Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nemzeti vészhelyzet! (Fontos!)

TanácsadásÚgy tûnik Tulok is beérett! De hogy lesz ebbõl "nemzeti összeborulás, meg "kiegyezés", meg "Jézus", meg a qva anyjuk? Ja, tudom ám, csak az megent egy másik kör. Nemzeti vészhelyzet! (Fontos!)Nem csak Orbán magabiztos március 15-i fenyegetésén nem árt elgondolkodni, hanem azon is, hogy miért akarnak koalíciós vagy ügyvivõ kormányt minden áron a bal-liberális ragadványnevûek, de a nagy számú reklám szerint "minél nagyobb választási részvételt" is. Orbán a bevándorlókkal riogatva kéri a voksokat, miközben sértõdötten veszi tudomásul, hogy nevén nevezték a rablóit, vagyis õt is, nem csak azonos érdekekért ringbe szállt fajtársait. "Liberálisék" meg a másik oldalról kérik újra a lopási, csalási és bevándoroltatási lehetõségüket. Minden választásnál az a legjobb módszer, amikor a választó elhiszi, hogy saját értékelése alapján döntött. Ehhez a "szájába kell rágni mindent", lehetõleg úgy, hogy elhiggye, amit gondol a saját véleménye. Az elégedetlenségéhez és a szimpátia kialakításához szükséges okokat is meg kell mutatni számára, és így már nyugodt lelkiismerettel szavazhat arra vagy azokra, akikre a figyelmét ráirányították és megfelelõnek ítélhetõk lesznek érdekei képviseletére (szerinte). A közvélemény és az egyed manipulálása a bolygó legfontosabb tudománya. Véletlenek nincsenek, fõleg a politikának nevezett mocsokban. Úgy néz ki, hogy a Magyarországnak nevezet, szerintük izraeli tulajdonú vállalat 2018. április 8-án tartandó álválasztásának eredménye még mindig nem úgy alakul, ahogy tervezõi elvárják, ezért még a Fekete könyvet is piacra dobták, miközben hatalmas erõbevetéssel gyorsul a szereplõket kiérdemelten lejárató választási kampánysorozat. Sokan kérdezik értetlenkedve, hogy mi ez a szokatlan "õszinteség", a szennyes szinte hihetetlen mértékû kiteregetése... mi fõ az üstben?

Az üstben bennünket fõznek - lassan halálra - miközben alulról békaperspektívából szemléljük kannibáljainkat, akik átkaikon és hazugságaikon kívül ránk szórják az "összetevõket", Sorostól az EU-n át Izraelig, az oroszoktól az USA-ig. Nos, ez a szennyes 1989-tõl folyamatosan nyilvánosságra került, csak a legtöbben elfeledték túlnyomó részét, pedig szép számú web-oldal és a mindenkori ellenzéki sajtó, valamint a "szemtanuk" is közzétették, de csak részletekben, vagy mindig az aktuális bûncselekményekrõl a sajtóban, esetleg alig késõbb, 2001-után ismert, de háttérbe szorított web-oldalakon. Az 1910-tõl nyilvánosan meghirdetett zsidó Magyarország területi kisajátítási szándék is gyakori téma a nemzeti oldal portáljain, de mindenki mindig megfeledkezik errõl. Mindezek felemlegetése azért lényeges, mert a világpolitikának nevezett ürülékhegyben vájkáló politikusnak nevezett kollaboráns ganajtúró bogarak nagy mértékben befolyásolják a magyarországi történéseket illetve legtöbbször teljesen meghatározzák azokat, így a megvezetett és "önmagukat vélten választópolgároknak tartók" választási tanácstalanságát illik helyes mederbe terelni... láttatva a hátsó szándékokat is, amit hasonló tanácsadási próbálkozások nem tesznek meg. De rendszer elismerésével azt is elismerjük, hogy minden ellopott közvagyon és maga az ország is azoké akik törvénytelenül egy felhatalmazás nélküli rendszer-sorozatban, erõszakkal, csalással, lopással, rablással és gyilkosságokkal átmenetileg vagy nehezen visszaszerezhetõen de bitorolják ezeket.

Ez egy igazi zsidó-típusú rendszer. Mindkét oldal kimerítette a BTK-ban felsorolt és minõsített összes bûncselekmény elkövetési lehetõséget és még újabbakat is képesek voltak kreálni, de a "választásban" részt vevõ 23 párt közül egy sem magyar. Az esélytelen kamupártokon kívül csak áljobboldali és álbaloldali zsidó pártok indulhatnak. A Gyurcsány és Karácsony Gergely félék, valamint Szél Bernadett keményen támadják Orbán (Orsós-Oppenheim?) érvénytelen, népi felhatalmazás nélküli rendszerét. Valamennyien ugyanazt képviselik: Magyarország kifosztását, kirablását, felszámolását és a magyarság kiirtását. Karácsony Gergely nem a "Karácsony szellemében" elvetné a szerintünk és a jog szerint sem érvényes alkotmányt, de azt nem árulta el, mennyit fizetnek a számára a migráns-befogadás reklámozásáért. Gyurcsány ("én becsületes ember vagyok") Ferenc hozza a tõle elvárt formáját (részegen is félrebeszél, hiába mondják, hogy a "részeg ember õszinte", bár esetében talán azért nem találó a mondás, mert túlzás az emberré felmagasztalás és fatális tévedés is lenne annak minõsíteni). A nemzeti oldalon induló pártokat, szervezeteket, hiába adtak le 600-700 támogatót tartalmazó listákat képviselõjelöltenként, sorra elutasították, miközben tömeges csalások sorát, sorozatát prezentálták azok a választáson "részvételi jogot nyert" zsidó csoportosulások, amelyeket a közmédiában eddig is futtattak 4 éven keresztül.


A nemzeti képviselõk jelentõs része már a jelöléstõl is visszalépett, mert megfenyegették, veszélybe került a munkahelye, megélhetését biztosító tevékenysége. Azt hiszem felesleges megemlíteni, hogy a FIDESZ-KDNP erdélyi, vajdasági, horvátországi, szlovákiai és kárpátaljai megvásárolt szavazatai, a kényszerbõl lojálisok népes táborának szavazataival, a FIDESZ-KDNP-én keresztül lopási, csalási és rablási lehetõségekhez jutók és jutottak, a bûntársak és Izraelbõl már "magyarként" ide települõk szavazataival, az "átszavazók" utaztatott tömegeivel és a cigányoktól vásárolt szavazatokkal, a FIDESZ-KDNP a listás szavazatok döntõ többségét mindenféleképp megszerzi, ami "véletlenül" pont nem lesz teljesen elegendõ a kétharmados többséghez (bár még ez is elõfordulhat, de kicsi a valószínûsége). Ezért a Parlamentbe bejutottakból be kell vonni minden fontos szereplõt, hogy az Uniós kilépés felelõsségét, majd a késõbb elkövetendõ hazaárulási bûncselekmények következményeit, az ország teljes kiszolgáltatásának bûnét szét lehessen terhelni. A bevándorlóktól rettegõk úgy érezhetik, hogy csak Orbán lehet a segítség, pedig a jelenleg kifejlõdõ közel-keleti háború fél Izraelnyi lakosság menekültként érkezése az izraeli-magyar menekültügyi egyezménynek köszönhetõen hozzávetõleg és alapból legalább 3,5 millió zsidó érkezését "teszi lehetõvé", de Orbán amúgy is 50 ezer bevándorlót engedett be már eddig, ún. "konfrontációs tartaléknak".

Aki az arabok és a zsidók ellenséges viszonyát csak egy kicsit is ismeri, tudja, hogy miért nem jöhetnek az izraeli felségterületként és letelepedési célországként ismert Magyarországra az iszlám hívõi, és idézve a korábban tartott népszavazás kérdésébõl "nem magyar állampolgárok". Mivel fél Izrael illegitim álmagyar kormány által aláírt egyezmény szerint rendelkezik magyar állampolgársággal és azok is akik a magyar gyarmati illegitim kormánytól egyéb úton szereznek állampolgárságot, Magyarország teljes megszállhatósága biztosított. Bárki mélyebben belegondolhat, mi célt szolgálhat a liberálisnak hazudott baloldal menekültpárti politikának nevezett halandzsája, amikor Gyurcsányostól, Szél Bernadettestõl, Karácsony Gergelyestõl mind zsidó és magyarellenes Link , tehát elméletileg nem lehet érdekük maguk ellen beszélni, mert kétsége sem lehet egyiknek sem, hogy Franciaországhoz hasonlóan, ahol az európai zsidóság legnagyobb populációja él, itt is a zsidókat támadnák meg az ide telepítendõ "iszlám hívõk".

