Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán a zsidó sorosbérenc!

Belföld Ezzel a levéllel kért pénzt Orbán Viktor Soros Györgytõl
Magyarországon a Fidesz holdudvarán kívül majdnem mindenki tudja, hogy a Fidesz vezetésének nagy része Soros György ösztöndíjasa volt. Franciaországban viszont ez még meglepõnek – ne adj’ Isten, ellentmondásosnak – tûnik. A l’Express megszerezte Orbán motivációs levelét, amelyben pénzre pályázott Soros Györgynél.

Íme a teljes levél.
La note envoyée par Viktor Orban à la fondation George Soros by Redaction_GER on Scribd

De a legjobb rész az,

amikor a civil szervezetekrõl azt írja, hogy segítenek az átmenetben, hogy diktatúrából demokrácia legyen.

A levél mûködött, Orbán tízezer dollárt kapott Soros Györgytõl a kutatásaira, így utazhatott el Oxfordba. A visszaemlékezések szerint az ideje nagy részét így is a Fidesz szervezésével töltötte.
Link


Hozzászólások

176 #1 pofi60
- 2018-04-01 08:16
A gonosz mostoha "gyerek"!!!!!!
4 #2 Posta Imre
- 2018-04-01 08:55
A kis Szijjártó Péter (képünkön) 1995-ben fogta magát, és jelentkezett a Soros Alapítvány pályázatára


Egy twitterezõ ismerõsének édesanyja gondosan megõrzött egy gyõri újságot, ami fia születésének napján jelent meg. Akkor még nem sejthette, hogy a lapban egy gyõri gimnazistával közölt interjú bõ húsz év múlva micsoda kortörténeti lelet lesz. Pedig az lett, mert a szóban forgó gimnazista most már évek óta Magyarország külügyminisztere.https://444.hu/20...palyazatan
4 #3 Posta Imre
- 2018-04-01 09:03
Soros György: "A Fideszt fogjuk támogatni"
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/Tyler/m%C3%A1rcius/sorostablo%CC%81_Zsurpubi_verzio_01.jpg
Igen, kedves Olvasó, ez a mondat elhagyta Soros György száját, méghozzá 1989 márciusában. Elõzõ írásainkban arról rántottuk le a leplet, hogy miként vallotta meg büszkén Orbán Viktor, hogy Soros bõkezû támogatását élvezte, valamint, hogy mennyi pénzt is kaphatott a Fidesz. Most nézzük, hogy hogyan befolyásolhatta a milliárdos a Fideszen keresztül a magyar rendszerváltást!

Soros György nem csinált belõle titkot, hogy elsõsorban alapítványán keresztül segítette a magyarországi rendszerváltási folyamatok egyes szereplõit. De már akkor sem gondolta mindenki úgy, hogy õ csak egy jóindulatú, magyar származású milliárdos. Elsõsorban a pártállami sajtóban jelentek meg olyan cikkek, amelyek Sorosnak olyan szerepet tulajdonítottak, mint a mai kormánypropaganda, bár õszintén szólva az akkori írások igencsak gyerekcipõben jártak a mostaniakhoz képest. Ahhoz minden esetre éppen elégségesek voltak, hogy a Habony Mûvek „újságírói” forrásként használják ezeket. Az egyetlen apró szépséghiba, hogy míg most az LMP, a Momentum, az Együtt vagy az MSZP az aktuális sorosbérenc, addig 1988–1990-ben éppenséggel a Fidesz volt az, ráadásul õk nem is csináltak titkot abból, hogy ki támogatja õket, és Soros is egész nyíltan állt mögöttük.

1989 márciusában például az International Herald Tribune közölt egy terjedelmes cikket Sorosról, amelyet akkori jelentõsége miatt a Népszabadság is szemlézett. Ebben a cikkben megszólaltatták magát Sorost is, aki elég egyértelmû állásfoglalást tett a közeledõ választásokkal kapcsolatban:

"A Fideszt fogjuk támogatni, azt az ifjúsági szervezetet, amely az ország legfontosabb alternatív csoportjává vált."

Az Ellenzéki Kerekasztal tárgyalásain pedig már érezhetõ volt a Soros támogatása miatt kialakult feszültség, és hogy a Fidesz, valamint a tárgyaló Orbán Viktor hogyan próbálta meg ezt is kihasználva ellehetetleníteni az egyes, kisebb anyagi bázissal rendelkezõ csoportokat. Történt ugyanis, hogy maga a pártállam ajánlott fel bizonyos támogatást – összesen 50 millió forintot – az ellenzéki pártoknak, ami természetesen rengeteg kérdést vetett fel, és az is magától értetõdõ, hogy ezzel az MSZMP akart nagyobb befolyásra szert tenni, az ellenzéki csoportok közé éket verni. A pártoknak azonban nagy szükségük volt pénzre – a Kisgazdapárt és a Magyar Néppárt fel is vett három-három millió forintot –, így komoly viták alakultak ki. A Fidesz, élén Orbán Viktorral, azt az álláspontot képviselte, hogy egy fillért sem szabad elfogadni a pártállamtól. Csakhogy mögöttük ott volt Soros pénze, ezt pedig mások szóvá is tették. Elsõsorban Varga Csaba, az akkori Magyar Néppárt képviselõje csatázott Orbánnal, kettejük vitájának részleteit közöljük az Ellenzéki Kerekasztal jegyzõkönyveibõl.

1989. július 21.

Orbán Viktor: "(...) ezelõtt mintegy egy hónappal, vagy talán kicsit késõbb (...) már volt szó egyszer arról (...), hogy hogyan viszonyuljunk ahhoz a helyzethez, hogyha a kormány elkezd pénzeket fölajánlani. És akkor volt egy hosszú beszélgetés közöttünk (...), és akkor azt beszéltük meg és abban maradtunk, hogy senki nem fog állami támogatást elfogadni (...) Mindig is azt hangoztattuk – ha jól emlékszem mindenki, aki itt ül közöttünk –, hogy nem a költségvetést akarja megterhelni a maga mûködésével, tehát nem újabb kiadásokat óhajt a magyar büdzsé számára teremteni, hanem a pártnak már rendelkezésére álló és már kisajátított pénzeibõl óhajtja az újraosztást megvalósítani. És a maga mûködését nem az államháztartás nyakába, hanem a pártköltségvetésnek a terhére próbálja megoldani, és erre fog törekedni. Ez köztünk megállapodás volt. Ehhez képest ami történt, ez egy új helyzet, úgyhogy, hogy ezen túl tudjunk lendülni, én tisztelettel megkérem a Kisgazdapártnak, meg a Néppártnak is a képviselõjét, hogy mondjon valamit errõl a dologról. Hogy ez miért történt és hogy történt."

