Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nyolcmillió hazaáruló országa

Belföld Zsidó írta, úgy olvasni, egyébként pedig a cím találó, ha a részletekben elfogult is és téved. Nem ebben az országban fogunk holnap ébredni, sõt kiderülhet, hogy nem is aludtunk, de meg az ország sem volt. Ugyanezen a Magyarországon fogunk ébredni hétfõn

Egy csomó mindent csinálunk, mondunk és írunk most, amit, attól tartok, megbánunk késõbb. Vélemény.


Április kilencedikére a meteorológia napos idõt ígér. Átlagosan kilenc fok lesz reggel, a hõmérséklet kora délutánra elérheti a húsz fok Celsiust is, ami, lássuk be, már a kellemes tavaszi idõ kategóriája.

Öt-fél hat körül kezdenek majd énekelni a madarak, aztán sípolni és zenélni az ébresztõre állított telefonok. Az emberek munkába indulnak, iskolába viszik a gyereket. Vagy várják a folyosón gördülõ éthordókocsi zaját. Vagy felriadnak otthon, belepislognak a függönyt kicselezõ fénybe,

aztán visszamocorognak alvópózba, mert a választás éjszakáját ki akarják pihenni.

Egyes magyar állampolgárok megszületnek, mások meghalnak április kilencedikén. Lesznek, akik megtudják, hogy nem lehet segíteni a daganatos betegségükön, és lesznek, aki biztató híreket kapnak az orvosuktól. Lesznek, akik izzadva készülnek a pótdolgozatra. Egyesek szerelembe esnek, mások válóperes tárgyalásra mennek ezen az április hétfõn, néhányan közlekedési balesetet szenvednek majd, mások épp megúsznak egy közlekedési balesetet. Azon a reggelen is lesznek, akik málhazsákkal kijönnek a börtönkapun, és hunyorogva állnak a szabadságban, mások akkor adják át a fogadótérben a személyi igazolványukat.

És mindez teljesen független lesz attól, hogy mi történt az elõzõ napon.
HIRDETÉS

Sokan úgy érzik most, a kampány utolsó óráiban, hogy a puszta létükért küzdenek. Gyakran hallom: az egész jövõnk attól függ, ki hová húzza most az ikszet. Aki nem oda húzza, ahová a jövõnk érdekében optimálisnak tartanánk, szerintünk hazaáruló. Szerintük viszont mi – akik egészen biztosak vagyunk, hogy hova kell húzni, és hát nagyon nem oda, ahova õk – vagyunk a hazaárulók. Otthon maradni hazaárulás, mondja az egyik, mert a Fidesznek kedvez, nem, mondja a másik, szavazni menni a hazaárulás, mert a rendszert legitimálja.

Ha mindenkinek igaza van, ez itt nyolcmillió hazaáruló országa.

Tudom én, hogy mindent elér a politika, hogy mi minden függ tõle, de azt is, hogy minden, amit igazán szeretek, megúszható, vagy legalább kibekkelhetõ nélküle, vagy akár ellenére. Persze, a fene se akar kibekkelni, élni akarunk, nem kibekkelni.

Csak azt akarnám elmondani, hogy bármennyire utálom azt, ami most van, én nem vagyok hajlandó boldog lenni attól, ha bukik a Fidesz, ugyanis boldogtalan sem vagyok hajlandó lenni akkor, ha nem bukik.

Attól akarok boldog lenni, ha a szerelmemmel sétálok, a gyerekeimmel játszom, vagy sikerül valamelyik munkám, vagy meggyógyul az anyukám, ilyesmi. Jó, ezek valahol összefüggnek a politikával, de olyan szorosan nem függhetnek össze, hogy mozdulni se tudjunk már attól sok a rohadt összefüggéstõl.

Sorra tiltogatják le egymást az ismerõseim, természetesen alapos sértegetések, gyalázkodások, rágalmazások, sõt fenyegetõzések után. Nem köszönnek az utcán azok, akik korábban köszöntek. Barátságok szakadnak meg, nemcsak ember az embernek, hanem testvér a testvérnek, fiú az apának farkasa, és viszont. Egy csomó mindent csinálunk, mondunk és írunk most, amit, attól tartok, megbánunk késõbb.

Függetlenül attól, hogy ki hová ikszel, és ennek mi lesz az eredményre, pontosan ugyanazon a Magyarországon fogunk ébredni hétfõn, mint vasárnap.

