Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mind egy!

GondolatokKnudamátlef? Csak semmi pálinka, a közösségek jól tejesítenek. Bõõõõ a hozam, dõl a lé, de úgy tûnik a vágyserkentõ mellé nem ártana agyserkentõt, sõt serkentõ-serkentõt sem mellékelni. A tavasz már itt van, a lámpavasakon lógnak a párt-káderek és mindenkinek egyre jobb a kettõ. Igazából nem nincs kedvem írni, csak gyomorból írok, hisz mindent tudtok és sok a kérdés. Ma csak annyit szerettem vona a figyelmetekbe ajánlani kendteknek, hogy ha feledtétek vona, hááát minden "pártra" le van osztva a feladat, mit köll szajkóznia, miközben a "volt fideszes" média látszólag mára ellenzéke a "fidesznek", a jobbiknak már köze sincs a jobbikhoz, a mszp-dk...-nak a "politikához" és szinte már hánytatót se kell szedni, csak elég észen lenni, hogy felmerüljön a kérdés: nem kellene ezt a bandát kérdés nélkül és mind egy szálig leölni? Nem lenne ártatlan áldozat irtatlan, hacsak a hóhérok közül nem akadna, ki odaveszne.

Az a csekély értelmesebbje tán már átlátja, hogy oly sötét manipuláció kellõs közepében van, ahol a nyilvánvaló igazság ragyog, de a vakoknak ez már semmit nem jelent, ahogy régen sem.

És eljutunk oda, hogy az értelmes ember "várja, sõt akarja" a "háborút". Tegnap a rádióban hallok valami franszia nõmozgalis gimistát nyekeregni, hogy a "migránsok" így, meg úgy és a politikusok a hibásak mert beengedték õket és ugyan retorziók érik a mozgalmat, melyet "alapítottak", de elmennek mindenhova ahol nõket erõszakolnak és elmondják, hogy "ni"! Mondom Marcinak (edzésre vittem), hogy látod fijam, apád is ezt tette, csak engem áci-antiszemta-rasszistának "neveztek", de mára így lesz belûlem is "hazafi". Ennyi puruttya majmot, mint ami itt összesereglett a majmok bolygóján...még a mesében sincs! Közbe látom, hogy kiderült Halász Jóskáról is végül, mégiscsak fidesznyikes, ahogy morvai hisztike is és ahogy vona-zazri...és persze gyurcsány ferkó és mind egy akarattal egy irányba terelik a csürhét. Szerepjáték, semmi egyéb és még akkor szépen fogalmaztam. Az ártatlanságuk cserében nem kérdéses, mert nem is tehetnek mást annyi pénzért és zsaroló anyaggal a fülük mögött, kötéllel a nyakukban. Kár, hogy az igazság érdekében és a "tiszta lappal" indulás okán a fél "országot" hazaárulás és egyéb finom vádak alapján simán fel lehetne és kellene is akasztani, de most jut eszembe, hát hivatalosan ezt nem is lehet. Most még! Erdogánt is erölködtetik a halálos ítélet miatt, de szerintem már egyeztetett Duertével. Jó, csap vizeltem. Nem eszik az a forrót olyan kásán. Maci nem hagyja, hogy a legjobb mossados ügynökei csak úgy feláldozódjanak. Vagy mégis, Olyan bizonytalan lettem, de ez legalább biztos.

Ja majd feledtem, közben mindenféle hivatalos forrásokkal mondatják ki, hogy eddig mindenben igazunk volt. Sovány vigasz és nem is meglepõ. Az igazság már csak ilyen. Sunyi és alakoskodó.

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-03-24 11:12
- a politikusok hibásak ( gyári hibásak ) , hogy beengedték a migránsokat ?

Mi mást tehettek volna , ha pont ez hozza nekik a pénzt ?Ezt már karácsonyi gerge is tudja , pedig az nem is politikus , csak a karácsonyi kormány miniszterelnöke - azt mondták neki a soros zsidók . ez meg hiszékeny -és ez is a Marsra akar menni , ott parcelláznak nekik a többi zsidók meg a kósalajos disznótenyésztõ kósherannyakinnya.

