Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Három levelezõpartnertõl 4 E-mail

BelföldMa - csak most este olvastam el a leveleimet. Igen, mert dolgoztam, meg üzleteltem, meg a lányom macskájának a farka végén átment egy autó gumija...
A soför nem úszta volna meg élve, ha a lányom elkapja... De végül is a vérontás elmaradt...
Telefonon keresztül lecsillapítottam - aztán gyorsan letettem a telefont, jobb a lelki békém mint lányom viharos érzelmeinek támadása (mer' nem voltam elég együttérzõ, mikor a macskája bánatosan nyivákolt, valamint nem ugrottam rögtön az autómba, hogy átrepüljek 5 perc alatt 20km-t és megsímogassam szegényként... Igen, ez végül is nagy hiba volt, mert késõbb kiderült, hogy az állat-doktornõ (ez nem jelzõ!), aki kb 30 éves és helyes kiment hozzá, megnézte a cicamicát és meg is símogatta - egyszóval, ha ezt tudom akkor én is elmentem volna és meg-símogattam volna a dokinénit.
Azért ez érdekes - egy emberhez már vagy húsz éve nem megy ki orvos a lakásra... de az állat azért mégis más... ahhoz rögtön kimennek... - a gazdi ugyanis készpénzben fizet és azonnal... de persze nem is erröl akartam írni....


E-mail dömping van, tudjátok? Ezeket kaptam a mai napon:

...............................................................................
1.)

"Minden ismerõsömnek elküldtem, nem válogattam. Nem én írtam, kaptam. A.

Kedves „Ellenzéki” Szavazó!

Hozzád szólok, kedves ellenzéki szavazó, aki arra készülsz, hogy április nyolcadikán valamelyik „ellenzéki” pártra add a szavazatodat. Ha Gyurcsány-rajongó vagy, akkor kérlek, alaposan olvasd el ezt az írást és engedd felszökni a vérnyomásodat, hátha a természet megteszi a magáét. Te akkor annyira hülye vagy, hogy még a légzéshez is kézikönyvet használsz. Neked senki nem ír nyílt levelet. Csak abban reménykedik az összes többi választópolgár, ellenzéki és kormánypárti egyaránt, hogy nem találsz el a szavazóhelyiségig.
De mások talán megértitek a problémát. Ez ez írás természetesen nem kívánja berekeszteni azt a beszélgetést, hogy a Fidesz politikája sok ponton joggal bírálható akkor is, ha nem liberális szemszögbõl nézzük. De mint tudjuk, csak egy tökéletes ember van, a szocialisták és a liberálisok mindenkori miniszterelnök-jelöltje. Most nem találtak ilyet, ezért van nekik most 3+ jelöltjük.
Kedves ellenzéki szavazó!
Talán azt gondolod, hogy az elmúlt nyolc év vesztese vagy, esetleg azt, hogy az azt megelõzõ nyolc év nyertese voltál. Ez utóbbi esetben megértelek, de hadd gyanakodjak, hogy 2010-ben és 2014-ben is a szocialistákra szavaztál, talán 2010-ben az SZDSZ-re.
Ebben az esetben tudjuk, hogy miért voltál az elmúlt nyolc év vesztese és az azt megelõzõ nyertese.
Talán akkor spájzolni kellett volna, mert te is tudhattad volna 2006 õsze után, hogy a húsosfazék-bérlet nem tarthat örökké.
Talán halálosan gyûlölöd Orbán Viktort és a Fideszt. Talán azt gondolod, hogy liberális vagy. Esetleg meg vagy gyõzve róla, hogy példátlanul hatalmas lopás zajlik az országban.
Arra kérlek, hogy fontold meg a következõket:
Az országgyûlési választások nem a gyûlöletünk kifejezésérõl, nem az ideológiai meggyõzõdésünk kompromisszum nélküli érvényesítésérõl vagy a hiteinkrõl szólnak, hanem az ország kormányozhatóságáról és körülbelüli irányáról. Jelen esetben még sokkal többrõl is, a nemzeti szuverenitás alapjainak megmaradásáról vagy feladásáról.
Orbán Viktor négy év múlva is leváltható lesz, de a nemzeti szuverenitásról nem rendeznek több népszavazást.
Tudod egy kormányváltásnak nem csak pozitív következményei lehetnek, hanem negatívak is. Sosem értettem, hogy ha valaki mindent elhisz, amit a liberális sajtó ír, vagy amit az RTL Klub híradójában mondanak, akkor miért találja furcsának, hogy mások más sajtótermékeknek hisznek feltétel nélkül. Sõt olyanok is vannak, akik a szemüknek hisznek, de ez a réteg a választások szempontjából már elhanyagolható. Sosem értettem, hogy azok a HVG olvasók, akik minden héten elolvassák nyolc éve, hogy a következõ szám már be lesz tiltva és a gazdasági összeomlás után jön ki, miért nem menekültek még el innen. Nem gyanús, hogy már a költségvetés éves fõösszegének nagyságrendjénél tartunk az éves lopási vádakban?
Én csak arra kérlek,kedves ellenzéki szavazó, hogy adj egy esélyt a józan eszednek is.
• Mi a bajod azzal, hogy 750 000 emberrel több dolgozik, mint nyolc évvel ezelõtt?
• Sokallod, mert te is benne vagy?
• Miért fáj a családi adókedvezmény, az ingyen tankönyv, ingyen étkezés?
• Miért fáj a kisebb jövedelemadó és a segély helyett munka logikája?
• Mi a baj a 35 százalékos átlagos jövedelemnövekedéssel, a minimális inflációval?
• A majdnem ezer új termelõüzemmel, ami létrejött az elmúlt nyolc évben?
• A csökkenõ államadóssággal?
• A költségvetési többlettel?
