Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lauder: Össze kell fogniuk a zsidóknak és katolikusoknak az elnyomók ellen

Belföldi>Elírták, mert össze kell fogdosni a zsidókat! De mégis kik, vagy mik azok az 2elnyomók", ha nem a rohadt zsidó banda és "vezetõik"? Kicsit össze vagyok zavarodva? Hol a retkes anyádban, melyik bolygón vótál eddig? A Zsidó Világkongresszus elnöke, Ronald Lauder szerint össze kell fogniuk a katolikusoknak és a zsidóknak, a lengyeleknek és az amerikaiaknak a mai elnyomók ellen. Lauder errõl a varsói gettófelkelés 75. évfordulóján beszélt.

A katolikusoknak és a zsidóknak, a lengyeleknek és az amerikaiaknak össze kell fogniuk „a mai elnyomók” ellen – hangsúlyozta a Zsidó Világkongresszus elnöke, Ronald Lauder csütörtökön Varsóban, a gettófelkelés 75. évfordulója alkalmából rendezett központi megemlékezésen.

Az amerikai állampolgárságú Lauder a gettófelkelés résztvevõi mellett a második világháborús lengyel ellenállókat, valamint a lengyelországi zsidómentõket méltatta. Megjegyezte ugyanakkor: „akadtak olyanok is, egész Európában, itt is, Lengyelországban, akik becsapták a zsidó családokat, elárulták õket”. „Arra kell összpontosítani, ami összeköt minket” – szorgalmazta, aláhúzva: „bár a nácikat legyõzték, az elnyomók nem tûntek el”.

Elõtte Andrzej Duda lengyel államfõ kiemelte: a gettófelkelés résztvevõi „méltóságukért, szabadságukért, de Lengyelországért is meghaltak, hiszen lengyel állampolgárok voltak”. A lengyelek akkori zsidómentõ törekvései kapcsán az elnök elmondta: aki ma arról beszél, hogy a lengyel állam felelõs a holokausztért, „szétmossa a zsidók gyilkosainak, a náci németeknek a felelõsségét”.

(MTI)Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-04-21 16:01
-na értitek németek!
Ezért kapjátok -büntetésbõl- a muszlimokat ! mert nácik vagytok !
Hát ezért kaptátok az Angélát , õ hozta nektek a büntetést, amit mi zsidók rendeltünk nektek !

Különben meg fogjatok össze a vízi bolhákkal , vagy a kacsacsõrû emlõssel az elnyomók ellen , csak a zsidókat hagyjátok az open society kivitelezésében , hogy õk szabadon garázdálkodhassanak tovább !
146 #2 satu
- 2018-04-21 17:56
Egy banda ez... már régen is mondtuk. Ja hogy kikeresztelkedtek... úgy más...
238 #3 bivaly
- 2018-04-22 06:52
Kedves jó megmondhatom-e !

A kacsacsõrû emlõs szép, és kedves állat. Nem írom, hogy kikérem a nevükben, de válassz kérlek valami témához illõbb teremtményt, mondjuk muréna, polip, esetleg meduza ! Na, ezekkel fogjanak össze ! Mindjárt elégedettebb lennél.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
3,397,054 egyedi látogató