Ugyanazon az ízekre szakított, zsongó, frontos, fejfájós, rákos, hazaáruló Magyarországon, amely létrehozott egy túlélhetetlen politikai kultúrát, ahol a gyûlölet úgy árad be az ablakon, mint a tavaszi szagok közé keveredett dízelgõz, és ami így, ahogy van, a mi hazánk.

És itt fogunk élni kilencedikétõl, együtt és egymás mellett, fideszesek és mindenféle egyebek, talán majd tétován visszajelölgetve egymást, esetleg megeresztve az utcán egy mégis-köszönést, vagy megkérdezve a fasizálódott rokont, hogy te, figyelj, egyébként, izé, képzeld, költözünk, és van egy pár holmi, nem-e kell az unokádnak.

Hátha megköszöni, és megkérdezi tõlünk, hogy vagyunk egyébként, és akkor elmondhatjuk neki.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2018-04-08 19:42
Imre !

Mindegy ki írta, a lényege igaz. Ha nem megyek szavazni, hazaáruló vagyok X-eknek, ha elmegyek szavazni, hazaáruló vagyok Y-oknak. Most már múltidõ, de akkor is.
Okoskodni lehet, okosnak lenni nem. Ezredszer írom le, a háttér hatalom leszarja, hogy szavaztam-e, vagy nem ! Az aktuális bábokra lehetett csak szavazni, vagy ellenük. Teljesen mindegy ! A forgatókönyv nem szavazatokon, meg érzéseken, meg kívánságokon alapul, egy cél érdekében íródott, az eszközök pedig mint tudjuk, szentesítve vannak, a cél elérése érdekében. Az emberek jóhiszemûsége lélegzet elállítóan megható, csak hát be vannak csapva mindenkor. És mindenki be van csapva, aki hiszi, hogy a szavazata, vagy a nem szavazata ér valamit. Legjobban önmagát csapja be, de hát erre trenírozzák a "rendszar váltás" óta. Elõtte meg arra trenírozták, hogy hogyan lehet egyetlen jelöltbõl azt az egyet megválasztani, kötelezõen !
Ehhez képest, heuréka, tombol a szabad akarat. Nagyon sokszor igen becsmérlõen nyilatkozom az "istenadta néprõl", pedig be kellene látnom, hogy mivel megszületése pillanatától hazugsággal szoptatják, és késõbb is ezt keverik a vizébe, és a kenyerébe, mitõl lenne okos, ténylátó, dolgozik mint az állat, és nem kutatja égen, földön, hogy mi az igazság valójában.
Így lehet birodalmakat létre hozni, és így lehet birodalmakat porig rombolni.
Van még kérdés ?
80 #2 monguzking
- 2018-04-08 20:01
én továbbra is kiméletlenül felelössé teszem az egyént...
4 #3 Posta Imre
- 2018-04-08 20:34
Bivaly, ez nem szabadakarat, csak tömény idiótaság, mely kell a következõ fázishó! Engem ez annyira hidegen hagymá! Mondtam, mindegy "ki nyer", Putyin gyõz. Na jó, nem pont õ, hanem a háttere. bár ez is bonyolultabb így.

Monguz, bizonyíték arra, hogy az "ember" menthetetlenül degenerált.
80 #4 monguzking
- 2018-04-08 22:05
Nem---az ember mikkor megszületik egy isteni szikra--csak éppen szarba születik igy szinte mindig kialszik---de esély mindig megvan a szikra csira lángba boritására......
2 #5 gerry
- 2018-04-09 05:20
monguzking - Te születtél szarba! - én pihe-puha ágyikóba a Mosoly utcában! Ami meg az isteni szikrát illeti .... nem akarok dicsekedni, de....
s_hihis_pompoms_grat
809 #6 megmondhatom-e
- 2018-04-09 05:23
- jó hír : vona lemondott!
- rossz hír: túl késõn - és ennyivel megússza

Gyász szalagot akaszthatunk magunkra ! A szélhámos zsidók hazájuknak nevezik Magyarországot!

A momentán zsidók , a gyûlöletet keltõk -maguktól- nem hajlandók elhagyni Magyarországot !