Varga Csaba: "Annyit mondanék ehhez, hogy legyünk nagyon realisták ebben a kérdésben. Az e heti HVG közölte azt, hogy a Fidesz és például a TDDSZ mennyi pénzt kapott a Soros Alapítványtól. Nagyon komoly összegeket. Igaz, hogy nem állami büdzsébõl, nem állami pénztárcából, de jelentõs pénzt kaptak ahhoz, hogy elkezdjenek mûködni. Nekünk például semmi ilyen forrás nem áll rendelkezésre, és nem is fog ilyen forrás rendelkezésre állni. Tehát mi rákényszerülünk arra – mondom a Néppárt nevében ezt –, hogy valamilyen módon ahhoz, hogy létezni tudjunk, mondjuk telefonszámlát fizetni, semmi egyebet, vagy egy-két ügyben például a Szabad Szó veszteségét valamilyen módon pótolni ilyen forrásból, kénytelenek vagyunk ebbõl a pénzbõl, amit felvettünk."

Orbán Viktor: "(...) én azt gondolom, hogy a mi szervezetünk ugyanolyan realista, mint a többi szervezet, amelyik itt ül, és nem hiszem, hogy az itt ülõ szervezetek közül bármelyiknek a képviselõje meggazdagodott volna abból a vállalkozásából, hogy politikai szervezeteket hozott létre. Tehát nem hiszem, hogy itt bárkinek a többinél nagyobb, súlyosabb nehézségei lennének. Azt gondolom, hogy valami különbség bizonyosan van, de nagyságrendjében mindenki óriási gondokkal küzd. (...) A másik ugyanilyen megjegyzésem, hogy azért azt ne gondoljuk, hogy a különbözõ pártok és politikai szervezetek között azt jelenti az esélyegyenlõség, hogy mindenkinek pontosan ugyanannyi pénze lesz. Én azt gondolom, ez sosem lesz így, és én azt gondolom, hogy bizonyos pénzeket más elbírálás alá kell venni, és az Ellenzéki Kerekasztalnak csak bizonyos pénzek megtárgyalására van joga. Soha nem fogjuk sérelmezni (...) nemcsak az alapítványi pénzeket, hanem mondjuk a tagdíjakat."

1989. augusztus 3.

Varga Csaba: "Hadd hozzak ide egy másik kényes kérdést már azért, mert ebben sem volt legutóbb konszenzus, csak abbahagytuk a vitát, elég rossz ízzel. Az az a kérdéskör volt, hogy volt-e joga felvenni a Néppártnak is a kormánytól hárommillió forintot. Akkor az Orbán Viktor, meg mások is rendkívüli eleganciával azt jelentették be, hogy õk persze kaphatnak mondjuk a Soroséktól komoly összeget, mert az alapítvány, de mások nem vehetnek fel, mert az kormány összeg. E logikában van számos igazság, csak éppen nem felel meg a helyzet tisztességes megítélésének. Én úgy gondolom, hogy az induló elmúlt két-három hónapban az SZDSZ, Fidesz, Liga nagyon nagy elõnyökkel indult, nagyon kemény anyagi támogatások miatt. Mi ez ellen nem tiltakoztunk, nem mondtuk azt, hogy ez inkorrektség, mert hogy ezzel elõnyre tesznek szert. De nem értettük a tiltakozást, hogy amikor mi kérünk egy összeget ahhoz, hogy mûködni tudjunk, az az érv erre, hogy a pártok a tagdíjakból éljenek, ne állami támogatásból. Maga a megfogalmazás olyan, ami szégyenteljes, nem ránk nézve."

Orbán Viktor a tárgyalások alatt keményen kritizálta azokat a pártokat, amelyek állami támogatásra kényszerültek, míg a Fidesznek milliói voltak Soros Györgytõl. A mai kormányzati logikával élve Orbán nem elvhû a pénzeket illetõen, hanem Soros György veszélyes tervét hajtotta végre, a Sorosnak nem megfelelõ – tehát tõle pénzt nem kapó – pártokat igyekezett ellehetetleníteni, míg a háttérbõl a Fideszt kilóra felvásárolták. Az csak apró megmosolyogtató tény, hogy ekkor még Orbán szerint senkinek semmi köze ahhoz, hogy egy párt milyen alapítványtól mennyi pénzt kap.

Tény, hogy Soros hatalmas összegekkel és külföldi lehetõségekkel támogatta a Fideszt és egyes vezetõit. Tény, hogy Soros kimondta, hogy a Fideszt kell támogatni. Tény, hogy a Fidesz ebbõl a támogatásból kiindulva harcolt a szegényebb pártok ellen. Tehát a mai logikából kiindulva a Fidesz és Orbán Viktor személy szerint is sorosbérenc volt, az õ akaratát, tervét hajtották végre. Így csak két lehetõség maradt. Vagy a Fidesz a Soros-hálózat legfontosabb tagja, és a Soros-terv végrehajtója vagy ez az egész mostani sorosozás egy alaptalan, gonosz kampány. Mindenki döntse el maga, hogy melyiket érzi valósnak, az biztos, hogy a Fidesz egyik verzió szerint sem jöhet ki jól a dologból.Források:

Gazdaság Magyarországnak: egy amerikai bevándorló receptje a változásra. Népszabadság, 1989. április 2. 2.

Az Ellenzéki Kerekasztal 1989. július 21-i és augusztus 3-i ülésének jegyzõkönyvei.
https://zsurpubi....amogatni-/
4 #4 Posta Imre
- 2018-04-01 09:12
Mindegyik Soros pénzen tanult haza és nemzetáruló "politikus", Soros fizetett ügynöke, a cionista világ szolgája, nemzetbiztonsági kockázat!

Küldõ: Automata szerkesztõrobot; dátum: Április 22, 2017; idõ: 8:40am
Blog megtekintése

Rengeteg pénzt kapott a cionista zsidó Sorostól a kommunista zsidókból álló Fidesz-KDNP, és személyesen a kommunista szülõk által fialt Orbán....

2017. április 13.csütörtök 21:55

Soros zsidó, kommunista zsidó Fidesz-KDNP tanítványai, gyilkos Kádár unokái mosakodnak.....kirabolták Magyarországot!

Nép, haza és nemzetáruló cion-kommunista ügynökök a magyar parlamentben....