A bevándorlóktól való félelem Orbán szinte kizárólagos aduja, amit alaposan kihasznál egyesek szerint 4000 milliárdos korrupciós és pénzlopásos ügyletei elfedéséhez, de "a király meztelen". A 3-4 milliárd eurós FBI nyomozás tárgyát képezõ "EU támogatások elsíbolásából származó jutalék" sem aprópénz, vetekszik Gyurcsány-Veres-Kóka 1380 milliárd forintos (4 milliárd dollár) 2005-ös költségvetési lopásával. Ténylegesen ez csak egy töredék, amelyrõl némi felvilágosítást ad a Fekete Könyv, de volt egy elsõ Orbán-kormány is Prince-üggyel, és azt megelõzõen is Orbán-Pintér korrupciós és maffia ügyek tömege (aranyháromszög, olajszõkítés, csúszó és kenõpénzek, néhány gyilkosság stb.), mert a "szegény" FIDESZ-t és Orbánt "fel kellett tõkésíteni a maffiapénzekbõl" 1990-1998 között. Viszont abban minden egyes költségvetési fosztogatási lehetõségért választási küzdelembe bocsátkozó egyetért, hogy az álválasztáson minél nagyobb lélekszámban (lélekszámban, nem létszámban) jelenjenek meg az ország azon lakosai is, akik eddig nem akarták hozzájárulásukkal szentesíteni az illegitim rendszert és saját elnyomóik, kirablóik, gyilkosaik ehhez való "jogait". Aki a FIDESZ-KDNP-re szavaz, érdekbõl vagy a bevándorlóktól való félelembõl teszi. Aki nem megy el szavazni, legalább nem szavaz maga ellen, nem érvényesít, legalizál és elfogad egy érvénytelen, népi felhatalmazás nélküli rendszert, nem mintha nem készülnének Magyarország történetének legnagyobb választási csalására, amikor már nem csak az a tét, hogy ki fog kormányozni a zsidó pártok közül, hanem az is, hogy a választók a választáson megjelenésükkel elismerik-e a rendszert...
Már a megtévesztõ és a FIDESZ-KDNP alkotmány szentesítésére szánt népi felhatalmazás megszerzéséért rendezett 2016-os "bevándorlás elleni" népszavazás is azt célozta, hogy a magyar országgyûlés (többségi felhatalmazás esetén a FIDESZ-KDNP alkotmány elfogadása) dönthesse el azt, hogy a "nem magyar állampolgárok" betelepülhessenek-e, vagyis ne az EU döntse el ezt:

"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyûlés hozzájárulása nélkül is elõírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történõ kötelezõ betelepítését?"

Rengetegen estek értelmezési hibákba, nem véletlenül, köszönhetõen a megtévesztõ kérdésfeltevésnek. Mivel a FIDESZ-KDNP alkotmányát nem erõsítette meg népszavazás, vagyis nem is kért (elbukta volna), ezért nem is kapott népi joghatalmi felhatalmazást (2011-ben tudták, hogy az alkotmányukat nem fogadnák el). Orbánék és ellenzéki bûntársai megelégedtek azzal, hogy hivatkozva a népszavazás 40%-os "nem" szavazataira, a kapcsolódó népi felhatalmazásra "hivatkozást" elnapolták a 2018-as választás utánra, és megszavazták a fõként Magyarország lakossága ellen hozott terrorizmus elleni törvényt, kihasználva a bevándorlóktól i rettegést. Mivel az általuk említett "magyar országgyûlés" sem rendelkezik azóta sem népi felhatalmazással, a rendszer-legitimizálási próbálkozás nem hozott teljes sikert, de különben is, az Unió miért is írta volna elõ "magyar állampolgárok" kötelezõ betelepítését? A "nem magyar állampolgárok" kötelezõ betelepítése elleni "nem" annyit jelent, hogy minden olyan állampolgár betelepülhet, aki rendelkezik vásárolt vagy izraeli elkötelezettségû magyarnak mondott álkormányok által osztogatott magyar állampolgársággal. A "vásárolt állampolgársági üzlet" amúgy is erõsen deficites és nem csak azért, mert a befolyt összegrõl így a Wikipedia: "A külföldi befektetõ e kötvények vásárlása révén tulajdonképpen kölcsönt nyújt a magyar államnak, amit középtávon komoly kamattal együtt kap vissza az államtól. Profit az ügyletben kizárólag a közvetítõ cégekben keletkezik, de az igen jelentõs mértékû" Link. Az államnak, vagyis az adófizetõknek legalább évi 3,4-3,5 százalékba kerül a piaci finanszírozás.

Ha a 2018. április 8-i illegitim választás magas részvételi arányt mutat, az alakuló vegyes, fõleg zsidókból és kollaboránsokból álló bábkormány úgy fogja ezt lekommunikálni, mintha Magyarország lakossága többségében elfogadta volna a rendszert, vagyis a FIDESZ-KDNP alkotmány szerinti rendet, a gumitörvényeivel, újabb kiegészítéseivel együtt, amelyek ugyanolyan megtévesztéseket tartalmaznak mint a bankok "belsõ kereskedelmi szabályzataira" hivatkozások a törvényeket így kijátszó banki szerzõdésekben. (A szerzõdés csak törvényi szabályozás szerint módosítható, de a belsõ kereskedelmi szabályzat már bármikor és szinte bárhogy, mivel nem törvény és törvény sem szabályozza ezek módosítását.) Természetesen a három Orbán-kormány fosztogatásain kívül az Antall-Boross, Horn-Kuncze, a Medgyessy, majd a Gyurcsány-Bajnai kormányok fosztogatásait is illene beleszámolni Magyarország felhatalmazás nélküli zsidó álkormányai okozta veszteségekbe, ami már csak százezer milliárdokban kifejezhetõ. A rendszer elfogadása egyúttal azt is jelenti, hogy kisebb átalakításokkal ugyan, de bebetonozzák eddigi lopásaik, csalásaik, "egyezményeik" törvényességét, beleértve a devizahitel csalást is, Gyurcsány és bandája lopásait, Tiborczok, Mészáros Lõrincek fosztogatásait...

Megdöbbentõ és sejtet valamit, hogy köztörvényes bûnözõk tömege jelölteti magát képviselõnek, miniszterelnöknek, ül a Magyar Parlamentben, közigazgatási hivatalokban az EU, az oroszok és az USA tudtával, miközben a gengszterváltás óta 500 feljelentés, 500 "politikus" ellen bizonyítékokkal ellátva várja a nyomozó fõügyészségen, hogy egyszer majd eléri az "igazságszolgáltatás sújtó karja" a bûnösöket (bûnsegédjeikkel együtt több tízezres a létszám). Ugyanazok a bolsevik leszármazottak és kinevelt férgeik taszítják egyre mélyebbre Magyarország magyar lakosságát akik a Kádár-rendszerben KISZ-titkárok, besúgók "jó elvtársak" voltak. A Rózsadombi Paktum minden pártra nézve elsõdlegesen kötelezõ alapvetése a "népességcsere" volt. A magyar lakosságot elsõ lépésben a cigányok pozitív diszkriminációjával és eltartásával, majd az egyre jobban növelt zsidó bevándorlás miatt fokozott és kikényszerített elvándoroltatás is csökkenti. Orbán már 2002-ben Link több millió közel - és távol-keleti bevándorlót várt a "lakosság elöregedése" miatt. Hogy is van ez?

Magyarországon, a németeknél, de Európában is egyszerre öregszik el a lakosság (ahogy Európa és USA-szerte), miközben a magyar és német fiatalok munkanélküliek? Évi 150 ezer német fiatal keres más országokban munkát, mert otthon nem kellenek Merkeléknek. Magyarországról több mint egy millió ember ment nyugatra, jelentõs részük azért, mert itthon nem talált olyan munkát amibõl fizetni tudta volna az Orbánék falazása közremûködésével csalással felduzzasztott devizahitelét, vagy el tudta volna tartani családját. Mit vár az ún. szavazáskor "állampolgárnak", "szavazópolgárnak" felmagasztalt, választások között kifosztandó, megfélemlítendõ, elüldözendõ, kiirtandó "gójnak" tartott rabszolga magyar? A nagy átlag nem veszi észre, hogy látszólag demokratikus keretek között a beleegyezését kérik a kiirtásához, elüldözhetõségéhez. Így már bármelyik "megválasztott hóhérunk" nyugodtan alhat, bár ha nem csalnának ráadásként még a választásban is, nem okozna kielégülést a számukra. Orbán március 15-i beszédében tökéletesen megfogalmazta az elvárásokat:

"El akarják venni az országunkat, nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban, most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak, más földrészrõl érkezõ idegeneknek, akik nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik a kultúránkat, törvényeinket és életformánkat."

Kik is akarják ezt? Csak az a kérdés, hogy a "zsidó származására büszke" Orbán felettesének, Netanjahunak az elvárásai szerint a zsidók kultúráját, törvényeit, életformáját érti ez alatt, vagy a cigányokét? Esetleg mindkettõt? Hisz a belterjesség mindkét csoportnál alapvetés, mert ha lenne bennük némi befogadó magyarok iránti lojalitás, esetleg némi magyar identitástisztelet, nem hoztak volna népnyúzó, csalásokat törvényesítõ, bûncselekményeiket titkosító törvényeket, rendelkezéseket, jogi szabályozásokat.

"Sok mindent vittünk már véghez az elmúlt harminc év során, de a legnagyobb csata, amit együtt vívhatunk meg, még elõttünk van. El akarják venni az országunkat!"

Valóban sok csatát vívtak ellenünk az elmúlt 30 év során a "bal -és jobboldaliak". Több mint 150 évbe került, hogy megszerezhessék Magyarországot. Semmi kétség, hogy a tolvaj, rablógyilkos sirámait halljuk veszélybe került zsákmánya miatt. A magyarok országát, nyelvét már elvették, kiárusították, kisajátították. Harmad-negyed rangú "állampolgár" lett a magyarságból saját hazájában. Olcsó üzemeltetési költségû rabszolga, akinek bagóért eladható a munkaereje (lásd a sok német ajkú -és cigány "munkaerõ közvetítõt), búsás "részesedést" bezsebelve utánuk, de Orbán is olcsón kínálja magyar rabszolgáit. A "maradék" pedig leselejtezésre kerül, a gyengébbeket gyorsabb elhalálozásra késztetõ vegyi-permetezésekkel, "etnikai konfliktusokkal", lerongyolt egészségüggyel, alacsony bérekkel, nyugat-európai árakkal ölik meg. Akit tudnak elûznek, a többit míg végelgyengülésben ki nem múlik az utolsó magyar is, lassan ölik meg. A palesztinok legalább elmondhatják, nem bújtak a bõrükbe...

"Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs nekünk másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsõkig, és nem adjuk föl soha."