Az elsõ zsidó busz áprilisban indul a marsra ! Na mars !
267 #2 Perle
- 2018-03-24 12:02
Csurka 30 évvel elõtti beszéde ma is aktuális:
https://www.youtu...olONFgU8ok
984 #3 bit
- 2018-03-24 12:32
A terembura õrzõi, az õrkutyák, nem hagyják, hogy elhagyd a burát. Ezen nem kell csodálkozni, mert ez a feladatuk. Ezért nem kell hõbörögni, sem siránkozni. Ha egyenes vagy, megfognak, és megölnek, ha cikcakkba menekülsz elõlük, tehát gané vagy akkor lemaradnak, megmenekülsz, de nem tudod elhagyni a burát, a kört, a gömböt.
Ha eljutottatok a szerig, akkor ezt már tudjátok. Na nem arról a hazugságról beszélek, amit a vallások szertartásnak neveznek, hanem arról a szerrõl, amirõl a magyarok beszélnek.
Ismeritek a szert?
A szer fog kihúzni bennünket a pácból, amiben most vagyunk.
A szerrõl, a megoldásról itt még nem olvastam, pedig egy egyszerû gyök, amely négy betûbõl áll. Nem találtam fel a spanyol viaszt, mert az õsök régóta ismerik, csak a mostani népség nem ismeri ennek a gyöknek a tényleges jelentését. Ha meg tudjátok, a szer eredet jelentését, ismeritek a folyamatot, és az állapotot, az igét, és a névszót, akkor miért nem vagytok emberek, és asszonyok. Felvilágosíthatnátok végre, hátha meg is világosodom. Na ez volt a vicc a végén, az okko. Remélem jó helyen vagyok most.
4 #4 Posta Imre
- 2018-03-24 12:33
Perle, van ott zavar-keltés is. Ez volt a dolga az öregnek. 2010-ben a fidesznek kampányolt. https://www.youtu...2UcIogG6y8
982 #5 Aldadah
- 2018-03-24 13:20
Nekem víg-asztalt ad a gondolat, hogy a világot nem tartom nem igazinak. Valóságosnak mondhatom mert valamira csak való de inkább csak alávaló. Szóval a kis kerek erdõ közepén a kis tanyámon végzem a mindennapos lényegtelenségeket, és szemlélõdök. Bizonyára van értelme mert ha nem lenne nem tenném. Szóval, nyirkai jóslat ide Nostradamus oda lelkileg fel vagyok vértezve. Hátradõl és élvez mûsor...
4 #6 Posta Imre
- 2018-03-24 15:25
Utolsó remény„A következõ európai parlamenti (EP-) választásokat 2019. május 23. és 26. között fogják megtartani - döntött kedden az uniós tagállami kormányok képviselõit tömörítõ tanács.” – írja 2018. március 20-i híranyagában az MTI.Az idei országgyûlési választásokat a magyarság – az eredménytõl függetlenül – ismét elvesztette. Az a kérdés maradt pusztán, hogy az EU Európai Egyesült Államokká alakulását sikerül-e késleltetni a FIDESz-KDNP gyõzelmével, vagy még ebben az évtizedben megtörténik a „nemzeti ego” kiölése, Macron és Merkel szándéka szerint. Szeretném, ha mindenki látná: a migráns-ügy következmény, amely okát megfellebbezhetetlenné akarják tenni az EU EEÁ-vá alakulásával.Egyetlen lehetõségünk maradt a vészhelyzet túlélésére: alternatívát kell állítani az Európai Parlamentben az Európai Egyesült Államok tervezett alapokmányával szemben.

Ehhez a 2019-es EP-választásokon képviseletet kell szerezni a konföderatív értékrendnek.

A „Konföderatív Európáról szóló szerzõdéstervezet” már tíz éve nyilvános. Ez az alternatíva az EEÁ tervezettel szemben.Ma egy petíciót indítottam el, a https://www.peticiok.com/konfoderacio_foderacio_helyett linken.

Ezzel fel szeretném mérni, hogy a magyarság érzi-e a történelmi felelõsségét jövõjével kapcsolatban, vagy közömbös iránta.

A petíció aláírása mellett azt kérem, hogy vállaljon minden felelõsséget érzõ magyar ember jelölés-gyûjtést. Összesen 20000 jelölésre van szükség ahhoz, hogy a konföderatív eszme képviselete indulhasson a 2019-es EP-választáson.

Amennyiben a jelölés-gyûjtési vállalás eléri a kívánt számot, a 2003. évi CXIII. tv. szerint a formai feltételeket (választási párt alakítása) teljesítjük.Az elõkészület részleteit rövidesen kidolgozom.A petíció

- címe: „Akarja-e, hogy az Európai Unió nemzetek érdekeit összehangoló Konföderatív Európává és ne a nemzetek feletti érdekeket érvényesítõ Európai Egyesült Államokká alakuljon át?”

