Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az egypárt rendszer már megvan, jöhet a királyság!

GondolatokSzia Imre!

A választásokra térve, nagyon örülök, hogy nem a jobbik-lmp-mszp-dk koalíció nyert, mert mindegyiket sokkal jobban rühellem, mint a fideszt. A fidesz legalább nem hazudott a zsidókról, hogy pártolják õket, a jobbik igen, a többi ellenzéki párt meg feltétel nélkül nyalta a nemzetközi zsidóság seggét. Egyikkel sem tudjuk felvenni a harcot jelenleg valóban nemzeti és csóró magyarok, de a legegyenesebb a fidesz, mely a nemzetközi zsidóság ellehetetlenítésének oldalán áll. Õk a nemzeti zsidóság oldalán állnak, ami fából vaskarika az elmúlt évezredek tekintetében, de mindenképp jobb, mint a nemzetközi zsidóság oldalán állni.
Jelen helyzetünkben a választható két rossz közül, ez a kevésbé rossz, hiszen sajnos nem volt más alternatíva. De úgy gondolom, ahogy a világ sem egy két évszázad alatt romlott el, és a Biblia is azt írja, a világban szétszóródva lesznek, miként Marschalkó is fogalmazott "szétszórva a föld népei közé, azoktól megvetve, elnyomva s üldöztetve". És bár mindez a gondolat távoli jövõkép, hogy üldöztetve legyenek, de ez lesz a jövõ, nem fognak tudni így szétszórva gyakorolni hatalmat mindenek felett, mert sosem az egy nemzetként való létezés volt az erõsségük és az emberek életképesebbek náluk.
Ez a jövõ, a lehetõségeik beszûkültek.
Nem kérdés, hogy a zsidók egyszerre harcolnak az ortodox és liberális vonalon, mindkettõ az õ térnyerésüket erõsíti, de az egyik lényegesen kevésbé.
Ez nyert most. Mindkettõ, a liberális és ortodox vonal is Szíria pusztulását szeretné, ahogyan Iránét, Oroszországét, Kínáét, Venezueláét, és mindemellett a nemzetek pusztulását, csak az egyik kör itt bezárult, a másiknak meg már nincs lehetõsége. A másik, a nemzeti zsidó, csak saját országáért harcolhat.
Persze mindenhova beépültek, de még nem tartunk ott, hogy ne lehessen megállapítani ki a zsidó és ki nem.

Vélemény?"

Szerintem tekintsétek át az orosz oligarcha-demokrácia és a kínai -típusú egypártrendszer mûködését és kikerekedik belõle jelen helyzetünk. A személyi kultusz ennek a logikának elengedhetetlen része, eleme, sõt központi tartóoszlopa, de mivel itt "nyugati típusú" agymosással kapcsolódik a fing-suhi, így ötvözni kell a "nemzeti" és a "fügétlenség" demagógiát a gazdasági érdekekkel. Arra már rájöttetek, hogy mindennek semmi, de semmi köze nincs látszólag a valóban nemzetihez, sõt, igazából globalizációs irányban "fejlõdik" minden, pont a "reklámmal ellentétesen", de hát filozófiai értelemben ez így is van rendben. A szerelhetõ kéményeknél a szigetelt béléscsõ és a palást ellentétes módon kapcsolódik egymáshó'.

Igen a zsidók. Mivel ez sz ország már rég nem Magyarország, csak magyar papírosok rablóterülete, kár minden szócséplés. Ahogy az meg lett ígérve a "baloldalt" (vagyis a "nemzetközi zsidót" látványosan választják le az értelemrõl és ebbe sokak tudata és szíve belehasad, míg a "jobboldali" zsidó magyar bûrbe bújva (lengyel, cseh, orosz, kínai...szabadon helyettesíthetõ) végzi el ezt az operációt. Ezerszer leírtam, hogy mindez megbeszélt forgatókönyv szerint és csak látszólagos zsidó-zsidó ellentét (jó zsaru-rossz zsaru felállás) ez.Zsidó a bolygón nem maradhat! Ez most így nehezen elképzelhetõ eredmény, ugye, de jelenleg ténylegesen nagyon hitvánnyá fajult a "nemzet" és nagy bajban lennénk, ha bizalmi és értelmi alapon kellene a "nemzetnek" saját népünket igazgatni. Annyira ostobák, hogy ki kellene irtani legalább felét, de ebbe a másik fele belerokkanna végleg. Jó, vagy nem, sajnos a hülyeség ellen nincs orvosság és már az sem számít, hogy mesterségesen tettek bennünket idiótává. A lényegen ez nem változtat. Egyre több jel mutat abba az irányba, hogy minden hazugság, amiben eddig hamis tudattal "léteztünk". A "minden" azt vegyétek szó szerint. A valóság sokkal riasztóbb, mint amibe józan eszû ember még tudata épségét nem kockáztatva beletekinthet. Talán ezért van az, hogy itt tartunk. De hol is?