• Az összes stratégiai ágazat magyar kézbe vételével?
Persze azt gondolod, hogy mindez lehetne sokkal több is, ha nem lopnának annyit. Kár, hogy amikor a liberális és szocialista barátaid voltak hatalmon, akkor nem érvényesítették ezt az elvet.
Minden rosszabb volt és még loptak is ezerrel.
Emlékszel még a zsurki vodkagyárra, a kakaóbiztos számítógépekre, a véletlenül féláron eladott MOL részvényekre? Az energiaszolgáltatók örökre garantált nyolc százalékos nyereségére?
Tényleg azt gondolod, hogy az energiaszolgáltatók, a vízi közmûvek jobb helyen vannak külföldi, általában német és francia állami vállalatok kezében? Tényleg? A külföldi tulajdonos nem fáj, csak a magyar? A szocialista és a liberális oligarchák nem fájnak, csak az a néhány magyar, aki most helyettük nyeri a tendereket? Simicska most nem fáj, csak 2015 elõtt?
Talán a 95 százalékos liberális médiatúlsúly hiányzik, amely teljes egészében külföldi kézben van? Szerinted tényleg az igazat mondja, és nem a németek és Brüsszel érdekeit érvényesíti a külföldi tulajdonú és onnan pénzelt ellenzéki sajtó? A közmédiának tényleg az ellenzék álláspontját kellene reklámoznia 24 órában? És tényleg azt reklámozta, amikor a te pártod vagy a pártod mostani vagy majdani szövetségesei voltak hatalmon?
Persze tudom, ezt is nekünk kellett volna kezdenünk.
Tényleg diktatúra van? Hány rokonodat vitte el a politikai rendõrség? Tényleg cenzúra van? Mondjál bármit, amit nem írtak meg és nem mondtak be ezerszer az ellenzéki sajtóban? Hiányzik a Népszabadság? Az elõfizetõje voltál? Nem? Akkor tudod, talán a piaci folyamatokat okold, ne a kormányt, hogy nem tartotta életben állami költségvetésbõl egy tömeggyilkos diktatúra propagandalapját.
Tudom, megfélemlítenek. Én is félek. Naponta írják le a mértéktartó sajtótermékeitekben és a Facebookon, hogy mit fognak velünk és a családunkkal csinálni, ha nyernek. A bírósági tárgyalás egyikben sem szerepel. Csak a kötél, meg az IFA-plató. De ez biztos jól van így, mert az etika csimborasszója, a Facebook minket töröl minden indok nélkül a felületérõl, de a mi megölésünkre buzdító posztok fennmaradnak.
Aztán persze azért van egy dolog, amiben egyetértünk, igaz ti már csak titokban. Abban, hogy a Vona és haverjai futóbolondok, még kereszténynek is, hát még muszlimnak.
Tényleg inkább õk, mint az Orbán? Tényleg?
Talán nem szereted a kereszténységet. A karácsony és a húsvét csak egy alkalom a zabálásra, a templomok csak kihasználatlan épületek. De az iszlámmal nincs bajod? Szeretnél néhány százezer afrikai és ázsiai fiatalembert ide? Mert így etikus és emberséges ugye? Olyan fiatal férfiakat, akik hátrahagyták a családjukat, hogy a mi pénzünkön jobban éljenek, és aztán idehozzák a családjukat is, a mi pénzünkön felnevelni a gyerekeiket. Akiket aztán a mecseteikben, amelyek egykor a templomaink voltak, arra nevelnek, hogy ez a föld nem a miénk, hanem az övék, és minket, hitetleneket nyugodtan meg lehet ölni. Neked hány gyereked van? Alig kettõ? Alinak mennyi? Hat. Tudsz számolni? Mi lesz 15 év múlva? Nem érdekel? Mi van már, nem akarsz élni addig? A gyerekeid sorsa sem érdekel? Tényleg nem? De biztos jól áll majd neked vagy a feleségednek a kendõ. Vagy mindig is arra vágytál, hogy a feleséged ne jöjjön ki a konyhából? Vagy mindig is a konyhába vágytál, csak nem mertél szólni, hogy egy erõs férfit szeretnél?
Akkor te nem is vagy liberális.
Vagy nálatok nincs eldöntve, ki fiú és ki lány? Vagy nincs is olyan dolog, amihez egy lány meg egy fiú kell? Akkor meg, légy szíves, ne szól bele azoknak az életébe, akik akarnak jövõt és szeretnének még unokákat is, és részt akarnak venni majd az életükben.
Kedves Ellenzéki Szavazó, úgy érzed, nem találnak el ezek a mondatok?
Akkor csak a gyûlölet, a szóbeszéd és a jól felépített hazugság, valamint persze a jól képviselt idegen érdekek vesznek rá arra, hogy az öt-hat ellenzéki párt valamelyikére szavazz. Akik elõre szólnak, hogy nem tudnak majd együtt kormányozni és hogy – nem mellesleg – felszámolják a demokráciát. Hiszen, ha õk együtt majd gyõznek, ahogy maguk is elismerik, új választást akarnak kiírni, amin a Fidesz már nem indulhat.
Más szándékuk nem lehet, mert a kormányzásra való képtelenségük és alkalmatlanságuk beismerése után csak nem remélhetik, hogy megnyernek egy tisztességes és szabad választást.
Tudod, ha véletlenül a te pártjaid nyernek és megkapod az elsõ 30-50 ezer forinttal kisebb fizetést a jövedelemadó növekedése miatt, a kétszer akkora gázszámlát, a másfélszer nagyobb villanyszámlát, meg Alit a nagymama lakásába, akkor biztos csodálatos érzés lesz, hogy nem Orbán Viktor a miniszterelnök, hanem az ország fele-fele alapon Allahé és a nyugati multinacionális cégeké.
De akkor kérlek nekem ne panaszkodj, hogy nem így volt megbeszélve, mert beverem az orrod."

