Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Új választást követeltek a tüntetõk

BelföldLink
Komoly részvétellel zajlott az a tüntetés, amelynek szervezõi a választás szavazatainak újraszámolását, tisztességes választást és új választási törvényt, valamint gyûlöletkampány helyett szabad sajtót, pártatlan közmédiát követeltek. A demonstráción meghirdették, hogy új választást, ellenzéki együttmûködést követelnek, és bejelentették, hogy április 21-én, szombaton 18 órakor újabb tüntetést tartanak.

A résztvevõk fél hatkor gyülekeztek az Operánál, majd a Kossuth térre vonultak, ahol a beszédeket követõen este fél kilenckor jelentették be hivatalosan a tüntetés végét. Mivel a tömeg még a Kossuth téren van, közvetítésünk folytatódik.
Élõ videós közvetítésünk:
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2018-04-15 06:03
Éljen a fülkeforradalom!

A teljes hülyeség és agy mosottság nem más, mint tolongva, négy évenként, fülkékbe bújva üres fejjel szavazgatni újra és újra, és számtalan ilyen bárgyú cselekedet után, azt várni, hogy az eredmény más legyen.....

(kicsit hozzáadtam albert barátunk sokszor ismételgetett mondásához)
2 #2 gerry
- 2018-04-15 08:55
Te gutai ... azért ezt a FIDESZ hívõk nem hiszik el - mi több, tudják, megyõzõdéssel, hogy azért nyertek mert elmentek szavazni ...

más...

Kimentek, Tiltakoztak, az erõ velük volt... stb.
Este egymás vállát paskolták.
Megmutatták... de nagyon. Együtt dobogott a szívük.
A rendõrök virágot is kaptak!. Biztos megérdemelték, mert nekik is dobogott a szívük - együtt, egymásért.
(Bár - szerintem - õk inkább a fizetésük megtartásáért kaptak szívdobogást amikor megtudták, hogy oda, a harci tüzben égõ tömeg elé lesznek kivezényelve.)
A béke megvédéséért...

Ime, lássátok saját drónszemetekkel:
www.postaimre.net/kepek/2018-04-14_BP.jpg

mit is mondott Gyurcsány anno...? Valami ilyesmit:
"Majd megunják és hazamennek."

... elvégre audni is kell valamikor.
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-04-15 09:57
- összefogást követelnek !

- fel is vagyok háborodva ! Tegye fel a kezét ,aki megakadályozta , hogy a karácsony összeboruljon a szélhámossal ! ( az biztos , hogy legközelebb nem mehet szavazni !)

- de komolyan ! - a soros becsületesen fizeti õket minden pénteken , valamit fel kell mutassanak !
Szegény öreg nyugdíjas - "soros becsületszavát " adta !

Én - a helyükben- addig tüntetnék , amíg az öszödi lesz a király ! ( csak az elmeorvosok tartsanak ki addig !)
4 #4 Posta Imre
- 2018-04-15 10:15
Nem értitek? Egységes magyarország hitközség! Egységes, értitek? Elõször a "fidesz" államosít, oligarchákon keresztül, leszerzõdik stratégiailag, "visszacsatol" elcsatolt országrészeket, de úgy, hogy közben elégedetlenséget szítson a józan magyarok körében, akik pontosan látják, hogy ez nem nemzeti, csak xar zsidó-cigány ciong.ci társaság...és erre ráterelik a többi pártoskodó ostoba buzi liberálist, öreg mszp-s marhát, idióta gyurcsányistát...szóval mindenki egyebet. Itt a fenti vidijóban a szolgálai szónok minden ellentét félretételére hív fel...szóval zsidó-cigány és a magyar fogjon össze de nem a fideszesek ellen, akik meg vannak tévesztve, hanem a nem is tudom miért. Így terelik a birkát egy karámba, mert egy a zászló, egy a tábor és máris kész a nemzeti lekvár, szarból, fülzsírból, nyálból és pár szem magyar gyümölcsbõl! Mit gondoltok miért van a húszezresen Deák képe? Kiegyezés? Új kiegyezés? Úgy megy mindenki a jelszavak után, mint a hülye, mert az. Egyébként meg a szolgálatoknak teljesen "igaza" van, ezt a programot végre kell hajtani, a pártokat fel kell számolni, mert a a zsidó így osztotta meg a nemzeteket mindig is, aztán a zsidó-cigány tetvedékeket, meg a mocskos hazaáruló magyarját le kell gyilkolni kérdés nélkül és illiberálisan és/vagy antidemokratikusan, ami akkor éppen divatba lesz.
154 #5 kakas
- 2018-04-15 10:47
"szent"István szobra Kál-ocsán.78.media.tumblr.com/18c77fea329450f413d93274136555a7/tumblr_nfcicf8aKD1tqzjzgo1_1280.jpg magyarországjobbanteljesít...https://www.youtu...2GtaBRaylw
131 #6 lalapapa
- 2018-04-15 12:27
akkor istvanka is jo helyre kerult a magyar tiplo
whazeling hos,
a muvesz meg ertette meg a jovo gondolatat is,
es tudta hogy es mit kell neki tenni
es lenni a tullvilagban hogy
magasrol es kemenyrol jobban lassa az eget
meg hat birka nyajat,
most akkor kaphatja az energiat a golyokbol
egesz a torkaig,
vegig a testen keresztul oly melyen hogy
csak valaha is ohajthatta,
istensegek legyen veletek is,
;)
2 #7 gerry
- 2018-04-16 17:30
Most kaptam E-Mailben...

