Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

GYÜJJÜNK ÖSSZE, GYÜJJÜNK ÖSSZE...

BelföldJé, ez még él? Akkor itt a megmentõ csapat.

Májusi Vukics aranyat ér... meg a gyerekeket is ki lehet terelni a természetben

....ass'szem én virsliárusként leszek ott, in-coito-ban, hogy ne ismerjetek fel. szóval aki lát egy mellveregetõ férfit, aki azt üvölti, hogy: "-Ide lõjjetek, én is Putyilov-gyari vagyok!" - na az nem én leszek.


de Vukics ott lesz és elmondja nekünk hogyan tovább... már hiányzott.- aztán Böszörpusztán - Augusztusban - további tetteket is megvalósíthatunk!

Ott már sátorban is adhatom a virslit - persze békésen! - de további titkos terveim is vannak. (pl. Ásványvíz árusítás meg röplapok erjesztése.

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2018-04-13 06:46
A rendezvény célja, hogy tudomást szerezhessünk azokról akikrõl még valami véletlen folytán nem tudunk,és átvegyük felettük az ellenõrzést, és irányítást, esetleg bomlasszuk fel, ha nem kíván velünk együttgondolkodni.

Te Vukics, melyik magyarok azok, akik elférnek egy kultúrházban ?
4 #2 Posta Imre
- 2018-04-13 13:14
Míg itt a legtöbben megszívtátok, sõt szívtam-tuk, addig van, aki elõad meg ilyesmi. Nem azért, mert ez baj, csak hát nem kicsit visszatetszõ. Õt tartalékolták ilyen esetre, ez belátható. Nem kirúgták, mert minek. Egy csapattisztet kibaxtak vona mint macsekát kakkantani.

Önéletrajz
Vukics Ferenc
https://hhk.uni-n...enc_cv.pdf

Szerintem azóta alezredes és ez így van rendjén. Igaz, 2009 óta majd 10 év telt el, 10-ben meg lemondott és azóta csak xarabb lett az összefogdosásra hivatott magyarok minõségi és mennyiségi mutatója, de nem baj. Valakinek ezt a látszat-propagandát is vinnie kell. Én bírom Ferkót, csak rossz idõbe, rossz helyre született, velem együtt.
40 #3 bulcsu
- 2018-04-14 13:56
Én nem tudom! Van ez a Tudatos Társadalom CMM közösség a Szent Korona bankkal, Dr Halász Józseffel és most csatlakozott hozzá Vukics, mint megújuló MSZ alapító tag.
Elgondolkodtató... s_nopompom


Kedves Barátom!Ezt a levelet most bõvített címlistára küldöm. Azoknak is, akik még nem tagjaink, de talán csak azért, mert még nem volt idejük kitölteni a csatlakozó lapot.Örömmel jelenthetem be, hogy több aktív közösség képviselõjével is alapvetõ megállapodások születtek az elmúlt napokban. Várhatóan ez a folyamat a közeli jövõben is folytatódik, felerõsödik.Vukics Fernc az MSZ alapítója, tagjaink sorába lépett.


https://www.youtu...bXbR44rLlU


A megújuló MSZ és a TT ( és a CMM ) stratégiai együttmûködésbe kezd. A CMM folyamatosan kíséri az MSZ szervezõdését és az idei bösztörpusztai MOGY-nak egyik fõ közvetítõje lesz. Azonos értékrendek mellet, de eltérõ feladatvállalással közösen lépünk annak érdekében, hogy a magyarság ismét magára találjon! Kérek minden tagunkat a körzetében ismert MSZ alapszervezetetekkel vegye fel a kapcsolatot és a kölcsönösség elve mellett segítsük egymás munkáját! Vukics Ferenc személyesen is támogatja az Országos találkozónk szervezését elõkészítést!Ugrin András a Hun-Magyar Baráti kör alapítója elindítója, már aktív tagunk!!! Gyakorlatilag teljes egyezõség van az alapvetéseink, értérendünk tejesen azonosak. Szívbõl ajánlom minden tagunknak, a barátikörhöz való csatlakozást. Andrással a TT közösségi oldalain megbeszélhetitek a részleteket.

https://www.youtu...&t=50sPálosi Attila a Kõbányai Élõ Közösség egyik alapítója is sorainkba lépett! Attila vállalta, hogy a nyári TT Országos találkozóra megszervez egy legalább 100 jurtából álló „Jurta Falu” felépítését.

Csengõdi Csaba az Üllõ Vezér hagyomány õrzõ egyesület vezetõje is csatlakozott a TT mozgalomhoz. Az egyesület munkáját segítjük, támogatjuk.

https://www.youtu...8rhiUhynjkVárhatóan a következõ hetekben felerõsödik a csatlakozási folyamat. Kérem a már „rutinos” tagjainkat segítsék a most érkezõket!I. TT Országos találkozó

Eldõlt a találkozó helyszíne: Õcsény reptér.

https://www.youtu...&t=99s

Idõpont: 2018.08. 01-05.

A helyszín több tízezer, akár 100 ezer látogató megfelelõ ellátását is lehetõvé teszi.

Az esti koncertek szereplõivel is sikerült megállapodni. A lista közel teljes, de még lehetnek változások, talán még egy-két szereplõ is.

Akik már biztosak:

Ghymes, Hystorika, Dobogókõ, FankaDeli, Kovács Nóri, RFT dobcsapat. A Pozsonyi csata rockopera még tárgyalás alatt.A rendezvény kampányterve, árazása, technikai elõkészítése már folyamatban.

Az oldalainkon, vagy ezen az e-mail címen várjuk a közösség azon tagjainak jelentkezését, akik szeretnének részt venni a szervezésben, megvalósításban. Minden fejre, kézre szükség van!

A finanszírozás egyik fõtétele a jegyek elõértékesítésének mielõbbi megkezdése. Varga Ákos barátunk szervezi az értékesítést. Természetesen az értékesítésben résztvevõk jutalékot kapnak. Részletek hamarosan, de már jelentkezhetsz a feladatra.A bõvülõ létszám szükségessé teszi az adatbázisok törzsi tagolását. A 2. törzs kezelése már folyamatban van. Indokolt lenne már a bp-i (1-es törzs), a 3-as, a 6-os, és a 10-es törzs önálló kezelése is. Várjuk az önkénteseket erre a feladatra. Természetesen a munkáért Kp-ben elismerést adunk.Éledezik a Közösségipénz rendszerünk is. A feladatvállalók számláján folyamatosan jelennek meg a Kp összegek! Részletek a közösségi oldalakon elérhetõek.

Szeretettel

Juhász Zoltán


Civil MultiMédia
Tudatos Társadalom
CMM Televízió

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.79 másodperc
3,398,618 egyedi látogató