...............................................................................
2.)

Dobó és Soros
(Bayer Zsolt)

Hetek óta közöljük lapunkban azokat a hangfelvételeket, amelyek igazolják és bizonyítják: egy Soros nevû, magyar származású, amerikai „üzlet”- és gazember, nemzetközi spekuláns, szélhámos és hamiskártyás egy teljes hálózatot mûködtet többek között azért, hogy megbuktassa a magyar kormányt. Ez a pénzzel bõven ellátott hálózat valóban ezt a célt tûzte ki maga elé, s persze azt, hogy – miként bárhol a világon – Magyarországon is ennek a nyomorultnak az üzleti érdekeit és céljait valósítsa meg.
Megszólaltak az elmúlt hetekben a saját hangjukon azok a Soros által pénzelt „civil” szervezetek ilyen-olyan vezetõi, akik elmondták, hogyan építenek titokban és tiltott módszerekkel adatbázisokat, hogyan „segítik” a migránsokat, miképpen tartják a kapcsolatot egymással, s hogy ez az egész végsõ soron csupán a pénzrõl szól.
Elmondják, hogyan akarták a magyar kormányt megzsarolni Soros utasítására annak érdekében, hogy a kormány vonja vissza a civiltörvényt. E cél érdekében attól sem riadtak volna vissza, hogy több tízezer magyar munkahelyet veszélyeztetve felszólítsák a német kormányt, vonja ki Magyarországról az Audit, a Mercedest vagy éppen a Boscht. (Ez nem csupán erkölcsi értelemben hazaárulás, ez a törvény betûje és szelleme szerint is az, remélem, az elkövetõ gazember[ek] meg is fogják kapni érte méltó büntetésüket!)
Megismerhettük Soros ilyen-olyan külföldi munkatársainak, partnereinek, fizetett ügynökeinek saját elmondásából, hogyan mûködik a szervezet szerte a világban: miképpen képes akár „forradalmakat” kirobbantani, törvényes kormányokat elmozdítani, majd a saját embereit pozícióba hozva gazdasági érdekeket érvényesíteni, miképpen tették ezt Ukrajnában.
Megtudhattuk Soros pénzügyi alapjának vezetõjétõl, hogy ez a nemzetközi gazember csak Magyarországon kétezer fõt „állomásoztat”, akiknek semmi más munkájuk nincs, mint a törvényes magyar kormányt ellehetetleníteni, leváltásában segédkezni és a terepet elõkészíteni a káosznak, amelyben aztán újra lehet gazdasági-politikai érdekeket érvényesíteni.
Amiért már egy olyan nemzetközi gazember is lehajol, mint Soros.
Immáron mindez nem összeesküvés-elmélet többé. Ugyanis az érintett emberei beszélnek róla a saját hangjukon, olyan természetességgel, mint ha a legújabb spagettireceptet osztanák meg egymással. S ebben sincs semmi csodálnivaló.
George Soros számára az egész világ egy hatalmas tál spagetti, amelybe õ szabadon, bármikor és bárhol belezabálhat. Ezt szokta meg. S ha valahol ellenállásba ütközött, akkor megpróbálta az ellenállást letörni, ha nem sikerült neki, akkor visszavonult, de többnyire csak átmenetileg. Ugyanis a nemzetközi gazemberek többnyire bosszúállók és kitartóak, George Soros is az.
Persze még mindig lehet azt mondani, hogy mindez lázálom csupán. Lehet azt mondani, hogy mindebbõl semmi sem igaz. S hogy Soros egy „filantróp” csupán, akitõl nemhogy félni nem kell, de akit segíteni egyenesen kötelességünk. Lehet ezt mondani, de aki ezt mondja, az vagy Soros fizetett ügynöke – és mint ilyen, egyszerûen hazaáruló –, vagy nem Soros ügynöke, akkor viszont nem normális.
A valóság pedig mindezek felett roppant egyszerû, talán még soha nem volt ennyire egyszerû: ezektõl egyszer s mindenkorra meg kell szabadulni. Ugyanis a nemzetállamok elpusztításának és az új világ felépítésének fedõneve „nyílt társadalom”, fegyvere a migráció, csapásmérõ hadereje pedig a civil hálózat.
A másik oldalon pedig csak mi állunk és az akarat. Hogy meg akarunk maradni annak, amik voltunk s amik vagyunk. Hogy úgy akarjuk továbbadni ezt az országot az ivadékainknak, ahogy az õseinktõl megörököltük. Ebben itt és most nincs alku. Mert már Dobó István is megmondta:
A haza nem eladó!”.

Dr.Csókay András (idegsebész):
KERESZTÉNYI FELELÕSSÉG VÁLASZTÁSOK ELÕTT

Felnõtt embereket meggyõzni nehéz, de elgondolkodtatni lehet. Sajnos olyan erõs az ellenzéki propaganda, hogy sok, magát kereszténynek valló ember is csatasorba áll a balliberális oldalon.
Nem pénzzel megvéve, hanem teljesen megtévesztve az ellenzék által, függetlenként aposztrofálva indulnak a választási harcba, legyen az polgármester-jelöltség vagy képviselõi mandátum. És derék keresztény-konzervatív polgári értelmiséginek vallják magukat. Hogyan tévedhettek el ennyire? Minden embernek vannak rossz tulajdonságai, ezt tudjuk. Így egy politikai pártnak is lehetnek. Attól, hogy egy hajó a jó irányba megy, a gépházban még lehetnek piszkos rongyok vagy rendetlenség.

De mindig az egészet kell néznünk. És ha az egész jobb, mint a többié, akkor oda kell állni mellé. Jól ismerjük azt a fegyvert, hogyan áztatják mindig az egyházat. Papi vétségek, botrányok stb. Krisztus sose mondta, hogy nem lesznek bajok. Péter rögtön háromszor meg is tagadta, mégis bizalmat kapott. És az egyház 2000 éve él és virágzik, az üldöztetések ellenére is.
Egy politikai párt persze nem egyház, ott lehet hagyni, ha megváltoznak az eddigi jó irányok, és van jobb választás, amely már bizonyította, hogy még jobb irányba képes navigálni. Mik ezek a fõ irányok egy ország életében? Isten, család, haza, így sorrendben. Ha van szép istenkapcsolatod, jó lesz a családdal való kapcsolatod, amibõl következik az erõs nemzet.

A liberális Európa elhagyta a keresztény gyökereket, a családok felbomlása mérhetõ, a nemzetek széthullásának jelei már láthatók, elég egy brüsszeli tanácskozást végignézni. A magyar ellenzék nyíltan ezt vállalja, irányvonalának tekintve vallja is. Tehát az ország hajóját deklaráltan a vesztébe akarják kormányozni. A jelenlegi Európa, ahol templomok százait zárják be az Isten iránti közönyösség miatt, veszélyesebb, mint a harcos ateizmus, mert az elõbb-utóbb falnak megy, de a vallástalan kényelem utáni kóros vágy megöli a lélek frissességét, és a teljes pusztulásba visz.

A modern EU magával akar minket rántani a pusztulásba, és ehhez az itthoni ellenzéket használja. Az ellenzék ebben a játszmában balga szûzként viselkedik. Ennek a bibliai példabeszédnek a lényege, hogy bár próbálunk segíteni Euró¬pán, de a saját üdvösségünk a legfontosabb.
Az ellenzéknek erõs médiája van, és abban csak a nehézségekrõl beszélnek, sok esetben olyanokról, amelyeket örökölt a kormány. Addig mondják a magukét, míg a jobb sorsra érdemes keresztény értelmiségiek egy része is elhiszi és ugyanazt szajkózza, kizárólag a gondokat említve. Ja, hogy az említett legfontosabb irányok rendben vannak, az nem érdekes.
Képzeljük el, hogy a nándorfehérvári gyõztes csata elõtt Kapisztrán Szent János a katonák hiányos fegyverzetérõl, szakadozott páncélingeirõl beszélt-e vagy a fõ nehézségrõl, a várfalak alatt táborozó törökrõl? Aki nehéz helyzetben nem a legfõbb problémára koncentrál, az nem lehet igazi Krisztus-követõ, mert éppen az igazságot nem látja.

Megy a találgatás, hogy harmadszorra is meglesz-e a kétharmad vagy sem. De a kérdés nemcsak ez, hanem az ellenzék lehetõségei is. Mert mit várhat az ország attól az ellenzéktõl, amelyik nyolc év alatt sem volt képes összefogni, mert szinte jobban gyûlöli egymást, mint a kormányon lévõket? Amelyik nem volt képes egyetlen pozitív, emberi szóra, képtelen volt alkalmas miniszterelnök-jelöltet megnevezni, és nem volt képes a legminimálisabb programot sem felmutatni? Mit várhatunk tõlük az anarchián kívül? Semmit! Még egy utolsó utáni összefogás esetén is remélhetõleg „a kormány kormányon marad”.

...............................................................................
3.)

Na ezt mind ellopta a ZORBÁN meg a bandája.
És ezek tények!

