Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nyugati országokba küld Izrael 16 ezer afrikai menekültet

BelföldJáték a matekkal. Tisztára holokoszt. Kit küld ki, hová, minek és annyi-e, meg azok-e..., nem mintha "izraelnek" bármihez is joga lehetne, de hát ha megegyezett azzal a csúnya neoliberális zsidó-mocsok ensz-vel, akkor kóser üzlet. Izrael visszavonta azon korábbi döntését, hogy biztonságosnak ítélt afrikai országokba kényszerít vissza több tízezer menekültet. Az izraeli kormány megállapodott az ENSZ Menekültügyi Fõbiztosságával, hogy több mint 16 ezer embert inkább nyugati országokba küld tovább.

A menekültügyi szervezettel (UNHCR) kötött megállapodás értelmében további 21 ezer bevándorló legalább öt évig Izraelben maradhat – jelentette be Benjamin Netanjahu kormányfõ irodája. A közleménybõl nem derült ki, hogy a 16 250 afrikai menekült mely nyugati országokba kerülhet.

A mintegy 37 ezer afrikai bevándorló ügye komoly erkölcsi dilemmát okozott Izraelben, a nacionalista pártok a menekültek kiutasítását, más pártok pedig befogadásukat szorgalmazták. Februárban a kormány 20 ezer férfi bevándorlónak adott át olyan figyelmeztetést, amely szerint két hónapjuk van a távozásra, ha viszont a maradás mellett döntenek, akkor börtönbe kerülhetnek. Ezzel párhuzamosan Izrael közölte a fõként szudáni és eritreai bevándorlókkal, hogy kapnak 3500 dollárt és egy repülõjegyet, ha hajlandóak elutaszni egy biztonságosnak mondott harmadik afrikai országba, izraeli lapértesülések szerint leginkább Ruandába.

Az Izraellel kötött alku tényént az UNHCR is megerõsítette, s ugyancsak nem közölte, mely országok fogadják be az Izraelbõl érkezõ bevándorlókat.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-04-02 16:38
Közülük hányan jönnek majd az övéik küzül hamis papírokkal?
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-04-02 17:06
-ezeknek már tök mindegy . Talán még örülnek is , legalább nem fog olyan sokáig fájni.
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-04-02 19:04
-semmi nem okoz "erkölcsi dilemmát" izraelnek/ zsidónak ! A zsidónak csak sátáni élvezete van.

Nyugat vagy kelet - az egész emberiség tudja , hogy zsidótól semmi jóra nem számíthat . A zsidó mindig árt!

A zsidók felismerték : ha haza küldik a négereket , akkor csak nekik ártanak. Nem is siették el a dolgot.
Ha nyugatra küldik , akkor újabb lehetõségük adódik , hogy a nyugatnak ártsanak .
Ez egyben lehet a kegyelem döfés is !
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-04-03 09:29
csaba
Lehet , hogy a Sátán ( a zsidók teremtõje) -most - utólag -mégiscsak "teremtett a gyilkosokba "lelkiismeretet"(sátánit) - így a büdös zsidók most 'lelkiismeretesen' várnak , amíg - a választások után - Orbán - hogy most a zsidóknak kedvezzen újra - befogadja - nekünk - az összeset .

Ez lesz az orbáni meglepetés , amit majd a Bayer - brigág lelkesen bekonferál !
267 #5 Perle
- 2018-04-03 19:42
Állítólag nem beszéltek semmit meg az ENSz-szel a menekültekrõl , sem a befogadónak mondott országok vezetõivel. Blöffölt a "kis drágám".

Ki tudja, hány afrikait küldtek már eddig is Európa felé, mert eleinte csak a Közel-Keletrõl jött az áradat. Valakik csak ellátták mentõmellényekkel, okostelefonnal, csónakokkal a fõként fiatalemberekbõl álló csapatot.
146 #6 satu
- 2018-04-04 11:26
Azért az is érdekes, hogy a két európai célállomás Olaszország és Németország. Kollektív bûnösség elve alapján?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.73 másodperc
3,397,685 egyedi látogató