- szövege:

„Az Európai Unió társadalomszervezési rendszerének általános szabálya a föderativizmus (emberek és nemzetek feletti érdekérvényesítés), kivételesen érvényesítve konföderatív (emberek és nemzetek érdekérvényesítésének összehangolása) módszereket. Ennek Európai Egyesült Államokká alakulását tervezik, kizárólagossá téve a föderatív szabályozást. Ez a tagállamok és az állampolgárok teljes önrendelkezési és önazonosság-érvényesítõ jogának elvételét jelenti, megvalósítva a szabadkõmûves célt, a szabad nemzetek „ego-nélküli nemzetekké” alakítását.

Ezt akadályozza meg „Az Európai Konföderációról szóló szerzõdéstervezet” hatályba léptetése. (http://nemzetiegyseg.com/Europai_Konfoderacio.pdf)

A két koreszme (paradigma) közötti leglényegesebb különbség:

1. Összevonás (integráció) helyett összehangolás (koordinálás)

2. A kereslet és kínálat diszharmóniája helyett igények és lehetõségek harmóniája

3. Kiváltság - kiszolgáltatottság diktatúrája helyett kötelezettségek teljesítésén alapuló jogok gyakorlása

4. Az ember kozmopolita falanszter-fogaskerékként (árúként) kezelése helyett az ember lelki-, szellemi- és anyagi egységbõl álló ingéniumként (egyéniségként) értékelése

5. A nemzeti sajátosságok üres – rezervátumi – színfoltként kezelése helyett a nemzetek természetes életterének tiszteletben tartása.

A konföderáció jellemzõje:

- Emberközpontúság a föderatív gazdaságközpontúsággal szemben

- Teljes és összehangolt önellátás a felülrõl irányított elosztás helyett

Honlap: http://eu-no-ek-yes.com/Szeretettel, Halász József

Volt jobbikos képviselõ: a Jobbik pálfordulása segíti a Fidesz kormányra kerülését

Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivõ szerdai beismerõ interjúja, miszerint a 2010 elõtti retorikájukban hazudtak szavazóiknak arról, hogy valójában mit képviselnek, igencsak nagy felháborodást keltett még a saját köreikben is.

Korábban megírtuk, Gyurcsány Ferenc hírhedt õszödi beszédéhez hasonló produkciót nyújtott Mirkóczki Ádám jobbikos szóvivõ amikor Tóta W. Árpádnak, a hvg.hu liberális publicistájának adott interjút a Zugló TV-ben.

Az immár szervezett választási korrupcióba keveredõ párt szóvivõje a néppártosodás belsõ folyamatairól azt mondta:

voltak, nem kevesen, akik nem tartottak velünk. [...]De igazából mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat. Azt is mondhatnám, hogy az a retorika, ami 2010 elõtt ment, az volt a nem igaz."

Amellett, hogy Mirkóczki nyíltan elismerte, hogy a párt megalakulásától számítva évekig leplezetlenül hazudtak a szavazóiknak arról, hogy mit is képviselnek – vagy mit nem képviselnek – igazán, azt is hozzátette, hogy a korábban általa "deviánsnak" és "nemzetellenesnek" tartott Alföldi Róbertrõl ma már úgy vélekedik:

[Alföldi Róbert] nemhogy belefér, hanem egyenesen feltétele egy normális országnak”.

A Jobbik részérõl a gyurcsányi szintû hazugságok beismerése ki is csapta a biztosítékot a pártból kiábrándult, nemzeti érzelmûek körében. A párt egykori IX. kerületi önkormányzati képviselõje, Kassab Adonis szerint

Vonáéknak sikerült elérniük, hogy a tõsgyökeres nemzeti radikálisok április 8.-án az otthonmaradás helyett bosszúból elmennek és a Fideszre fognak szavazni. És a végén kiderül, hogy a Jobbik pálfordulásának köszönhetõen a Fidesz ismét kormányra kerül."

Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyûlési képviselõ pedig azt mondta: "azzal pedig, hogy a Jobbik akkori híveit nácinak nevezte, Mirkóczki szembeköpte mindazokat a derék hazafiakat, akik a 2006-os rendõrterror utáni nemzeti ellenállás tagjaként elõremozdították a Jobbikot és kiemelték a törpepárt-létbõl."
https://888.hu/ar...e=hirstart
272 #7 Kameleon
- 2018-03-24 17:20
"Ja majd feledtem, közben mindenféle hivatalos forrásokkal mondatják ki, hogy eddig mindenben igazunk volt. Sovány vigasz és nem is meglepõ. Az igazság már csak ilyen."