Továbbítom Professor Blinkman írását, amely számos helyen megjelent.

Emberemlékezet óta nem volt ilyen sikeres kormánya Magyarországnak. Most azonban veszélybe került minden, amit az ország nyolc év alatt elért. A teljesség igénye nélkül 100+1 pontban foglaltam össze, hogy én miért fogok a folytatásra szavazni.

100. A három csapás törvénynek köszönhetõen a visszaesõ bûnözõk ma már börtönben vannak.
99. Az ingyenes méhnyakrák elleni védõoltás bevezetése miatt kevesebb nõ fog rákban meghalni.
98. 7 ezerrel több rendõr van Magyarországon, mint 2010-ben, a köztéri bûncselekmények száma ennek köszönhetõen 55 százalékkal csökkent.
97. Magyarország a jobboldali kormányzás alatt végre kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, ahol a szocialista kormányoknak köszönhetõen 9 évet töltött az ország.
96. Duplájára emelkedett az országban a gyógyításhoz használható MR-eszközök száma, így ma már gyorsabban és kevesebb utazással elérhetõek az ilyen vizsgálatok.
95. Csak 2017-ben 100 ezer gyermek üdülhetett Erzsébet-táborokban. Ezt nagyon sokan nem tehették volna meg állami támogatás nélkül.
94. Minden 35 év alatti fiatalnak ingyenessé tették egy nyelvvizsga megszerzését.
93. Az óvodai férõhelyek száma közel 10 ezerrel, míg a bölcsõdei férõhelyeké 12 ezerrel növekedett 2010 óta.
92. 40 féle ügyintézés díja szûnt meg 2016-ban és 2017-ben, ingyenessé vált például a lakcímkártya, a személyi igazolvány és az anyakönyvi kivonat igénylése.
91. 5 százalékra csökkent a sertés- és a baromfihús, a tej, a tojás, a hal és az az éttermi fogyasztás áfája.
90. Új egészségügyi szûrõbuszok járják az országot, így sokak még idõben tudomást szerezhetnek betegségükrõl, és meggyógyulhatnak.
89. Soha nem látott méretû otthonteremtési programot vezetett be a kormány, amelynek köszönhetõen 2015 óta már 70 ezer család vásárolhatott új otthont magának.
88. 2010 óta 500 új mentõautó állt szolgálatba.
87. A nõk 40 év után nyugdíjba vonulhatnak. Ez sok család életét megkönnyítette, hiszen a nagymamák így tudnak segíteni a fiataloknak, például vigyáznak az unokákra, amíg a szülõk dolgoznak.
86. 9 százalékra csökkent a társasági adó, ami Európában a legalacsonyabb, ennek köszönhetõen egyre több cég választja Magyarországot.
85. A munkahelyvédelmi akció 900 ezer munkavállaló foglalkoztatásához nyújt segítséget, így például a kismamák és az idõsek könnyebben meg tudják tartani a munkahelyüket vagy könnyebben találnak újat.
84. 2010-hez képest ma már 735 ezerrel dolgoznak többen Magyarországon.
83. A kormány betiltotta a devizahitelezést, és szigorú tájékoztatási kötelezettségeket írt elõ a bankoknak, így azok nem húzhatnak csõbe több magyar családot.
82. 2010 óta több mint 1000 kilométerrel nõtt a kerékpárutak hossza.
81. 2010 óta 23 új rendelõintézet és 30 új mentõállomás épült.
80. A dohányzás kitiltása miatt ma már füstmentes, tiszta levegõt szívhatunk az éttermekben és kocsmákban, így kevesebb ember fog tüdõbetegségben meghalni.
79. Az elmúlt 7 évben az EU-ban Magyarországon csökkent a második legnagyobb mértékben az államadósság. 2010-ben az államadósság elérte a 83,5 százalékot, ez mára 74 százalék alá csökkent.
78. A rezsicsökkentéssel egy átlagos háztartás évente átlagosan 110 ezer forintot takarít meg. A baloldali kormányok alatt tizenötször emelték a lakossági gáz árát.
77. A termékenységi ráta a 2010-es 1,25-ös szintrõl 2017-re 1,5-re emelkedett. A szülõképes korban lévõ nõk egyre több gyereket vállalnak. Ha minden úgy maradt volna, ahogy 2010-ben volt, akkor ma 50 ezerrel lennénk kevesebben.
76. Egységesen 15 százalékra csökkent a személyi jövedelemadó, amelynek a baloldali kormányzás alatt a felsõ kulcsa 32 százalék volt.
75. A kétgyerekesek családi adókedvezménye 2018-ban már havi 35 ezer forint. A szocialisták, amikor kormányra kerültek gyakorlatilag eltörölték a családi adókedvezményt.
74. Ma Magyarországé a negyedik legkedvezõbb munkanélküliségi adat az Európai Unióban. 12 százalékról 4 százalék alá csökkent a munkanélküliség.
73. 2007-ben még 8 százalék volt az infláció, 2017-ben mindössze 2,4 százalék.
72. 2016 és 2018 között összesen 67 százalékos béremelés volt a mentõknél.
71. Zajlik a budai vár és környékének teljes megújítása. 2010-ben még romos épületek, hiányos, kikopott térkövek és omladozó vakolat várta mindenhol a magyarokat és a turistákat.
70. 2012 óta több mint 730 ezerrel csökkent a szegénység kockázatának kitettek aránya.
69. A nettó átlagkereset 2017-re elérte a 200 ezer forintot.
68. A várólistán levõ betegek száma a 2017 májusára 60 százalékkal csökkent.
67. Az uniós átlagnál magasabb a gazdasági növekedés, sõt 2017-ben meghaladta a 4 százalékot.
66. Ma már évente több mint egymillió gyermek kap ingyen tankönyveket. Korábban a baloldali kormányzás alatt folyamatosan nõtt a tankönyvek ára.
65. Felújították a Kossuth teret, ami ma már méltó ahhoz, hogy a nemzet fõterének nevezzük.
64. Duplájára nõtt a felsõoktatásba bejutó romák száma.
63. A rezsicsökkentés óta felére csökkent a lakossági közmûtartozások összege.
62. 2012 óta 3 százalék alatt tartják az államháztartási hiányt, ami a szocialista kormányoknak 2002 és 2010 között egyszer sem sikerült.
61. Akár 10+10 millió forinttal segíti a kormány a háromgyermekes családok otthonhoz jutását.
60. 2010-hez viszonyítva duplájára nõtt a szakmunkás minimálbér.
59. A szakorvosok fizetése két ütemben 207 ezer forinttal emelkedett.
58. 7,5 százalékponttal csökkentek a munkaadói adók, ami lehetõvé tette a cégek számára a bérek emelését.
57. A pedagógusok bérére 250 milliárd forinttal fordít többet a kormány, mint a pedagógus-életpálya bevezetése elõtt.
56. A 2018-as költségvetésben 430 milliárd forinttal több jut az egészségügyre, mint 2010-ben.
55. Nagysikerû vizes világbajnokságot rendezett az ország, amely kivívta a sportolók, a látogatók és a szakértõk elismerését.
54. Nemzeti várprogram és nemzeti kastélyprogram indult a kulturális és történelmi örökségünk megõrzése, újjáépítése érdekében.
53. Az elmúlt 7 évben az Európai Unióban nálunk nõtt legnagyobb mértékben a foglalkoztatottság.
52. Az állam nem az emberek megadóztatásával, hanem a bankokra és a multikra kivetett különadókkal hozta rendbe az államháztartást.
51. A magyar kis- és középvállalatok élhettek a Növekedési Hitelprogram lehetõségével, így kedvezményes hitellel indíthattak új beruházásokat.
