Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megtámadták Endrei Judit lányát, senki sem segített

BelföldNa jó, adódik a kérdés, ezazendreijudit (felteszem: zsidó)eddig hol volt? Mit tett azokért, akik most nem tettek a lányáért semmit? Persze ettõl még a társadalom egy gyáva fos, de tettek érte szépen. Szerintem én is hátat fordítanék már, legyûrve a reflexeim. majd az álpinyó megóggya. Endrei Judit lányát fényes nappal támadták meg a HÉV-en. A gyûrûjét akarták tõle elszedni, ám az utasok közül senkit nem érdekelt, hogy egy fiatal lányt bántalmaznak a szemük elõtt.

Endrei Judit lányát, Laurát egy emberekkel teli HÉV-en tépte meg és akarta kirabolni egy részeg férfi pénteken. A körülötte állók csak lehajtott fejjel álltak, senki nem segített neki – írja a Bors. Laurának az volt a szerencséje, hogy a leszálláskor a megállóban éppen ott volt egy ismerõse, aki rászólt a támadóra, hogy rendõrt hív, ha nem tûnik el.

A veszélyes kalandba keveredett mûsorvezetõ elkeseredetten írt arról közösségi oldalán, hogy mennyire nem foglalkoznak az emberek egymással:

Endrei Judit Hivatalos Oldala megosztotta Laura Sütõ bejegyzését.
20 órája ·

Kicsit belerondítok most ebbe az ájtatoskodó, mindenki mindenkit szeret, mindenki mindenkinek csak szépet és jót kíván az ünnep alkalmából....Lehet, csak a düh, a tehetetlenség beszél belõlem,és mert az én gyerekemmel történt! De ha a gyerekeimet éri bántás, anyatigrissé válok!!!!

Szóval hetek, hónapok óta halljuk,látjuk, olvassuk, mind hangosabban, látványosabban, "majd jönnek a migránsok..." Sulykolják belénk, majd jönnek, és megerõszakolják asszonyaitokat, lányaitokat!

Nemrég hallottam ezt a statisztikai adatot: Magyarországon minden héten legalább egy nõt meggyilkol férje vagy volt férje, élettársa, barátja vagy volt barátja.
Naponta átlag 3-4 nõt, gyereklányt ér valamilyen erõszakos bántalmazás. És lám, ezeket nem migránsok követik el, hanem habfehér bõrû, európainak mondott, keresztény kultúrájú, magyar atyámfiai!

Visszatérve a ma történtekhez, hogy világos nappal ne legyen egy tömegben egy, egyetlenegy ember , aki egy fiatal nõ védelmére kelne! Aki legalább annyit megtett volna, hogy ráüvölt erre az emberre, megfenyegeti, hogy rendõrt hív. De nem, csendben lehajtja a fejét mindenki!

Ha fiatalabb lennék, én is elhúznék ebbõl az országból! Remélem, a gyerekeim megteszik ezt!
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2018-03-31 17:03
Tényleg! Hogy ez nekem még sohasem jutott az eszembe!? Szerintem húzzunk el mind ahányan vagyunk ebbõl az országból, "NINCS IS ENNÉL JOBB MEGOLDÁS!" VAGY! Tartoztassuk le ezt a mocskos bandát, kis kutyától a legnagyobbig, de legjobb volna helyben lerendezni a dolgokat, aztán hozzunk "TÖRVÉNYEKET" amit elsõre is mindenki megért és világosan felfog! Hogy ezentúl, aki bármiféle erõszakos bûncselekményt elkövet, rövid tárgyalás után kirúgjuk alóla a sámlit. Egy valóságos csodának lehetnénk a szemtanúi! Megszûnne, szinte azonnal ez a nagy viháncolás, ami évtizedek óta szabadon megy ebben az elkurvult országban! Felszámolni ezt a nagy demokratikus, neoliberális, nemzetinek álcázott fostengert, oszt lesz itt rend! De addig lehet gondolkozni "meneküljek e ebbõl az országból vagy inkább odaba@ak végre!" Mert egyszer még a nyúl türelme is elfogy (így Húsvét elõtt pláne!) azt az is tud ám csúnya nagyot harapni, csontig! Nekem már rácuppant párszor egy-egy nyúl az ujjaimra és rendesen tudnak hasítani, elhihetitek nekem! Ha a ragadozók nem a tarkójára utaznának elsõre, csúnyán porul járhatnának. Szerintem sincs visszatartó ereje a halálbüntetésnek, hisz annyi kivégzett gyilkos, erõszaktevõ rohangál ma is a világban tovább gyilkolászva! s_franc Ugyan már! A fenti cikkben leírt statisztika nagyjából helytálló, de lehetne még feljebb kerekíteni a valóságot! Vajon akkor is ilyen rossz lenne a helyzet, ha nem adnának ekkora szabadságot a bûnözésnek, ekkora mozgásteret, ha nem lennének ennyire engedékenyek és megértõek a bûnözõkkel szemben, míg az áldozatokat le sem sz@rják? Õk csak áldozatok, miért voltak rossz idõben, rossz helyen? És ha nem kellene megküzdeni minden egyes nap az életben maradásért, fillérekbõl tengõdve, mert sokaknak csak annyi jut az uzsora kamatok kifizetése, a rezsi és élelmiszerek kifizetése után, ha egyáltalán még jut arra is! Egy ennyire mocskos, rabszolgásított világban csak az elit van, lesz biztonságban, de õk sem örökké. Rájuk is sor fog kerülni, csak hogy nekik "JOGUK VAN!" védekezni, nekünk egyszerû parasztoknak, sakkbábuknak egyszerûen csak el kell dõlnünk, ha kiestünk a játékból. Mert ez "NEKIK" csak játék! Nekünk küzdelem a fennmaradásért, az életben maradásért! Néha legalább az elit is megtapasztalhatja az élet árnyékos oldalát, a "VALÓSÁGOT!" Üdv a "VALÓ VILÁGBAN!" s_f-ang Elbukva! Mind egy szálig? Hát, erõsen közeledünk ahhoz is!
69 #2 Szalonna
- 2018-03-31 17:13
s_hihis_vigyori jó tették.
154 #3 kakas
- 2018-03-31 17:21
78.media.tumblr.com/dec70b2479a35ec37cb19d0a28a84107/tumblr_p6embd523J1s4ew3vo1_1280.jpg
4 #4 Posta Imre
- 2018-03-31 17:51
Kakas, már a pápua se hiteget ezzel a baromsággal! Õ csak tudja nem? Onnan jött és oda is megy vissza.