Így VAN és KÉSZ! Nem? DE! HÉT.
https://youtu.be/...

bit, a "kapu" nyitva!
4 #8 Posta Imre
- 2018-03-24 19:07
6 #9 anzsi a macska hala
- 2018-03-24 19:48
Bit, 7 19 35 41 49
Erre gondoltál? :)
4 #10 Posta Imre
- 2018-03-24 20:02
Ismét elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság Jordi Turull katalán elnökjelöltet


Ismét elõzetes letartóztatásba helyezte a spanyol legfelsõbb bíróság Jordi Turull katalán elnökjelöltet, valamint négy másik katalán függetlenségi politikust, akikkel szemben a péntek délelõtt emeltek vádat lázadás, illetve közpénzek hûtlen kezelése miatt.
https://www.hirad...kjeloltet/
80 #11 monguzking
- 2018-03-24 20:25
azért az kimaradt hogy már nincs kikért öldökölni mert mai zombi emberiség ujra termelné elnyomoikat...
984 #12 bit
- 2018-03-24 22:51
A szerrõl szól az összes néptáncunk, a meséink, népdalaink zöme. Elhihetitek az egyik legfontosabb, ami csak létezik a földön. Aki ismeri a szert, annak nem tudnak ártani. Aki ismeri a szert, és végig viszi a társával, abból lesz ember, a társából asszony. Ha valaki nem tudta végig vinni a szert, abból férfi, nõ lett. Valahol azt érzitek, hogy nincs a földön egyetlen ember, és asszony sem, és jól érzitek. Sokan azt hiszik hogy õk a kivételek, de ha nem változik semmi, akkor megy mindenki a levesbe, és nem lesz kivétel, még ti sem lesztek kivételek, hiába tartjátok magatokat magyarnak.
Ahhoz, hogy a szert végig tudd a társaddal vinni, két feltételt kell teljesítened:
1. A figyelmedet a gondolatokról át kell helyezned magadra, a magodra.
2. Minden kívülrõl jövõ hatást, meg minden belül keletkezõ kellemetlen hatást be kell tudni a magba küldeni.
Aki ezeket begyakorolja, az túléli még a polgárháborút is.
Aki ezen feltételeket nem teljesíti, nem fogja tudni végig vinni a szert a társával, bármit csinál, vagy bármennyit tud a szerrõl.
Aki ezen feltételeket teljesíti, az meg fogja kapni a szert, és nem számít kicsoda az illetõ. Igen a zsidók, a cionisták, homokosok is megkaphatják a szert, ha a feltételt teljesítik, és teljesen rendbe tudják magukat rakni. Aki ismeri pontosan a szert, és be is tartja a lépéseit, annak senki nem tud ártani.
Ha érdekel a szer benneteket akkor mondhatok róla még néhány dolgot, mert nem titok.
Azok titkolóznak, akik hazudnak.
Ha megfigyeltétek, a szerrõl nem találtok semmi lényeges dolgot, pedig a gyógyszer szóban is ott a szer, és ugye azt jelenti, hogy a szer az, ami gyógyít. Azt már tudjátok, hogy a magyar nyelv nem hazudik, és tényleg gyógyít a szer.
A bit házat jelent, mert nem tudjátok.
4 #13 Posta Imre
- 2018-03-25 12:45
Csomagoljunk! Imrém ho-bit falván minden kerek, még a lyányok feneke es. Kedves szertársam, kûggyétek a magotokba, magoljátok be, mert ami nem szer, az szar. A kígyó gyógyít, kigyógyít.
272 #14 Kameleon
- 2018-03-25 16:43
Imre, te is!
https://youtu.be/...
982 #15 Aldadah
- 2018-03-25 18:43
Kedves Bit, engem nagyon érdekelne a "szer". De kérlek ha lehet akkor pontos meghatározásokkal és tényleg kézzelfogható érthetõ fogalmakkal. Köszönettel
4 #16 Posta Imre
- 2018-03-26 06:15
Albadah, csak ne pro-vokáljad, kérlek!
888 #17 ebtelep
- 2018-03-26 10:21
Keves Bit! A szer 3 betû. Félremagyarázol.
984 #18 bit
- 2018-03-26 11:02