50. Visszaállították három évre a gyest, amelyet a baloldali kormányok 2 évre csökkentettek.
49. Megtörtént a nemzet közjogi újraegyesítése.
48. Bevezették a tényleges életfogytiglani szabadságvesztést, amivel a legsúlyosabb bûncselekmények elkövetõi büntethetõk.
47. Megújult a teljes budapesti buszpark, így szinte mindenhol a modernebb világoskék buszok szállítják az utasokat.
46. Felére csökkentették a parlament létszámát és így gazdaságosabbá tették az Országgyûlés mûködését.
45. 2013 óta több ezer iskolában történtek infokommunikációs fejlesztések.
44. 2018-ban már harmadik alkalommal részesülnek 10 ezer forintos Erzsébet-utalványban a nyugdíjasok.
43. Megvédték a nyugdíjak értékét, sõt a nyugdíjak reálértéke emelkedett is az elmúlt nyolc évben.
42. Segély helyett inkább munkát adtak a rászorulóknak. Felére esett vissza azon gyermekek aránya, akik teljesen munka nélkül lévõ háztartásban élnek.
41. Bevezették az Ifjúsági Garancia Programot, amelynek köszönhetõen 50 ezer fiatal foglalkoztatási lehetõséghez jutott, 25 ezer fõ pedig képzésbe vagy oktatásba került.
40. Bevezették a GYED Extrát, amelynek köszönhetõen korlátlanul lehet munkát vállalni a gyermek féléves korától, a munka mellé is jár a GYED.
39. Az elsõ házasok adókedvezménye két évig havi 5 ezer forintos megtakarítást jelent a házasoknak
38. Bevezették a magáncélú lakásépítés esetén igényelhetõ adó-visszatérítési támogatást.
37. Magyarország még idõben végrehajtotta a devizahitelek forintosítását. A svájci frank árfolyamának „felrobbanása” idején az összes kelet-európai ország bajba került Magyarország kivételével.
36. A rendvédelemben dolgozók bére 2015 és 2019 között átlagosan 50 százalékkal növekedett. Míg 2010-ben egy tízéves szolgálati viszonnyal és felsõfokú végzettséggel rendelkezõ nyomozótiszt 300 ezer forintot keresett, addig ma 440 ezer forintot.
35. 2010-hez képest 2018-ban már közel 70 százalékkal több pénzt biztosít a kormány az egészségügyi alapellátás támogatására, így a háziorvosokra, házi gyermekorvosokra, iskolaorvosokra, védõnõkre és a területi ellátást végzõ fogorvosokra.
34. 2010 óta az állami CT-berendezések száma 42 százalékkal nõtt.
33. Jelentõsen bõvült az iskolatej program. 2010 óta több mint háromszorosára nõtt a programban résztvevõ gyermekek száma. Félmillió gyermek kap heti négy alkalommal tejet, joghurtot, vagy kefirt. És még többen kapnak rendszeresen gyümölcsöt és zöldséget.
32. Sok családnak segített „testvér GYED” bevezetése, azaz a gyermek után járó gyermekgondozási ellátások továbbfolyósítása újabb gyermek születése esetén.
31. 2010 és 2017 között oktatásra fordított összegek közel 25 százalékkal nõttek.
30. A mindennapos testnevelésnek köszönhetõen egészségesebb nevelést kapnak a gyerekek.
29. Több mint 1000 iskolát korszerûsített a kormány uniós vagy nemzeti forrásból.
28. 6800 új szolgálati jármûvet kapott a rendõrség.
27. 2009-hez képest 2017-re háromezer fõvel nõtt a Magyar Honvédség kötelékében dolgozók létszáma.
26. A kormány 1 369 milliárd forint adósságtól szabadította meg az önkormányzatokat, és átvállalta azokat a feladatokat, amiket az önkormányzatok nem tudtak egységes színvonalon ellátni.
25. Magyarország Alaptörvénye rögzíti a család fogalmát mint „férfi és nõ között, önkéntes elhatározás alapján létrejött” életközösség.
24. A gimnáziumokban 2009-ben 540 ezer forint volt az egy gimnazistára jutó költségvetési kiadás, addig ma ez 1 millió 80 ezer forint.
23. A kormány összesen 700 milliárdos fejlesztést hajt végre a fõvárost és agglomerációt is kiszolgáló kórházakban 2020-ig.
22. Mintegy 50 új tanuszoda és 50 új tornaterem épült vagy épül ma is.
21. Magyarország Alaptörvénye rögzíti hazánk mezõgazdaságának GMO-mentességét.
20. A felsõoktatásban 27 százalékkal emelkedtek a bérek, ennyivel nõtt az oktatók és a kutatók fizetése.
19. Részben a kormány segítségének köszönhetõen 2010 óta megduplázódott a biogazdálkodással foglalkozó termelõk száma.
18. Számos teret felújítottak Budapesten, többek között az Erzsébet teret, a Madách teret, a Széll Kálmán teret és a Nyugati teret. Hamarosan kezdõdik a Blaha Lujza tér felújítása is.
17. Sikeres Magyarország újraiparosodása: 2010 óta 40 százalékkal nõtt az ipar teljesítménye.
16. 2010 elõtt az állami társaságoknál állandósultak a bérfeszültségek, rendszeresek voltak a munkabeszüntetések. Ma béremelésben részesülnek a Posta, a MÁV, a regionális közlekedési központok és a közmûtársaságok dolgozói is.
15. A gyorsforgalmi úthálózat hossza már közel 180 kilométerrel nõtt 2010 óta. Mintegy 1000 kilométernyi autópálya, autóút és gyorsút készül el a következõ években.
14. 2010 óta több mint 350 ezer család otthonában történtek állami támogatással energiahatékonysági fejlesztések.
13. 2010 óta 77 kórházat, 54 rendelõintézetet és 97 mentõállomást újítottak fel. Megújul(t) többek között a pécsi kórház, a Markhot Ferenc Kórház, a szombathelyi, a hatvani, a debreceni, a körmendi, a kaposvári, a békési Pándy Kálmán kórház, a budapesti Bajcsy-Zsilinszky kórház, az Uzsoki utcai kórház, a Szent Imre kórház és a Bethesda gyerekkórház, a karcagi, a várpalotai, a nyíregyházi, a dombóvári, a gyõri, a siófoki és a somogyi Kaposi Mór kórház.
12. A reálbérek a családi kedvezménnyel együtt számítva közel 40 százalékkal nõttek 8 év alatt.
11. Új épületet kapott a Semmelweis Egyetem, a kecskeméti egyetem, a MOME és a Testnevelési Egyetem pedig teljesen új kampuszt kapott. A Magyar Tudományos Akadémia több új, világszínvonalú épületet kapott.
10. 5 százalékra csökkentették az internet áfáját.
9. Új szuperkórház épül Budapesten.
8. Magyarország idõ elõtt visszafizette a 18 milliárd dolláros IMF-hitelt, majd búcsút mondott a Valutaalapnak: boldogítson a megszorításokkal inkább más országokat.
7. 2010-hez képest már 50 százalékkal több turista jön évente a biztonságos és egyre szépülõ Magyarországra.
6. A második megszületõ gyermeknél az anya diákhitelének a felét, a harmadiknál az egészet elengedik.
5. Az idei év júliusától ingyenes a KRESZ-vizsga.
4. 2010 óta több mint 170 korszerû vasúti jármû és több mint 1700 új vagy felújított autóbusz állt forgalomba a helyközi közlekedésben.
3. 2010-hez viszonyítva 88 százalékkal emelkedett a minimálbér.
2. Az ország háromszor többet fordít gyermekétkeztetésre, mint 2010-ben.
1. A kormány ellenállt Brüsszel és Berlin nyomásának, hogy a kvóták bevezetésével Magyarországra is migránsokat telepítsenek.

