Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Meghalt egy orosz oknyomozó újságíró, miután kiesett a lakása ablakán

TanácsadásEgy szó sem igaz az egészbõl. Nincsenek orosz zsoldosok én láttam, hogy nincsenek! Az esést nem láttam, de a földszinten ez nem történhetett vona meg. Összeesküvés-elmélet. Április 12-én meghalt Makszim Borogyin jekatyerinburgi oknyomozó újságíró, miután egyelõre tisztázatlan körülmények között kiesett 5. emeleti lakásának ablakából. A 32 éves újságíró április 15-én halt meg a kórházban, de a halála elõtti 3 napban sem nyerte vissza az eszméletét.

Hivatalosan a halálát öngyilkosságnak tekintik a hatóságok, Borogyin szerkesztõje azonban kizártnak tartja, hogy a férfi öngyilkos lett volna, az újságíró egyik barátja pedig egy Facebook-posztban azt írta, hogy Borogyin a halála elõtti napon hajnalban felhívta, hogy az orosz biztonsági erõk körülvették a házat, amiben lakik, és várhatóan át fogják kutatni a lakását. A barátot arra kérte, szerezzen ügyvédet. Egy órával késõbb Borogyin újra telefonált, és annyit mondott, tévedett, és bizonyára csak valamilyen gyakorlatot tarthattak. A barát ezután nem beszélt Borogyinnal, csak a másnapi hírekbõl értesült, hogy a férfit az erkélye alatt találták.
Damaszkusz külvárosa a nyugati légitámadás utánFotó: HANDOUT / STR/AFP

Az újságíró rendszeresen írt korrupcióról és bûnözésrõl, újabban pedig több cikket publikált a Szíriában harcoló orosz zsoldosokról, és arról az amerikai támadásról is, amiben egyes hírek szerint akár 200 orosz zsoldos is életét veszthette, és amelynek megtörténtét a mai napig tagadja az orosz hivatalos kormánykommunikáció. (Radio Free Europe)
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
3,335,663 egyedi látogató