Hozzászólások

146 #20 satu
- 2018-04-11 11:59
Légicsapások várhatók
Várható légicsapások miatt adott ki figyelmeztetést az Eurocontrol
http://www.ma.hu/...urocontrol
819 #21 rozsola
- 2018-04-11 15:28
238 #22 bivaly
- 2018-04-11 17:59
Tisztel Hölgyeim és Uraim !

Mindegy, hogy hol, de hosszabb beszélgetést volt alkalmam meghallani, a nélkül, hogy hallgatóznom kellett volna. A "diákok tüntetést terveznek " vasárnapra !? A "diákok" ! X-ék szerint számítógépes csalás történt, készítik elõ a revansot. A forradalom szó többször elhangzott.
Uraim ! Tanúja voltam az TV ostrom elõkészületeinek. Nem a nép ostromolt ! Õk csak kevesen mentek az elõörs után, tisztán titkosszervezeti elõkészítés volt. Lehet, hogy csak keveseket tudnak rávenni bármire, de készül a vesztes oldal. Feltûnõen csendesen.
130 #23 kisvakond
- 2018-04-11 19:38
Bivaly!

Nem annyira csöndben szervezik. Épp ma reggel jött lelkesen az egyik kollégám, hogy õ bizony kimegy szombaton. Eltanácsoltam tõle, mondván Kijevben is csúfos vége lett. Szerinte a kormány nem merne belelõni a tömegbe. Mire én felhomályosítottam a hamis zászlós mûveletek lélektanáról.

A Hídfõ tegnap hozta, itt nem frissítettek: https://merce.hu/...asarnapra/ , de az "esemény" fb oldala frissült: https://www.faceb..._tab=about

Möst 28.600 a résztvevõk száma.

Kellemes meleg, száraz napos idõ lesz...
A többit meglátjuk.
A Balaton vonzóbb :)
130 #24 kisvakond
- 2018-04-11 19:47
Hogy egy klasszikust idézzek: "Lehet tüntetni a Parlament elõtt. Elõbb-utóbb megunják, hazamennek." :P
4 #25 Posta Imre
- 2018-04-11 20:00
Kisvakond, üdv a fedélzeten! Keserûség? Nem is tudom. Egyfajta unott flegma fáradtság, irritáltság...feszült készenlét és közöny keveréke, de ne hagyd magad megtéveszteni!

Sok éve leírtam mi lesz és mindig finomítgatom, de a lényeg nem változik, sõt, mintha a "kezem alá" is dolgoznának, de ez nem tesz boldoggá. Nem a kimenetel miatt, mert az borítékolható, hanem az értetlenség, éretlenség okán.

Nem mondom, hogy elégedetlen vagyok, mert valójában nem vagyok az, sõt. Más részrõl frusztrált és végletekig elégedetlen. Néha nagyon öregnek érzem már magam és egyre gyakrabban kapom ezen magam.

Egyébiránt minden a tervek szerint halad és nagyban tekintve, megértve a miérteket és a sárkány-logikát (Szun-ce) nincs kivetnivaló a történésekben. Az lesz, úgy lesz, ahogy mondtam, mert nem is lehet másképpen. Abban nem vagyok egészen biztos, hogy akarom-e látni, megérni "munkám" gyümölcsét. Inkább ezt a kérdést, hallhatod disszonánsnak, mert igen rossz az akusztikája.
267 #26 Perle
- 2018-04-13 19:15
Makronnak sem lenne ellenére a királyság:
https://timesofin...716373.cms

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.84 másodperc
4,602,755 egyedi látogató