Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Jobbik visszahívta Morvai Krisztinát az Európai Parlamentbõl

BelföldZsidónéra most "itthon vanmá, szûksegg! Mehet a "fidesz" kóhnmányba, elvégezte a rábízott ügynökmunkát. Vona-zazri is. Még hallunk róluk, sajnos. A Jobbik országos választmányának küldöttei tegnapi ülésükön egyhangúlag felszólították a párt országos vezetését, hogy hívja vissza európai parlamenti mandátumából Morvai Krisztinát, amelyet a Jobbik elnöksége a mai ülésén ellenszavazat nélkül meg is szavazott – közölte a párt szerda délután.

Morvai Krisztina a Jobbik listájáról szerzett képviselõi mandátumot az Európai Parlamentben. Régóta intenzív kampányt folytat az õt delegáló párt ellen éppen olyan hazugságokkal és rágalmakkal, amelyeket a Fidesz és propagandasajtója zúdított az elmúlt idõszakban a Jobbikra. Jelentõs segítséget nyújtott a választási csalásoktól sem visszariadó, diktatúrát építõ Fidesz hatalomban tartásában, amely egy egykori jogvédõtõl szégyen

– írta a Jobbik közleményében.
Link

Hozzászólások

5 #1 kincses
- 2018-04-11 21:42
És nem nyílt meg alattuk a Föld...Na majd Afrikában. Micsoda egy genya társaság most Jobbik vezetése, miután a legtöbb valódi jobbikost már kitúrták rég. A Betyárseregbõl meg csúfságot ûztek! Azt hiszik, van erre bocsánat...De miért is? Morvai legalább következetes, mint Thürmer. Szokják. Õk ilyenek.
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-04-12 09:33
Morvai Krisztina maradjon csak ott!

Sok alkalommal elküldte a globális zsidókat , ahova valók , bármilyen indíttatásból is tette !

A sanyi ti-bor -ok hallgatnak , mint sz a gazban !(zsidó indíttatásból ! )

Köszönjük Krisztina ! ( ne érdekeljen , ha ennek a jobbiknak már más az érdeke ! )

Ha pedig eljön a " veri az ördög a feleségét " - jelenet - - - Krisztina ! - mi neked drukkolunk !

Majd a bíróságra hurcolod az ürgét a tökénél fogva -és megkapja a magáét , mint a komondoros !
30 #3 osmagyar
- 2018-04-12 18:09
megmondhatom-e! Orbánnak nem akarsz valami "szépet" kívánni, mert Hisztikével kapcsolatos kérésed meghallgatásra került: Morvai nem jön vissza https://www.hirad...jon-vissza
2 #4 gerry
- 2018-04-12 19:15
Toroczkai László, a Jobbik alelnöke, Ásotthalom polgármestere azt mondta a Délmagyar.hu-nak, ha jelölik, vállalná az ellenzéki párt vezetését.

Helyezkedünk? Helyezkedünk!
https://www.hirad...ki-tisztet
809 #5 megmondhatom-e
- 2018-04-12 19:23
osmagyar
- nem hiszem , hogy Morvai az én "szép kívánságomnak" eleget téve , engem meghallgatva marad ott .
Hogy ez "szép"-e Morvainak nem tudom - de az itthoni magyaroknak biztos "szép" , ha valaki behúzza a globális zsidókon néha a féket .

A zsidók manapság láthatóan féktelenek !

Szerinted Orbán valaha meghallgatta egy magyar kérését ?

Netenyahoo - a zsidó fõnökét igen !

Neki minden paktumot , még a magyarok halálos ítéletét is aláírta - ellenvetés nélkül , ugrásra készen !

Együtt vigyorgott a fõzsidóval !

Cserébe a fõzsidó - aki pontosan ismeri Orbán igényeit - biztosította azt Orbánnak.

Mi lehet ennél "szebb" , amit én kívánhatnék árulónknak, gyilkosunknak ?

Sok mészároslõrincet ? Mennyi kell még neki ?
809 #6 megmondhatom-e
- 2018-04-12 20:06
- ha magyar miniszterelnöke lenne Magyarországnak , azt kérném tõle , csukja be az ajtót az EU és más zsidók elõtt , ne röhöghessenek tovább Morvai felszólalásain a globális gyilkosok Brüsszelben .

Sanyi tibor meg a szegedi kommunista liberális -mianeve? felszólalásai tetszenek a zsidóknak. Velük egy húron pendülnek . (de nincs zenei érzékük se)

Sajnos Magyarországnak nincs miniszterelnöke , csak izraeli helytartója van.

Ha azt szajkózza/ hazudja , amit a nép hallani akar , akkor rá szavaznak , aztán lophat tovább.
238 #7 bivaly
- 2018-04-13 07:11
Morvai, mindegy, hogy miért, kimondott egy rakás igazságot elég hangosan, csak itthon nem hallották illetékes helyen, esetleg nem ért el idáig a hír. Hozzá teszem, olyanokat mondott, amiért egy egyszerû embert elvisz a rendõrség, izgatás, stb., vádjával. És legalább belemondta a pofájukba, még egyszer, mindegy, hogy miért.
Azt se felejtsétek, hogy Vona rángatta be a Jobbikba, nem Morvai jelentkezett a szerepre ! Jól teszi, hogy nem jön vissza, még dumál egy keveset, idegesíti a puszta jelenléte a többieket. Egy rakás parazita ex komcsi, (most kurva nagy demokrata ), köpködi az országot, mint jó csahos a pénzünkön, talán azt kéne kifogásolni ! Ezek a szarháziak ha tehetnék, még Kun Bélát is vissza hívnák miniszterelnöknek ! Mekkora hányás, amikor egy velejéig szemforgató, rohadt, tetves milliárdos Lenin fiúk, meg Lenin lányok csapat énekli a "fel, fel, te éhes proletár"...-t, amikor annak az éhes proletárnak az izzadsága, és vére, az egész életének a munkabére, ezeknek a férges gennycsomóknak a bankszámláján van ! És õk a "demokratikus ellenzék". Tele hazaáruló, ország sikkasztó gazemberekkel, és politikai kurvákkal.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.69 másodperc
3,392,756 egyedi látogató