Védjük meg Magyarország területét a bevándorlóktól a zsidóknak. Palesztinában sem adták fel. Oda is úgy vonult be az askenázi-kazár zsidóság, hazájának nevezve a Palesztina területén erõszakkal létrehozott izraeli államát - pedig egyetlen õsük sem élt ott - hogy mára alig maradt palesztin terület. 29-évet végigrabolva, mindent kisajátítva elvárnák a magyaroktól, hogy a magyarok védjék meg az izraeli országfoglalóknak Magyarország területét, és szerezzék vissza a Trianonnál elrabolt magyarlakta területeket, hogy Netanjahu és bandája idetelepedhessen és átvehesse felettük az uralmat. Ezért volt Trianon is. Hogy könnyebben megszerezzék Csonka-Magyarországot, majd kiirtva a magyarság magját, visszacsatolják a mára már alaposan vegyes lakosságúvá tett területeket.

Most ugorhatunk egy nagyot. Mit is fog eredményezni egy most eszkalálódó közel-keleti háború? Az USA újabb vegyi-fegyveres hamis zászlós támadásra készül Szíria ellen rövid idõn belül, de tudjuk, hogy valójában az oroszok, Kína és Irán ellen, kialakítva egy tényleges Kelet-nyugati háborút, bár ennek indoklása már most is büdös nem csak az amerikai embereknek, de Európa lakosságának is. Válaszul orosz ellencsapás semmisítheti meg nem csak a kilõtt rakétákat, de azokat a rakétakilövõ állásokat is, legyenek szárazföldi, légi és vízi indítóhelyek, amelyek kilövik ezeket a vegyi -és romboló fegyvereket. Ugyanez vonatkozik a légi -és deszant alakulatokra is. Ez "Trump küldetése"... de nem kétséges, "segítenek izraeli barátaiknak a hova menekülésben". Mindez már sok éve eltervezett és lépésenként végrehajtott aknamunka eredménye, ezért érdemes elgondolkodni a magyar lakosság esélyein, hogy Izrael lakossága, függetlenül attól, hogy nõ vagy férfi, 18 éves korától hadköteles.

"Izraelben minden férfi 3 éves katonai szolgálatot teljesít, a nõk pedig kötelezõen 2 évet. A kiképzés alapvetõ eleme a “Krav Maga”. Így aztán minden izraeli állampolgár tud “krav magázni”, vagyis terroristát semlegesíteni. Ráadásul a hadseregben minden izraeli megtanul krav magásan is embert ölni. Kézzel ölni: az Imi féle Krav Maga és az izraeli antiterrorista kód szerint sokkal biztonságosabb, mint fegyverrel. A puszta kéz azért jobb a fegyvernél, mert ha valaki pár centivel elvéti a lövést, akkor robban terrorista, civil, mindenki, egy egész metró állomás – írja a Frei Dosszié."
Link
Hát ezért nincs Magyar Néphadsereg és ezért volt annyira fontos az elsõ FIDESZ-kormány idején "lefegyverezni" Magyarországot. Nem ismerõs ez a Trianon elõtti Magyar Hadsereg lefegyverzése megismétlésekén?

Az áljobboldal, a megvezetett "állampolgárok félelme" és az álbaloldal bevándorlást támogató látszatpolitikája súlytalan, mivel Magyarország magyar lakosságát igazából nem a bevándorlók fenyegetik, hanem Izrael és országfoglalói, valamint az országot 73 éve megszállás alatt tartó "bolsevik álkormányok". A "Netanjahu-Orbán paktum" ebben a kontextusban született. Orbán azért magabiztos és fenyegetõ, mert több milliós felfegyverzett és kiképzett askenázi-kazár zsidó biztosítja hamarosan, hogy ne legyen felelõsségre vonható. Természetesen a magyarországi "iszlám terrorizmus" ellen életbe léptetendõ "Terrorizmus elleni törvény" rendkívüli állapotának kihirdetési védelme alatt. Ehhez még azonban szükséges a magyarság saját maga elleni szavazásra késztetése, a választási gyõzelem, a közel-keleti háború, és az EU kilépés.


Ahogy itthon Orbánnak, úgy Netanjahunak is ég a talpa alatt a talaj Izraelben, visszaélései, lopásai, csalásai, korrupciós ügyletei miatt. Ilyen esetben minden rendszer irányítása, legyen az törvényes vagy törvénytelen, nyílt diktatúrába megy át, hisz vezetésük a bûnelkövetõ. Akik még nem vették volna észre, ezért volt a gengszterváltás, Magyarország fiktív eladósítása, a rablóprivatizáció, a devizahitelezés, 2006. október 23. és a magyar népesség javának elüldözése. Trianon is hatalmas magyarság elleni igazságtalan csalásként híresült el a történelemben, a mostani viszont egyenlõség jelet tesz a palesztinok sorsával. Netanjahunak "véletlenül jót tesz" ez a közel-keleti háború. A kormány elleni lázadást már csak a hadiállapot bevezetésével tudja elkerülni. Eddig is jó szolgálatot tett az Izrael által pénzelt "palesztin ellenállási" hajlam. Megérhetjük még, hogy a jövõbeli magyar ellenállást is zsidók pénzelik majd (eddig is már többször megtették), és ha netán nem lennének elég felkészültek, élükre állnak, mint az "Arab Tavasz" idején egyes arab országokban. Így lesz indok teljesen elûzni, kiirtani a magyarokat a BTK 143. § (Emberiség elleni bûntett), BTK 142.§ (Népirtás) és a BTK 145. §/ (Elöljáró vagy hivatali vezetõ felelõssége) paragrafusokban megjelölt bûncselekménynek minõsülõ (akár életfogytiglan) cselekmények büntethetõsége ellenére... Aki mindenáron érvényesnek kívánja elfogadni a jelenlegi és az 1989-óta ránk erõszakolt rendszereket, aki más választási lehetõség híján megelégszik zsidók általi képviselettel, szavazatával döntse el, hogy melyik hóhér tegye nyakára a kötelet...


/Tulok/
Link

Hozzászólások

80 #1 monguzking
- 2018-04-02 20:53
még szerencse hogy ugyis elfog pusztulni az egész emberiség 20éven belül---különben ideges lennék
99 #2 MORMOTA1968
- 2018-04-02 20:59
Ez a napnál is világosabb, csak sajnos nem mindenki számára, hogy ezt a területet miért kell megvédeni a migránsok elõl. Sokunk mondja ezt már, de mióta, hogy ez kijelölt befogadó ország izraeli zsidók millióinak részére. Még védekezni sem tudunk ellenük. A fürkészdarázs lárvája megtette ehhez a szükséges lépéseket. Egy teljesen vegyes lakosságú országban élünk és nem véletlen, hogy Ukrajnában most telepítenek katonákat az ott élõ magyarok nyakára, vagy hogy Erdélyben mi folyik, igyekeznek lefogni a magyarságot mindenütt, hogy a saját bajával legyen elfoglalva. Mindenhol egyszerre fognak támadni minket, a minket gyûlölõk segítségével. Idehaza is ezért oktatják fegyverek használatára a bármikor ellenünk uszítható cigányságot. És õk megfogják tenni, ami a feladatuk. És nem csak az itt lévõ félkatonai izraeli tulajdonban lévõ õrzõ-védõ cégek embereivel kell majd szembenéznünk, de a már ide települt vagy régóta velünk élõ zsidókkal is. Most olvastam, amit már régóta sejtettem, hogy nem csak a Anglia, USA és Izrael titkosszolgálatai és egyéb erõszak szervezetei tartoznak a jezsuiták irányítása alá, de valószínûleg a magyarnak mondott titkosszolgálatok is, sõt, biztos! Tökéletesen fel lett készítve a magyarság a teljes kiirtásra és még védekezni sem tudunk ellenük. Nekünk biztos nem küld majd fegyvereket és harci jármûveket Putyin, meg el is lesz foglalva hamarosan a saját határai védelmében. 1918-2018! Milyen érdekes egybeesés, nem de? 18-18! Nincs hová tovább hátrálnia ellenségeinknek, de nekünk se! Most fog eldõlni minden?
238 #3 bivaly
- 2018-04-03 05:47
Tulok !