Igen voltam itt néhányszor, ahogy Posta tudja, és mindig feldobtam a labdát, és mindig voltak olyanok, akik le is csapták, mert nem értették meg mirõl is beszélek. Mindig a szerrõl beszéltem, csak más más nézõpontból. Most már annyira közel van a többség, a változáshoz, hogy muszáj néven nevezni a dolgokat, de mondhatod úgy is, hogy igazat kell mondani. Ha megfigyelitek egymást, mindig a hülyeségrõl beszéltek. Örökösen vissza-visszatér ugyan az a téma, és biztos sokaknak már kezd unalmas lenni, hiszen rengetegszer kitárgyaltátok, és megállapítottátok, hogy hülyeség. A probléma, hogy mindig visszajön a téma, és nem tudtok megszabadulni tõle. Bárhová fordultok, akkor is visszajön. Egyedül oda nem fordultok, ahol tényleg van megoldás. Tudom mindenki azzal jött eddig nektek, hogy Õ tudja a tuti megoldást, és õk voltak a föld, a világ megmentõi. Magam azt mondom, hogy magad vagy a megoldás, senki más. Az elme révén elárasztanak számtalan hülyeséggel és ezekre rá is jöhetsz, de nem tudod mit kezdj velük. Még az is hülyeség, amit Posta, per pillanat most csinál, és a feleségével együtt fenntartják a családot. A hülyeséget nevezheted bárminek, a látásmódodnak megfelelõen: kód-köd, fátyol, maja, baj, kör, és a kör variációi, stb. Nézzétek meg az összes eddigi Posta féle magyar nemzeti kormány weblapot, tele lett írva mindazzal a szeméttel, amit felfedeztetek. Igen ezek amit itt olvastok mind szemetek. egyetlen szó nem esik a megoldásról, hogy e szemét ne jöjjön újból elõ. Elmondtam, hogy mi az ami segít. Amíg meg nem teszitek azt a két lépést, reménytelen, hogy megváltozzon bármi is, és hiába mentek akár külföldre, mert ott is ugyan azt fogjátok meglátni, sõt megtapasztalni. Addig próbáltok vitatkozni velem, addig keresitek a kibúvókat, hogy miért ne helyezzed át a figyelmedet magadra, míg kifutsz az idõbõl, és lehet ismételni. A gond most az, hogy aki ismétel, az a nagy ciklust is ismétli, az meg sok milla év. A szer csak azoknak szól, és csak az érti meg, akik a két lépést megtették.
Az ember érzõ lény. Akár elismered, akár nem, akár elnyomod magadban, akár nem, az érzelmek mindenkire nagyon is hatnak. A szer az érzelmekrõl is szól. Hét érzelmet lehet a szerrel rendbe rakni. A néptáncaink lényegében ilyen rendberakási folyamat, ahogy a többi népinek nevezett dolog is. Ha e hét érzelmet rendbe raktad, elhárítottál minden akadályt, akkor bemész az magba, és mikor kijöttél onnan, akkor lettél ember, illetve asszony. Ha ezt nem tetted meg, mondhatod magad bárminek, de nem vagy ember-asszony, csak nõ-férfi, és ha házas vagy feleség-férj. Elárulom, ami igen csak fel fog benneteket bõszíteni. Soha nem tud lenni nõ-férfi, feleség-férj kapcsolatból senki ember-asszony. Bármit teszel, nem váltok emberré, asszonnyá, ha nõk, illetve férfiak vagytok. Most azt hiszed, te kivétel vagy, és te ember, illetve asszony vagy, akkor elárulom, Szófián senki nem ember, sem asszony, csak nõk és férfiak vannak. Még a legeldugottabb helyen sincsenek emberek, asszonyok. Ha mint nõ megismerted az áldott állapotban a boldogságot, akkor biztos lehetsz, hogy a hét érzelembõl az egyik, vagy több is hiányzik, vagy nem kellõ mértékben van jelen az életedben. A feleség szóban meg benne van, hogy fél. Az egész fele a fél. Nem találkoztam olyan feleséggel, aki ne félt volna valamitõl. Aki túl lépett a félelmén, az a feleség már nincs a férje mellett, de ez nem azt jelenti, hogy ne csinálná tovább a hülyeségeit. Szóval, ami érdekes ebben, hogy mindenképpen meg fogod csalni a férjedet, feleségedet, ha ember, vagy asszony szeretnél lenni. Amit nem tudsz elengedni, azt elveszíted. Ezt nem fogod felfogni, ha az elmédre figyelsz, mert a beidegzõdésed, a programod ezt nem engedi meg, hogy megtörténjen, és még is meg fog történni.