...............................................................................
4.)

Két szavazópolgár beszélget…
(Juhász Attila)

A most következõ történet kitalált, de messze nem fiktív.

Egy Fidesz–KDNP-szimpatizáns felkereste egyik ismerõsét, hogy megpróbálja észérvekkel meggyõzni arról, hogy az április 8-i választáson a jelenlegi kormánypártokat támogassa szavazatával. – Szerbusz, kedves barátom – lépett be az ellenzékre szavazni szándékozó, sõt Fidesz-gyûlölõ hírében álló ismerõs ajtaján a fideszes szimpatizáns. – Te miért tervezed, hogy az ellenzékre voksolsz?
– Azért – kezdte a balliberális média által félrevezetett házigazda –, mert a Fidesz nem törõdik a magyar egészségüggyel. – Nem? Akkor miért újítottak fel annyi kórházat, egészségügyi intézményt ez alatt a nyolc év alatt, mint amennyit korábban a rendszerváltás közel 30 éve alatt sem? Miért emelkedett soha nem látott mértékben az orvosok, egészségügyi dolgozók bére?
A balos szavazó erre nem tudott válaszolni, csak kötötte tovább az ebet a karóhoz: – Na, de az oktatás! Azt miért tette tönkre a Fidesz? – Tönkretette? Akkor hogyan lehetséges, hogy szinte megszámlálhatatlan iskola és tanintézmény újult meg 2010 óta, miközben az Orbán-kormány bevezette a pedagógus-életpályamodellt, amelynek következtében a 2013 óta tartó bérrendezés alatt átlagosan 50 százalékkal emelkedett a pedagógusok illetménye, és erre a célra 350 milliárd forintot költött az állam?
– De ebben az országban nincs jogállam! – csattant fel balos polgártársunk.
– Nincs? Hát hány tüntetést, tiltakozó megmozdulást oszlatott fel vagy veretett szét a 2010 óta regnáló hatalom? Megmondom: egyetlenegyet sem, még akkor sem, amikor a pontosan mai napig nem tisztázott céllal demonstrálók nyilvánvalóan akadályozták a forgalmat, például az Oktogonnál. Ellentétben az MSZP–SZDSZ-kabinettel, amelynek rohamrendõrei 2006-ban lovasrohamot és gumilövedéket zúdítottak az Astoriánál békésen emlékezõ tömegre, maradandó testi és lelki sérüléseket okozva több ezer embernek.
– De hát ezek lopnak! – szajkózta a ballib mantrát a jobb sorsra érdemes ember.
– Igen? Ha lopnak, akkor hogyan lehet négyszázalékos a gazdasági növekedés, rekordalacsony az államháztartás hiánya, hogyan csökkenhet folyamatosan az államadósság és hogy lehet, hogy mind az IMF-tõl, mind pedig az Európai Uniótól felvett hitelt visszafizettük, miközben csökkent a személyi jövedelemadó és az alapvetõ élelmiszerek áfája, az idõsek számára pedig évente többször Erzsébet-utalványt és már nyugdíjprémiumot is fizet a kormány? – sorolta az észérveket a józanul gondolkodó választó.
– De ott van a kerítés! – ordította a türelmét egyre inkább elveszítõ ballib ember, aki kezdte érezni: nemigen maradt már ütõképes lapja.
– Pont az a bizonyos kerítés az, amely megvédi Magyarországot az illegális migránsok ellenõrizetlen beáramlásától, miközben jól látható, hogy mi történt, történik azokban az országokban, ahol nem védték meg a határokat, milyen áldatlan állapotokat okoztak a kialakult párhuzamos társadalmak, miközben hazánk a béke szigete, a turisták nagy elõszeretettel érkeznek ide, hiszen itt békében, biztonságban tölthetik szabadidejüket, nem kell tartaniuk terrorcselekményektõl, olyanoktól, amelyek Nyugat-Európa számos városát megrengették az elmúlt években.
– De hiszen Orbánék nem szolidárisak a menekültekkel… – próbálkozott tovább a balliberális szimpatizáns. – Dehogynem. Csak 2017-ben több mint ezer, a hivatalos határátkelõhelyeken keresztül ideérkezõ, oltalomra, menedékre szoruló embernek adták meg a menekültstátust, természetesen miután megvizsgálták kérelmüket a hatóságok.
– A kormány sorosozik, tehát antiszemita! – ismételte meg a szélsõliberális médiumok hamis vádját az ellenzéki voksoló, miközben egyre inkább érezte, hogy érvei mennyire sántítanak. – Ha antiszemita, akkor hogy lehet az, hogy zsidó szervezetek egyöntetû véleménye szerint Magyarországon ma a zsidóság valódi reneszánszát éli, a magyar–izraeli kapcsolatok talán még sosem voltak olyan jók, mint most, gondoljunk csak Benjamin Netanjahu budapesti látogatására. Egyébként csak úgy emlékeztetõül: Soros György éppen Izraelben nemkívánatos személy.
A balliberális figura ezen a ponton veszítette el végleg az önuralmát, és a nagy, frappáns visszavágások mesterétõl kölcsönzött kifejezést használta végsõ érvként: – Neked meg a jó édes anyádat, és egyébként is, takarodjon az Orbán!======================================================================================

Nos, ez mind ma és pont nekem ... ezt azért nem érdemelhetem!