A háttér kurvára leszarja, hogy elmész-e szavazni, vagy nem, hogy kire szavazol, vagy kire nem, attól még teszi amit eddig tett. Azért ugye nem gondolod komolyan, hogy senki nem emlékezik semmire, vagy csak részletekre ? Az ember nem abból él általában, hogy reszelgesse magának a történéseket, mert abban csak éhen halni lehet, tudod, néha dolgozni is kell. Ekkor az ember nem ér rá, ( nincs egyszerre két helyen ), haza felszabadítani, stb., néha némi pénzre van szüksége, hogy ne dögöljön éhen a családdal együtt ! Gondolom ez azért nem nagyon szorul magyarázatra ?
Ami meg a migránsokat illeti, nekem 2015.-ben naponta át kellett mennem azon a mocskos hordán a Keleti pályaudvar elõtt, amit ezek a nagyon empatikus Szél Berni ( seggszelep lehellet ), és becses társai itt oly igen nagyon pártfogolnak, és idõnként be voltam szarva, úgy õszintén. Számomra az Orbán utálatosabb mint tíz Gyurcsány, de taktikai okokból nem lehetetlen, hogy elmegyek rá szavazni !? Semmit nem ismerek el, semmit nem legalizálok vele, tele a tököm az eszmefuttatásokkal, önös érdekbõl talán megteszem . Aki itt valóban változást akar, annak el kellene jutnia arra a felismerésre, hogy a legnagyobb haszon az lenne, ( volna ?), ha döntetlenre jönne ki a meccs, és dühükben lerugdalnák egymás veséjét ! Igazából erre kellene törekedni, csak hát mint minden ami evvel kapcsolatos, ez is megfelelõ értelmet kívánna meg, na , ez az ami sokaknál nincs, és nem is volt. Ez a zöm. Az értelmen kívül némi eszközök hiánya is ( nem konkrétan fegyver, mert gyerek kezébe kés, villa, nem való !), megakadályozza, hogy tenni tudjál, hogy még is konkrétabb legyek, nem vagy benne személyesen a közigazgatásban. Csak, hogy egyetlen kis példát írjak. Az internetre szóhegyeket, de akár szókontinenseket is lehet írni, itt töltheted el az egész életed ( éhen is halsz !), nincs az égvilágon semmi hozománya. Aki eddig is tudta amit tudni kell, az legfeljebb elolvassa, mint összegzést, ( ismétlés a tudás anyja ), akit meg nem érdekelt, azt ez után sem érdekli, annak az X, Y, Z, szarháziak mondják meg, hitetik el, hogy mi a "helyes irány". Ezt sajnos tudomásul kell venni.
A legeslegrosszab az egészben, hogy ha megnézed a "haza féltõk" kilétét ! Csak a honlapon ha felsorolnám a neveket, utána röhögõ görcsöt kap az ember, hogy miket írnak, és közben miket tesznek, milyen az életük, hol élnek, hány évesek, és hány gyerekük van.
Engem mára csak és kizárólag saját magam és a szeretteim érdekelnek. Ez, ha egybe esik mások megsegítésével, hurrá, ha nem, zakson ! Soha nem bocsájtom meg magamnak az életembõl elvett idõt, a "haza megmentésére", utóbb kiderült, hogy a körülöttem lévõ tízezrek nem velem voltak, csak mellettem. Megmagyarázzam ?
4 #4 Posta Imre
- 2018-04-03 06:15
Ez így nem ér! Hol a "kiút"? Ne mondjátok nekem, hogy nincs 100 értelmes magyar, aki "összefoghatna"! Na jó, legalább 10, no meg sok sok píz, média, meg persze kapós kampányszövegek és perspektivikus jövõkép, amire ez az vegyes zsidó-cigány elbaxott csürhe rányomná az x-öt, oszt akkor ennek a pár "hiteles" és tiszta szívû magyarnak kék ott ülni a zsinagógában és egyezkedni a rabbival oroszul, kínaiul, meg angolnául, hibridül...mert egyébként se píz, se prosztó, csak egy jófajta "forradalmi" káosz és persze lehetnének majdan 100 év múlva ezek ott hõsök is, de nem lesznek. A "probléma" globális, sõt univerzális, ahogy látom. Vagy mindenhol el lesznek takarítva egyszerre, vagy csak ábránd marad a "jóistenes" jézuskás gumi cumi.

Bivaly, nem rossz terv az egymásnak ugrasztás, de nem itt van a potméter, illetve ezeknek tökéletesen megfelelne a kojalícion is, mert úgy sem irányítanak semmit. Úgy látom lényegében azonos ívet húz a "nemzeti lelkületünk". Lehetünk szétszórtan vagy 100-an, esetleg 300-an, akik a nemzet vagyunk. Meglátjuk ez mire elég.


Egyébként megy a kedvcsinálás, mint látod. Ez már majdnem döntetlen, sõt hadüzenet, hogy a "fidesz" legyûrhetõ! Olyan amerikás módszer. Szavazz a qva anyád tetves birka, szavazz bammeg, mert a te egymilliomodon múlik a lópasz se tudja mi, de az nagyon! Jó játék hülyegyerekeknek.

Választási becslés: Fidesz 41, Jobbik 21, MSZP-Párbeszéd 19 százalék

Februárról márciusra befagytak az erõviszonyok a pártok népszerûségében: a választás elõtti utolsó felmérés alapján a Fidesz-KDNP-re a pártválasztók fele szavazna, a Jobbikra és az MSZP-Párbeszédre kevesebb, mint az ötödük. A Republikon Intézet kutatását és a vasárnapi választás listás eredményére vonatkozó becslését az intézet médiapartnereként a 24.hu közli elõször. https://24.hu/bel...bbik-mszp/
2 #5 gerry
- 2018-04-03 10:55
...ezért volt annyira fontos az elsõ FIDESZ-kormány idején "lefegyverezni" Magyarországot.
- ez azért - ha jól emlékszem - nem igaz. A Magyar Néphadsereget még a Gazdasági vezetésbe átlépõ kommunnista-utódok verték-, illetve lopták szét ... de valaki nézzen már utána, hátha tévedek.
58 #6 ssman
- 2018-04-03 14:22
gerry papa!
A 90-n mar elkezdtek szetzulleszteni a sereget!
Folyamatos volt a leepites, a techmoka bedaralasa!
A Tapolcai (MN 1480) Dobo laktanya raketa alvanyait halivudi stilusban semmisitettek meg, osszehordtak az o, a g anyag szallitokat, es az alvanyokat, aztan kozonseg elott felrobbantottak oket!
Erdekes eset, ugyanis mashol is kivontak ezeket a technikakat, de ott robbangatas helyett atepitettek oket, ukrajnaban mozgo daruk lettek, eme szerkezetek.
Egyebken mindegy mely partot nezzuk, mdf mszp, fidesz, mindegyik folyamatosan pusztitotta a meglevo technikat, felszerelest.
Csak ha a gyurcsany altal kimentett fegyverkeszletet, es a hozza tartozo loszert, potalkatreszeket vesszuk figyelemben, amit malajziaban ertekesitett, majd a haveri korrel egyutt szenbanyakat, es hoeromuveket vasaroltak ossze, es allami dotacioval ertekesitik az ott eloallitott aramot, nos szerintem ehhez nem is nagyon kell kommentar!
(Regi iromany), de..viszont ami leginkabb szomoru, az ez:
Eltûnt a hadseregünk!
Katonástól, haditechnikástól, mindenestõl. Nem volt sem háború, sem járvány, de még a világbéke sem tört ki, ami magyarázhatná az eltûnésüket. Mintha egy gonosz varázslat végzett volna Közép-Európa legjobb katonáival. Nem az elsõ eset ez a magyarság történetében. Egyszer már eltûnt Mátyás király Fekete serege, oda is veszett az ország. Hosszú idõ után újra megerõsödtünk és volt egy kiváló, több mint egymillió katonából álló magyar hadsereg, mely ugyan alárendelt helyzetben volt a Monarchián belül, de volt, és soha nem szenvedett vereséget. Egyik napról a másikra ezt is eltüntették a gonoszok, "nem akarok katonát látni" hadügyminiszteri ráolvasással. Ezt követõen el is veszett az ország kétharmada.
1941-ben, a háború elõtt közvetlenül a Magyar Királyi Honvédség létszáma elérte a 172.000 fõt, melyet 1943-ra 255.000 fõre növeltek, majd a totális mozgósítást követõen (1944. szeptember) már egymillió magyar katona volt (ez nem volt teljes harcértékû hadsereg). A háborús vereséget követõen a Párizsi Békeszerzõdés 70.000 fõben határozta meg a magyar honvédség létszámát, de ezt senki nem vette komolyan és erõteljes fejlesztés kezdõdött a honvédelem vonalán is. 1951-ben újra 210.000 katonából álló hadsereggel rendelkezett az ország. Alárendeltségi helyzetben voltunk, de a hadsereg az hadsereg volt. Az ipari fejlõdés sok munkáskezet követelt, ezért a hadseregreform csökkentette a létszámot, de óriási mértékben korszerûsítette a haditechnikát.
Az 1956-os szabadságharcot követõen felgyorsult a haderõszervezés, és pár éven belül egy korszerû fegyverzettel rendelkezõ 84.000 fõbõl álló erõvé vált a Magyar Néphadsereg. A haderõ fejlesztése nem állt meg, javították a hivatásosok életkörülményeit, és igen korszerû haditechnikát vásároltak. 1989-ben (az összeomlás elõtt) a honvédségünk létszáma 106.800 fõ volt. Hogy ez a hadsereg milyen erõt képviselt, azt a mellékelt filmbetét hangulata jól érzékelteti. Megjegyzésként: magas szinten kiképzett, korszerûen felszerelt erõs hadsereg volt.
A mai állapot katasztrofális, és csaknem egyenlõ a semmivel. Hiteles adatok alapján: 2009. a magyar haderõ állapota:
Létszám: Tisztek: 5.190, Tiszthelyettesek: 7.181, Szerzõdéses legénység: 6.117. Egy komolyabb játékfilmben több a statiszta. Mit lehet ezzel megvédeni, különösen úgy, hogy ennek a létszámnak egy része idegenek zsoldosaként távoli országokban szolgál? Szomorúság és szégyen! Elszomorító és szégyellni való helyzet. Ez nem hadsereg, ez annyi, mint a semmi. Megint elveszítjük hazánkat? Vagy csak egy részét? Megérdemelnénk!
A sajtó nagy része "természetesen" elhallgatta, hogy pártunk és kormányunk 2007 augusztus elsejével jogutód nélkül felszámolta a Magyar Honvédség kutatás-fejlesztési kapacitását, a HM Technológiai Hivatalt. Magyarországnak tehát - egyetlen országként a világon - nincs szüksége saját haditechnikai fejlesztésre. Az elmúlt 82 évben volt, de most már nem. Ma már nincsenek háborúk, csak a tévében.

Nincs szükség arra a szervezetre, amelyik többek között kifejlesztette a világszínvonalú Gamma-Juhász-féle lõelemképzõt.

Nincs szükség arra a szervezetre, amelyik a kísérleti "buzogánylövedékeivel" (avagy "Lidérc", közkeletû nevén "Szálasi-röppentyû";) egész harckocsiszázadok megállítására alkalmas, egyedülálló tüzérségi eszközt adott a magyar katonák kezébe 1945-ben.

