Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Háború, vagy halál!

GondolatokNyugodjatok csak meg jól, minden a legnagyobb világrendben halad a kijelölt szakadékba. Na jó, ezt most éppen útnak nevezik, de hát mi nem lehet az? Tehát, elmondom nektek, hogy háborúnak lennie kell és miért is lényeges kérdés ez és miért lényegtelen a holnapi "választás". Putyin már eldöntötte mi lesz és úgy is lesz! Tehát kezdem, figyeljetek, mert nem mondom kettõször!

Nektek nem új információ ugye, hogy Afrika legalább kétfelé fog szakadni, persze idõvel, de ez biztos, ahogy Japán lefenekelése is. Ezek globális és kataklizmatikus kérdések. Észak-Amerika sem áll fényesen, de ez majd a klímatudósok megoldják és lefagyasztják a poláris égsapkával a "sárga-kõi" szupervulkánt.

Tehát Afrika. Migránsok ugye? Boko haram meg muszlim hordák és a "fekete Párduc szelleme is fölébredt. A világot igazgató "háttérhatalom" ebben a kérdésben is -úgy tûnik- döntéseket hozott. Kerítés? Kit érdekel, ha egy Földrész a világot veszélyeztetõ manõvereket eszközöl. Egyébként Palesztina is pont útba esne, ha hasadna a terület, így okom van föltételezni, hogy szépen átrendezik a klímaváltozásra és mesterséges háborúkkal terelve az érintett területeket. Nem, nem csak a zsidókról van szó.

Mondom miért kellenek a háborúk és miért kell Észak-Korea példának okáért. Mivel nem tudják pontosan mikor és milyen erõvel történik a lemezek leválása, így elébe kell menniük a dolognak. Ezt már párszor eddig is megtették, ha jól sejtem. Robbantanak. A törésvonal bizonyos kitörési pontjait idõnek elõtte robbantják be, így csökkentve a "nyírófeszültséget". Így is megtörténik aminek meg kell, de nem 16-os, csak 7-8-9-es földrengésekkel és cunamikkal, vagy ki tudja.

Tudom, éppen most minden benneteket a legkevésbé sem izgat, ahogy engem sem, csak jeleztem, hogy az afrikai "áramlat" és menekülthalmaz nem a véletlen mûve és valóban sok célt szolgálhatnak.

A háborúk az érintett veszélyzóna, hasadás területének folyamatos kiürítését hivatott biztosítani, de mellette Kína aktív segedelmével még a Selyemút projektet is ráhúzhatják erre a komplex elnéptelenítési és területi, etnikai átrendezési tervezetre.

Azért senki ne higgye, hogy mindez csak Afrikát érinti. Ha véletlen egy komolyan reccsenés okán a hasadékba sok-sok tengervíz kerül, akkor nagyot is szólhat a kontinentális búcsú és a robbanás bizony föld-szintû elsötétítést is jelenthet, vagy egy lendülettel bezáródhat a most még éppen nyitott Gibraltári szoros.

Nos, szerintem a háttérben inkább ilyesmirõl lehet szó és bizony elõkészítenek, érzékenyítenek rá, kár ezt tagadni. Ami a választási õrületet illeti, az biztos, hogy sikerült "átpolitizálni" ezt az érdektelen, közönyös masszát. Nem kérdéses, hogy holnap semmi nem fog eldõlni, semmi nem is tud eldõlni és semmi nem dõlhet el, mert a "magyarországi politikai elit" teljes zsidó-cigány állománya egy légypiszoknyinál is kisebb bármilyen térképen, de igen jól túldimenzionált az idült agyhalottak fantáziájában. Meglepetés sem lehet. A már zajló háborúnak következõ fázisába kell kapcsolnia, vagy így, vagy úgy.


Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-04-07 20:47
Ami nem hasad magától, azt lehasítják. Szaud Arábiaban úgy döntöttek, hogy elválasztják magukat Katartól . Egy 60 km-es közös határszakaszon csatornát építenek, és a félszigetbõl szigetet alkotnak A jövõben Katár nem az Arab félszigeten, hanem önálló szigeten terül majd el, ásó-kapa elválasztással.s_nezem
https://aa.com.tr...rt/1110790
272 #2 Kameleon
- 2018-04-07 20:53
Imre, pont a Kusoknál.
267 #3 Perle
- 2018-04-07 21:27
A schengeni övezet militarizálva .

https://www.globa...es/5634875
Megszállás ez is.:o
238 #4 bivaly
- 2018-04-07 21:32
Imre !

A nélkül, hogy ellent mondanék, de mikor volt tényleges béke a II.-ik világháború óta ? Háborúk, háborúk hátán, mióta az eszem tudom, Afrika, Délamerika, Ázsia, mindenhol. A hatvanas, hetvenes években dõltek be a gyarmatok is, van is utóhatása mai napig ! Szóval nekem a háborúk nem azt jelentik, mint amit írsz. A többi nem lehetetlen, de a hatalmi játszmák háborúi függetlenek a tektonikus mozgásoktól. Nem zárom ki, hogy a tektonikus mozgásokat "megsegítették", vagy mûvi módon elõidézték, sõt, de ez csak kiegészítése az egyébként igen szorgalmas idõjárás befolyásolásnak. Az idõjárás gyakorlatilag nem létezik, mivel csinálják, ez meg az én meggyõzõdésem.
Annyi minden függ össze mindennel, a háborúk csak járulékos eseménye szerintem a dolgoknak, nem egy esetben elterelés, úgy gondolom.
Tökéletesen jól, és egyre jobban látható, hogy a világ nem két pólusú, hogy mennyi, azt nem tudom, de ameddig csak két nagyobbra oszlott, érthetõbb volt minden. Persze az is lehet, hogy csak technikailag fejlõdtek a "nagy testvérek", mi több, felnõtt több "kis testvér" is. Ez részemrõl csak egy eszmefuttatás, bár nem valószínûtlen, az idõ halad, és van aki öregszik. A háttérhatalom bástyáit is cserélik, és errõl minket nem értesítenek. Azért idõnként eléggé észrevehetõ.
131 #5 lalapapa
- 2018-04-07 21:53
gerry most akkor latod megint rad gondoltam,
de most masra is,
mert nem eszik olyan forron a big makket,
a sok gazembersegbe masok is bele szolnak,
mert kisebb pufogtatasok nem erdekes,
de mikor mar nagyobb balhe kerul elore akkor
valamit lepnek,
vagy nem,

mit tudatnak az is edes keves, de a valos
lepesek a fenti istensegektol mi lehet nem tudni,
vagy eppen nem tudatott,
a fenti szakik mindent le halgatnak es le is
tapogatnak, a foldi fonokseg egy resze olyan
hulye nem veszi, vagy eppen semmisnek veszi
a kinti vagy alattunk levo szaktarsak fo istensegek
letet, es tudatat, vagy mukodeset,,

https://www.youtu...XB4sVu44cU

vagy hagyjak a balfasz foldi emberseget majd
csak ki irtja egymast akkor legalabb a vilag mindenseg
ezen a reszen is nyugalom lesz,

a ki szelloztetett adatok alapjan nem egy ket
letszamban vannak a fold korul a szakik,
hanem millio vagy eppen billio szamra repkednek
a fold korul levo urben vagy leg terben,
a kisebb ufokak azok meg csak gondolom lesni
jonnek ide,
latott az is konnyeden szet lo egy raketat,

kivancsi leszek a sok okosra mit szol ehez,
en minden esetre a foldi emberseg hatalmas
nagy faszsagat igen csak halalos hibanak tartom,
es azok ilyen agyaknak a helyenek tudott
helye kell hogy legyen
:@:os_aztas_kv
gerry a kavehoz megy a mese itt mit
konnyeden le lehet halgatni,
267 #6 Perle
- 2018-04-07 22:02
116 #7 livia
- 2018-04-07 22:07
Aludj el végre...! Persze, csak mára.
819 #8 rozsola
- 2018-04-08 09:04
https://civilossz...ge-monast/
Érdemes átlapozni a " jegyzõkönyveket "
4 #9 Posta Imre
- 2018-04-08 09:14
Perle, akkor most Katar elszigetelõdik? Akkor így már a tengerhajózási szabályok érvényesek rá. Eztán ott is csak oroszul lehet majd köszönni.

