megoldás, hogy meghalsz, és akkor kapod meg a szert, ha nem ellenkezel, de akkor nem valószínû, sõt biztos, hogy másik bolygóra, másik rendszerbe fogsz megszületni, ahol bizonyíthatod, hogy a szert ismered, és be is tartod. Minden variációt elmondtam, miként ismerheted meg a szert. Rajtad áll, melyiket tudod megvalósítani. Nincs miért hazudnom, mert nem rajtam múlik, hogy megkapod e a szert, és miként kapod meg. Lehet rám fújni, mert ezt elmondtam, de csak rajtad múlik minden, és nem számít, hogy most milyen létállapotban vagy, mert minden, és mindenki téged segít, hogy megkapd valahogy a szert. Az is biztos, hogyha nem tudsz valamirõl, valakirõl lemondani, azt elveszíted, tehát csak azt kapod meg végleg, amirõl le tudtál mondani. Ezt sem magam találtam ki, csak most elmondtam, ahogy már sokan elmondták eddig. Nem tudok újat mondani, csak azt, amit már elmondtak többen elõttem. Megteheted, hogy nem tetszik az amit mondok, de ettõl még az életed nem fog megváltozni jó irányban. A biztonságod, egy pillanat alatt megváltozhat, és ha nem ismered a szert, csak rosszabb lesz. Számtalan példa is van erre, így errõl sem kell bizonyosság.
Minden rajtad áll, vagy bukik.
2 #29 gerry
- 2018-03-27 11:20
na ennyit a következõ alkalomig - Miért nem mész szabadságra amikor igy kiengednek a dühöngõbõl csicsergõkém.
most megváltoztatom a jelszavadat arra, hogy tilos a belépés. - persze kódolva, hogy legyen egy kis gondolkodnivalód hogyan tovább...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.84 másodperc
4,615,220 egyedi látogató