Ferenc pápa: a Pokol nem létezik

Francesco ezt egy interjúban mondta - állítólag. A Vatikán tagad, a vakolat hullik.

Ferenc pápa: a maffiózó keresztényekben nincs semmi keresztényi

A Pokolról szóló tanítás egyidõs a katolikus egyházzal, ám a gondolat most mintha megrendülni látszana, Ferenc pápa ugyanis a La Repubblica újságírójának, Eugenio Scalfarinak – aki egyébként régi jó barátja, annak ellenére, hogy ateista – azt nyilatkozta a húsvéti ünnep finisében, hogy a Pokol nem létezik, és az elkárhozott lelkek nem kapnak öröklétig tartó büntetés, hanem egyszerûen eltûnnek.

Azok, akik megbánást gyakorolnak, elnyerik az Isten bocsánatát, és azok közé kerülnek, akik Õt szemlélik, azok viszont, akik nem bánják meg bûneiket, nem nyerhetnek megbocsátást sem, és eltûnnek. Pokol nincs, bûnös lelkek eltûnése van.

A katekizmus szerint a bûnös lelkek a halál után egybõl a Pokolba kerülnek, ahol a büntetésük örök tûz, és fõként az, hogy nem tarthatnak Istennel az öröklétben. A pápa tehát az egyház ezredéves tanításait húzná keresztbe egy efféle nyilatkozattal, így nem csoda, hogy az interjú komoly visszhangot kapott világszerte.A Vatikán azóta közleményben reagált az interjúra, megkérdõjelezve annak szavahihetõségét.

A Szentatya magántalálkozón látta vendégül a La Repubblica alapítóját Húsvét alkalmából, de nem adott neki semmilyen interjút. A szöveg a szerzõ saját rekonstrukciója, a szavak nem a pápától származó idézetek. Így az említett cikkbõl vett részletek nem tulajdoníthatóak a Szentatyának.Természetesen a konkrét ügyhöz semmi köze, de azért vicces adalék, hogy a Szent Péter Bazilikában nem sokkal az interjú napvilágra kerülése után hullani kezdett a vakolat, a székesegyház egy részét le is kellett zárni a látogatók elõl. Véletlen? Aligha!
https://24.hu/ele...m-letezik/
80 #5 monguzking
- 2018-03-31 18:21
hát nem fogom kockáztatni testi épségemet az már biztos ilyen szituázioban...kés májba s dolog elrendezve---turul királyaink biztos nem dorgálnának érte--zsidok meg feldughatják törvényeket
267 #6 Perle
- 2018-03-31 19:15
Valóban kihalt a segítõkészség az emberekebõl. Nem csak akkor, amikor fiatal lányt inzultának, hanem akkor is, amikor verik pld buszvezetõt. Összefogás semmi, ebben a cigányok magasan vernek bennünket.
4 #7 Posta Imre
- 2018-03-31 19:48
Perle, most mé' mondod! Itt akkora és önzetlen keresztlénysegg van, hogy a kiló a lóláb, de inkább tonna. Cserébe összehomokozták Jézust is! Igen, megvan a megoldás! Azt kell kijabálni, hogy soros a hibás és Jézus segíts!

Homokból készült az ország leghatalmasabb Jézus-szobra

Tinnyén jelent meg a mûalkotás, amelyet Monostori Ferenc szobrászmûvész készített.
https://24.hu/kul...nc-tinnye/

Az már biztos, hogy én már csak azokért vagyok hajlandó mozdulni, akik mozdultak "értem", vagy legalább egymásért itt a "közösségben". Mindenki más oldja meg a saját baját, ahogy tudja. Ha nem megy, úgy is jól van. Összefogás lehetetlen, miközben inkább atomizálásról beszélhetünk.

Kiss Imre mondta múltkor, hogy nagy erõbefektetve sikerült valakinek a hiteladósságát megoldani, erre azt mondja, de jó, most már vehetek fel rendes hitelt! Nem vicc. Mozdulni? Csak a családért és aki valóban "megérdemli". Ezt javallom nekteknek is! A "nemzet" egy fángli xart sem ér.
809 #8 megmondhatom-e
- 2018-04-01 14:26
-a Sátán sosem fogja azt mondani , hogy a pokol létezik !

Orbán sosem fogja a választás elõtt azt mondani nekünk , hogy ránk engedi a migránsokat!
Ezt a zsidóknak mondta, ígérte meg - titokban ! (pénzért!)

A zsidók úgy tudják , hogy a pénz megmenti õket mindentõl .

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.78 másodperc
3,410,703 egyedi látogató