Már nem is tudom, hogy meg vagyok gyõzve vagy nem?

Igen! Nem!! Nemigen! - de gyõzködnek!

======================================================================================

Ezt jó volt leközölni végre! - remélem felidegesedtetek egy csöppecskét (most megyek megfejni a kecskét - persze csak, hogy rímeljen a vége!)

:)

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-04-06 06:16
Hát ezzel a retorikai vonulattal nincs mit vitázni, se azokkal, akik mindezt így benyalintják. Jó lesz késõbb mindezt számonkérni a terjesztõiken. Félnek! Egyébként minden normális ember elmegy szavazni, ahogy elõ van írva és a fideszre böki az ixet. Ha nem így tenne, meghazudtolná a statisztikai átlagot.
299 #2 i_gazember
- 2018-04-06 08:02
Üdvözletem Mindenkinek!
Gerry neked meg pláne!

Bejegyzésedet hiábavalónak vélem. De még sem! Mert két fontos dolog mégis van benne.

Elsõ: az elszalasztott lehetõség, -a doktornõ simogatása.:o

Második: a kecskék fejése. s_hee(ezzel ne viccelõdjél, mert van aki rászorul)

A többi badarság. Remélem nem veszed komolyan komolyságom.

Remek napot kívánok! Tisztelettel: Laci_gazember!s_hihi
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-04-06 13:19
- ha jól értem -átszaladva a sorokon- a fideszre kell szavazni , mert bármely másik zsidó-egylet a fidesznél sokkal többet lopott volna és fog is lopni .

Egyetértek , de ennél többet már nem lehet !
Hazudni lehet még többet , de a soros ezzel már elégedett.
238 #4 bivaly
- 2018-04-06 16:12
Gerry !

Az emailokért minden részvétem a Tiéd ! Ez az a dedós, ostoba szint, ahol "mindenki tudja a másik sarát". Saját hiba ? Az mi ? Olyan nem létezik.

Te Gerry, ami meg a macskát illeti, hirtelen arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha kandúr lennék. Teljesen beleéltem magam, fõleg, hogy a 30 éves doktor néni kijön hozzám megsimogatni. Te, hogy én hogy tudnék dorombolni, meg miegymás !? És ez nem vicc ! Egy jó 30-as doktor néniért még Csizmás Kandúr is lennék, csizma nélkül, úgy kényelmesebb.
238 #5 bivaly
- 2018-04-06 21:12
Gerry !

Kis kiegészítésként a történtekre. Az összes fideszes fasszopó bassza szájba a jó büdös kurva anyját !!! Akár hivatásos, akár önkéntes. A maradék türelmem elveszett, a maradék jómodoromat meg félre tettem. Vérlázazó demagógia, elképesztõ mértékû gerinctelenség, undorító seggnyalás.
146 #6 satu
- 2018-04-06 22:53
Gerry!
Ez olyan, mint amit barátom élt meg egy sima verbális affér után, hogy lényegében, õ azt moindta nem és nem és nincs értelme.
A válasz : Ne légy hülye!
Nem akarsz jobban keresni...

Vajon a magvas gondolatokat kikiálltónak mi játszódhat a fejében... ?
99 #7 MORMOTA1968
- 2018-04-07 04:48
Nekem errõl az egészrõl csak egy dolog jutott az eszembe azonnal! De sok hülye van még ebben az országban! Már a legújabb Viva Natura mûsorban is elmondják nyíltam Jakab István többnyire, (mert Drábik, akárhogy is próbálja tagadni, Fidesz szimpatizáns) hogy igen, ezerrel folyik az izraeliek beköltözése Magyarország területére, még internetre feltett, majd gyorsan eltüntetett héberrõl angolra fordított napi lapok is ezt bizonyítják, plusz a hirdetések az ottani tévé csatornákon, hogy tanuljon minden izraeli magyarul, mert várja õket az új haza, Magyarország. SSMAN megdöbbentõ hozzászólása, információi is azt bizonyítják, hogy a legnagyobb nyugalommal tehetik mindezt, mert minden párt zsidó párt, zsidó szimpatizánsokkal, cinkosokkal, nekünk pedig nincs se hadseregünk, se modern fegyverzetünk, hogy bármiféle módon is védekezni tudjunk a betelepülõ izraeliek és izraeliták ellen. Erre itt van még nekünk jó néhány millió eszement vadbarom gój, akik ezerrel segítik a haza elfoglalását. 2006 õsze semmi volt ahhoz képest, ami ezután jöhet még. Tényleg izraeli katonák tíz és százezreinek kell hazánk földjén nyíltan masírozni, hogy ezek az agyatlan, agyoncsapni való eszetlen honfitársaink végre észhez térjenek és lássák, amit mi már látunk, de õk, ha tudnak is ezekrõl a dolgokról, le se szarják!? IMRE, NAGYON IGAZAD VAN! ITT A LAKOSSÁG JÓ RÉSZÉT LIKVIDÁLNI KELLENE, DE EZ A FELADAT NEM RÁNK VÁR! Ha most a választások után sem szabadul el a pokol és nem tör ki egy polgárháború a jobb és baloldali szavazóbirkák között, némi háttér segítséggel, hát igen csalódottak leszünk néhányan! Tévedés ne essék, nem igazán vágyom az ukrán forgatókönyvre, de még is meddig mehet ez még így! Tiszta "Pulykaland" ez az egész! Már aki látta ezt a nem igazán reklámozott, terjesztett animációs filmet. Mikor az ostoba pulykák lelkesen üdvözölték a gazdát, mert azt híszik, hogy a gazda jót akar nekik és egy paradicsomi édenkertbe viszi õket. Még a baltát sem veszik észre a kezében. Csak egy pulyka lógott ki a sorból, de õt minden más pulyka kiközösítette. Tiszta "ÁLLATFARM" ez a film is. Nem is lehet elérni se torrent oldalakon, se DVD-n, vajon miért is? A többség pontosan ilyen pulykaeszû szavazóbirka! Jakab István is elmondja, hogy minden kulcspozíciót zsidók foglalnak el, de ez nem csak ebben az országban van így. Azért, ha egy semmirõl se tudó ember végig néz egy ilyen mûsort, kicsit legyökerezik és csúnyán kiakad, mert egyszerûen nem tudja elképzelni sem, hogy mindez igaz és hogy már itt tartunk mi magyarok is! A YouTube migránsellenes videók alatt kommentelõk is lelkesen ba@tassák a németeket, svédeket, stb...hogy megérdemlik, amit kaptak, miért voltak ennyire ostobák, de hogy körülnéznének kis hazánkban is, arra már nem futja az eszükbõl! Az óhéberek rendesebb munkát végeznek, szisztematikus etnikai tisztogatásukkal, mint Izraelben a zsidó telepesek, közben zsidó, aske-náci és egyéb uraink mindent megtesznek azért, hogy minél több (idézõjelben, magyart) vegyenek rá a távozásra, élve vagy halva! MINEK LEHET EGY OLYAN EM....(nem is érdemli meg még a jelzõt sem) AKI SAJÁT FAJTÁJA KIVÉGZÉSÉHEZ, KIVÉREZTETÉSÉHEZ, KIPUSZTÍTÁSÁHOZ, ELLEHETETLENÍTÉSÉHEZ NYÚJT SEGÉDKEZET HÓHÉRAINKNAK? Bár nekik ezek szerint rohadtul megéri! Jól mehet a soruk, de rohadtul, ezek szerint! Régóta erõsen kételkedem a fehér ember éppelmûségében, hátha még magyar is az illetõ! Tisztelet a keveseknek! s_ezt-ni
30 #8 osmagyar
- 2018-04-07 05:42
Mindenki által ismert tény, hogy legalább fél millió magyar elhagyta az országot, tartósan külföldön tartózkodik és igen kicsi rá az esély, hogy visszajönnek. Akkor kinek, kiknek épülnek a hatalmas lakóparkok Bp szerte? Ezt kellene összeraknia annak, aki azt hiszi, hogy a bevándorlók ellen, a magyarság, kereszténység érdekében épült a kerítés.
809 #9 megmondhatom-e
- 2018-04-07 07:35
- minden zsidó tervek szerint folyik.

