Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Most ölik meg Európát és bennünket, keresztényeket is!'

BelföldÉppen most, te hatökör! Hívjam a rendõrséget, hogy bejelentsem? A zsidók már akkor kinyírták, mikor létrehozták ezt a mocskos zsidó buzitanyát meg a bibliai kenetteljes mosléktengert. Kultúránk alapja a szkyta-hun erkölcsiség és ehhõ nektek már rég semmi közötök. Ideje, hogy vesszen minden, aminek vesznie kell, bár ezt ti tudj-átok legjobban! Kiss-Rigó László püspök Európa drámai helyzetérõl, a kereszténységrõl beszélt, emellett pedig a közelgõ választásról is kifejtette gondolatait. A püspök a Szegedma címû lapnak nyilatkozott, amikor is leszögezte: Európát elsõsorban azok az európaiak fenyegetik, akiknek keresztény gyökereik vannak, de megtagadták Istent és Krisztust. A keresztény embernek azonban nem jelent dilemmát a választás.

Mint mondta, eddig azt hihettük, hogy fõleg muzulmán közegben érik súlyos támadások a keresztényeket, ma már azonban nem „valahol messze” történik az üldözés, hanem saját szomszédságunkban.

Õszintén és döbbenten csodálkozom azon, hogy európaiak tudatosan tagadják meg identitásukat, keresztény gyökereiket, és még csak erkölcsi felelõsséget sem éreznek.”

A püspök szerint az a legnagyobb baj ezzel a jelenséggel, hogy azon európai emberek mûvelik a leginkább, akik maguk is keresztény gyökerekkel rendelkeznek, de örömmel lesznek részesei az önpusztításnak.

Húsvét után pedig választ Magyarország

Kiss-Rigó hangsúlyozta: értelmes, keresztény ember nem akarja függetleníteni magát a környezetétõl, sõt kötelessége a környezetében is tanúságot tenni az értékeirõl. Egy választás pedig a közösség életét, jövõjét határozza meg alapvetõen.

A hívõ ember kiáll az értékek mellett, ami a család, a házasság, az emberi élet méltósága, a munka becsülete, a hazaszeretet, az egészséges nemzeti identitás vagy a szolidaritás.”

A püspök ugyanakkor figyelmeztetett azokra az emberekre vagy „filantrópokra” is, akik anyagi érdekekbõl, vagy pusztán csak tévedésbõl olyan eszmékért küzdenek, amelyek egyértelmûen veszélyesek Magyarországra és a keresztény közösségre. A nemzeti identitás feladása, az uniformizálás ugyanis káros, a vége pedig nem lehet más, mint nemzeti öngyilkosság.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-03-30 10:19
Európa öngyilkosságot követ el
https://www.lokal...-kovet-el/
4 #2 Posta Imre
- 2018-03-30 11:18
Putyinnál "rend van" (persze ez szín tiszta hazugság), de jó felvezetés lesz ez az "ortodox kereszténység" térnyerésére (ami szintén mózesi hitvány zsidó hazugság), az meg jó lesz az "õskereszténység" térnyerésére, ami viszont köszönõleg sincs a zsidó maszlaggal.
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-03-30 13:38
- azt tudjuk , látjuk , hogy a zsidó-keresztény -hamis- római pápa miként segíti hozzá Európát a pusztuláshoz , végrehajtva , amit a zsidó gyilkosok - e pápa gazdái megrendeltek tõle !

De milyen alattvalói / papjai vannak -ennek a hamis pápának - aki a valódi pápát lelökte "trónjáról", hogy õ , a degenerált argentín hatékonyan (zsidósan! ) pusztíthasson

Csuhás Rigó László tetteirõl is sokat lehet hallani , a zsidó segg nyalóról , az árulóról , besúgóról . Szavai hazugak , értéktelenek ! Figyelmet sem érdemelnek .

Ember tömegeket vezetnek félre ezek "szent életû" férgek , éppúgy , mint ennek a kétes hírû "püspöknek" Szeged- Kiskundorozsmán élõsködõ "beosztottja" , az itteni "katolikus plébános" Gordos Ferdinánd is teszi !

Gordos Ferdinánd "plébános" a nógrádi labda fejû cigány "pap" / eunuch Egyházasgergérõl - fajtársi környezetbõl származik /indult útjára , hogy részévé váljon a magyar-pusztító zsidó gépezetnek / szolgálja azt !

A pusztítást mindjárt a saját családjában kezdte - bûntársként !

Gordos Mária , a "plébános" Gordos Ferdinánd cigány nõvére - a kádár rendszerben lett cigány "orvos" -káder-orvosnak is mondhatnánk.
"Pályáját" azonnali sikerek övezték - elsõ két gyerekének - természetesen két apja van.
Gordos - cigány-Mária házasságának néhány éve után külföldre szökött , mert a faluja feleségei meglincselték volna szexuális étvágya miatt . Gyerekeit férjére hagyta , aki azt hitte - végre egyedül nevelheti - sajátjait . Majd rájött a hasonlósági különbségekre.

A "férj" a mai B.fûzfõi gyerekorvos.

Külföldön Gordos Mária -csellel- szerzett magának gyereket , akit apja nevelhetett , amíg a soros banda el nem érte a "családot" - a cigány "orvosnõ" hozzájárulásával .

Ma már ez a gyermek is családjától elszakítva él a zsidó-dúlta Európában - ki tudja milyen muszlim csapások terhe alatt !

Gordos Ferdinánd - a szeged- dorozsmai "pap" aktívan részt vállalt a bûncselekményben - azaz saját családja szétrombolásában - a pénzért , a zsidók kegyeiért és származásából !

Ez a nõvére méreteivel azonosítható hájas eunuch katolikus "pap" továbbra is "jóra tanítja" a magyar híveket !

Így ölik hát Európát a gyilkosok !
131 #4 lalapapa
- 2018-03-30 22:34
hat olvasva azonnal kell futnom es minimum 6 ostyat
bevennem ,
oldodjon bennem a serto igaz beszed irasai,
gondolom mast is piritja elore a finom pokoli meleg,
mert majd meg kapva nem lee olyan szokatlan,
koszonettel
mert az oreg pap is holtig tanult,
es hat evett ivott is jokat,
de csak a kapu or a hosegketol el ment erte,

igazat tudo emberiseg nem csoda ha le es el fordul
a kereszteny hittol meg hat az egyhazaktol is,

a migrancs balhe meg elobb utobb majd rosszul
vegzodik, mert azok az ellen fognak fordulni,
kik penzelik oket, vagy eppen honnet jon a
havi segily es mibol koltekeznek,
az arab leg osibb ellensege a sokat sanyargatott
szegeny zsidosagnak, es nem hiszem hogy
felejtenek meg akkor sem, ha tudatlanok,

a nagy szuk lyuk kivanatu fiataloknak meg irtam
hogy allitsanak szolgalatba aranyos kis baranyokat
meg kecskeket,
a teve nehezebb mert ahoz seged eszkozok
emelok szekek letra kell,
gondolom a vezetoseg biztos dolgozik ezen,
elobb utobb tunnek el a migrancsok lassan de
biztossan,
hogy hova nem tudni,

a lord is nezi mi folyik es nem csoda ha
az is mar reggel palinkazik nem pedig kavezik,

:)s_kvs_nezem

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.88 másodperc
3,406,327 egyedi látogató