Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Soros ismét Pestre küldte a fiát, Alex hozza a leg­jobb ba­rát­ját is: Szil­vesz­teri co­ming out

KultúraSemmi nem az, aminek látszik. Orsós fija se buzi, ahogy sorosé se, csak a látszatuk önazonos. Politikai homárok. Színészek ezek, de döntsetek magatok! Ne higgyétek, hogy a zsidó rohadt buzi is, mert attól sokkal mocskosabb.
Soros György kép­te­len be­le­nyu­godni a vá­lasz­tási ve­re­ségbe, nem adja fel a mig­rán­sok be­te­le­pí­té­sé­nek ter­vét. A hét ele­jén Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan tá­madja Ma­gyar­or­szá­got. Az új had­já­rat pa­rancs­noka ez­út­tal is a fia, Alex.Nem adják fel a migránskvóták keresztülvitelét. Soros Alex már korábban átvette a magyar hadtest irányítását, de most ismét személyesen érkezik Pestre. Elválaszthatatlanul ott van mellette legjobb barátja Maxwell Osborne. Õ is beleszól a magyar politikába.
Sürget az idõ, jönnie kell a migránsoknak

A megsemmisítõ választási vereség után az elsõdleges cél az ellenzék feltámasztása és csatasorba állítása. A Soros-klán ennek rendel alá most mindent.

"Sürget az idõ, hiszen az Európai Unióban a félév végéig, június 30-ig át kell erõltetni az új migránsküldõ rendszert. Az ellenkezni merészelõ tagállamok akarata ellenére is! Ezért támogatják minden erejükkel a választások eredményével szembemenõ tüntetéseket, hogy aztán azokra hivatkozni lehessen a brüsszeli migránscsatában. Alex Soros ezért posztolgatja a tüntetésrõl szóló híreket szerte a világhálón."

Fotó: Instagram

Soros György már korábban a fiára bízta a magyar osztagok vezetését. Alex és barátja Maxwell szemelte ki például a garázda Gulyás Mártont, õk láttak benne fantáziát. De bíznak Gurmai Zita szocialista nagyasszony fiában, Gulyás Balázsban is, aki a demokratikus választások elleni tüntetések fõszervezõje. Már gratuláltak is neki, lelkesülten posztolva a szabad választásokat tagadó demonstráció fotóját…
Maxwell, a kis Soros, meg a coming-out

Soros Alex rövidesen újra személyesen tart eligazítást a magyar osztagnak, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa Maxwell Osborne is. Maxwell szó szerint élet és harcostársa a Soros-örökösnek. Elválaszthatatlanok.
Eközben a címlapon

"A neves divattervezõ és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll a Soros-fiúval, együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják nyilvánosan."

"A képeken már-már provokatív módon demonstrálják fizikai és érzelmi összetartozásukat. Gyakran ölelkeznek, szorítják egymás kezét.A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülõ emberi kapcsolatról tanúskodnak."

Bár mindenki tudta a New York-i felsõ tízezer köreiben, hogy õk ketten egy párt alkotnak, de a Soros-fiú politikai szerepére tekintettel mégis okoztak némi meglepetést szilveszterkor.

Az újév hajnalán ugyanis egy látványos videóval, sõt egy közös ágyfotóval coming-outoltak, egyenesen Dominikából, a közös szállodai szobából...

Páros utazás, csak mi ketten, hirdették a videó kockái...

Bátran megmutatták országnak-világnak, hogy mi a teljes igazság. Politikai körökben mindez idáig ritkának mondható pikáns Instagram és Twitter üzenetekbõl sem volt hiány, például, ki hogyan szokott "a másik háta mögé kerülni”, hogy finoman fogalmazzunk. Szállt a neten az I love you! és a Bromance, a testvérek románca.
Fotó: Instagram

Nagypolitikai körökben szokatlan nyíltsággal posztolgatja Soros Alex ezeket a fotókat. Aztán meg egyet mondjuk arról, amikor Hillary Clintonnal vagy Obama ex-elnökkel találkozik rendszeresen, hiszen apja a Demokrata Párt bõkezû finanszírozója.
Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Ezután jöhet egy közös kép megint Maxwellel.
Ez van és kész?

Mit mondhatunk erre? Ez van és kész, legyenek boldogok. Az már más kérdés, hogy a Soros-fiú magyar politikai kérdésekben is támaszkodik párjára Maxwell Osbornra.

"Elsõsorban az õ favoritja Gulyás Márton, akit fõként Maxwell „megérzései” alapján pénzelnek Sorosék. Hogy mit lát Maxwell Osborne Gulyásban? Talán a vehemenciája tetszik neki, netán a stílusa, beleértve az atlétatrikót, piros pöttyös zoknit és lila nyakkendõt is."

