Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Izraelt elítélõ határozatok: Magyarország is nemmel szavazott az ENSZ szervezetében

BelföldÚj Izrael (korábban Magyarország) nemmel szavaz a zsidók gyûlésein a zsidókat elítélõ semmit nem jelentõ indítványokra? Milyen meglepõ! Négy nemzet képviselõi szavaztak nemmel az Izraelt elítélõ öt darab határozatra pénteken, Genfben. Az Egyesült Államok megvizsgálja tagságát az ENSZ Emberi Jogi Tanácsában, miután a szervezet számos határozatot hozott Izrael politikájával szemben – közölte Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet pénteken.

A Haaretz közlése szerint Amerika azért fenyeget a kilépéssel, mivel öt határozatot fogadtak el Izraellel szemben. Haley arra panaszkodott, hogy, míg a tanács Izraelt öt határozatban ítéli el, addig csak egyet fogadtak el Észak-Korea, Irán és Szíria ellen.


„Amikor az Emberi Jogi Tanács Izraelt rosszabbként kezeli, mint Észak-Koreát, Iránt, vagy Szíriát, akkor már a tanács a nevére is méltatlanná vált”- fogalmazott a nagykövet, majd hozzátette: a pénteki döntéssel világossá vált, hogy a szervezet elvesztette hitelességét arra vonatkozóan, hogy az emberi jogok valódi támogatója lehessen.

Az öt állásfoglalás többek között arra vonatkozik, hogy az államok ítéljék el az izraeli települések folyamatos bõvítését, felszólítanak a Golán-fennsík elfoglalt területeinek elismerésének megerõsítésére, valamint arra, hogy ismerjék el a palesztinok önrendelkezési jogát, biztosítsák „az igazságosságot a megszállt területeken és Kelet-Jeruzsálemben a nemzetközi jog megsértése ellen”. Az ötödik állásfoglalás az emberi jogok megõrzését követeli Ciszjordániában és Gázában.

A pénteken, Genfben elfogadott határozatot négy nemzet képviselõi ellenezték: Egyesült Államok, Ausztrália, Magyarország és Togo. Tartózkodott a szavazáson Nagy-Britannia, Horvátország, Szlovákia, Ukrajna, Grúzia, Kongó, Panama és Ruanda.

atv.hu/Haaretz
Link

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2018-03-25 19:13
aki az elmebetegekkel azonosul, az maga is beteg, még ha nem is tud róla...söt, akkor igazán

ha pedig tud róla, akkor még rosszabb

így vagy úgy, ennek (is) megvannak a következményei, és a jövöben is meglesznek...
118 #2 keepfargo
- 2018-03-25 19:22
"magyarország" viszonya izraelhez = iszony

amit perec mondott a felvásárlásról az csak az egyik oldala az iszonynak; ennél még súlyosabb, hogy a gyarmatosítók ügynökeivel van tele a "magyar" parlament - még mindíg
116 #3 livia
- 2018-03-25 21:07
Csak azt nem értem, hogy mernek ilyen önkénnyel ilyen súlyos döntést hozni a magyarok nevében! Szerintem a több, mint fél ország nem ért egyet. No, és sajnos ezek a töketlenek után ítélnek meg minket, sajnos már több évszázada. Tényleg, minek megyünk el szavazni,? Jön újabb töketlen, aki már a kezével üzen, hogy picsát csinál a szájából. Zsidók üzennek egymásnak, csak elfelejtik, hogy a gójoknak is van agya, bár igyekeznek elszívni.
249 #4 Bazalt
- 2018-03-25 22:21
keepfarago

ahhoz, hogy ez megváltozzon a rendszeren kell változtatni, viszont a rendszerben élõk, még a kevésbé betegek is harcolnak érte (bizonyos szempontból te is).

Szóval maradnak a zsidók, meg a velük tele parlament, meg a sok sok elmebeteg.

Még az a szerencse, hogy olyan, hogy elme nem létezik.
Az agy egy interface, mit én mindjárt ki fogok kapcsolni...
116 #5 livia
- 2018-03-26 21:19
Sajnos, Neked van igazad!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
3,397,690 egyedi látogató