Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egyre nagyobb probléma az antiszemitizmus Németországban

BelföldNa qva zsidó banda, nincs más, menemenetekelufarsim, irány Új júdea (korábban magyarország), bár itt a cigány férgek ugyanazt mûvelik a magyarral, mint ott a muszlim, de hát ezt tudjátok, azért kellettek, nem? Ismét problémát okoz az antiszemitizmus Németországban, méghozzá – ahogy a szakértõk mondják – a bevándorlók által behurcolt antiszemitizmus. Egy berlini iskola zsidó tanulóját halállal fenyegette a muszlim diákok egy csoportja, amennyiben nem hajlandó Allahhoz imádkozni. Az antiszemitizmus rendkívül érzékeny téma Németországban.

Halálosan megfenyegettek egy másodikos tanulót az iskolatársai – írja a Berliner Zeitung. A cikk szerint a fõvárosi iskolában muszlim tanulók azért fenyegettek meg egy zsidó kislányt, mert nem volt hajlandó Allahhoz imádkozni.

Az esetrõl a lány édesapja számolt be a lapnak. Azt mondta, a kislányt nem elõször érik atrocitások zsidó származása miatt.

Az iskolában korában is voltak hasonló esetek, körülbelül egy évvel ezelõtt már nagy port kavart, amikor egy Iszlám Állam-féle lefejezésrõl szóló videót találtak meg több második osztályos muszlim kisfiú telefonján.


Az iskola a mostani esetrõl nem beszélt. A lapnak ugyanakkor nyilatkozott az egyik tanár, aki szerint egyre több jele van a „felekezeti bandázás” jelenségének, amikor muszlim fiatalok csoportokba verõdve terrorizálják nem muszlim, kiváltképp a zsidó tanulókat az iskolákban, és egyre gyakrabban azon kívül is.

A legolvasottabb német lap, a Bild tavaly arról írt, hogy egy berlini játszótéren arab gyerekek fenyegették meg zsidó társaikat. Egy tizenéves arab elõször petárdát dobott az izraeli gyerekekre, majd egyikük hajához tartott egy öngyújtót és azt kiabálta: „Allah Akbar”.

Errõl a jelenségrõl már a migrációs válság kezdetén beszélt Heinz Buschkowsky, egykori szociáldemokrata politikus, a berlini Neukölln kerület korábbi polgármestere. A Bild címû lapban megjelent cikkében azt írta: így jön be be az iskoláinkba a zsidógyûlölet. A migránsok magukkal hozzák ezt a Közel-Keletrõl az iskoláinkba. Ezt nevén nevezni persze rasszizmus, idegengyûlölet és iszlamofóbia, egyszóval tabutéma – írta akkor Buschkowsky.

Egyre látványosabb jelei vannak Németországban az antiszemitizmusnak. Decemberben Berlinben, a Brandenburgi kapu tövében Dávid-csillagot és izraeli zászlókat égettek egy demonstráción. A fõként muszlim tüntetõk az izraeli amerikai a nagykövetség Jeruzsálembe költöztetése ellen tiltakoztak így. A német kancellár akkor úgy reagált: semmilyen nézet nem ad felhatalmazást ilyesmire, és a törvény teljes erejével fog lesújtani az elkövetõkre.

Angela Merkel német kancellár akkor úgy reagált: „Nagyon zavaró jeleneteket láttunk. A CDU vezetése elítéli ezeket a törvénytelenségeket. Elítéljük az antiszemitizmus és az idegengyûlölet minden formáját”.

A német zsidóság képviselõi ugyanakkor ennél többet követelnek: törvénymódosítást sürgetnek és több jogkört a rendõröknek, hogy az ilyen megmozdulásokat, amelyek félelmet keltenek a zsidó emberekben, feloszlathassák.
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-03-26 10:05
- az igazi antiszemitizmus az lesz , ha egy kretén zsidót megfenyegetnek ,mert nem imádkozik Allah- hoz , majd ha Allahhoz imádkozik !

Nem elég , hogy zsidó !? Soha nem tanulunk ?
267 #2 Perle
- 2018-03-28 12:31
Ha még csak Németországban lenne, de viszik külföldre is magukkal ezt az antiszemitizmust .:D
Az alább i videóban egy német repülõ a farkával támadott meg egy izraeli gépet.
https://www.youtu...yRxs51cHB0

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
3,398,219 egyedi látogató