Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Balogh: Elvette a romák pénzét Farkas Flórián

BelföldNem téma, majd Jézus megoldja ezt is, ahogy a többit! Harmincmilliárd forintot tett el Farkas Flórián – állítja Balogh János azon a hangfelvételen, ami szombaton került a Magyar Nemzet birtokába. Ahogy arról a Hír TV is beszámolt, az Országos Roma Önkormányzat elnöke fiktív számlák kiállítására akart rávenni egy helyi rendezvényszervezõt, aki rögzítette a beszélgetést. A felvételen szóba kerül egy bizonyos Flóri, aki Balogh szerint a Roma felzárkóztatási program pénzét: „vette el”.

– Ez kampány, senki nem fogja megnézni a számlát. Ez egy olyan dolog, ami akad mindenkinek, ez kampány. Milliárdokat kapnak pártok, akik 106 egyénibe elindulnak, azok egymilliárdot kapnak. Legyen az a számviteli adatokba, (...) hogy mit tudom én... rendezvényszervezõ...

– Persze benne van, hangosítás, színpadi tevékenységet kiegészítõ stb.

– Kordonállítás, biztonsági õr.

– Ja, ja, minden.

– Azt, amit te akarsz...

Az Országos Roma Önkormányzat elnöke a számlázási visszaélések rendszerét magyarázza egy hangfelvételen. Tóth Zoltán ibrányi vállalkozó szombaton jelentette be, hogy Balogh János választási csalásra akarta rávenni. A felvételen szó esik egy bizonyos Flóriról, aki több milliárdot tett el roma vezetõként.

"Mindketten Farkas Flóriánra gondoltunk a felvételen" – erõsítette meg Tóth Zoltán.

A rendezvényszervezõként dolgozó fiatalember már az elsõ kapcsolatfelvételkor gyanakodott, ezért döntött úgy, hogy rögzíti a találkozót Balogh Jánossal. Az ORÖ-elnök nyomdafestéket nem tûrõ szavakkal beszélt a Lungo Dromot vezetõ Farkas Flóriánról.

– A Flórit, ne érts félre. Én azért vettem át a k**** anyját azt a számot... ami pénzt elrabolt meg pénzt elvitt. Harmincmilliárd forint (...). Harmincmilliárd, gondolj bele.

– Az igen...

– Átküldött.

– És mindezt a romáktól...

– Azt õ úgy vette el, az romafelzárkóztatásra volt. Átküldött 200 millió forintot, visszavittek neki 170-180-at cashbe.

Tóth Zoltán szerint ugyanerre akarta õt is rávenni Balogh János elnök.

"Lényegében elmondja ott a felvételen a metódusát, hogy akár ilyen 200 milliós számlázásokat is megcsinált ezzel a módszerrel, mint ahogy most megkért arra, hogy ezt teljesítsük" – mondta a rendezvényszervezõ.

Balogh Jánost 2016-ban egyedüli jelöltként Farkas Flórián javaslatára választott meg a lungo dromos többségû szervezet az ORÖ elnökének. Az ibrányi hangfelvétel alapján a választás rendje elleni bûncselekmény miatt a Magyar Nemzet és az MSZP is feljelentést tett.
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-04-01 17:24
elvette a romák pénzét Farkas Flórián!?!? Honnan volt a romáknak ennyi pénze ?
Orbán pénzét meg a Mészáros vette el ? Most szegény Orbán is nincstelen !?
Hogy a fenébe van ez a cigányoknál?

Ez a szegény cigó ( Farka) bizonyítani akarta , hogy a felzárkóztatáshoz pénz kell . Õ felzárkózott !

Sokba került nekünk , de legalább -1- db cigány most O.K. !
Akikhez felzárkózott , azokat legalább a soros fizette- mondjuk nekünk se volt ingyen !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,399,882 egyedi látogató