A hét érzelem, és aspektusai, tehát variációi, amivel ember, asszony lehetsz a fegyelem, a türelem, a figyelem, a szerelem, a jóság a szeretet, a boldogság. tudom, hogy itt fújnak ezen érzelmek közül néhányra, de pont azért, mert még meg vannak vezetve, mert a hülyeségeikre hallgatnak. Ha megfigyelitek az eddigi életeteket, akkor vagy ezeket az érzelmeket erõsítettétek, vagy épp gyengítettétek. Minden jó tevékenység erõsíti, és minden kör, szemétség gyengíti.
A fejedben lévõ szikra, bizonyos helyzetekben a nagyon kicsi belsõ kapudhoz megy, és ha nyitva van, akkor belép ezen a kapun a magba. Mikor a magyarok meghalnak, szintén ezen a kapun távoznak, csak épp nem jönnek már vissza, így nem kell a tisztítótüzet megjárniuk, vagyis nem kerülnek a levesbe, lecsóba. a kaput a négy érz-elem nyitja: fegy-elem, tür-elem, figy-elem, szer-elem. Ezen érzelmeknek nem csak hogy jelen kell egyszerre lenni, de megfelelõ erõsségben is kell lenniük. Ha valamelyik nincs jelen, vagy nem megfelelõ erõsségû, akkor nem nyílik ki a nagyon kicsi belsõ kapu. A szerelmet úgy éred el, hogy a társaddal elkezded a jóságot gyûjteni, és mikor kellõ mennyiségû, erõsségû jóság összegyûlt, akkor megjelenik benned a szeretet. Ha a szeretetet is elkezded gyûjteni, és megfelelõ nagyságú, és erõsségû lesz, akkor meg fog jelenni a szerelem. a szerelmet is elkezded gyûjteni, akkor egyszer kinyílik a nagyon kicsi belsõ kapu, és a szikrád ami idõközben lejött a fejedbõl a belsõ kapuhoz, az be tud menni a kapun a magba. A szerelmeskedés, a szer része, mikor a szerelmet növeled magadban.
A szer teljes neve "Páros víz szer". Páros, mert két ellentétes nemû tudja csak végig vinni a szert, és átadni is csak párban lehet, tehát nem lehet közösségben átadni, pont az érzelmek miatt. Az érzelmek is hatások, de nem energia hatások. Energia aspektusa, vetülete is lehet, de ha csak ezt kapod, akkor nem a teljességet kapod. Az elme ezzel csap be a szex esetén, mert mikor szexelsz, akkor az elméd ver át. A szerelmeskedés és a szex között ég és föld a különbség, és nem tudom elmondani ezt a különbséget, mert nincsenek rá szavak. Most mindenki csak szexel, mert ha szerelmeskedne, akkor emberek, és asszonyok lennének Szófián. Csak egyenrangú tehát mellérendelõ kapcsolatban lehet a szert végig vinni, ezért párok, társak tudják csak megtenni. A férj-feleség, nõ-férfi kapcsolat, minden esetben alá-fölé rendelõ viszony, ezért is iszony. Egyik minden esetben a dirigens, még a szexben is. Ha megjátsszák, hogy milyen rendes házaspárok, akkor ha nem hazudtok magatoknak, láthatjátok, hogy az egyik a dirigens, és ezt kívülrõl nagyon is lehet látni, mert elszóljátok magatok. Férj feleség soha nem pár, és nem társ, csak házasok, pont az alá-fölé rendeltség miatt. ezt nem könnyû beismerni, és nem is fogjátok addig elfogadni, míg az elmétekre, amíg magatok vagy mások gondolataira figyeltek.
Azért víz, mert a vizet használjuk átadásra, tehát be tudjuk a vizet programozni, hiszen a testünk túlnyomó része vízbõl van. Használhatunk más folyadékot is, de a víz a legjobb. Ugye a sósav nem a legjobb választás folyadéknak, vagy a kávé. A vizet használjuk arra is, hogy a különbözõ érzelmeket összegyûjtsük. Ahhoz hogy a víz alkalmas legyen az érzelmek összegyûjtésére, a vizet erre alkalmassá kell tenni, tehát a víznek, mint élõnek át kell adni ezt az információt. Ugye azt tudni kell, hogy minden élõ itt Szófián, az utolsó atomig, minden, aminek van magja, vagy ami atomból épül fel, mert az atomnak is van magja. Az nem mindegy, mit adsz át az atomoknak. Ha csökkented az atomok