A döbbenet árnyékában:- ezek már rég eladták, Magyarországot!

Mindegyik Soros pénzen tanult haza és nemzetáruló "politikus", Soros fizetett ügynöke, a cionista világ szolgája, nemzetbiztonsági kockázat!

Orbán , a Fiatal Demokraták Szövetségének képviselõjelöltje (B) nézi a választási listát a párt Molnár utcai sajtóközpontjában, az országgyûlési választások elsõ fordulójának éjszakáján 1990. március 25-én

A zsidó Soros György pénzébõl császárok lettünk 1989!

Többször írtunk már mi is arról, hogy a nagyobbik kormánypárt prominensei vagy a Fideszhez közel állónak mondható emberek közül hányan és kik profitáltak Soros György és alapítványa ténykedésébõl. Közéjük sorolható Orbán Viktor, Lázár János, de például Schmidt Mária vagy Habony Árpád is.

A Magyar Narancs most viszont azt is összeszedte, hogy pontosan mennyit köszönhet a párt a milliárdos befektetõ filantróp tevékenységének.

A Rajk- és a Bibó-szakkollégium, melyekbõl a Fidesz is kinõtt, összesen 11,8 millió forintot kapott a 80-as évek végén, ami mai értéken számolva nagyjából 231 millió lenne.
A Fidesz maga (még nem pártként) közel 4 millióhoz jutott a Soros Alapítványtól, ami mai értéken majdnem 125 millió. Ebbõl jutott az országos hálózat kiépítésére is, irodákra, irodaszerekre, berendezésre.
Orbán Viktor 88 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásából alapított Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, ’89 augusztusában azt nyilatkozta a HVG-nek, hogy 10 ezer forintos ösztöndíjat kap havonta közvetlenül az alapítványtól és még 5-10 ezret a szintén Soros-pénzbõl alapított Századvég címû folyóirat szerkesztéséért. Ha összesen 20 ezerrel számolunk, az ma 310 ezer forint lenne.
1989 szeptemberében Orbán Viktor Soros-ösztöndíjasként Oxfordba utazott, ahol a Pembroke College-ben kutatási témája „a civil társadalom eszméje az európai politikai filozófiában” volt.
Deutsch Tamás szintén Sorosnak köszönhetõen járt egy Magyarországon és Angliában mûködõ menedzseriskolába, valamint a University of Tennessee-n.
Kövér László is az alapítvány támogatásával kutatta a közép-európai társadalmi mozgalmakat.
Németh Zsolt és Szájer József Oxfordban tanult.
Schmidt Mária két társával együtt összesen 1,35 milliót, mai értéken több mint 30 millió forintot kapott egy kutatásra. Egy jeruzsálemi konferenciaútját is az alapítvány fizette, majd az Indiana Universityn is tanulhatott.
A ma szintén tele szájjal sorosozó Kósa Lajos 250 dollárért vehetett részt ’88-ban a dubrovniki nyári egyetemen, ezekbõl a kurzusokból nõtt ki késõbb a CEU maga.
Fellegi Tamás mai értéken számítva 2,5 milliót kapott arra, hogy a Connecticuti Egyetemen PhD-zzen.
Bába Iván, a második Orbán-kormány külügyi államtitkára mai értéken 3 millióból kutatott, majd õ lett a Kelet-Európa Kutatócsoport vezetõje.
Hörcsik Richárd, a Fidesz korábbi frakcióvezetõ-helyettese ’87 és ’89 között havi 5 ezer forintos (ma nagyjából 105 ezer lenne) ösztöndíjban részesült.
Cséfalvay Zoltán harmadmagával végzett palóckutatást, és portugál konferenciára is utazott, összesen – mai értéken – 4 millióból.
Soros-ösztöndíjas volt a lex CEU-t a minap államfõként szignózó Áder János is, de a támogatás mértéke nem ismert.
Habony Árpád a Soros Alapítvány által hétmillióval megtámogatott könyv- és papírrestaurátor-képzésre járt.
Nem apanázst kapott, hanem közvetlenül a szervezetnek dolgozott Mikola István, Stumpf István, Sólyom László, Jeszenszky Géza, Chikán Attila.
A CEU-n tanított Illés Géza, és oda járt Kovács Zoltán kormányszóvivõ és Kumin Ferenc New York-i fõkonzul. Berzétei Ákos külügyi helyettes államtitkár jelenleg is ott tanul

– emlékeztet a Magyar Narancs.

Soros által pénzelt ügynökök...

Az a nagy bajuk, hogy ma már nem kapnak több pénzt... a kommunista zsidó tanoncok

Ciki, de a fél Fidesz Soros pénzén tanult

Orbán Viktor 1988 áprilisától a Soros Alapítvány pénzébõl gründolt Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, 1989 szeptemberétõl pedig az alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta.

Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen 1986–87-ben Szájer József, a Fidesz EP-képviselõje. Németh Zsolt volt külügyi államtitkár 1988–89-ben ugyancsak ösztöndíjasként politikaelméletet hallgatott az oxfordi St. Antony's College-ban.

Schmidt Mária, Orbán korábbi fõtanácsadója, a Terror Háza igazgatója hároméves kutatási ösztöndíjat nyert a Soros Alapítványtól a magyar zsidóság XX. századi történelmének tanulmányozására ­1985-ben.

Kövér László mostani parlamenti házelnök 1987–1988 között kutathatta Soros-ösztöndíjjal a közép-európai társadalmi mozgalmakat. ­

Deutsch Tamás a részben Magyarországon, részben Angliában mûködõ, kifejezetten a Fidesz és az SZDSZ ifjú reménységei számára szervezett hat hónapos „menedzseriskola” hallgatója volt 1989-ben.

Kovács Zoltán kormányszóvivõ 1994 és 1995 között Soros-ösztöndíjjal Oxfordban a The Queen's College-ban tanult.

Szél Bernadett, az LMP jelenleg egyedüli társelnöke beismerte, hogy nem 2002-ben, hanem már 16 évesen, azaz a kilencvenes évek elsõ felében Soros-ösztöndíjat nyert.

http://prohungari...amp;page=5
809 #5 megmondhatom-e
- 2018-04-01 10:17
- sosem gondolhatjuk , hogy ezek a soros akarat ellen bármit tesznek !