Gyászszalag viselése nem jelent feladást zsidók !
2 #7 gerry
- 2018-04-09 06:15
A következõ négy év - nesze nekünk:
www.postaimre.net/kepek/HU2018-1.jpg
www.postaimre.net/kepek/HU2018-2.jpg

...ja, Vona helyett vahj' ki jô? (https://index.hu/...na_lemond/)
Szerintem Dúró Dóra jól nézne ki :)

...ja, õ is lemondott?
https://index.hu/...ak_orbant/

...talán én is lemondok. Monggyon le mindenki!
s_f-ang
4 #8 Posta Imre
- 2018-04-09 06:42
Gerry, olvassad el a "Csak egy maradhat!" szösszenetet. A királysághó nem kell "ellenzék", sõt...de várjál csak, mivel a "baloldal" kilõve, a "jobb" meg eleve degenerált zsidó mocsok, így minden halad a holokauszt irányába, csak nem értem, mi ebben a meglepõ. Orbánéknak már csak saját magukat kell felszámolni (ezen vannak), csak még ahhoz is hülye a nép, hogy ezt lássa, értse..., de talán nem is kell ezt. Lemásolták a "putyini metódust". Giga-vállalatokat grundolnak oligarhákkal, akik már az "állam vezetése" zsebében vannak, nem csak úgy össze-vissza vadkapitalizálnak ám.
238 #9 bivaly
- 2018-04-09 06:48
Imre !

Természetesen tudom mit írtam, és miért, pont azért, mert el van hitetve a szerencsétlennel, hogy õ szabad akaratából döntött, miközben csak beprogramozták.
329 #10 gutai zub
- 2018-04-09 06:51
Van egy elcsépelt és logikátlan szólás mondás a mesterségesen elhülyített szavazgatási utáni idõkre:
"aki nem ment el szavazgatni az ne panaszkodjon"

Ennek pont az ellenkezõje igaz:

aki részt vett ebben az ocsmány és átlátszó bohóckodásban, éppen az fogja be a pofáját utána

A szavazó fülkék elõtt tolongó lények bizony már nem a régi megszokott, megtévesztett, agy mosott birkák, (erre már a birkákat se tudnád rávenni), ezek már, ahogy Imre nevezte meg õket:
idióták...................
"
809 #11 megmondhatom-e
- 2018-04-09 06:58
-gerry- -talán Dúró Dóra (nem kevertem össze a d-betûket a r-betûkkel ?- jól van . .) lemondott valami holdudvarról - vagy mirõl , de nekünk nem kell lemondani róla , mert õ nem politikus , hanem politikusnõ ( and not a bad one - ahogy a vidéki angol mondja ) - ugye nem csak annak látszik - genderileg O.K. és ez a mai zsidó világban nem utolsó szempont !

Amíg õ van a képernyõn -legalább nem a smitt macát és korcs kölykét kell az egész országnak nézni , mert az ilyen lényeknek 'gender"-ük sincs !
2 #12 gerry
- 2018-04-09 07:46
Akkor,- ha jól értelek - egyetértünk. D. Dóra, amennyire én tudom, még soha nem kompromittálta magát, szimpatikus (vagy helyes) és szerintem még értelmes (vagy intelligens) is. Ez az amit mostanában nem sok "politikusnõ"-ben találhatunk meg.
Amennyire a keményfiúkat ismerem (és a jobbik választóinak jó része ezt az ikont sugározza önmagáról,) általában szereti és óvja a közéjük került és szemmel láthatóan nõnek kinézõ személyt. Ha valaki bántani próbálná, azt hamar lerendeznék. Ha Elõd még pozitív személynek számít a Jobbikban, akkor Dóra - valójában - az összes Jobbikos eszmei tulajdona - akit minden áron meg kell védeni. (Az én fiatalkoromban még ez volt a törvényünk! - Talán maradt még valami nyoma.)
Épp' ezért - szerintem simán kinevezhetnék D. Dórát a jobbik vezérének - és ha jó háttérsegítséget kap, akkor bájos mosollyal, ügyes érveléssel és egy megerõsíthetõ pártfegyelemmel kemény ellenfele lehetne a mai kormánynak. Persze ez azt is jelentheti, hogy a farkasok közé kerülne ahol szét is téphetik s miután ezek a "farkasok" csak emberi anyagból készültek, így idõvel le is aljasíthatják, amennyiben kiválasztott vezetõként gyengének mutatkozik. Sajnálnám szegényt mert elveszítené a báját. De miután nem tõlem függ ami lóg - így csak ötletelésnek minösülnek ezek a mondataim...
Karaktere után úgy vélem - szolidan, mosolyogva és fegyelmezetten taposhatná a földbe a sok élösködõt... bár lehet, hogy tévedek.
4 #13 Posta Imre
- 2018-04-09 08:09
G3erry, tévedsz, de mennyire, de nem baj. Elfogult vagy, mert látsz két jó csöcst, de hát nem vona baj, ha csak anyucika lenne, de többnek képzeltették.
809 #14 megmondhatom-e
- 2018-04-09 09:46
-sztem egy olyan párt élére ( ami egy csöppet sem liberó-mert az pelenka , ha jól emlékszem) , amilyennek a jobbik hívei hitték , hogy indult - és ezért szavaztak rá sokan az elején - szóval egy - nem is teszem idézõjelbe- valódi , tiszta ,tisztességes , radikális párt élére (amire nagy szükség lenne - de ilyen sajnos nincs)
csak férfit tennék ( aki annak is néz ki ) , nem veszélyeztetnék egy nõt a zsidóktól ! (pláne , ha õ tényleg nõ , nem úgy mint a zsidó szélhámos bernadett - mert ilyen akad a fehér emberek között is !)