mi leszünk az új palesztinok . -akár arabul is tanulhatunk.

A zsidó érdeke a betelepítés , hogy "új stratégia" szerint ne a zsidó , hanem az emigráns legyen az ellenség. Így a zsidó zavartalanul garázdálkodhat tovább.

Választás következik zsidó forgatókönyv szerint. Arra fog szavazni az ország , ki hozza be az emigránsokat , ezzel elnyerve a zsidók kegyeit.

Erre a szent sátáni feladatra Orbán a legesélyesebb, õ harcol a feladatért legerõszakosabban . (közben az ellenkezõjét hazudja - nekünk ! Mi bekaptuk a csalit! - mert mi okosak vagyunk! )

Szavazzatok Orbánra!

Akkor "béke" lesz. (Orbán számára)

A zsidók is így lesznek boldogok - hisz épp ez a zsidó terv. A többi jelölt is tudja ezt ( gyurcsánye, ilyen olyan házi , szélhámosbernadett , karácsonyigeri stB) , de ezek balfaszabbak .

Ezért az Orbánnak kell nyerni ! Az profi bûnözõ - így egérutat nyer ! Futhat a pénzünkkel !

Semmi jóra nem számíthatunk!

A jóért nem is tettünk semmit - azt hittük > majd valaki megteszi nekünk !

Azért se tettünk , mert itt mindenki hülye - rajtunk kívül!

Ugye , milyen okosak vagyunk ?

Csináljunk is egy csoportképet magunkról és üljük körül magunkat !

Keretezzük is be magunkat !
2 #10 gerry
- 2018-04-07 07:56
Egy átkos hétfõ délután:
"Gondolj rá, hogyan buktad el hazád..."
- avagy Orosz Pók hétföre.

https://youtu.be/...

Itt van újra! Megjött! Bedobta az E-Mail Posta; a legújabb Stimulátor!

www.postaimre.net/kepek/Felhivas_a_magyarokhoz.jpg


809 #11 megmondhatom-e
- 2018-04-07 09:32
-gerry
ezen az Orbán halálra röhögi magát , ha eljut hozzá és akkor ki lesz azúj miniszterelnöke ennek az okos népnek !

Mi mindig is elõrébb voltunk , mint a nyugat .

Mi már túljutottunk a zsidó-kommunizmuson ( bele is haltunk) , mos jön a nyugat .

Mi már a zsidók újabb tervét hajtjuk végre -végre !

gerry - zsidó zenét légy szíves ne halgass - az ártalmas!

Van annyi tisztességes zeni is . (szerencsére)

Én - mellesleg biztos a fideszre szavaznék - ha erre vetemednék - azért , hogy a nyugati zsidók boldogok legyenek - mert nekem a zsidók számítanak ! kálmánolga.
2 #12 gerry
- 2018-04-07 10:18
megmondhatod - de ez hülyeség volt!:
"gerry - zsidó zenét légy szíves ne halgass - az ártalmas!"

Jó zene van és rossz esetleg szép, fülbemászó, tájjellegü, népi, disszonáns, stb... a "tisztességes" szó nem zenei jelzõ csak a zenét nem értõ analfabéták használják. Már bocs's_nezem - de remélem nincs harag!
809 #13 megmondhatom-e
- 2018-04-07 13:03
-hogy lenne ! -kedves gerry !

Tisztességtelen a zsidó. "Zenéje", mûvészete mind selejt , sarlatán -értéktelen másolat . Minden , amit a zsidó tesz - tisztességtelen .
A zene a lélek szférájából való. A zsidó ( aminek nincs lelke ! mert nem Istené ) még a lelkünket is megpróbálja kontrollálni , uralni - ezért próbálja "diktálni " vagy befolyásolni - interferálni - a zenénket (is) , de tudjuk , hogy lélek nélkül zenélni nem lehet -csak zörömbölni . ( ha mély figyelemmel hallgatnád egy zsidó zörgési erõlködéseit ,nyûgét -"zenéjét"- amit nem ajánlok(!), mert pusztítja lelkedet ! ! ! - egybõl észrevennéd , hogy az csak keserves csörömpölés) A zsidó a zenét is pénzzé tette - szennyessé , erkölcstelenné , üressé - önmagához hasonlóvá . A zsidó figyeli az embert , és megpróbálja utánozni , hogy hasonlítson rá. Persze csak a saját "zenei" produktumait tudta beszennyezni. ( sose értettem Szörényi Leventét , hogy tehette , hogy maga közelébe engedett egy sátáni férget - bemocskolva a maga emberi termékét )

Ezért kell különválasztanunk a 'tisztességtelen' zenét az igazitól . Zsidó szennyet az emberi agy gyümölcsétõl !

Ezt eddig nem tettük , ezért -itt tartunk ma.

Évek óta következetesen szelektálom a zsidóval fertõzött zenét (mûvészetet) az igazitól - tisztességestõl- és távol tartom magamtól a szemetet !

Mi lenne , ha még antiszemét is lennék ! kövesslomó

Óvd magad és környezetedet a zsidó szennytõl /támadástól ! Ez nem könnyû dolog, de életmentõ lehet! ! !
2 #14 gerry
- 2018-04-07 20:27
jajjjjj - s_ohno

Tedd a dolgod!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.18 másodperc
3,400,015 egyedi látogató