ÉRDEKES ESZMEFUTTATÁS:
Ti mit szóltok hozzá:

Georg Spöttle tollából:

És akkor most mit szeretnétek?
-A tüntetés margójára-

Elnéztem a tegnapi tüntetést… hmmm… érdekes volt.
Már kissé szánalmasnak tartottam azt is, hogy a szónokok egy három perces beszédet nem tudtak fejbõl elmondani. A jól lakott óvodás már a második mondatot is elfelejtette. Na de nem is ez a lényeg, nem lehet mindenki született szónok, lásd „A Király Beszéde” címû nagyon remek filmet.

Amit érdekelne, hogy mit szeretnének a tüntetõk? Visszakapni a szemkilövetõ Gyurcsány kormányt? Mert ugye akkor minden jobb volt, fõleg az egészségügy, mert volt vizitdíj is. Ja, meg családok tucatjai kerültek az utcára a svájci frank alapú hitelek miatt. A fizetések durván 30-40%-al voltak alacsonyabbak és az ország az államcsõd szélére került az IMF hitel miatt. Nagyszerû perspektíva.

Esetleg a Jobbikot akarják? Na de, melyiket? A roma gyûlölõ, antiszemita, homofóbot, vagy a cicasimogatót? El kellene dönteni, hogy a „meleg felvonulást” szeretnék majd megdobálni a jól öltözött, normális kinézetû, felvonuló fiatalok vagy, hogy egy (elképzelt) jobbikos miniszterelnökkel együtt imádkoznak a mecsetben, miközben látogatóba jönnek a Szürke Farkasok és Ali Aǧca, aki rálõtt a pápára. Hááát… de legalább itt van alternatíva.
Netán az LMP lenne a királyság? Õk most el vannak foglalva egymás gyalázásával és a bûnösök keresésével. Azt majd „lerambózza” a pártvezetõség egymás közt. Tegnap KO-val gyõzött Sallai.

Momentum? Komolyan 20 éves kiscsajokat és srácokat a kormányba, akik életükben még 5 percet sem dolgoztak és az uszításon meg az olimpia tönkretételén kívül még semmit le nem tettek az asztalra. Én, személy szerint, nem is engednék senkit a képviselõségig, ha nem dolgozott életében minimum 5 évet. Tök mindegy hol, közért, önkormányzat vagy bármi, de legyen élet és munkatapasztalata, mielõtt a nép dolgairól dönt.

Demokrácia vs. diktatúra: demokráciát skandálták a tüntetõk. Ha itt diktatúra lenne, akkor nem tudtak volna a parlament elõtt tüntetni, mert nem kaptak volna engedélyt, sõt a szervezõket azonnal õrizetbe is vették volna. Egy diktatúrában nem lehetne büntetlenül, ocsmány szavakkal illetni az állam és a kormányfõt, mert bevinnék õket. A kordon áthágásáért már lõnének is, de minimum könnygáz, vízágyú és tonfa kerülne bevetésre. Itt az sem volt, hiába próbálták páran provokálni a rendõröket. Jártam életemben, pár diktatúrában és láttam, ott hogyan kezelik a demonstrációkat.

Sajtószabadság: Ha megnézünk egy random újságost, bekapcsoljuk a TV-t, vagy, ha felmegyünk, a netre azonnal feltûnik, hogy hány ellenzéki lap, TV csatorna és web portál van. Népszava, Magyar Narancs, HVG, 24.hu, 444, 168 óra, HírTV, ATV,… A tartalmak pedig napi szinten kimerítik a becsületsértés fogalmát. Az ég szerelmére mirõl beszélnek?

Itt nem lehet megélni: tudjátok mitõl akadtam ki és miért töröltem jó tucat facebook ismerõsömet? Mert olyanok mentek ki tüntetni, akik havi sok százezer forintos fizetést visznek haza, van szép lakásuk, autójuk és Hawaii-in meg Balin nyaralnak. Vagy aki, azon sopánkodott, hogy Londonban, milyen rosszul keres, bezzeg a britek, ugyan azért a melóért majdnem a dupláját kapják. Most meg azt írja oldalán, hogy soha nem jön vissza ebbe a diktatúrába. OK akkor ki lehet fizetni havi 500 fontot egy szobára és hatod magammal élni egy lakásban, ha az annyira „posh” (király).