Nem kétséges , hogy ha a jobbik ilyen párt lenne - nem tele pénzéhes árulókkal sõt "magyar zsidók"-nak nevezett közönséges zsidókkal - megnyerne minden szavazást , megnyerné a magyarok bizalmát , szeretetét, rajongana érte ez a zsidó terror alatt szenvedõ - sajnos gyenge - nép !

Ha a jobbik jobbikosok csak Vonát tudták volna kiebrudalni - még idõben , már 40 %-ot ért volna el !

Vona azonban mégcsak nem is férfi ! Aki odatartja a derekát pénzért , hogy a zsidók betörjék - az gaz áruló!

Hát - a gyenge nép lassan tanul !( látjuk nyugaton is)
Mire megtanuljuk - rég késõ lesz !

Az egész világ zsidajával - persze - a palesztinok se sokra mentek.
Haleleség - lesz népük abban a "nagy vizesárokban" , amit Imre "tervezett" - de nekem nagyon tetszik - a térkép szerint Egyiptom alatt kezdõdik és Robert Nugabe kertjét is kettévágva a dél afrikai Sun Sity mellett elhaladva Mozambik alatt csatlakozik vissza a sós vízbe.
Ismerem a vidék zömét , az éghajlata nekem való , így ha megérhetném sokat "csónakáznék" ebben a "patakban" ,- az úszkáló zsidókat fejbe csapkodva minden evezõ csapással!

Good fun - lenne ! Egy szál rövid gatyában egész évben!

Mondjuk végig mindenütt jegyet kéne váltani az Orbán lányától , mert kisajátítanák maguknak "túrisztikai" célból (kapzsiságból - amit már tapasztalunk)

A Kilimanjaro oldaláról vízi csúzda vinné a zsidókat a cápák közé. A csinytalan zsidók nagy falatok lennének !

Szóval fel a fejjel gyerekek! Elõttetek az élet !
2 #15 gerry
- 2018-04-09 12:52
Látod, láatod... Imre most nagyot tévedtél!: "Elfogult vagy, mert látsz két jó csöcst, de hát nem vona baj..."
- ugyanis nem a mellei érdekesek, hanem az arca! Nem kell nõ az élre?. Nem is arra gondoltam, hanem a "Kirakatbabára" - aki okos! Mégis miért írtam oda, hogy a tanácsadói lennének az ész (ha neki is van az csak plusz egy pont). De Ti nem is értitek, pedig millió példa volna rá...
Talán majd kinövitek; a következõ okostojás ki trónra vágyó komoly férfi.. - a jó magyar családoknál meg az asszony, aki emancipált mégis hü, elmagyarázza a jobbikos férjének, hogy miért ez a politikus-szépfiú kell naffönöknek, a férj, aki szintén emancipált degeneráltságban szenved és megfelelelési kényszere van az asszony felé (már inni se ihat annyit, motorozni is csak az asszonnyal együtt s egyre tünnek el a régi barátok...stb.) - rábólint és tapsol, hogy este legyen pokróc alatti müsor...

Szóval nem, nem két "csöcst" látok, hanem csodáló szemeket, és széparcú, harcos Amazont aki képes legyürni a politikai ellenfeit... Ki is mondotta volt, hogy "Színház az egész világ...?" (a háttérben szürke eminenciások meg dolgozzanak meg végre a hazáért - persze nem a zsidók nagy örömére.)
819 #16 rozsola
- 2018-04-09 14:39
Számoljunk !
10 " misi " mínusz 8 " misi " = nagyjából megkapjuk a magyarok lélekszámát.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.88 másodperc
3,398,717 egyedi látogató