Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Szükség esetén vegyék el az antiszemita szülõktõl a gyereket'

KülföldJaj má', akkor az össze zsidó gyerektelen marad, hisz a nemzsidók ellen gyûlöletre nevelik, ahogy a cigányt is a "paraszt" ellen, vagy a muszlimot a "hitetlenek" ellen. Támogatom a felvetést, amit valszeg a "német" mocskos zsidó rendõri szabadkõmûves bûnbanda szájába adagoltak, hogy onnan potyogjon ki. Szima Judit ilyet biztos nem támogatna. Amennyiben otthon a gyerekeket antiszemita gyûlöletre nevelik, az Ifjúságvédelmi Hivatalnak közbe kell lépnie – követeli a Német Rendõrszakszervezet.

Sok német iskolában a vallásos hátterû zaklatás és fenyegetés mindennapossá vált. Ennek visszaszorítása érdekében a mintegy 94 ezer tagot számláló Német Rendõrszakszervezet az Ifjúságvédelmi Hivatal erõteljesebb közbeavatkozását követeli. Egészen odáig is elmennek, hogy súlyosabb esetben a gyerekek gyámságba vételét javasolják. „Sok fiatal otthonról hozza magával az antiszemitizmust. Ha gyerekeket zsidógyûlölõnek nevelik, nem szabad visszariadni attól, hogy akár kiemeljék õket családjukból” – nyilatkozta Rainer Wendt, a rendõrszakszervezet vezetõje az Augsburger Allgemeine címû napilapnak adott interjúja során. Szerinte az antiszemitizmus elleni fellépés Németországban joggal állami feladat. Kijelentéseinek hátterében a közelmúltban tapasztalt esetek rejlenek. Így például egy berlini általános iskola egy másodikos diáklányát zsidó vallása miatt néhány iskolatársa halálosan megfenyegette, mivel nem hisz Allahban. A fiúk muszlim családból származnak.
Maradj velünk kapcsolatban!
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Wendt egyetért a Kereszténydemokrata Unió parlamenti frakciójának vezetõjével, Volker Kauderral, aki nemrég azt javasolta, hogy kötelezzék az iskolákat antiszemita esetek központi regisztrálására és jelentésére. „Sajnálatos módon sok iskolaigazgató nem tesz semmit, mondván nála nem fordul elõ az ilyesmi” – folytatta Wendt. „Nem szívesen vesznek tudomást az egyes muszlimoktól kiinduló antiszemitizmusról.”

Wendt továbbá az antiszemita bûncselekmények rendõrségi és alkotmányvédelmi nyilvántartásba vételének módosítását is követeli. „Ha például zsidó intézmények falát bemocskolják vagy megrongálják, automatikusan jobboldali cselekményként jegyzik be ezeket, holott sok esetben muszlim elkövetõkrõl van szó” – magyarázta. Szerinte szükség lenne egy országos helyzetfelmérésre, amelyben minden szóbeli, testi és fegyveres fenyegetést egységes módszerrel dolgoznának fel. Mindezt természetesen elõítélettõl mentesen kellene végrehajtani.

Franziska Giffey családügyi miniszter asszony nem ért egyet a szakszervezeti vezetõ általánosával. Szerinte egyrészt nem minden iszlám hátterû fiatal antiszemita, másrészt az erõszakosabbak nemcsak zsidók, hanem keresztények ellen is uszítanak, sõt modern felfogású muszlimokat is megtámadnak.
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2018-04-16 22:18
Elõször is azt kellene tisztázni, hogyan is néz ki egy "szemita". Mik a külsõ jellemzõi, jellegzetességei? Hogyan is nézet ki az eredeti, õsi szemita típusú ember? Oszt utána lehet ugrálni, törvényeket hozni az állítólagos antiszemitizmus ellen. Bár, ha az "arab" rassz, mint a "szemita típusú" népek egyedüli tiszta vérû szemita fajtája, akkor bizony itt lényegében és ténylegesen a valóságban a magukat zsidónak kiadók az igazi antiszemiták, vagyis szemita gyûlölõk és irtók! Ha már a palesztinokról is kiderült, hogy nem a magukat hébernek beállító "kazár zsidók" az ókori izraeliták közvetlen leszármazottai, hanem a 3000 éve ugyan ott élõ palesztinok. És akkor még beszélhetnénk a szintén héber eredetû, szemita típusú cigányságról is vagy a rájuk hasonlító, de kerekebb koponyájú szefárdokról. Úgy hogy vigyázzanak csak az ilyesfajta törvények meghozatalával, vagy az orruk alá lesz dörgölve, hogy mit tettek Izraelben 100 ezer szefárd zsidó gyermekkel, csak azért, mert õk sötétebb bõrûként beáldozhatok voltak. Lásd: "Gyûrûsféreg gyerekek" címû izraeli dokumentumfilmet, illetve cikket. Talán nem kellene sok száz éve csesztetni a muszlimokat, gyilkolni, pusztítani, amíg a saját földjükön élnek és nem törnek más népek életére. Persze az a mocskos biznisz (zsidó üzlet) csak az ne volna! Hogy mindenáron megakarják szerezni más népek földjén lévõ ásványi kincseket, kerül amibe kerül! Mert minden háború mögött keresd a hasznot és a haszonlesõ zsidót és cinkosaikat. Nekik az üzlet bármit megér, kerüljön bármennyi életbe is, lásd: Irak, Afganisztán, Szíria és hosszú a sor! Úgy látom, a németeknél is zsidó a legfõbb rendõrfõnök! Ki más is lehetne a fõgóré egy erõszak szervezet élén, mint egy zsidó? Mindig elárulják magukat tetteikkel, megnyilatkozásaikkal, még látni sem kell õket ehhez!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
4,440,271 egyedi látogató