Csalók ezek , szemfényvesztõk -akik talán a gyurcsány bagázsnál is veszélyesebbek.
Lopásban mindenesetre már több kör elõnyre tettek szert .
Toporzékol is a böszme !
30 #6 osmagyar
- 2018-04-01 10:46
Ez a tény, hogy gyakorlatilag az egész fidesz vezérkart Soros pénzelte , egy fidesz hívõt nem hatja meg, arra se veszi a fáradságot, hogy gondolkozzon. Jöhet a világégés!
4 #7 Posta Imre
- 2018-04-01 12:12
Hajsza az esélyes jelöltek után: már nem is pártot, hanem

A közvélemény-kutatókat is új helyzet elé állította, hogy minden a visszalépésekrõl szól az ellenzék térfelén.

Egy héttel a választás elõtt az egyéni választókerületekre irányul minden figyelem az ellenzéki térfélen. Orbán Viktor március 15-i beszédében elõre elkönyvelte, hogy lesz ellenzéki összefogás:

Arra kell készülnünk, hogy a mi jelöltünkkel végül mindenütt egy Soros-jelölt áll majd szemben. Meglehet, színleg többen is indulnak, némelyek behúzott kézifékkel, mások visszalépnek az utolsó pillanatban, megint mások úgy tesznek, mintha õk ott se lennének.https://24.hu/bel...alasztunk/
809 #8 megmondhatom-e
- 2018-04-01 13:41
- az "eredmény" már hónapok óta készen fekszik az "asztalon".Hónapok óta el van döntve a "választás gyõztese". A megszámlálhatatlanul sok párt régen "megegyezett" - a soros bandával.

Te magyar - errõl nem tudhatsz semmit ! Te csak játszd végig a játékodat ! Tégy meg mindent ! Szavazz ! Gyûlölködj ! stb

"Választás" után eljátsszuk neked , hogy mi történt a "választókörzetekben" , milyen szoros/soros volt a csata, mindenki a sarokba lett szorítva (fõleg Te ! ) és várd a "szavazataid " következményét / amit mi soros ösztöndíjasok a nem ösztöndíjas , de fizetett sorosokkal hónapokkal ezelõtt "kidolgoztunk" neked !

Neked annyi ! ! !

Ezt szavaztad magadnak !

Akartad , hát most megkapod !

( azért kösz ,hogy velünk játszottál , mi jól szórakoztunk ! Csak így tovább! )
2 #9 gerry
- 2018-04-01 16:23
Ezt én is ma kaptam és bármilyen mellékgondolat nélkül idemáShalom.

Nem azért mert újat olvastam, csak az ismétlés - mint láthassátok (feleim szümtükkel) a tudás elleni agymosás Persil-Yehh!

Ecce:

Szervusz Gerry. Kaptam és küldöm, mert nagyon igaz és egyszerûen érthetõen fogalmaz.

- Akitõl kaptam ezt az alább közölt írást (volt kollégám), sok évig élt, dolgozott Dél-Amerikában.
Õ írta, hogy Golenya Ágnes több könyvét olvasta és azt írja, hogy az írónõ soha nem politizál.
Dél-Amerika õstörténetével foglalkozik. Golenya Ágnes író, ( Peru-Inkák-Tayos barlang stb.stb.)
Érdemes rákeresni az Interneten."Soha nem politizálok, még magamban sem, mert undorodom bármilyen politikai eszmétõl.

De az a kisstílû gondolkodás és fröcsögés, ami a magukat magyaroknak nevezõktõl ömlik Orbán ellen, e mellett már képtelen vagyok szó nélkül elmenni, rosszul vagyok ezektõl minden szinten. Ha valaki átnézi a FB bejegyzéseket az Orbánt leváltók alacsony szintû véleményeivel, megijed. (Remélem nem vagyok egyedül).

Tényleg innen kellene kiindulnia állítólag a világ szellemi megújhodásának? Ezekbõl a negatívumoktól, elmeprogramozottságtól, gyûlölettõl, kliséktõl, populizmustól, óvódás szintû véleményektõl és kicsinyes gondolatoktól telt magyaroktól?

Ti, akik Orbánt nem tudom kire szeretnétek lecserélni, tényleg ennyire képtelenek vagytok egy nagy képet nézni?Annyi a vádatok, hogy lop?????? Oké, elõször is kérem írjátok ide a konkrét neveket, akikre azért fogtok szavazni, mert nem lopott és mert nem is fog lopni.
Másodszor, ti esetleg tényleg nem tudjátok, hogy akikkel Orbán szemben áll, azok (illetve azok globalista irányítói, mert itt csak azok macskajancsiai ugatnak) nemhogy lopnak, de õk az egész globalizmus mûködtetõi, élvezõi, akik rabszolgaként dolgoztatnak minden embert, akik miatt a megszületõ csecsemõd azonnal adóalany, akik ilyenné tették a világot és az emberi életet pár száz év alatt????

Ti nem tudjátok, Orbán ellenében kiket akartok támogatni? Hol éltetek eddig? Nem ismeritek az Új VIlágrend, az Illuminátus nemhogy mindent tõletek ellopó, benneteket globális rabszolgaságban tartó profithajhász gazdaságpolitikáját, akik ezt az egész cirkuszt, amivé a bolygónk vált, beleértve a terrorizmust, jól elõkészítettek évtizedekkel ezelõtt? Ti nem tudjátok, hogy a migráns kérdés nem migráns kérdés alapvetõen, csak egy eszköz, amit õk készítettek, hogy Európát szétszedjék????

Ez nem humanitárius kérdés, hiszen az se érdekli õket, ha ott vesznek, ahol vannak. Én és még sokan, bizonyosan elsõk közt segítenénk bármelyik VALÓS migránsnak, hogy életben maradjon és aztán mielõbb hazatérhessen. (Azt most ki se nyitom, hogy itt menekültek nincsenek, nem lehetnek, mert nem háborús övezetbõl kiabálnak és válogatnak az országok közül szocpol alapon, hanem ezek gazdasági bevándorlók, jó esetben, a fanatikusok mellett. És akkor vagy bárki mehessen oda a világban, ahova akar, vagy õk se, ha már gazdasági kérdés...)

Ti nem látjátok, hogy merre tart az egész Föld, a mai emberiség, mi felé vezetnek titeket a szátokba adott hülyeségekkel?
Ti tényleg nem tudjátok, hogy S. GY. (nem írom ki, mert a FB azonnal leszedi, de ezt remélem, kitaláljátok) és fõnökei (mert azért õ csak egy stróman a nagy zenekari mûben) terv szerint irányítják a mai eseményeket? Pont azt akarták elérni, hogy most bégessetek Orbán ellen??? Hazug álhumanista nem létezõ érvekkel jönnek a "migráns" kérdésben, ami az õ gazdasági és hatalmi erejük záloga?????