Nincs szükség arra a szervezetre, amelyik a világon egyedülálló szabadalomként jegyezte azt a mobil tábori sütödét, ami óránként 600 kg kenyeret (!) volt képes elõállítani, akár sivatagban, akár mocsárban, akár a sarki hómezõkön.

Nincs szükség arra a szervezetre, amelyik olyan földmunkagépet tervezett, amely 5 km/h sebességgel (!) képes lövészárkot ásni.

Nem kell az a szervezet, amelyik a Keleti-Kárpátok védelmét megszervezte 1940-tõl, olyan technikai megoldásokat alkalmazva, amelyek azóta is egyedülállóak az erõdítéstudomány történetében. Hogy mást ne mondjunk, a védõvonal a teljes kiürítése után is két teljes napig feltartotta az oroszokat, egyetlen katona közremûködése nélkül.

Nincs szükség arra a mérnökgárdára, amelyik a kilencvenes években öt nap alatt (!) tervezett meg olyan, harckocsira szerelhetõ aknataposó hengert, amellyel a jugoszláv határra telepített szerb aknákat gyorsan és biztonságosan semmisíthették meg.

Nincs szükség arra a szervezetre, amely például olyan gyalogsági aknákat állított elõ a II. világháborúban, amit még a németek sem tudtak felszedni, amikor a Várat megszállták. Nem kell már a magyar szabadalmú UKA-63 harckocsiakna sem, s annak mikroprocesszoros vezérlésû modern utódja sem.

Nincs szükség az ÁRPÁD digitális tüzérségi tûzvezetõ rendszerre, ami hatékonyabbnak bizonyult, mint az amerikaiak hasonló rendszere. Igaz, ezt már csak a vicc kedvéért fejlesztették, mert a hozzá tartozó tüzérségi eszközöket mind leszerelték az elmúlt évek során.

A magyar katonának nincs szüksége keményfém magvas páncéltörõ karabélylõszerre sem, ami olyan jó volt, hogy a nyugati fegyvergyárak sepec alatt lekoppintották. Persze, mert a HM-nek nem volt annyi agya, hogy szabadalmaztassa.

A magyar tervezésû 82 mm-es automata aknavetõre sincs szükség, amire pedig az összes NATO-szövetségesünk félelemmel vegyes tisztelettel nézett, és az amerikaiak egy bemutató után kijelentették, hogy nem szeretnének vele szembekerülni. Persze, ezt nem most döntötték el, már korábban kivonták a rendszerbõl, egyetlen tábornok döntésével. Teljesen felesleges a könnyûlövészeket ilyen hülye gépezetekkel támogatni.

Aki kint volt hét éve a C+D kiállításon, láthatta a legújabb fejlesztéseket is, mint például a pillekönnyû kerámiabetétet lövedékálló mellényekhez, ami a 7,62 mm-es acélmagvas lövedékeknek is ellenáll.

A Gepard mesterlövészfegyvert pedig minden fegyverbuzi ismeri, no, hát mostantól arra se lesz szükség.

Oldalakon át lehetne folytatni a felsorolást, hiszen a HM Technológiai Hivatal - korábban Magyar Királyi Haditechnikai Intézet, Magyar Honvédség Haditechnikai Intézet, Honvédelmi Minisztérium Haditechnikai Intézet - évente száz-százhúsz hasonló projektet futtatott. Minderre nincs szükség, nem kellenek ide a magyar katonamérnökök világraszóló fejlesztései és egyéb hülyeségek, majd veszünk készen mindent Izraelbõl. Korábban még õk vettek cuccot tõlünk, de ez nem jó, ezt meg kellett reformálni. Az se baj, ha azt adják el nekünk, amit mi terveztünk, és õk lemásoltak. A mérnökök meg menjenek, ahová akarnak, nem kell ide ipari kultúra.

Köszönjük az MSZP-SZDSZ kormánynak, hogy ismét sikerült takarékoskodnia.
58 #7 ssman
- 2018-04-03 14:25
De ez is meg talan odaillik.

JELENTÉS...

KATONA A KATONÁNAK!

JELENTÉS a Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnokságának megbízásából, a Magyar Honvédség jelenlegi helyzetérõl, állapotáról és képességérõl.
(részlet)
(I.)

NYÍLT LEVÉL dr. Benkõ Tibor vezérezredes, a Magyar Honvédség Vezérkari Fõnöke részére
(II.)


J E L E N T É S
(I.)

A MAGYAR NEMZETI HADSEREG ÜGYELETES PARANCSNOKSÁGA
RÉSZÉRE
(részlet)

.......a rendelkezésemre bocsátott adatok, megfigyelések és egyéb kapcsolódó információk alapján - a Nyílt Parancsom értelmében - az alábbi nyilatkozatot teszem;

A Magyar Honvédség gyakorlatilag nem létezik, sem nevében, sem célkitûzésében!
A Magyar Honvédség maradék fegyveres ereje ebben a mostani formájában az ország megvédésére teljesen alkalmatlan, tartalékokkal és hadfelszereléssel egyáltalán nem rendelkezik, viszont a beépült nemzet- és fajidegen zsidótisztjeik irányítása alatt - feltételezhetõen - a saját magyar lakosság ellen(!) zavaros helyzetben bevethetõ lenne!
Javaslom ennek elkerülésére a Honvéd Vezérkar mielõbbi tájékoztatását...

INDOKLÁS

Sajnálattal állapítjuk meg ezért a következõket:
A Magyar Honvédség már sem nem magyar, sem nem honvédség!
Ez a katonaság még nevében sem honvédség, hanem egyenruhás fizetett munkavállaló „hagyományõrzõk” szervezete, akik csak mindössze katonai mintára szervezõdtek...
Többségük a szegényes - de biztosnak gondolt - fizetésért lépett be a szervezetbe és nem hazafias érdekbõl!
A hazafias érzelmeket emiatt gyorsan kigyomlálták belõlük és õk nem harcolni és nemzetüket, országukat megvédeni akarják, hanem csak mindössze valahogy megélni, életben maradni...
Kiábrándultak, céltalanok és morálisan összetörtek, emberileg szedett-vedettek.
Látják és tapasztalják azt a ki nem mondott, de mindenütt ott lebegõ ellehetetlenítést és égbekiáltó korrupciót, esztelen pazarlást, ami ezt a csak nevében létezõ katonaságot és annak mindennapjait jellemzi.

A pénz hiánya általános és rendszeres, szinte a legalapvetõbb dolgokra sem jut belõle.
Sok egység már áprilisra elhasználta azt a számukra kiutalt minimális üzemanyag mennyiséget, amelyet egy egész évre(!) jelöltek ki a számukra!
A jármûveik inkább a sznob, pazarló és katonai-hadrafoghatósági szempontból teljesen alkalmatlan kategóriákból kerülnek ki, és javításukra a jármûvek eredeti értékének(!) többszörösét költötték már el...
A valamikori szívós és katonai feladatokra tervezett, jól használható harcjármûveket lecserélték, elkótyavetyélték, elherdálták, pótlásukról nem gondoskodtak.
Egész motorizált ezredeket számoltak fel, harckocsikat és páncélozott szállítójármûveket, rohamlövegeket és légvédelmi rakétás- és tüzérosztályokat - mûködõképes állapotúakat(!) is - selejteztek le és vontak ki a hadrendbõl, pótlásuk legkisebb reménye nélkül!
Már ez felért egy ország- és nemzetárulással, annak minden következményével!
Vonatkozik ez mindegyik(!) fegyvernemre, a Légierõt és a Folyami Flottillát is beleértve!

Nem egy „magyar (zsidó)tiszt” szerzett ezen jogtalanul vagyonokat, illetve segédkezett ezek sunyi kiárulásában, eltüntetésében, természetesen igazodva a „Haderõ Reform” ezen irányú államilag szervezett tönkretételében, a nemzetünk védtelenné „selejtezésében”, megfosztva azt az ellenállás legcsekélyebb esélyétõl is!
(„Rózsadombi Paktum” antalli hazaárulás, hazánkat zsidó gyarmattá téve, eladva!)

A volt katonai létesítmények esetében, általánosnak mondható az a megfigyelés, hogy:
......a nagyszerû fekvésû és katonai szempontból is jelentõs elõnyökkel rendelkezõ valamikori légvédelmi területeket és annak vasbeton bunkereit, most drogos és alkoholista kretén (zsidó)ifjoncok használják alkalmi zenélésre, berúgásra, buziskodásra és sarokba vizelésre...
Ugyanis õk oda érdekes módon bemehetnek...
Vonatkozik ez a valamikori (350!) katonai létesítmény szinte mindegyikére, a mostani mûködtetett mindössze huszonöttel szemben!

A magyar katona felszerelése silány és alkalmatlan, ruházata célszerûtlen, lábbelije ugyan látványos, de rendkívül rövid életû...
(Sokan inkább a kis pénzükbõl vásárolnak maguknak erre alkalmasabbat a vadászboltokból.)
A magyar katona ellátása és élelmezése gyatra és szegényes, már megjelentek a félalmák is(!) az ebédhez, békeidõben, egy olyan országban, ahol a megtermelt nagy mennyiségû almát már eladni sem tudják!
(A mi (MNH) tisztjeink azt eszik szolgálatban, amit a legénység, hogy tudják, mit bírnak...)
A magyar katona demoralizált, tekintélyét vesztett, mert látja a kinti élet égbekiáltó igazságtalanságait és érzi a saját tehetetlenségét ennek megváltoztatására, mert parancsnokai a tenni akarását tétlenségre és állandó várakoztatásra kárhoztatják!
Parancsnokaiknak azonban nem áll érdekükben változtatni a fennálló helyzeten!