"Mindenesetre küldik a pénzt és biztatást neki bõségesen… New York-i információk szerint rövidesen az óceán túlpartján is megfuttatják a „lieblinget”."

A Soros-fiú és Maxwell természetesen nagy hívei a migrációnak, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. A közzétett videókon biztatják a jobb sorsra érdemes migránsokat, hogy rövidesen megindulhatnak Európa felé….

"Évente többször turnéznak migránstáborokban, jótékonykodnak egy kicsit a sok-sok fergeteges, több tízezer dollárba kerülõ New York-i luxusparty után, ahol mindketten pénzszóró „bulikirálynak”, playboynak, amerikai sztárok nagy csókosának számítanak."

Egy kép a migránstáborokból...

...egy meg az Alex által szervezett New York-i jelmezbálról, ahova úgy 500 ezer forintnyi dollár volt a belépõ. Maxwell (bal oldalon) ezt a jelmezt választotta. Társának kézmozdulata is megérne egy külön (muszlim) misét.

Alex és Maxwell, ha Pestre jönnek instruálni a Soros-aktivistákat gyakran töltik éjszakáikat Budapest legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában, a Four Seasonsben, ahol 2 millió forintba kerül egy éjszaka.
Fotó: Instagram

Posztolnak szépen a csodálatos panorámáról és persze közös intim fotókat is. Ezeken mindig felhõtlenül boldognak látszanak.
Fotó: Instagram

Innen, ebbõl a lakosztályból indul el Alex reggelente a közeli CEU felé gyalog, eligazítást tartani...
Fotó: Instagram

... és közös tablóképet készíteni a CEU vezérkarával.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-04-20 06:41
ripost.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2018-04-18/6084baaee30a62b7c959895192fa8388/620x0.jpg
ripost.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2018-04-18/a4e6abf8205f9d5e22114c8cb30b8e2e/620x0.jpg

Soros alapítványa elhagyja Budapestet

Bezárja budapesti irodáját és Berlinbe költözik a Nyílt Társadalom Alapítványok (Open Society Foundations) – errõl számolt be a Die Presse német hírportál.

A hírt a Soros György alapítványának a vezetõje, Patrick Gaspard jelentette be csütörtökön Budapesten. A Die Pressének az OSF New York-i központja megerõsítette a hírt, de nem indokolták meg a lépést.

Április 13-án az OSF egy közleményt adott ki, amelyben a Figyelõ listázására válaszolva azt írták, hogy eltávolítják honlapjukról a budapesti irodájuk dolgozóinak névsorát és elérhetõségét.

A magyar történelem legsötétebb idõszakait idézi, hogy nyilvánosan listáznak és a „nép ellenségeként” bélyegeznek meg magánembereket. Ezt tenni tekintélyes tudományos eredményeket elért kutatókkal és az emberi jogok védelmezõivel, újabb mélypontját jelenti annak a folyamatnak, amellyel a kormány el akarja hallgattatni a nyilvános vitákat Magyarországon.

A Nyílt Társadalom Alapítványok 1984 óta mûködik Magyarországon. Az akkor még kommunista pártrendszer alatt mûködõ alapítvány olyan ösztöndíjakat tudott nyújtani magyarok számára, amellyel külföldre utazhattak és tanulhattak. 3200 magyar tudott élni a lehetõséggel, többek között Orbán Viktor, aki így Angliában tanulhatott.https://24.hu/koz...st-berlin/
238 #2 bivaly
- 2018-04-20 07:14
Lassan aki nem buzi, már nem számít embernek, bizonyos körökben. De szép ez a kurva mocskos világ. És akkor ez a rojtosra baszott valagú köcsög fog ugatni a jó erkölcsrõl, mint Gulyás Márton. Hú gyerekek, azt hittem, hogy a valóság nem képes Hieronymus Bosch festményeit felül múlni. Mi jöhet még ennyi csoda szép dolog után ? Csak nem lesz kötelezõ buzinak is lenni ? Mondjuk aki nem buzi, attól megvonunk bizonyos jogokat !? Mert az úgy "demokratikus, meg európai, meg értékrend, meg jog, meg szabad akarat", okádék emberek, okádék életvitellel. Okádék világ !
80 #3 monguzking
- 2018-04-20 19:17
fene tudja--de abban biztos vagyok hogy régi magyarok igencsak csodálkoznak hogy nem öljük meg..
267 #4 Perle
- 2018-04-22 20:57
A fenti alapítvány ( feltéve, ha valóban elhagyja Magyarországot) odébb áll, délebbre, a szerbekhez is. Ott fogja segíteni Szerbia eus csatlakozását, és a romák helyzetének javítását.
Felforgatóból bõven van utánpótlás.:|
https://www.b92.n..._id=103987

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,899,472 egyedi látogató