És ti mindezzel szemben azt hozzátok fel, hogy a mostani kormány lop???? Nem akarom elhinni, komolyan!

Az a legkevesebb, hogy tudd, a világ minden kormánya lop, ezt ti most tényleg ennyire tudatlanul kéritek számon?

Ha semmi egyebet nem tett volna Orbán Viktor, akkor annyit tökéletesen teljesített, hogy ma a világ megint tudja, hogy hol van Magyarország és kik a magyarok! Ez semmi nektek???? Az elmúlt 50 évben egy nagy nulla nemzet voltunk a világ szemében, egy senkik, akiknek nincs egy önálló gondolata sem, mindig valakiknek a csatlósai voltunki, politikailag, gazdaságilag és gondolkodásilag! Kullogtunk valakik után. Most elõször a magyarok tematizálnak, a magyarokmutatnak utat! Nem erre vágytatok???
Mi van, ha ez a szellemi megújhodás, aminek innen kell kiindulnia, de ti nem veszitek észre a fától az erdõt????

Soha ilyen világos beszédet nem hallottam kormányfõtõl, mint Orbán Viktorét. Ti süketek vagytok? Az egyedüli világos és nem mellébeszélõ hang!

Tényleg képtelenek vagytok felnõtt érettséggel komolyan mérlegelni valamit és valakit?

Én is fel tudnám sorolni, miket nagyon nem szeretek az Orbán-kormányban és mit kérnék számon, ami belügy. De könyörgöm, egy országban mindig lesznek megoldatlan belsõ kérdések, a leggazdagabb királyságban is voltak nem mindenkinek tetszõ intézkedések és lesznek is dögivel, bárki másra szavaztok! De ez konkrétan most elenyészõ kérdés, egy mellékes taktikai szál a nagy stratégiaihoz képest!
Tényleg úgy gondoljátok, vesszen minden erénye, vesszen minden, az EU-s pénzek kicsorgatásánál fényévekkel fontosabb eredménye, amit elért és ami a jövõben a lányaitokat megvédi a burkától és a feleségeiteket, hogy állatnak se vegyék az új "európai" vallás égisze alatt?

Tényleg nem fogjátok fel minimális szinten sem, hogy mirõl van szó? Én tuti itt hagyom ezt az országot, ha bárkit a jelenlegi "alternatívából" megszavaz ez az ország, mert akkor tényleg önkezével vetett véget az életének. Amellett, hogy kitehetjük a határainkra, akár rovásírással is, hogy Elmegyógyintézet."


Nem szeretnék vitát provokálni, nincs is értelme. Csak gondolkodjatok el ezen. Néhány nap (ami talán megrengetheti a világot, mégha fejünkre is esik egy tégla) még elõttünk áll.

Monguzking, megmondhatom-e
meg a többiek is mind, akik szabadulni szeretnétek ebböl a világkáoszból...
...- Jól írtok s az igazat, de nincs új a nap alatt. Egy személy nem csinálhat se telet se nyarat csak annyit tehet, hogy beledöglik vagy (ha beledöglik is, de addig) talpon marad.
4 #10 Posta Imre
- 2018-04-01 16:48
Gerry, pont így reagálnak azok, akiknek seggfogalmuk sincs sem a szeretet-elvrõl, sem az IGAZSÁG-ról, de még önmagukról sem.

Golenya maga a politika, bármelyik elõadása. Kérdezzétek Kiss Imrét! Még a végén bármi kiderülhet ám róla is!

Lefordítom a visítozó soros-félelmét, amit benyalt a szerencsétlen:

Gyerekek, el kell fogadni, hogy a világot rohadt bûnözõk irányítják, nincs ebben semmi rossz! Na jó, azért van, de most a sorosista háttérhatalmi bûnözõket DEMOKRATIKUSAN leszavazhatott, te agybaxott bírka, hát nem érted! Demokratikusan! Az már igaz, hogy nem lehet tudni, ki a sorosista és ki nem, mert azok, akik éppen most ádázul sorososnak, ipeg maguk is jól kiképzett sorosisták és ez tény, nem fikció. Na jó, meg szabadkõmûvesek, meg bilderbergesek és zsidó-cigányok is...hát nem értitek? Tényleg? Most jövök rá, hogy én sem értem, hogy miért történehett, hogy csak sorosisták közül lehet választani.Ugyan lehetnek "kispártok", akik még most nem sorosisták, de hát ha felfogjuk pl. amit most a zay peti mûködik hol jóbikos, hol mszmp-s (nem elírás) sugallatra, támogatással, látnunk kell, hogy ezt mind akasztani kellene, persze demokratikusan!

Na jó, Gerry, hülyékkel ne levelezz, vagy legalábbis ne adj nekik táptalajt, mert így is túlburjánzanak.

Megmondom mi van! És megent igazam van! Megent!

Mivel annyi népszavazást tartottak, mintha a nép számítana, ezzel "átpolitizálták" ezt a csürhét. Mostanra újra családok nem állnak szóba egymással, de legalább 2érdekli õket" a téma, amirõl fingjuk sincs, de ölnének az igazukárt. Ez jó! Nagyon jó! Nem most, hanem késõbb! Igaz, hogy a megszavaztatott témakörök mindegyikében a "fidesz" szöges ellentettjét cselekedte és biza elfogata a "kvótát" és betelepített, meg kötvényezett és ugye a zsidó-cigány identitásuk már nem is kérdés, az meg a kutyát sem érdekli már, miképpen asszisztáltak az "ország" elzsidó-cigányosításához, kiárusításához...ect...

Ha a "fidesz gyõz", úgy is "polgárháború" lesz, bár lehet finomabb kiadásban, mert ugye CION_ZSIDÓ_CIGÁNY összeesküvõk és leleplezõdtek és persze a zsidó betelepítés teljes terjedelmében kibontakozhatik, ha pedig kojalícióba csöppentetik a többi tetvedék piti parlamenti zsidó-hányás párttal, úgy tán még gyorsabban roppanhat a ropi. Következmények?

Mindenképpen nagytakarítás lesz. A "tisztelt" levélírónak nem sok fingja van arról, mint jelent az Eurázsiai Unió tagjának lenni. Viktor már sejtheti, bár szereintem jól nyakába tették a hurkot, ahogy vonának és gyurcsánynak is. Együttesen sem számítanak egy halvány lófingnyit sem.

Gerry, ez a "mostani kormány" már sokadik ciklusában "lop" és a belügyminisztere a "fõlopó" álpintér sanya. Nem értem mit kell itt rinyálni!

