Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia Imre!

KülföldErrõl a gondolatmenetrõl mit gondolsz, mit gondoltok? Az iszlám államot pedig fel fogják számolni. A vezetõk már rég itt vannak. Az elsõ menekült hullámmal. Elnézést, hogy ezt mondom, de "auschwitzi" minta. Aki még az iá területén van az már "gyenge minoseg" , megvezetett stb..
Szerintem. Az új iá már Európában van. Németek, London, Francia o., Svédek, Hollandok (Rotterdam!) Mert csak igy lehet összeállítani egy EU haderõt. Ha belül "robban" a bomba. Amikor egy intenzív krízissel át lehet nyomni. (Sokk állapot kihasználása). Megint egy dolog, hogy megérne némi okfejtést (?) a 15.11.13-as "dátumkód" is. Szerintem. - Bármi ötleted erre van?

Grátisz:
Islamic State releases video threatening more attacks on France
Link

Ma reggel ahogy elgondolkodtam a dolgokon jutott ez így eszembe. Az meg csak grátisz, hogy így, ebben a helyzetben Kína is felléphet a globális játékosok közé.

Üdv külhonból!
Ion

Hozzászólások

88 #1 Asumhari
- 2015-11-14 17:22
Szerintem iszlám állam nevõ állam nincs. Az amerikai és izreli zsidók teremtették a médiában.Titkosszolgálatuk finanszírozza ezeket az embereket, akik a fegyver "adományok" birtokában nagyobb teret nyertek, mint eleddig bármelyik terrorista csoport, amely csoportokat eddig is a megfelelõ érdekeik szerint politikai erõk- ellenerõk mozgattak és finanszíroztak. Természetesen, akik megélik ezt a terrort a helyszínen, azok mind áldozatok. Az összehangoltság, hogy több helyszínen is történtek események, egy szervezett, a helyi viszonyokat jól ismerõ spéci csapatmunkára utal. A zsidó mindig más farkával veri a csalánt. Soha nem lesz iszlam állam európában, csak finanszírozott bérgyilkosok villongásai, amit a zsidó média felnagyít. A cél a szokásos félelem keltés és egy esetleges tettleges válasz kicsikarása, hogy a káosz mégnagyobb legyen.
Az emberek vére forr, akár a tettlegesség is a felszínen van, de aki erre a lépésre szánja el magát és a dühe magától van, az legalább tudja már, hogy ki az ellenség!!! Nem a kis ember a presszóban vagy a moziban........

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
4,458,046 egyedi látogató