A magasabb rendfokozatú tisztek, nagyjából alezredestõl felfelé, de fõleg a tábornokok, dandártábornokok és a vezérkari tisztek életkörülményei ettõl teljesen eltérnek.
Olyan jólétben, gazdagságban és bõségben dúskálhatnak, amit egy „mezei katona” még elképzelni sem merne!
Hatalmukat és jólétüket élvezik, milliós értékû luxus jármûvekkel közlekednek õk és családtagjaik is, mindenféle kiváltságokat élveznek és sajnos el is fogadnak...
(Lásd: rejtett erdei, álnevû(!) „továbbképzõ- és oktató központok”, melyek nyitottak mindenféle testi „élvezetre”...)
Jóléti lakóparkokban - megfordított zsidó ghettókban - „zárt és ellenõrzött területeken” laknak családjukkal, onnan járnak „munkába”, mert ez számukra már csak munka, vagy inkább jóléti katonásdi és nem a nemzet fegyveres és lelkiismeretes, odaadó szolgálata.
Ezen lakóparkokban, úszómedencés kertes luxusban számukra már teljesen minden rendben van, még az is, hogy itt a zsidók a családjukon keresztül zsarolhatják, kényszeríthetik õket az ember- és nemzetellenes zsidótörvények feltétlen betartatására, elvárt „szolgálásukra”...

„A magyar hadsereget elárulták és kiárulták, a nemzet védõerejét hamis kifejezésekkel és angol-magyar „hunglisokkal”, áljövevény kifejezésekkel „politikamentessé”, vagyis közömbössé tették!
Fõtisztjeik magyarérzelmû tagjait nyugdíjazták, kirúgták, vagy olyan helyre tették, ahonnan már nincs beleszólásuk saját országuk dolgaiba, sorsába…
A többieket egyszerûen megvették, mint a marhahúst, kilóra!
A magyarvérû parancsnokok helyét átmosott agyú, tudatlan maflamagyaroknak, zsidófajú ifjoncoknak, vagy zsidóhû „lojális”, csak a parancsokat betartó, önállóan gondolkozni vagy az ország helyzetét átlátni képtelen nõkkel és férfiakkal töltették be.
Magyar katonai egyenruhát hordanak, de zsidóérdekeket szolgálnak, olyan hûséggel, mintha az a hazájuk érdekeit szolgálná!
„Csalással viselj háborút!” - ez a nemzetidegen zsidóság, a mossad, a cáhál, és az iosa jelmondata és követendõ eszménye...
És a marhamagyarok - egyenruhában vagy anélkül - ezt hivatásuknak és törvényeiknek tekintik, és született fegyelmükkel, alaposságukkal, „becsületükkel, hûségükkel és bátorságukkal” szolgálják a nemzetközi zsidóság emberellenes és gyûlöletes tevékenységét a saját hazájukban, Afganisztánban, Irakban, a Balkánon, vagy bárhol, önmaguk és a világ emberisége elleni EU-NATO baromságokkal ködösítve, és más jóravaló népek zsidóellenes szabadságharcát gátolva! A világ már hány a zsidóság puszta hallatára is...

Emlékeztetni szeretnénk Önöket, hogy a fogadott Katonai Esküjük gyakorlatilag minden sorát ez a szemfényvesztõ és hazug álkormány már mind megszegte, léte pusztán csak arra való, hogy hazánkat, nemzetünket, törvényesnek látszó(!), de alattomos célból teljesen kiszolgáltassa, el- és kiárulja!
Az ezt elfedõ hazugságok ne tévesszék meg Önöket, évente egy kisebb városnyi magyarságunk hal bele a kilátástalanságba, a tehetetlen jövõtlenségbe, az éhezésbe(!), a létbizonytalanságba, ellehetetlenítésbe, és öli meg magát, mert nem bír így élni!
Ez 25.000(!) embertársunkat jelenti évente, amelyrõl a zsidómédia mélyen és cinikusan elégedetten hallgat! Ez a nemzeti közömbösségünk ára, vérben és fájdalomban!
Ez már ténylegesen népirtás, de valójában ezt is akarják, átvenni a helyünket, melynek uzsorás-zsidó módszere: a tartozásba és öngyilkosságba hajszolás!”
(A Fehér könyv - Harcban az emberiség! Csatlakozz! - részlet)

„A hágai Nemzetközi Katonai Törvény Könyv értelmében; „akik csalásból más nemzet katonai egyenruháját hordják annak megtévesztése, félrevezetése érdekében, azok kémeknek minõsülnek és úgy is kell õket büntetni!”
A zsidó nem a mi nemzetünk(!), hanem bizonyítottan a halálos ellenségünk!”

Az alattuk szolgáló magyarjaink, kik „elöljáróikban” harci erényeink, bátorságunk, hûségünk, hagyományunk(!) megtestesítõit látják, valójában fel sem foghatják ennek a gazságnak a hatalmas és káros méreteit és személyes(!) bûnrészességüket!
Ennek ára a nemzetünk, emberi magyarságunk pusztulása lesz, mivel ez egy olyan fajiháború, amelyik csak az egyik fél pusztulásával végzõdhet! A zsidópestis halálos kór...
(Hungarian Homeless Army, a Magyar Hajléktalan Hadsereg - részlet)

Megállapításainkról és a JELENTÉS egyes részleteirõl javaslom a Honvéd Vezérkar mielõbbi tájékoztatását, hogy zsidóérdekbõl magyar magyart többé ne öljön! Talán megértik...
MNH-LH119 (Hírszerzés-Hírközlés)
Forintos Gyula vfr.ezr.sk.

NYÍLT LEVÉL

A MAGYAR HONVÉDSÉG VEZÉRKARI FÕNÖKÉNEK

A MAGYAR NEMZETI HADSEREG ÜGYELETES PARANCSNOKSÁGA
MEGBÍZÁSÁBÓL

T Á J É K O Z T A T Á S

Dr. Benkõ Tibor vezérezredes úr részére
Erõt, Egészséget Vezérezredes Úr!

A Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnoksága nevében, annak engedélyével lépek Önnel kapcsolatba.
Az Ügyeletes Parancsnokság utasítására jelentést – felmérést - kellett készítenem a Magyar Honvédség és annak személyi állományának állapotáról.

Én az MNH katonai hírszerzõ-hírközlõ részlegénél állok szolgálatban, ismert elnevezésünk LH119, én ennek vagyok a parancsnoka ezredesi rendfokozatban és olykor dandártábornoki beosztásban is...

A nevem Forintos Gyula vfr.ezr., talán ismerõsen cseng Ön elõtt, hiszen egyrészt azonos a korosztályunk, másrészt tevékenységünk a KBSZ, vagy inkább NBH- KBH elõtt is ismert, és nagyon úgy tûnik, hogy õket viszont kimondottan azon nemzeti érzelmû magyar tisztek megfélemlítésére és terrorizálására hozták létre zsidómegfelelésbõl, akik felismerték ennek a háborúnak a valódi lényegét, ember- és nemzetellenes tényleges céljait...
Természetesen hazug és alattomos világunkban nagyobb bûn nem lehet, mintha két magyar katona megérti egymást szeretett Hazája ügyében.

A 2011.szeptember 1.-én megalakult MNH másként szervezõdik, másként kommunikál és másként is harcol, melynek létrejöttét nyilvánosan is bejelentettük.
Ennek oka a belsõ ellenség alattomos és arctalan jelenléte, minek következtében az emberek félnek kimondani az igazat, ezért most a hazugság népe lett az úr...
Viszont valakinek, valakiknek ezt is fel kell vállalniuk, hiszen a hazugság fenntartása egyenértékû annak gyáva szolgálatával is.
A mi vallásunk és hitünk az igazság kimondása, amely az arcképes MNH igazolványok hátoldalán, mint Harci Esküszöveg is megtalálható. (A Magyar Hiszekegy)


„Ki egy kardért mindenrõl lemondani és morzsákból megélni nem tud, annak nincs küldetése az igazság dolgában!”
Mi az egyenruhánkat a szívünkben hordjuk, és morzsákból élünk meg, hogy az Igazság Kardját megtarthassuk...

A dolog lényege, hogy mi - Önnel ellentétben - teljesen más következtetésre jutottunk, mint amilyent Ön adott a bencsik-féle „Demokrata” címû újság 2012. május 30-án megjelent; „A haza biztonságban van.” nevezett cikkében, melynek egyéb részleteivel foglalkozni nem akarunk.Ennek kiváltó oka többféle lehet, talán még a megnyugtatás is szóba jöhet...
Ismerjük a sajtót és a médiát is, mindegyik sunyin cenzúrázott, képmutató és zsidógyökerû.
Katonaként tisztában vagyok az Ön helyzetével és beosztásával, de ez nem lehet erre mentség, hanem épp ellenkezõleg, hiszen Ön a tekintélyét használja fel ennek bizonygatására ...
Szakmailag bizonyára kiváló tiszt és tudatában van egy háború törvényszerûségeivel.
Azonban azzal is tisztában kell lennie, hogy nincs két egyforma háború, és az soha sem gyõzhet, aki csak állandóan védekezik, kivár, és másban esdeklõn reménykedik...
„Addig nincs elvesztett csata, ameddig azt a parancsnok a szívében el nem veszíti!”

A katonának morálisan is katonának kell lennie!
„A magyar katona esküjében fogadalmat tesz arra, hogy akár az élete árán is szolgálni fogja nemzetét és annak érdekeit!
Ez politikától független kötelesség.”

