Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A V4-ek és Izrael terrorelhárítói tanácskoztak Gárdonyban

BelföldMiért nem az "angol", vagy az iráni, esetleg az egyiptomi, orosz, kínai, amerikai, tobagói, angolai, ciprusi...? Na? Tudjátok a választ? A visegrádi országok és Izrael terrorelhárítói tanácskoznak Gárdonyban, a Velencei-tónál. Az egyik fontos téma egy terrorizmus elleni munkacsoport létrehozása. Szakértõk szerint a bevándorlási válság új helyzetet teremtett Európában, és ezekre a fenyegetésekre mindenképpen készülni kell.

Egy budapesti metróállomáson tartottak közös gyakorlatot a szlovák, cseh, lengyel és magyar terrorelhárítók 2016 õszén. A cél az volt, hogy egy valós támadás esetén a lehetõ leghatékonyabb legyen az együttmûködés.

Orbán Viktor akkor azt mondta: legalább olyan jónak kell lenni, mint az elkövetõknek.

Azóta több országban is volt már hasonló, közös gyakorlat. A visegrádi országok terrorelhárítási szakemberei most Gárdonyban találkoztak. A cél egy terrorizmus elleni munkacsoport létrehozása és az együttmûködés további erõsítése.

Hajdu János, a TEK fõigazgatója elmondta, a migrációs válság olyan kihívásokat jelent, amely miatt kulcsfontosságú a regionális együttmûködés. Hajdu János arról is beszélt: a gárdonyi konferencián izraeli szakemberek is részt vettek, akiknek a gyakorlati tudása nélkülözhetetlen a terrortámadások elleni fellépésben.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2018-03-29 07:18
Mint jól látható V 5-ök, az a V 4-ek ! Mert ugye Izrael Közép Európában van. És ez akkor is így van, ha mondjuk Jeruzsálem az Északi Sarkon lenne.
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-03-29 08:47
-hogy arról van szó , hogy a gaz zsidó megszálló terrorista gyilkosok elõre tudják , hogy lesznek közép Európában "férfiak" ( nem mindenki elmebeteg buzi még !) akik a bevándorló csürhe által megtámadott / megerõszakolt fehér nõk védelmében fel fognak lépni . Ez a cselekedet a megszálló rohadt zsidó terrorista gyilkosok tervei ellen való .

Az európai zsidó kormányok erõszak szervezetei (tek , rendõrség stb ) le fogják törni a becsületes férfiak erõfeszítéseit . Lesz , akit börtönbe zárnak , ha fehér nõk védelmére kel !

Ez a NWO sajátosságainak része .

Szép új világot !
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-03-29 09:24
- a zsidó terrorista gyilkosok és bérencei tegnap óta ismét lövik / bombázzák /feldúlják a Bakonyt - az ott - még élõ vadak ( õzek , vaddisznók stb-k ) nyugalmát is megzavarva (emberek itt már nem is számítanak ) mely vadállatok a förtelmes zsidók durrogtatásai hatására rémülten - csapatokban menekülnek az erdõkbõl , autók közlekedését veszélyeztetve - beleértve a 8-as fõutat is! ! ! A lövöldözést harci repülõgépek fülsüketítõ üvöltése elõzte meg - de mára - eddig - csak a puska ropogás maradt .
Lehet, hogy Semmilyense Zsolt is részt vállalt a felfordulásban / felforgatásban , és helikopterei (pénzünkbõl! ) csak ezután fogják elszállítani a lemészárolt (egyenlõre még csak) vad-tetemeket !

Ne áltassuk magunkat ! A készülõdés ellenünk folyik- de ne panaszkodjunk - hisz elõbb-utóbb gyémántokra váltanak bennünket Semmilyenék !

Tudom , hogy nem mondtam semmilyense újat , de van amit nem elég egyszer-se mondani !
40 #4 bulcsu
- 2018-03-29 11:09
Valamilyen indokkal el kell adni a fegyvereket itthon is!

Ismét fog fegyvereket gyártani Magyarország
https://888.hu/ar...gyarorszag

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,400,017 egyedi látogató