Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor: Kiváló partnerséget épített ki Magyarország és Izrael

BelföldAmikor a tojás gratulál a tyúknak. Partnersegg ez orsóskám és telibe tolja a mocskos zsidaja ahova csak nem is kéred. Izrael állam függetlenségi napja alkalmából levelet küldött izraeli kollégájának, Benjámin Netanjahunak Orbán Viktor kormányfõ – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófõnöke szerdán.

Orbán Viktor szerint az elmúlt hét évtizedben Magyarország és Izrael széles körû és sikeres együttmûködést alakított ki egymással. A kormányfõ emlékeztetett Benjámin Netanjahu 2017 júliusában lezajlott “történelmi jelentõségû” budapesti látogatására, mely értékelése szerint kiemelkedõ eseménye volt a kiváló partnerségnek. Hozzátette: reményei szerint a közeljövõben viszonozhatja a látogatást.

A magyar kormányfõ megelégedéssel nyugtázta, hogy a kétoldalú és a V4-Izrael együttmûködésben elhatározott közös projektek elindultak és jól haladnak. Orbán Viktor arról is biztosította Benjámin Netanjahut, hogy Magyarország elkötelezett marad a két ország közötti politikai, gazdasági és kulturális kapcsolatok további megerõsítése mellett. Levele végén a miniszterelnök kifejtette: Magyarország különösen büszke zsidó közösségére és az Izraelben élõ, magyar származású emberekre, akik továbbra is a kétoldalú együttmûködés egyik legfontosabb pillérét képezik.
Link

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2018-04-18 23:46
a magyarok istene meg fog verni orsós/olstein, a hazaárulásodért, ha ezt a ne tanya HU -val közös projektet nem leszel képes leállítani/megtagadni

én már látni vélem rajtad a rossz vég kezdeteit. (kapkodsz és átlátszóakat hazudsz)
jahve csürhéjével szövetkeztél, és jó véget nem érhetsz, ök akit elhasználtak, azt félreteszik

mégiscsak nekem lesz igazam, s nem Raffai Ernönek; egy seggel két lovat megülni, egyszerre két küldetésnek megfelelni, két egymásnak idegen urat szolgálni nem lehet

vagy leállítod a gyarmatosítás teljes menetét (azt se bánnánk már ha újra az oroszt kapnánk a nyakunkba, vagy az ujgurgyilkos, tibetgyilkos kínait), vagy rosszabbul végzed Horthy kormányzó úrnál is

ez a látszólagos honatyaság, amit rossz bohócként igyekszel eljátszani, minden zsizsik-seggnyalásod alkalmával leleplezödik s egyre szánalmasabb; a kipa sajnos jobban illik a fejedre, mint egy magyar kokárda a zakódra...foroghatsz, mint a szélkakas, de az öseink a sírjukban forognak ( mondjuk, azok nem egyedül temiattad, ez igaz)
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-04-19 20:12
- a zsidók "jóbarátai" hogy szokták végezni?
238 #3 bivaly
- 2018-04-20 07:26
Megmondhatom-e !

Csak már látnám. A baj az, hogy egyik lábam cseberben, a másik meg vederben áztatom. Ez van. Nincs egy normális lavór a környéken, mert az volna az igazi.
131 #4 lalapapa
- 2018-04-20 13:28
ki az allamnak vagy abbol jovo fizetesekbol el,
az meg tobb adot akarna,
az a fajta fergesse a lustasaga dologtalan hereje
az emberisegnek,
es abbol most orsos ki epitett egy csomot,
at gondolva,
ki ugy vegzi a napi eletet hogy megy es kemenyen
dolgozik, szerszamokkal arut erteket hoz letre,
azt sulytja a fergesse nep nyuzo parazitaja
boseges adokkal,
nem is beszelve a sok pimpilimpi szopo ellenorok
hadarol mi nezi ki mikor ad szamlat,
az csak eszik iszik es sok szart es hugyot termel,
nem erteket, ezek a herek vagy eppen fergek,
errol lenne szo,
mit kell fizetni egy valalkozonak,
vagy egy olyan embernek ki dolgozik kemenyen
ket kezzel, nem pedig a veret szijja a masiknek,
itt kellene a felsorolas a fizetni valokrol,
a tetveknek en fizettem eleget,
meg a hamvasztasra is eleg meg a koporsokra is
mar sok ferget tull eltem
mert mentek a finom forro meleg pokolba,
vagy oda hova valok voltak,
ez vigasztal,
mennek sorban es gyorsan
tunya elet elobb ad behivot nekik,
s_hihis_ezt-nis_ezt-nis_ratatas_ratatas_boxs_box
99 #5 MORMOTA1968
- 2018-04-20 20:29
De a hívei is Izrahell barátok, mert ha a fõnökük az, akkor õk is azok. Szerintem se fogja jól végezni. A zsidók megvetik az õket kiszolgálókat, mert tudják nagyon jól õk is, hogy aki a saját hazáját elárulja, abban nem szabad megbízni. Csak egyszer kövessen el egy végzetes hibát és vége! Oda lesz az összeharácsolt, ide-oda eldugdosott vagyona és az élete is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
3,406,248 egyedi látogató