Idézet Öntõl, ami nagyon szép, csak kérdés az, hogy most, amikor a politika már benne van a lábasunkban, az üres hûtõszekrényünkben, az éhesen korgó gyomrunkban, a kiürült üzemanyag tartályunkban, a be nem fizetett sárga csekkjeinkben, a kilakoltatásunkban, a cigány- és zsidóbûnözésben, az országunk gyarmattá silányításában, beözönlõ fajidegen telepesek jóléti lakóparkjaiban, ávh-s rendõri terrorban, katonai biztonsági szolgálatokban, akik mind csak egyetlen dologért vannak jelen: a magyar elnyomására, tönkretételére, akkor milyen szíve kell, hogy legyen ennek a „politikamentes” katonának?
Talán közömbösnek, ami jó a zsidógyarmatosítónak, de halálos az emberi magyarnak?!
„Aki bajban nemzete sorsa iránt közömbös, az annak egyben árulója is!”
( I. Rákóczi Ferenctõl, aki a szívében hordozta a katonahûségét, „katonapolitikáját”.)

Önnek, akinek tanulnia kellett Katonai Pszichológiát, tudnia kell, hogy az ember szükségleteinek leszûkítése pusztán biológiaiakra, „az embert állattá degradálja le”, és a hazánkba beférkõzött zsidóság pontosan ezt teszi az életkörülményeink szûkítésével és jóravaló gyanútlan nemzetünkkel!
Egyszerûen leél, és fajilag felcserél minket zsidókkal és cigányokkal, kiirtva ezzel azt az eredeti igaz, teremtõképes emberi népességet, amelyet ténylegesen embernek és magyarnak hívnak itt a Kárpát Hazában, ahol a zsidó sohasem volt õshonos! Ez ugyanis nem sivatag...
Ez a béke, ez a zsidó álbéke most jobban pusztít, mint egy valódi háború!
Ennek a harcnak a neve: fajiháború, amelyet óvszerrel és nem fegyverrel kellett volna vívni!

„A látszólagos jólét és gazdagság, lakóparkok és dõzsölés nem a magyar ember jóléte, hanem az azon élõsködõ idegenszívû és nemzetidegen betolakodóké!
Minket õk osztanak meg és gátolják egységes fellépésünket, és most már a halálunkat is akarják, persze sunyin és gyáván, mint ahogyan mindig is tették!

Felvállalják Önök ebben a bûnrészességüket pusztán csak az ismereteik hiánya miatt?!
Mi van akkor, ha parancsnokaik csak „szakmailag” jók, de emberileg, morálisan és hazafiasságuk tekintetében már önzõen megalkuvók?!
Mi van akkor, ha a „magyar hadsereg” vezetõi, parancsnokai már valójában „nem magyarok”, csak ezt a nyelvet beszélik?!
Mi van akkor, ha a megemelt fizetésükért, jólétükért, egzisztenciális-hatalmi befolyásukért mindent, míg a hazájukért tenni már semmit sem akarnak?!
Mi van akkor, ha a jelenlegi álmagyar kormány és katonai-belügyi vezetés kimondottan ezirányú szempontok alapján készteti tehetetlenségre a nemzet férfierejét?!

(Beszéltünk olyan „magyar” tábornokkal is, aki felháborodottan tiltakozott „közeledésünkre”, mondván, hogy õ tulajdonképpen nem is magyar...
Egyszerûen szólva undorító volt.)

„Ennek a mindössze hadosztállyá töpörödött Össztehetetlenségi Erõnek a felduzzasztott tábornoki kara a haláltól sem fél, csak a szegénységtõl!
De attól nagyon, mert azt szégyennek éli meg...
Nem a talpnyalást és a nemzetsanyargató zsidókenyeret adó kéz csókolgatását - azt fegyelemnek és erénynek állítja be torzult morálján keresztül - hanem a szegénységet!”

Ezen keresztül kormányozhatók, ösztönözhetõk és felhasználhatók bármire, de fõleg az elnyomott és tiltakozni merészelõ, fegyvertelen saját magyar szívû népesség irtására, és megint és megint csak zsidóérdekbõl, ameddig meg nem értjük végre, hogy a zsidóság nem vallás, vagy kultúra, hanem egy emberidegen és embergyûlölõ faj, amely beilleszkedni képtelen!
Csak a morál és az erkölcs tesz emberré, és nem a pénz, a kényelem és a megrögzött hazudozás, gyûlölködés, ember ilyen népességgel együtt élni képtelen! Undorodik tõle!
Ez a roppant káros a zsidóértékrend elfogadásában és követésében, megnyomorít mindent, embert, állatot, természetet, de legfõképpen az alkotó, jóravaló emberi nemzeteket!”

Tehát Tisztelt Vezérezredes Úr, már nincs hazánk, nincs biztonságunk és már nincs magyar honvédségünk sem, amit Önnek kellene a legjobban tudnia, ez egy „gyarmati hadsereg”!
Amennyiben lenne, akkor most mindketten a Magyar Nemzeti Hadseregben szolgálnánk, egy erõs központi hatalomban és jóléti nemzetszocializmusban tanítanánk fiataljainkat tudásra, erõre, kitartásra, bátorságra, erkölcsre és feltétlen, mindenáron történõ hazaszeretetre a Szent Korona oltalmában, Szent Anyaföldünk védelmére!
Aki a lényeget nem érti, az a részleteket sem fogja, mert a lényeg megértése a legnehezebb!

Ehelyett azonban most - egy bajtársi beszélgetés helyett - nem gyõzhet tõlünk elhatárolódni, Igazoló Jelentést írni a kapcsolatfelvételrõl és mentegetõzni a hazaáruló és zsidóbérenc politikai „elitnél”, kitõl jólétét és egzisztenciális hatalmát kapta!
Az igazi katona számára azonban ez értéktelen kell, hogy legyen!
Szebben beszél egy teljes köpenyû kilenc milliméteres, amit a szívébe kapott a katona nemzete védelmében, hiszen;
„A magyar katona esküjében fogadalmat tesz arra, hogy akár az élete árán is szolgálni fogja a nemzetét és annak érdekeit!”
Ugyanis ez a katona kötelessége, munkaköri leírása és nem a kényelmes élet, amely mint tudjuk a kezdeményezõ bátorság és harci kedv biztos halála.

Tiszti különítményünk további tájékozódása érdekében a rendelkezésére áll.
Éljen a felkínált lehetõséggel, hiszen elvégre „a haza biztonságban van”, talán csak nem a magyaroktól kell azt féltenie...

„Ha egy egész nemzet gyávává vált, és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük is van az állam alapítására, akkor ez az ezer ember maga a nemzet!”

Minket a Hazugság Népének hazugságai osztanak meg, választanak el egymástól, ezt kell felismernünk és megértenünk, ezért kell az Igazat mindenáron kimondanunk!

Õk a hazugságon keresztül jelentek meg, és az Igazságon keresztül fognak eltûnni!

Mondjuk ki bátran; gyalázatos igazságtalanság az, amiben élünk és a Magyar Hadsereg még soha ilyen nyomorultul gyenge nem volt, amióta megalakult!
És ha ezt megértjük, akkor tehetünk is ellene, ha viszont letagadjuk, akkor cinkosak vagyunk az ezt elkövetõ hazaárulókkal!

Különbség van a katonabecsület és a vállalkozásban mûködtetett „szerzõdéses munkavállalás” között!
Az elõbbi a Hazának, az utóbbi a munkaadónak szól...
Mi a Haza Nevében keressük Önökkel a kapcsolatot, mert egy olyan gyalázatosan aljas és eltitkolt háborúban állunk, amelynek csak áldozatai vannak és nem hõsei...

„Ahol a zsidóság a lábát megveti, ott a végsõ cél nem a hatalom vagy a pénz, hanem az élet kioltása!”
Ez Vezérezredes Úr, egy alattomos és kegyetlen fajiháború, amit nem tankokkal és atomfegyverekkel vívnak, hanem felhasználják ellenünk a saját emberségünket, szeretetünket, hogy azon keresztül váljunk átjárhatóvá és kijátszhatóvá egymással szemben! A gyáva zsidó az álbékében pusztít a legjobban, mert ott észrevehetetlen!

Megtisztelõ figyelmét köszönve búcsúzóul a hõsi halált elszenvedett Schweidel József tábornok úr utolsó szavait idézném az aradi vár sáncárkának bitója alól:
„ A mai világ a Sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár...
Csak egy igazi forradalom, a világforradalmi embersége söpörheti el ezt az átkozott meghasonlott világot!”
(Haynau németül beszélõ zsidó volt, ahogyan most minálunk is az egész parlament zsidó, kik mellékesen csak magyarul beszélnek...
A magyar szó még nem magyar érdek és nem magyar sorsvállalás!)
„Aki a lényeget nem érti, az a részleteket sem fogja!”

Bajtársi üdvözlettel, találkozunk Égen, Földön;
Erõt s Erényt!
Beke altbgy. Ügyeletes Parancsnok sk.
Forintos Gyula vfr.ezr. sk.
MNH-LH119
2012. június 4.
58 #8 ssman
- 2018-04-03 14:31
De leginkabb az a bosszanto, hogy a meg meglevo mukodo laktanyaktol 150-200 km.re levo kozponti loszerraktarban orzik, termeszetesen orzovedocegek alltal, a maradek loszer es fegyverkeszletet.
Ha esetleg, egy felkeles alkalmaval a nep melle allo, illetve fegyvert szerzo felkelok, csak a minimalis loszer es fegyverkeszletett szerezhessek meg!
A Budapestre bevezeto autopalyak is ugy vannak megtervezve, hogy eleve kontrol ala vehessek a kozlekedest, ennek a legjobb peldaja, vecses, illetve a repuloterek kornyeke......... de mindegy, mert ugy sem lesz semmi......
2 #9 gerry
- 2018-04-03 15:53
...hudehosszúvolt... de elolvastalak....
Akkor igazam lehet, ezt nem a FIDESZ kezdeményezte és alakította ki... (Nekik már csak a morzsák jutottak ebböl - na persze máshol még találtak elég aranytojást. Am'ugy pedig - az én családomban olyan emberkök tal'alhat'ok, akik ugyan a kezdettöl fogva nem szerették Orbát és bandáját (sajnos azidöben - boldog kezdeti eufóriás "MI IS BELELÉPHETÜNK AZ EU"-ba - még azt hitték, hogy a Gyurcsány érában VÉGRE -VALAHÁRA fel fog viráagozni az ország... Nos - szegönykék nagyon pofára estek és - miután tudták, hogy sógorom nem megvesztegethetõ - Miliókért, mai értékben Milliárdokért felelt - a Szarvált'as után azonnal elküldték nyugdíjba - ami persze fagyis^ra se volt elég... Mentségére legyen mondva, azután is felemelt fejjel járt, nem tört meg, csak magába zárkózott... Nem hitte volna azzól az országról amit teljes lélekkel óvott, hogy nem tart igényt a tisztességére és becsületére. Meg kell mondjam, vonalas ember volt - nekem se bocsátotta meg, hogy eljöttem... meg se értett én meg nem vitatkoztam vele. A mai napig tisztelem és ez így marad valamelyikünk haláláig.
Az arany vállapos tisztiruháját még ma is a szekrényében örzi... mint emlék.

