Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Renaud Camus levele Orbán Viktorhoz

BelföldKamuzik a vén szabadkkõmûves zsidó-seggnyaló, de hát ebben semmi új. Páholydatag, tán nem is tagadja a hímtagja. A híres francia író, Renaud Camus, az Európai Ellenállás Nemzeti Tanácsának elnöke levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek.

A levél teljes szövege:

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Engedje meg, hogy azzal kezdjem: lelkes gratulációmat küldöm az országos választásokon elért fényes sikeréhez.

Gratulációmat még hangsúlyosabbá teszi az a csodálatos beszéd, amelyet március 15-én mondott el. Történelmi beszédnek fogják tekinteni. De már most is az, mivel az egyik legszebb és legerõteljesebb beszéd, ami valaha is elhangzott. Elmondott mindent, amit mi, az inváziónak, külföldi megszállásnak, etnikai elözönlésnek kitett szerencsétlen, alávetett, védtelen nyugat-európaiak hallani szerettünk és akartunk volna. Az Ön szavainak hála, Európa legközepén Magyarország ismét az európai ellenállás élõ erõdítményévé válik.

Beszéde, helyzete és az elmúlt években vállalt állásfoglalásai, mint ahogyan azzal nyilvánvalóan tudatában van, hatalmas felelõsséget ró Önre. Ön nem csak Magyarország miniszterelnöke, hanem a bátorság, a remény, valamint az ellenállás és az alávetettség egyértelmû visszautasításának totális megtestesítõje.

Én francia író vagyok, akit leginkább azért ismernek, mert megfogalmaztam a „Nagy Felcserélés” kifejezést, amelyet nagy örömömre Ön a beszédeiben nemrégiben használt. Elnöke és társalapítója is vagyok az Európai Ellenállás Nemzeti Tanácsának, ami mindazok uniója, azon pártok, mozgalmak vezetõinek, legfontosabb véleményformálóknak, politikai és kulturális közéleti szereplõknek, mûvészeknek, értelmiségieknek a jövendõ szövetsége, akik elkötelezve érzik magukat, hogy harcba szálljanak Európa õslakosainak lerohanása és elpusztítása ellen.

E Tanács nemzeti, mivel úgy gondoljuk, az invázió, gyarmatosítás és etnikai felcserélés mai drámája európai probléma, a közös kultúra ügye az egész kontinens számára; élet és halál kérdése az európai civilizációnak, azaz egy olyan nagy európai válságról van szó, melynek csak európai megoldása lehet. Egyetlen ország sem fogja tudni csak önmagát megmenteni.

A magyarok nagyon szerencsések, hogy megmagyarázzák nekik a „Nagy Felcserélés” szavait. Nekünk, nyugat-európaiaknak ez évek óta napi látvány, napi tapasztalat és napi szenvedés. Az Ön népe az Ön nagy bölcsessége és hazafias érzése miatt ezt a rémálmot elkerüli. Éppen ez az oka, hogy Önt mintaképnek tekintjük és Magyarországot zászlóvivõnek.

Nekünk segítségre van szükségünk. Az Ön segítségét kérem. Ezt téve pontosan tudatában vagyok annak, hogy mi, nyugat-európaiak kérjük Önöket, közép- és kelet-európaiakat arra a segítségre, amit nem kaptak meg tõlünk, amikor Önök voltak Európa megszállt része, amelyet lerohantak, megaláztak és elfoglaltak. A szabad Európa oldalt cserélt – az olyan embereknek köszönhetõen, mint Ön.

Hamarosan látni fogja, hogy a nyugat-európaiak menekültként, csapatostul rohannak majd Keletre. Ez már meg is indult.

Kétféleképpen tud segíteni.

Elõször úgy, Miniszterelnök Úr, hogy elfogadja kimagasló tagságát az Európai Ellenállási Tanácsban, ahogyan azt szomszédja, Václav Klaus, a Cseh Köztársaság volt elnöke megtette. Nagy, emblematikus jelentõségû gesztus lenne.

Másodszor úgy, hogy képviselõt küld arra a bankettre és ismerkedési munka- és barátság napjára, amelyet a Tanács tagjai számára szervezek Franciaországban, júniusban. Magánesemény lesz, magánhelyen.

Lehet, hogy diplomáciai okokból nem remélhetem, hogy személyesen látogat el (ami messze a legjobb lenne). De ha lenne olyan kedves, és elküldené nekünk személyes küldöttjét, úgy tiszteletbeli vendégünk lenne, és jelenléte hatalmas bátorítást jelentene Európa valamennyi népe számára, akik Önre magának az ellenállásnak a jelképeként tekintenek.

Természetesen közölném Önnel e találkozó napját és helyét. De az információ megtalálható internetes honlapunkon (Conseil National de la Résistance Européenne). Könyvemet, a Nagy Felcserélést, amelynek legfrissebb kiadása tartalmazza de Gaulle tábornok sírja közelében a Tanács alapításánál elmondott beszédemet, sajnos még nem fordították magyarra.

Abban a reményben, hogy kedvezõ választ ad két kérésemre, illetve segítségkérésemre, engedje meg, hogy legnagyobb csodálatomnak adjak hangot Ön iránt.

Renaud Camus
író, az Európai Ellenállás Nemzeti Tanácsának elnöke
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2018-04-23 07:56
Haver !

Minek álltok ti ellen ? A náthának B+, legfeljebb, de az sem biztos ! A többi mocskos hazugság, mint minden amit arról a tájékról erre felé fúj a szél, elég régóta.
4 #2 Posta Imre
- 2018-04-24 19:09
Gratulált Orbán Viktornak az Európai Zsidó Szövetség

Az Európai Zsidó Szövetség gratulált Orbán Viktor miniszterelnök átütõ sikeréhez a vasárnapi országgyûlési választáson.

Menachem Margolin rabbi a levélben kiemelte, hogy Orbán Viktor „elszánt védelmezõje” Izraelnek a világpolitikában, és ezekben a viharos idõkben szilárd pont számukra a miniszterelnök elõzõ ciklusában tanúsított elkötelezettsége a magyar zsidóság és annak öröksége mellett.

Orbán Viktor

Ezenkívül azt is hangsúlyozzák, nagyon bíznak abban, hogy a magyarországi zsidó közösség és Izrael irányába tanúsított pozitív hozzáállás megmarad az új ciklusban és a kormányban is.

Menachem Margolin úgy fogalmazott, hogy Európa válaszúthoz érkezett. Mindaddig, amíg a magyar miniszterelnök folytatja a zsidóság jogainak védelme és az Izrael melletti kiállást, számíthat a szervezet támogatására – ismertette a gratuláló levél tartalmát Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetõje.
https://888.hu/ar...-szovetseg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
3,409,811 egyedi látogató