fényét, akkor ugye megtörténik a maghasadás, ha növeled az atomok fényét, akkor megtörténik az egyesülés. Most már tudod, hogy miként lehet az atomhulladékot semlegesíteni, tehát vissza kell a fényt adni az atomoknak, amit elvettek tõlük. A szer, lépések sorozata, amit ha végig viszel, pontosan, akkor elõször a jóságot, majd a szeretetet, utána a szerelmet rakod rendbe, kellõ erõsségûre, ekkor átlép a szikrád a nagyon kicsi belsõ kapudon a magba, és a magban megismered a tiszta boldogságot, ráadásul kellõ erõsségben. mikor mindez megtörtént, vissza kerülsz a testedbe, de már emberként, és asszonyként. Az elméd, mások elméje, a különbözõ elmekontrollok, a megvezetések, az átverések, a manipulátorok, mind arra lettek kitalálva, hogy a szert ne tudd megtenni, felejtsd el a szer lépéseit, hamis szertartásokat csinálnak, csináltatnak veled, szóval rengeteg módon ki lehet minden ganéjságot fejezni.
A beszélgetésbõl mindig kihagyják a szikra, és a mag közti utat, és ez okozza, hogy nem magtól magig történik a beszélgetés. Ha ezt az utat valami energiával elzárod, akkor ezt tisztítani kell, tehát az energia csomót fel kell oldani. Lényegében ezt a tisztítást nevezik most fénybeállásnak, ha jól végzed el. A néptáncnál, mikor minden csakrapontot végig ütögetnek, akkor lényegében tisztítást hajtanak végre. Van egy ilyen magyar néptánc, ahol tényleg minden csakrapontot, energia csomót végig ütögetnek. Nem mondok olyat, amit ne ismernétek, csak elfelejtettétek már. Mondok egy szer lépéseibõl egy részt. Szembenézel, megfogod a kezét, átöleled az egyik karoddal, majd a másikkal, végül teljesen átölelitek egymást. Ugye, mintha egy táncot mondtam volna el, pedig ez is a szer egy részlete. Nem számoltam végig, de 80 lépése biztos van a szernek, és ha csak egyetlen lépést kihagysz, nem jól végzed el, felcseréled a lépéseket, stb, soha nem fogsz eljutni a magba. Pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen. A szert lépéseit, azt, hogy mit kell e lépésekkor betartani, melyik mikor, és miért úgy következik, azt mind a magból tudod meg, vagy valaki átadja neked. Csak egy ember, vagy egy asszony tudja átadni neked a szer lépéseit, mert Õ már ismeri, hiszen azért ember, és asszony. régóta felhívtam mindenki figyelmét itt az oldalon is, hogy helyezze át a figyelmét magára.
A szer tudásával, ha alkalmazod nem érhet semmi kár, semmi baj. Azok tudják átvészelni, a polgárháborút is, akik rendelkeznek a szer tudásával.
A legfontosabb ezek közül, hogy minden kívülrõl érkezõ hatást azonnal a magba kell küldeni. Aki nem ismeri a magját, hogy hol helyezkedik el, annak mondom a következõt el: A maghoz a nagyon kicsi belsõ kapun keresztül lehet eljutni. Ezen a belsõ kapun tudsz átnézni, mikor a magra figyelsz. Elõször sötétséget fogsz látni, de akkor is a kapudra figyelj, mert nem csak a két szemeddel látsz, érzékelsz. A kapu, a szív magasságában középen, tehát a két mellbimbód között a testedben középen helyezkedik el. Ha valakinek küldesz mondjuk szeretetet, és az illetõ beküldi a saját magjába, akkor nálad a te magodban érzékelsz egy szeretet kiáradást, amely eljut minden sejtedhez. Hamegfigyeled hol a legintenzívebb a kiáradás, ott van a belsõ kapud. ezt kell megjegyezned, hogy hol van ez a kapud, mert ide kell mindent külsõ hatást, beküldened. A külsõ hatás lehet energia, cselekedet, levél, olvasmány, bármilyen érzelem, fájdalom, szavak, stb. Minden belül, a testedben keletkezõ kellemetlen hatást is a magodba kell küldened. Minden kellemes hatást, meg átküldöd