Nála még igaz volt az életünket és vérünket. Az élete ma már senkinek se kell, a vére... még mindig piros.
80 #10 monguzking
- 2018-04-03 17:58
nem értelek benneteket--miért aggodtok?--a helyzet reménytelen--a halál biztos--igy aztán nyugodtan lehet élni mert már nem lehet olyan hibát csinálni ami bajba sodorna bennünket--példabeszéddel--amig vadászunk viharvadászként tornádora addig aggodhatunk hogy nem-e hibázunk de ha már elkapott tornádo akkor már felesleges aggodni---döljünk hátra s élvezzük az elöadást
58 #11 ssman
- 2018-04-04 07:24
Gerry!
Viszont az ire a fityesz kopte ra a pontott, ok azok, akik beszuntettek a sorkatonasagot!
819 #12 rozsola
- 2018-04-04 16:58
Látom sehogyan sem sikerül kikerülni a " szavazósdit "
Orbán vagy nem Orbán ? Ez itt a kérdés
Az " ellenzék " szerint ha õk " nyernek " , hónapokig nem lesz kormány, megismételt választások ,egyezkedések. No vajon kinek jó ez ? http://www.hidfo....orszagnak/
A " brittek " háborúra készülnek az oroszok ellen. A brit légierõ " felkészült " a támadásra.https://zemlyaki....utina.html
Hmm. Szíriában bexartak az C-300 ütegektõl , A C-400 ütegek viszont valahogyan kimaradtak a számitásból. A C-500... C-600 .... háát errõl inkább " nem beszélünk ". Nemrég Putykó bejelentette egy újabb " ráketyá " sikeres tesztelését is https://www.cotid...aliatilor/
De nem ez a lényeg. Putykó leugrott Törökországba " csevegni ". A török média szerint a fansziák is bepofátlankodtak Szíriába https://southfron...ern-syria/
Amíg Putykó és Erdogán " elcsacsognak " Ankarában hirtelen a nagy semmibõl megjelenik Rohani. Mi folyik itt kérem ? Törökország VS Irán , szunnita VS siita stb ? Vagy esetleg ha lejött a " góré " , akkor Roháni is hivatalos ?
Erdogán termésetesen " nagyfiú " ha a " Góré " mellette áll : " Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap pártja egy tömeggyûlésén visszautasította Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök azon ellene irányuló vádját, miszerint Törökország a szíriai Afrin térségében elnyomja az ottaniakat, holott, mint mondta a terroristák ellen harcol. Majd kijelentette: „Ön a terrorista és Izrael terrorállam…amely megszállva tartja Palesztínát”. Ezután elítélte, hogy izraeli erõk pénteken 16 palesztin tüntetõt megöltek és majdnem másfél ezret megsebesítettek, jelenti a TRT nevû globális török televízió angol nyelvû szolgálata. "
Eközben a " brittek " beszopták a saját maguk f... http://lovasistva...eredetere/
Paks 2 vagy nem Paks 2 ? Ez már nem kérdés : http://lovasistva...orszagban/
Zajlik az élet https://www.fort-...in-kosovo/ közben pedig beállt a " húsvét " : http://lovasistva...kkolo-stb/
Továbbra is fennállnak a " régi intelmek ".
4 #13 Posta Imre
- 2018-04-04 19:12
Rozsola, bárkire "szavazhatsz", Putyin nyer!

Gyerekeknek magyaráztam a "választások tétjét". Ha nem a fidesz nyer, akkor "polgárháború", de ha a fidesz "nyer", akkor is!

Direkt nem foglalkoztam a mérgezett ügynökkel, akit minden normális demokratikus államban hazaárulásért likvinyenkálni kellett vona, de nyilván most inkább "orosz" ügynök lehetett, mint nem. Háború, háború és megint csak, de mire bottal sem tudok járni és egyébként sem van nemzet, amiért meg kellene vívni.
238 #14 bivaly
- 2018-04-04 20:48
Rozsola !

Bé +, mondj egyetlen helyet, egy seggnyi nyugalmas klozet deszkát, ahol nincs háború ! Mi a huzatos faszt választ itt bárki is ? Én "játszani" szándékozom, vagy, vagy alapon. És várom azt a "polgárháborút", mert lesz. Fegyverrel, vagy anélkül, de lesz. És fegyverrel, vagy anélkül rohadt egy "mészárlás" lesz, mert kivégzik egymás fontos emberét a fontos pozíciókban, ami azért a "nép egyszerû gyermeke " számára akkor is egy tényleges felüdülés, ha egyébként lila fingja nincs, hogy mi is történik körülötte.
Kurvára drukkolok magamnak.
99 #15 MORMOTA1968
- 2018-04-04 21:07
SSMAN! Röviden: tökéletesen védtelenek vagyunk! Az a nép, aki hagyja, hogy felszámolják a hadseregét, bízva egy olyan szövetségben, mint az USA-Nyugat NATO, hogy az majd baj esetén megvéd minket, az aláírta a saját halálos ítéletét! És mi aláírtuk, ehhez kétség sem férhet! A másik, a saját kamatmentes pénz nyomtatási joga és az aranyfedezet, amit hagytunk, hogy elvegyék tõlünk, cserébe némi USA dollárért. SAKK-MATT! Tökéletesen kicsináltak minket! Van a "MAGYARNÁL" hülyébb, ostobább nép a Földön bárhol is? Nem hiszem! A keveredés más népekkel volt az elsõ szög a magyarság koporsójába! Vagy inkább a Vajk és apja árulása, mikor erõszakkal kényszerítették rá a magyarságot õsi hitünk és kultúránk elhagyására, ami azért mind a mai napig valamennyire még létezik? Vagy a Habsburgok rendelésére történt, a magyarság igazi történelmét meghamisító intézkedés? Számtalan végzetesnek bizonyuló hibát vagy inkább bûnt követtünk el az elmúlt évszázadok, évezred során, de sohasem akkorát, mint mikor állampolgársági jogot adtunk hóhérainknak! Most már bármikor befejezhetik a magyarság maradékának kivéreztetését, de õk türelmesek, hosszú távra terveznek, lassan lehetetlenítenek el, pusztítanak ki minket, élvezettel, felhasználva más fehér, vagy sötétebb bõrû rasszokat is kiirtásunkra. Itt nincs szükségük olyan drasztikus megoldásra, mint Palesztinában, hisz egy bealtatott népet sokkal könnyebb kezelni, mint egy olyat, mint a palesztin. Mi marha vágóbarom gójok megbocsájtottuk 1918-19-et, 1956-ot és mindezek elõtt másfél millió magyar migrációba kényszerítését is, mert ez történt a kiuzsorázottak tömegeivel! Még mindig vannak, akik elhiszik, hogy vannak jó zsidók is, akik semmirõl sem tehetnek, de hol vannak? Hány zsidó szólalt fel eddig a magyarság érdekében, hogy nem kellene kiirtani minket? Én egyrõl se tudok! Esetleg látszatból, talán, de az se jelent semmit se! Szembeszállhatunk velük, miért is ne! Alig várják, hogy megtegyünk egy ilyen végzetes lépést. De egy globális hatalommal kell szembe néznünk, amit vagy a Vatikánból irányítanak a jezsuiták, nemzetközi zsidó bankárdinasztiákkal karöltve, vagy a nemzetközi szabadkõmûvesség, de inkább a három egyben! Esélyünk a csekélynél is csekélyebb, külföldi segítség nélkül, de kikre is számíthatnánk? Az oroszok is csak érdekbõl, valamit valamiért alapon állnának mellénk, ha úgy döntenének, hogy megérdemlünk még egy esélyt népként, rasszként, ha lenne rá alkalmuk egyáltalán! Mert õk is le vannak fogva. Jó alaposan kitervelték mindezt jó elõre! Mi pedig, mint egy óvatlan nyúl, beledugtuk a nyakunkat a jól elrejtett hurokba. És, hogy van e szabadulás számunkra ebbõl a hurokból? Erre a kérdésre még nincs válasz. Ha olyan gój barmokra már most sem számíthatunk, mint a Hit gyülevészei szekta, Izraelt imádó vágóbarmai, vagy a fanatikus, elvakult pártbirkákra, stb...stb...A készülékekbe belemerült ifjúságról meg ne is beszéljünk, tisztelet a keveseknek. Számomra is megdöbbentõ volt olvasni, mennyi az össz haderõnk és hogy alakult mindez az elmúlt évtizedeken keresztül napjainkig. Ez úgy ahogy van "ÕRÜLET!"
4 #16 Posta Imre
- 2018-04-05 06:17
"contemptum periculorum assiduitas periclitandi dabit" -

az állandósult veszély közömbössé teszi az embert

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.87 másodperc
2,859,739 egyedi látogató