Tudjátok mi lesz április 8. után? Április 9.s_beszel
2 #11 gerry
- 2018-04-01 17:37
Imre, hogy te milyen "gyurcsányos" vagy! Idézlek:
"Tudjátok mi lesz április 8. után? Április 9.s_beszel"


De végre azt olvasom mondataidból, hogy nem Apátiai nyaralásodról írsz, két lubickolás és Pina Colada kortyolgatása között egy nyugágyon süttetve a hasad. Ez tetszik.
Aki küldte a levelet azt nem én izgatom fel... õ próbálja megértettni velem mit gondol és mit hisz. - én meg nem vagyok hívõ így a gondot átteszem ide - nektek. De egy dolog biztos; ez a magyarországon élõ ember bárkinek lehet a testvére, vagy apja esetleg a gyereke... és szereti azt az országot ahol él. Érti is? Nem valószínü. Viszont - ezt neked is el kell ismerned - az, hogy nem érti, hogy müködik ez a világ, még senkit nem jogosít fel arra, hogy sárba tapossa és leköpje. Ahogy fordítva sem. Ez is a mai magyar kiszerelés, a jobbiknak még a párt perifériáján tántorgó, máig is hü tagjai, az öreg - talán szenilis, de egy tisztességes életet végig élt nyugdíjas nénikéi és bácsikái, néhány lépésre a sírgödörtöl, megtörve és könnyezve ezt a mocsok életet, vagy (néhányan még mindig) hõzöngve - hívén azt, hogy képesek még egy végsõ harcra...
Ezek vagyunk mi.
Szerinted melyikünknek van joga ahhoz, hogy lenézze a másikat, hogy semmibe vegye? Ha te vagy én azt tesszük, nem vagyunk jobbak mint egy sötét agyú bunkó állat aki történetesen Magyar földre született.

A mai "politikai elit" egyetlen tagjával se tudok együtt gondolkodni viszont "ötletelni" se érdemes. A "mi lenne ha..." nem megoldás. Feladni? Mit is?
Félteni azt az országot amit valahol mélyen mindig szeret az ember eldobni magunktól? Erre még akkor se lennék képes, ha felnégyelnének. Te, hogy vagy ezzel? Túl sok a hülye ezért, írjuk le és kérjünk csõdeljárást a szülõhaza ellen?
Ez is egy megoldás - de nem nekem. Remélem neked sem. Te mint pszihológus tudod, hogy az igazi letargia az, hogy magadba zuhansz és magad mellé esel... Látsz magad mellett valami izét a földön ami emlékeztet valakire? Még nem? Akkor jó.

A politikusok pedig majd felelni fognak. Ki tudja mikor - s bár mindegyikük azt hiszi, õ meg fogja úszni de a világtörténelem már többször rácáfolt erre a hiedelemre. Brutus, Spartakus és Achilleus idõnként feljön az alvilágból... és újra írja a sorsot. Apropo "Trója" - Hektor talán most Orbán néven fut... de ki tudja, nem lett-e átírva a forgatókönyv és elõfordulhat, hogy Achilleus /és serege/ se a régi...
4 #12 Posta Imre
- 2018-04-01 17:57
Gerry, a "tény", hogy viktor Keleten megvetik, mint egy darab kutyaszart, bár nem tudom, lehet tisztelik is néhol, mint szent ürülék..., na mindegy, nem oszt, nem szoroz. Azt mondom, hogy a "nézõk" azt sem tudják milyen rendezvényen vannak.

A hazaszeretet nem lehet sem kibúvó, sem mentség a hülyeségre, ám picológiai tényezõ, amit felgerjesztettek, mert jó lesz...késõbb, de ehhõ már viktoréknak semmi közük, õk csak a kutyák, akikkel leugattatják a Holdat és összegrundoltatják a Varsói Szezõdés 2-t.

Bár nem nagyon lehet ezt megtartani, azt javasolnám minden értelmesebb magyarnak, hogy "magyar belpolitika" címszó alatt szereplõ témát hanyagolja. NINCS! Nem is volt és nem is lesz még egy darabig.

Gerry, nekem sem tetszik, ezt tudod, közömbös sem tudok maradni, de távol tartani magam immár sikerül.

Ajánlok egy korábban is ajánlott filmet. Ez olyan "oroszos", de most lényegtelen.

A konkrét helyzetre is értendõ, de az "emberek" motivációit és "választásait" is remekül modellezi. A következményeit is. Mindenkinek javaslom!

Maffia: Túlélõ játszma 2016 (Teljes film magyarul)
https://www.youtu...134bY9nXxM

Kis kiegészítés. Ez a gyurcsótány téma pont találó. Sztem nem sok mondat van már, amit nem kellene idézõjelbe" tenni, mert valaki már említette.

Erre most mondja az egyik családi rokony, hogy õ megy szavazni és gyurcsányra, mert olyan jó fej, jókat mond. A térdem csapkodom még most is, olyan vicces, nem? Egyébként nem az, de hát ilyen ez a demokáré és magyar tudatosság.
2 #13 gerry
- 2018-04-01 19:51
erröl jut eszembe(nem, nem teszem be csak ki!)

A csótány:


