Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Trianonra emlékezett húsvétvasárnap Lázár János

BelföldEzt is megértük! Orbán egy "látnok", lázár meg hívõ lett...azt a qva, mi jöhet még? Na mi?
Orbán Viktorhoz hasonlóan Lázár János is videót tett közzé a Facebookon húsvét alkalmából. A Miniszterelnökséget vezetõ miniszter párhuzamot Jézus Krisztus feltámadása és Trianon között.

Ünnep ez mindenkinek, aki hisz a föltámadásban.

Lázár szerint a magyarok számára különös jelentõsége van a feltámadásnak, sokszor volt rá szükség az elmúlt 1000 évben.

100 esztendõvel ezelõtt, Trianon után a nemzeti imádságunk, a Hiszekegy legfontosabb sora is így szól: hiszek Magyarország föltámadásában.

A miniszter elmondja a videóban, hogy az elmúlt négy évben elkezdõdött a feltámadás, de az ország összefogott és visszanyerte a függetlenségét.

Szükség van Magyarország föltámadására, erre gondoljatok egy hét múlva, jövõ vasárnap,

zárja üzenetét Lázár.
Link

Hozzászólások

44 #1 LOVAGINA
- 2018-04-02 09:13
118 #2 keepfargo
- 2018-04-02 14:35
;"az elmúlt négy évben elkezdödött a feltámadás, de(!) az ország visszanyerte a függetlenségét".

Na, nézzük csak közelebbröl: én - eleddig - úgy tudtam, hogy a feltámadás az egy idöben behatárolt, mondhatnám egyszeri, gyors esemény: feltámad valaki vagy valami, pl. egy szél vagy vihar: a feltámadás megtörtént; - tovább nem kell rá várni. Ezzel szemben lázár szerint elkezdödött a feltámadás, méghozzá nem akármikor, hanem az elmúlt négy évben. Az elmúl négy év tehát azzal is jellemezhetö hogy mind a négy évben kezdödött valami, amit ö feltámadásnak nevez. Na most engem nyugtalanít, hogy az a fajta feltámadás, amit én eddig ismertem, nem ez a feltámadás, tehát konkrétan; aminek az elkezdödéséhez is kell, mint láttuk, legalább négy év, annak meddig tarthat a teljes végbemenetele, vagyis arról mikor beszélhetünk majd úgy, mint egy megtörtént dologról?

Az is zavar a nagy politikus gondolatmenetében (ha az övé ), hogy mit keres itt a de kötöszó. Mert ugye, ezzel azt is mondja, hogy bár a feltámadás az elmúlt négy évben - tehát igazán masszívan - elkezdödött ugyan, DE az ország összefogott és visszanyerte a mit tudom én mit...tehát az ország szembement a feltámadás valamelyest lassúnak mondható menetével. (???)

A legrosszabb azonban, hogy komoly elírást is felfedeztem a nem túl komoly gondolatmenetben - persze a kettö nem zárja ki egymást. Nevezetesen a "visszanyerte" szónak ezt az önkényesen az olvasó pofájába tolását ítélném el, hiszen az elíratlan változata ( visszanyelte ) még mindíg valamivel több értelmet enged meg a vele használt kifejezésnek. Tehát nem arról van szó hogy az ország összefogott és ( a támadás négy éves kezdete ellenére) visszanyerte a függetlenségét, hanem igazából össze sem fogott, csak visszanye L te a függetlenségnek még az elképzelését is.

Mert kedves feleim - most már végére járva ennek az egésznek - miféle függetlenséget emleget ez a nem jóember?
Mitöl lehetnénk vagy lehettünk bármikor is függetlenek?
A pénzuralomtól (v.zsidóuralomtól)? A nemzetközi érdekektöl? A hazánkra acsargó magyargyilkosoktól? A saját kisebbségi (mert belénk nevelt ) komplexusunktól? A belsö széthúzástól?
Az "élni muszáj" kényszerétöl? ( Ami mára is csak túlélést eredényez - sokszor már azt sem ) ?

Lárifári, mondhatnám; laári-faári, a híres buddhista tanítóra utalva...az egész nevetséges, szánalmas, valamiféle mérgezett tudatok össze-vissza kevert ugrálásának meddö termékeiböl válogathatunk csupán - amelyekhez most én még egyet adtam...ha igaz.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
3,401,617 egyedi látogató