Fejlesztõ mérnök barátom 30as éveiben hazavisz 600.000 nettót, (nem fideszes) csak mert sikeres a szakmájában. Szereti és ért a hivatásához, okos és folyamatosan képzi magát. Szerelõ haverom, aki derék öreg Peugeot-omat gyógyítja, precíz, szorgos munkájával biztosít magának egy jó életet. Doki spanom a világ egyik legelismertebb agy és érsebésze (õ sem politizál).

Kiver a víz, amikor 20on éves lányok és fiúk azzal kezdik az állásinterjút, hogy ugye kapok céges autót és minimum 300.000 ft nettó fizut szeretnék. Persze mindkettõ lehetséges, de elõször bizonyíts. Talán kellene egy kis alázat a munkával szemben.

A végén pedig, a mélyszegénységben élõ fiatalok feltartották 200.000 forintos mobiljaikat az égbe…
p.s.
Új választást? Megint veszíteni szeretnétek?
238 #8 bivaly
- 2018-04-17 06:02
Gerry !

Azt szólóm hozzá, hogy a nagy tömegek éhbérért nyomorognak. Vadásszák a Postára a dolgozókat, nincs ember a futárszolgálatoknál, az áruházakban éjjel-nappal dolgoznak a kevesek. Ez csak három egyszerû eset a sokból. Magyarország több darabra szakadt, és akaratlanul is kasztosodott. Gazdaságilag a "mindenki legyen vállalkozó !" aljassága miatt lehetetlen kitörni, hidd el, magamról tudom. Néhányaknak sikerült, de egyáltalán nem általános, és akkor is mint rendesen, alapvetõen kapcsolati tõkével. Semmi más nincs ebben az országban, mint akár így, akár úgy, az egykori nomenklatúra , és azok gyerekei jutnak és jutottak egyrõl a kettõre. Persze idõnként a sameszokat is jól fizetik. Igaz, én már negyven évvel ezelõtt sem nagyon értettem, hogy mibõl tudnak egyesek lakást venni, autót venni, meg balatoni nyaralót, stb., amikor pontosan tudtam a saját és a környezetem jövedelmét !?
Mert vannak az egyenlõk, meg az egyenlõbbek, utóbbiak marakodnak mind a mai napig a koncon.
A többi meg tényleg csak parasztvakítás.
Zárásként, nem lehet mindenki "biztonságpolitikai szakértõ" sem. Mint látható jól jövedelmez. Ez is. Talán hiány szakma ?
4 #9 Posta Imre
- 2018-04-17 17:10
Gerry, mindegyik "futtatott médiás szakértõ" szaros! Ez is bûzlik, mint a hulla.

A kérdés eleve elbaxott, ilyet normális nem kérdez ma már. Helyes kérdés: Mi van? Amíg erre nincs adekvát és fõleg igaz válasz, addig az összes többi üres szófosás.

Spötte egy barom. Persze pont ilyen barom a többi is és "õk a hatalom", vagy legalábbis azon seggnyalókák, akiket úgy kell elsöpörni, hogy írmagjuk se maradjon!

A "nép" nem akar semmit, soha nem is akarhatott és maga a "nép" elejétõl fogva akarattalan.

8 éve van "fidesz" hatalom. Nekem ez mit is jelentett? 2012-ben még el is vittek, aztán hazahoztak. Az ilyen spötte-féle faxkalapok egy perces "vitára" sem alkalmasok, de remek zsidó-cigány faxopók.

Készül a cserépkályha. Ma megjelent a kéményes is, mint akit ûznek. Persze a kályhás kémény érdekli. Küldték? Véletlen? 17 ezer plusz az apró. Küldték.

Spötte "ott hibázik", hogy pár szaros "barátját" felsorolva kiemeli, hogy "nem politizál", tehát hülye és vagy megalkuvó gci. A "közszférában" sok semmirekellõ kap olyan fizetést, hogy csak sírni lehet miatta, milyen semmi munka után kap olyat, amiért a munkásnak a bele is kilóghat.

Az egy másik kérdés, hogy az "egyetemisták" és a telefonjaik emlegetése igen hamis látszat és tudat. Nem panaszkodom a "megélhetésem" okán, mert az itthoni fizetésbõl hónapról hónapra kijövünk, de spórolni ebbõl nem lehet és 11 éve a kocsi is meg a házra is ráfér egy kis simogatás, de tényleg nem gond, mert "én már bizonyítottam", nem úgy, mint az "egyetemisták", akik zöme tán zsidó, vagy csak szimplán valaki. Máté nem jár ilyen helyekre, sõt!

Nos, értem én, hogy mi kell legyen a következõ lépés és úgy kell ezt a csürhét sergetni-forgatni, nehogy rájöjjön közben valójában milyen rendezvényen is van, de itt ezek a csattanós mondatok visszakoppannak és a fejére vannak olvasva oktalan kikotyogójának.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.71 másodperc
3,386,625 egyedi látogató