Kaméleon, ha nem jön össze, akkor mindenkinek meg kell tanulni k-usni!

Bivaly, korábban én is sokféleképpen gondolkodtam, de ma már kevésbé összefüggéstelenül.A bolygó egy elkémiai giogenetikai labor. Egy üst, ahol keverik a "gyümölcs-lekvárt", különbözõ adalékokkal, hátha Hitler-szalonna lesz belõle.

Igen, látszólag a "hatalom" a "mindenség" fölött a kavarók tézise, de van antitézis és akkor ég a szintézisrõl nem is beszélünk.

Háborúk? Szabír nõk elrablása? A harcok a hímeket érintik elõször, ez megy már rég, aztán tiltottan, vagy szándékosan az "ellenséges" területre behatoló hímek párosodnak az ottan fellelt nõstényekkel, kecskékkel, tevékkel, lovakkal, orrszarvúakkal és hímekkel, hátha kikel belõlük valami, ami már egy mischung, de talán még jó is kiszülhet belõle. Nos, nagyon számos esetekben inkább torzszülöttek lettek, de az elhullottak helyére újak jöttek és megy a baxakodás tovább.

Jelen fázisában a "háttérhatalom" már teljes rálátással és orcátlan pimaszsággal bírja az élet minden szektorát. Egyes "elmaradott" törzseket még nem, de Afrika a következõ célpont.

Az elfajzottak valszeg ki lesznek iktatva. Erre vannak már jelek, sõt jelenetek! Véletlen most keveredett elém ez az echte germán moziklasszis: Nebel in August (augusztusi köd) melyben a csúnya nácik a nemzetvédelem okán a saját félresikeredettjeiket eu-tanáciázták meg. Jó film, szívbemarkoló és igen komoly kérdéseket feszeget. Csak ez mostanra nagyüzemben kell menjen, mert tömegével vannak, "vagyunk már" és ugyan tettek róla, hogy mindenáron besugározzanak, megetessenek, itassanak génmódosító koktélokkal, "Védõoltásokkal" , de a napnál is világosabb, hogy a degeneratív folymatot vagy megállítják, vagy a redõnyt itt le lehet húzni és sehová nem mehet innen az "emberiség" ahogyan eddig sem, így meg pláne nem engedik.

Na mindegy, végül is én is csak tapogatózok, de általában nem vakon és értelek is, csak a "látásmódom" "hollisztikus" és még csak most kezdek igazán belejönni.

Te, ha elmondom, hogy egyik jó ismerõsünk a minap egy szerrõl hazatérve kikelve magából mondja, hogy a "seregek" már ott voltak fölöttük és nem kevesen, de nem érti, mire várnak? Mondtam, Imire, de várhatnak még, mert annyi idõ van, hogy kimeríthetetlen. Aszgardnak is helyet kell csinálni, Spanyolországban is majd 1 millió ingatlan áll üresen és félig készen, várva a befejezést. Ezek nem véletlenek, de ha azok lennének, sem azok.
4 #10 Posta Imre
- 2018-04-08 09:16
267 #11 Perle
- 2018-04-08 09:30
Imre! Elszigetelik, de a csatorna a szaudiaké lesz. Azt mondod, hogy olyan lett volna, mint a BoszpoRusz?
272 #12 Kameleon
- 2018-04-08 10:41
51 #13 Skorpio58
- 2018-04-14 11:10

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.89 másodperc
4,615,219 egyedi látogató