Hitelesség: - Maga az a Gyurcsány Ferenc, akibõl a pártja és legfõbb mecénásai, a zsidó-magyar kettõs állampolgársága ellenére miniszterelnököt csináltak?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki meghonosította Magyarországon a gyûlöletkampányt és a karaktergyilkos lejárató propagandát?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választási kampányban elhazudta az ország valós pénzügyi helyzetét, és gazdasági, majd Veres nevezetû pénzügyminiszterével Euró milliós nagyságrendben költött az adófizetõk pénzébõl arra, hogy nyugat-európai újságokban manipulatív óriásreklámok jelenjenek meg Magyarországról?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választást követõ napokban sarokba vágta a választási programját, és az új parlamenttel visszavonatta a már hatályban lévõ adócsökkentési programot, miközben az ígéretektõl merõben eltérõ, és/vagy azokkal szöges ellentétben álló kormányprogramot nyújtott be
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki százmilliárdnyi ÁFA visszatartásával vállalkozók tízezreit tette végképp tönkre és visszafordíthatatlanná tette a körbetartozási spirált?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választások elõtt a Svábhegyi Gyerekkórház szobáiban meghatottan simogatta a beteg gyerekek buksiját, hogy azután (a "reform" jegyében) bezárassa az intézményt?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a szocialista választási kampány kidolgozásával és tanácsadással azt a "drezdai-kör" nevû csoportot bízta meg, amelynek a szlogenje: "Ha a népszerûségeden nem tudunk javítani, elérjük, hogy a riválisodat nálad is jobban utálják"?
Belpolitika, kormányzás: - Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki 2004-ben megpuccsozta az akkori kormányfõt, Medgyessy Pétert? ( az legalább kevesebb kárt tett volna az országunkban)
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki hazudott reggel, délben meg este?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki "elqrta", nem kicsit, nagyon?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki majd beledöglött abba, hogy (minimum másfél évig) úgy kellett tennie, mintha kormányozna?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki nem hogy a helyes kormányzati politikát, de igazából még a harmadik helyes lépést sem tudja?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki kedve szerint beszélhet a "közszolgálati " televízióban, míg az ellenzék vezetõi nem?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a Merkellel, II. János Pál pápával, Bush-sal és Fico-val való találkozása után az említettek részérõl tartott sajtótájékoztatójukon a partnerei korrigálni voltak kénytelenek, mert egyoldalúan meghazudtolta õket?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki ma fennen hangoztatja köztársaságpárti mivoltát, holott a rendszerváltás elõtt a FIDESZ és az MDF teljes ellehetetlenítését szorgalmazta?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormányzása alatt megduplázódott a magyar államadósság?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya(i) világbajnoki ezüstérmet szereztek az GDP arányos államháztartási hiány elõidézésében?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki svájci Davosban azt találta nyilatkozni, hogy a magyar gazdáktól meg kellene vonni az uniós támogatásokat?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki akkora demokrata és hazafi, hogy esze ágában sincs teljesíteni a nyilvánvaló népakaratot és lemondás helyett húsz körömmel kapaszkodik a hatalomba, miközben éppen politikai riválisait vádolja féktelen hatalomvággyal?
Fasiszta és antiszemita kártya: - Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki egy zsidó tulajdonostól elkobzott villában antifasisztáskodik?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki elõszeretettel használ hitleri jelszavakat? (Egy ország, egy program, egy ember,.......... Neue Ordnung) (fura dolog egy zsidó szájából! )
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki antiszemitának és fasisztának nevezi politikai ellenfeleit, és a fasizmus alaptalan felemlegetésével sorozatosan lejáratja a világ elõtt Magyarországot? (zsidó létére provokál?!)
Bûntársak, bûnügy: - Maga az a Gyurcsány Ferenc (a máig titokzatos "nagyember";), akit Kulcsár Attila nevû bûntársa egyszerûen csak Gyurcsányinak hívott, aki ha baj van, végül minden kényes ügyet elsimít?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a minisztériumában (állítólag tudta és beleegyezése nélkül) alapítványi pénzek sorsáról döntöttek ifjú szocialista politikusok (Zuschlag, Mesterházy, Arató, Újhelyi), és a sokmilliónyi támogatással ma sem tudnak elszámolni? (de mesterházy lett a maga pártbéli utódja)
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a Zuschlag - ügyben tett ügyészségi vallomását (ígérete ellenére) a mai napig sem hozták nyilvánosságra?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki lényegében nulla befektetéssel (és hathatós anyósi segítséggel) privatizálta a MOTIM - ot, és más állami vállalatokat?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki miután privatizálta és az állammal felújítatta a balatonöszödi kormányüdülõt és a Szalai utcai képviselõi klubot, azt ugyanolyan áron visszabéreltette az államtól?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akit eddig csak azért nem lehetett köztörvényes ügyei miatt rács mögé küldeni, mert: 1./ Mentelmi joga van, 2./ Az ügyészség sorozatosan megtagadja ügyében a nyomozást, 3./ Az elkövezett adócsalások és bûncselekmények idõközben elévültek?
Társadalom, erkölcs: - Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya agresszíven hozzálátott a tradicionális magyar társadalmi szerkezet, a család és a keresztény erkölcsi normák szétveréséhez, a drogosok, pedofilok, a nemi másságukat nyíltan vállalók elvtelen kormányzati bátorításával?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki jóváhagyta, pártolta, segítette az egészségügyi törvény néven elhíresült, nyilvánvaló népirtást?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a feleségét (a Pápa elleni merényletben való családi érintettség okán) kitiltották a Vatikánból?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az édes jó mamája aggódva figyeli a gázóra állását a pápai panellakásban, miközben telente csak a konyhát tudja fûteni?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a cégei olcsóbban kapják az áramot, mint bárki más?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki mindenki másnál jobban tudja, mit jelent reggel ötkor felkelni és hogyan lehet hatvanezer forintból (talán óránként?) megélni?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az cégeinél sorozatosan megszegik a munkaügyi elõírásokat, túllépik a törvényes munkaidõt, ahonnan a szakszervezeteket is kitiltották az üzem területérõl?
Magyarság: - Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a 2004-es népszavazási kampányban megtagadta a határon túli magyarokat, és 23 millió román beözönlésével riogatott?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya tanulmányt készíttetett és távol-keleti bevándorlók millióinak a fogadásáról?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya nehezebben ad állampolgárságot egy határon túli magyarnak, mint egy egyéb bevándorlónak? Igaz, maga nem magyar!
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az országát már majdnem teljesen felvásárolta az izraeli tõke?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc aki a privatizáción és az energia szerzõdések révén befolyó kincstári összegeket magánvagyonaként Indonéziába menekítette?
Terror, megfélemlítés: - Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az izraeli kommandósokat, és a magyar rendõrséget a hatalom ökleként, párt-milíciaként mûködteti?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az adóhatóságot a másként gondolkodók, megfélemlítésére használja?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki szándékosan kelt terror-fenyegetettség pánikot minden alkalommal, amikor el akarja terelni a figyelmet egy-egy ügyrõl vagy a kormányzati alkalmatlanságáról?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az ellene tüntetõ tömegbe lövetett 2006. október 23-án, miközben aznap legalább háromszor konzultált a legfõbb rendõrségi vezetõkkel?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki gátlástalanul zsarolja, és sakkban tartja saját párttársait azok viselt dolgai miatt?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki alkotmánysértõen, a titkosszolgálatokat a szocialista párt gestapójaként felhasználva megfigyelteti a szabadon választott önkormányzatokat?
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a Keller Lászlóval fémjelzett kormánya Kapolyi László közbeiktatásával törvénytelenül megfigyeltette az ellenzék prominens képviselõit?
Végül - de nem utolsó sorban: - Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a "haladó baloldali" hagyományokat folytatva, ismételten tönkretette Magyarországot?
És végül egy kérdés nemcsak maga, hanem a pártja számára is: - Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki azt mondta Magyarország miniszterelnökeként, "....akinek nem tetszik, el lehet menni ebbõl a qrva országból!"
- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki megválaszolja a kérdésemet? - Mondja kérem, egy menjen el, vagy tízmillió????? És ez a pártjára is vonatkozik, ex-miniszterelnök úr?! Mindkettõre! Mindháromra! Mind a négyre! Érti? LIKUD, MSZP, SZDSZ, DK!
És még mindig szabadlábon van, mert sokat tud róluk?????!!! Taccsvonalról beugatás = USZÍTÁS! De mi nem vagyunk kutyák! Sem elmebetegek mint Ön! Emlékszik? Magát kezelték Franciaországban az elmebajával! Nem a magyarokat! Mi nem tudnánk megfizetni, ha szükségünk lenne is rá, a maga, maguk "jóvoltából". Ne felejtse szavamat, Isten nem bottal ver, de nem is szombaton fizet!
És még maga akar itt diktálni? Ennyire hiányzik a hatalom? Vagy a fidesz nem úgy muzsikál egészen, ahogy maguk szeretnék?
Mikor hozza vissza az Indonéziába kimenekített 3 milliárd EUROt? Örüljön, hogy még szabadlábon örülhet!***** *Ja és hova lett a diploma???!!!!???