annak, aki be tudja küldeni a magjába a kellemes hatásaidat. A társad erre a legalkalmasabb. az lehet a társad, aki betudja a örömeidet küldeni a saját magjába. Átküldöd a jóságodat, a szereteted, a szerelmed a társadnak. Ha nem küldi a férjed, feleséged a magjába ezen érzelmeket, és te nem kapod meg 1,6-szeresen, aranymetszés szerint a saját kapudon keresztül, akkor Õ nem a társad. A 0,6 szeres többlet érzelmeket lehet összegyûjteni a tested vizében. Azt is kell tudni, miként tudod a vízbe az információt bevinni, mert ha nem megfelelõen viszed be, akkor fekete mágiázol, mint ahogy a papok, rabbik, ezotérikusok, stb teszik most. A víz helyett, sokan tûzet használnak, de a "Páros víz szer"-nél csak vizet használunk. A beszélgetés lényege, hogy amit kiadsz, azt aki hallja, olvassa, minden hatást beküld a magjába, nem akarja megérteni, stb, hanem azonnal mindent beküld a magjába. A magban a beküldött hatás feloldódik, átalakul valamilyen képességgé, visszakerül ahhoz, aki küldte neked a hatást, az illetõ magján keresztül, és szétárad benne, és így lesz az illetõ vize átalakítva. Ha káros hatásokat küldesz, akkor a tested vize, is káros hatásoknak megfelelõen lesz átalakítva, és ennek megfelelõen fogsz cselekedni, és így elszenveded azt, a kárt, amit másnak küldtél. Ha jóságot, szeretetet, szerelmet küldesz a másiknak, akkor a saját magodon keresztül a tested vize ezen érzelmekkel lesz feltöltve, így az szerint fogsz tevékenykedni. Vagy kárt okozó hatást, energiát tudsz átadni, vagy örömet okozót. Nincs másféle lehetõséged. ez dualizmus, itt más nem lehetséges. Szóval vagy jóságrezgõ, szeretetrezgõ, szerelemrezgõ leszel, és azt kapod vissza, vagy károkozó. Te döntesz, és elhiheted, nem a károkozást fogod választani egy idõ után, mert minden rajtad fog lecsapódni, amint a nõk, férfiak, elkezdik a magjukba beküldeni mindazt a szemétséget, amit küldtél nekik. Ehhez még azt sem kell tudnod, ki az illetõ, vagyis tudod, mert akinek bármit is küldtél, az fogja a magjába beküldeni, és te a magodban a kárt 1,6 szeresen visszakapod, és nem tudsz kitérni elõle, mert a testedet átprogramozza a saját károd. Ha elkezded a magodba küldést, akkor a családod, a környezeted átváltozik, és nem kell hozzá semmi mást tenned, csak a magodba kell minden hatást beküldened. Szóval senkit nem kell meggyõznöd, nem kell vitatkoznod, nem kell hõbörögnöd, stb, csak a magodba kell beküldened mindent.
Nehéz elhinni, de ilyen egyszerû a megoldás, hogy áthelyezed a figyelmet magadra, majd mindent beküldesz magadba.
Mint mondtam, ezt csak azok értik meg, akik magukra figyelnek. A többi ellenezni fogja, sületlenségnek fogja tartani, de ezek elmondanak akár elmebetegnek is, sõt ki is tilthatnak ezért akár az oldalról is. Az ilyenkor a kérdés, hogy ki az aki az elméjére figyel, mert az akkor az elme baj, és ki, aki a magjára figyel. Elmebaj, mikor az elmédre figyelsz, mert a hazugságra figyelsz a valóság helyett. Mihelyt a figyelmed áthelyezed magadra, a magodra, minden elmebaj megszûnik. szóval egyetlen pszichológus sem tudja helyetted ezt az egy lépést megtenni, hogy a figyelmedet áthelyezd magadra. Ezt a lépés egy pillanat alatt megtörténik, ahogy egyik virágról a figyelmed áthelyezed egy másik virágra. A virág helyett, mondhatod a világot is.
A szer valakinek három, valakinek négy. Ki, mit néz.
888 #19 ebtelep
- 2018-03-26 12:53
A szer akkor is 3 betû marad. Ha másképp nézed, már toldasz.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.04 másodperc
3,948,838 egyedi látogató