Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ketyeg az orosz-amerikai háborús idõzített bomba - már Kína is fenyegetõzik

Külföldketyeg a fenét, inkább az óra. Soha korábban ekkora összhangban nem voltak ezek a tengelyek és úgy mûködnek együtt, mint egy óramû. A többi csak porhintés. nem ellenségek ezek, sõt, de valóban van ellenség, amit, akit el kell kaszálni. Összecsapás készülõdik az eurázsiai tengely és az angolszász térség között. Berlin bölcsen ki akar maradni ebbõl a vérzivatarból. Kína a jelek szerint szinte azonnal belesodródna a globális konfliktusba Tajvan lerohanásával.
A KCNA észak-koreai hírügynökség által 2017. november 30-án közreadott képen fellövik a Hvaszong-15 típusú, új fejlesztésû interkontinentális ballisztikus rakétáját (ICBM) egy ismeretlen észak-koreai helyszínen november 29-én. A rakéta az ország állami médiájának közlése szerint képes elérni az Egyesült Államok egész területét. (MTI/EPA/KCNA)
A KCNA észak-koreai hírügynökség által 2017. november 30-án közreadott képen fellövik a Hvaszong-15 típusú, új fejlesztésû interkontinentális ballisztikus rakétáját (ICBM) egy ismeretlen észak-koreai helyszínen november 29-én. A rakéta az ország állami médiájának közlése szerint képes elérni az Egyesült Államok egész területét. (MTI/EPA/KCNA)

Az eurázsiai tengely és az angolszász térség évek óta forrongó kapcsolata a jelek szerint egy katarzis küszöbén áll. Ehhez elengedhetetlen kellékként vonulnak föl idegen-zászlós provokációk, a szembenálló felek médiájának hisztéria-keltése és a háborúba rohanó országok geopolitikai hûségesküi. Az amerikai elnök már vasárnap, a vegyifegyver-támadásról szóló elsõ (dez)információk megjelenése után válaszlépést ígért, és hétfõn este tanácskozott is errõl nemzetbiztonsági tanácsadójával, John Boltonnal, valamint katonai vezetõkkel. Információnk szerint az elnököt a katonai vezetõk arról tájékoztatták, hogy ha az újabb közel-keleti csetepaté egy globális orosz-amerikai nukleáris ütésváltássá fajul, akkor az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság teljes területe (!) megsemmisül. De ezt nem kötik az utazó-közönség orrára.

Felsorakoznak a tengelyek

Eközben az Egyesült Királyság, Franciaország, Izrael és Szaúd-Arábia máris késznek mutatkozik arra, hogy az Egyesült Államok oldalán katonai eszközökkel kiragadja a regionális kezdeményezést a Moszkva-Ankara-Teherán tengely kezébõl. A politikailag teljesen beszorult és lebénult brit miniszterelnöknek úgy jön ez az új konfliktus, mint egy falat kenyér. Az angol konzervatív sajtó értesülése szerint Therese May már a szír partok közelébe vezényelt számos brit tengeralattjárót. Ezen a ponton meg kell dicsérnünk Berlint, amely ebbõl a vérzivatarból ki akar maradni, éppen úgy, ahogyan pár évvel ezelõtt az iraki és líbiai oktalan és törvénytelen mészárlásban és állam-szétverésben sem vett részt.
Hirdetés

Kína azonnal lerohanhatja Tajvant

Káncz Csaba
Káncz Csaba

Leonyid Ivasov tábornok, az orosz geopolitikai akadémia elnöke szerint a Kreml-nek már nincsen hova hátrálnia. Moszkva el kell, hogy magyarázza Kínának az orosz álláspontot és aztán tûzparancsot kell kiadnia. „Minden olyan hajót, amely Damaszkusz és egyéb szír városok ellen rakéta-támadást indít, el kell süllyeszteni.”

Számos jel szerint Kínát nem kell hosszú ideig gyõzködniük az oroszoknak, és az eurázsia tengely másik végén szinte azonnal bele is sodródhatnak a háborúba. Ne felejtsük el, hogy az új amerikai Nemzetvédelmi Stratégia mind Kínát, mind Oroszországot nevezte meg ellenségnek. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy az elmúlt években az orosz és a kínai haditengerészet számos közös hadgyakorlatot tartott a Földközi-, a Balti- és a Dél-kínai-tengeren.

Mi több, ezekben az órákban is zajlik egy három napos kínai hadgyakorlat Hajnan szigete közelében, ahol a csapatok a tajvani megszállást gyakorolják. A kommunista párt szócsöve, a Global Times vasárnapi szerkesztõségi cikkében hangsúlyozza, hogy a tajvani kérdésügyében tiszta vizet kell önteni végre a pohárba. Hiszen például Washington John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadót küldené látogatóba Tajvanra – a legmagasabb szintû amerikai hivatalnokot a diplomáciai kapcsolatok 1979-es felvétele óta. „Kínát nem lehet az orránál fogva vezetni… ezért fel kell készülnie egy katonai összecsapásra a tajvani szorosban”.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-04-13 17:12
De miért nem az amerika-orosz bomba kelyeg?s_huh

10 nappal a világvége elõtt:
https://www.contr...-der-welt/

Nem volt Szíriában vegyifegyver támadás:
https://www.youtu...DSs7-Q_aMk

Ez volt Szaddam utolsó beszéde.
https://www.youtu...G5gcZH_wX8
Egy független állam vezetõjét minden ok nélkül kivégezni!
Ez a háborús bûn is még kivizsgálásra vár
40 #2 bulcsu
- 2018-04-15 07:04
Dumas volt francia külügyminiszter: a szíriai háború Izrael miatt indult

https://www.youtu...WKA2ffECUg

Egy videót a továbbítók általában azzal reklámoznak több megnézésre, hogy figyelmeztetnek: "csak erõs idegzetûeknek".

Én ezzel bátorítom a megnézést:"csak tényszeretõknek".

Roland Dumas volt francia külügyminiszter franciául nyilatkozik, angol felirattal.

A szíriai LCP tévének nyilatkozó politikus hangsúlyozta, brit kormánytisztviselõk mondták el neki a 2011-ben megkezdõdött szíriai tiltakozások és konfliktusok elõtt már két évvel: a damaszkuszi kormány Izrael-ellenes álláspontja miatt nyugati támogatottságú kormányváltást akarnak.
http://lovasistva...tt-indult/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
4,440,339 egyedi látogató