Na, megy ez kérem! ... tüzzel, vassal, rozsdás karddal...

Szerintem életre - halálra ki kellene állniuk egymás ellen oszt' amelyik nyer azt lelõni.

Amennyi szereplõ van a pol-palettán, szerintem 2 hétig egyenes adásban lehetne közvetíteni az összes adón.
Ennek volna még egy elõnye: Mindenki a saját lakásában (vagy barátaival) izgulhatna a neki tetszõ szinekért, valamint több sör fogyna...

+ Chips, sültkrumpli, pizza, kebap, sült csirke.
40 #14 bulcsu
- 2018-04-01 22:26
Nemrég belefutottam Julius Andan könyvébe, aki világosan elmagyarázza, hogy miért vagyunk birkák, mint emberek. Nem tudunk a tények és a közlemények közt különbséget tenni. Van egy rész benne, ahol mondja, ha az ember tud valamit, azt onnan tudja, hogy mondták. Ha nem mondták volna akkor nem tudja. Ha másképpen mondják, másképpen tudja és ha mást mondanak mást tud. Alacsony tudatossági szinten mozgunk és nem járunk utána a dolgoknak (sokszor nem is tudunk, mert nem lehetünk ott mindenhol) és ezt kihasználják. A filmrõl jutott eszembe!


Julius Andan - Világ a színfalak mögött - 3. - Az ember legnagyobb tévedése - az 1. lecke a világról
https://www.youtu...9tRS18DiTR
238 #15 bivaly
- 2018-04-02 07:28
Gerry !

És tegnapi Lánchíd rádió reggeli adásban Bod Péter Ákos, a "nagy leszármazott", a "mélykeresztény", a "nagyon hívõ", az "entellektüel", azt modja, hogy bizony emberek Orbánék ellen akár az Ördöggel is, ( Gyurcsány, Heller Ágnes, Vona, Szél Bernadett) össze KELL fogni ! Neki is így utólag a büdös kurva jó édesanyját, nem csak ezért a tegnap reggelért, de az egész "rendszar váltás" nagytakarításának a hazudásáért is !!! Nem ott van soha az a rohadt belsõ ellenség, ahol keresitek ! Aki meg az " ellenségem ellensége a barátom" jelszóval kampányol, az legalább olyan rohadt mint akit bírál, ostoroz !
Ennyi. Írhatnék még jópár mondatot, jópár emberrõl, meg a " miért vagyunk ilyenek" szempilla rezegtetõ aljas álkérdésrõl is ! Naponta belehazudva az emberek minden pillanatába mi lenne más a végeredmény ? A kézbe adott iránytû fából van, csak ezt lehet kapni ingyen, vagy készpénzért, és a hozzá adott kezelési utasítás is olyan "torockais", mindegy merre fordítod, nem mutat semmit, de jól nézki, piros, fehér, zöld, és csak gyártójának a logóiban különbözik. A logó az igazi irány , arra kell menni , ahol ez a zászló leng !
Ez a pár sor is teljesen felesleges, az úgy sem olvassa, vagy érti meg, akinek íródott.
131 #16 lalapapa
- 2018-04-02 12:52
roviden
a penz az a hatalom
minden el ado,
nem erdekel senkit semmi csak javak halmozas
jo elet ez kell
maganak
masnak mi van nem erdekes,
van ki akar jobb es szebb jovot a magyarsagnak,
de azt meg leverik szet verik mint a liba szart az eso,

az fog tortenni mit a penz emberek akarnak,
a tobbi meg csak
szar es fos keveres,

partrendszer miben szinjatszas mozi folyik,
a kanalisok soha nem orulnek ki,

s_azta
4 #17 Posta Imre
- 2018-04-02 13:15
Az olajügyeket se feledjük!

Ezüsthajó vs. Elios

Gyanús pénzügyei az elsõ Orbán-kormánynak is akadtak:

Kaya Ibrahim és Josip Tot révén számos Fidesz-közeli cég több százmilliós köztartozása tûnt el még az ellenzéki idõkben, de a botrány csak 1998 nyarán tört ki.
Az Ezüsthajó Kft. 578 millió forintért készített 312 filmet a kormánytagok közszerepléseirõl, ezekre három év alatt mindössze 62-en voltak kíváncsiak.
Az ugyancsak jelentõs állami pénzekkel kitömött Happy End Kft. közbeszerzés nélkül szervezte az augusztus 20-i tûzijátékot, az árát pedig arra hivatkozva tartották titokban, hogy a nagymamát sem kérdezik karácsonykor, mibe került a bejgli.
A cég bizonylatait és a dokumentumokat feldolgozó számítógépet ismeretlenek ellopták egy betörés során.
Az Orbán családot sem kerülték el az állami pénzek már az elsõ ciklusban sem, bár az ügy csak évekkel késõbb pattant ki: a miniszterelnök nejének résztulajdonában álló Szárhegy dûlõ-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft. 41 milliós állami támogatást nyert, az egyik 2001-es taggyûlés jegyzõkönyve szerint Orbán azt tanácsolta: „Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet”.
https://24.hu/bel...ny-kozott/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.25 másodperc
3,399,761 egyedi látogató