Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Johannis: 'Dragnea zsidói' - és most miért hallgat a nyugati sajtó?

BelföldLovas István lassan összeszerkeszthetne judapest zsidajkodásairól is egy saját kötetet, bár fordításai is kellenek, de azért az mégis más, hogy bemutatja ezt a tetûfészket itt cionista összeesküvõ rohadt féreg mivoltukban. Akkor biztos nem hozná a "magyar" idõk. A három nyelven, franciául, angolul és németül megjelenõ, jobboldali konzervatív Visegradpost.com vélemény- és hírportálon hét nyomtatott oldal terjedelmû cikk jelent meg arról, hogy totális nyugati médiacsönd követte az etnikailag német Klaus Johannis román államfõ azon kirohanását, miszerint „Nem tudom, milyen levet szûrt össze Dragneau ott a zsidókkal”. Vagyis Izraellel tárgyalva. Liviu Dragnea a kormányzó román Szocialista Párt elnöke.

A cikk szerzõje, Modeste Schwartz Kolozsvárott élõ, románul és magyarul is anyanyelvi szinten értõ francia újságíró hangsúlyozza, ha ilyen kijelentést például az osztrák Szabadságpárt, az FPÖ egyik politikusa tett volna, a nyugati sajtó címoldalán más sem lett volna olvasható. De Johannis ezen kijelentése szó szerint nem talált utat e sajtóba.

E csönd megerõsít egy régi gyanút a Visegrádi Négyekkel és „a posztkommunista Európa többi zavartkeltõ államaival szemben”, hogy az „euroglobalista propagandagépezet most az ’ukrán üzemmódra’ kapcsolt,

vagyis Kijev lett az a mintahely, ahol ez a szelektív vakság fura szerkezete” mûködik. Vagyis az, hogy bármi történjék ott, beleértve a horogkereszteket, az SS emlékére rendezett felvonulásokat és az 1930-as évekbõl kölcsönzött szókészletet, az észrevétlen marad.

Mindezt súlyosbítja, írja a szerzõ, hogy ennek a sajátos államfõi kijelentésnek a szerzõjét kooptálta a Nemzeti Liberális Párt, „a globalista haditengerészet új román hajója, az USS-Basescu elsüllyedése után”, amelynek köszönhetõen államelnök lett Erdély szász városának, Szebennek a polgármesterébõl.

„Klaus Johannis természetesen nem hibáztatható azért, hogy az erdélyi szászok születése elõtt több évtizeddel, tömegével támogatták Hitler európai projektjét…Másrészt tagadhatatlan, hogy

a szász etnikai párt, amelynek soraiban Johannis megkezdte politikai pályafutását, a harmadik birodalomhoz kapcsolódó szász etnikai párt volt.

De egyáltalában nem azon céllal, hogy bármilyen boszorkányüldözést bátorítanánk,

képzeljük el egy pillanatra, hogy ilyen történelmi kapcsolatot fedeznének fel például Orbán Viktor vagy Robert Fico és Magyarország vagy Szlovákia kollaboráns múltja között – a kettõs mérce ordítóan nyilvánvaló”.

Végül feltehetjük a kérdést, vajon a nyugati sajtó bukaresti tudósítói, akiknek budapesti megfelelõjük, Ernst Gelegs, Gregor Mayer, Bernhard Odehnal, Florence La Bruyer és társaik, most miért nem sikítanak „a történelem legsötétebb korszakának visszatértérõl” a román fõvárosból? Csak nem azért, mert az amerikai neokonok beintésére imádják azt a Romániát, amely üptre rendel amerikai fegyvereket, kér minél több amerikai támaszpont romániai létrehozását és sikoltozik Európa és Románia ellen „küszöbön álló” orosz agresszió ellen?
https://magyaridok.hu/kulfold/johannis-dragnea-zsidoi-es-most-miert-hallgat-a-nyugati-sajto-3051202/

Hozzászólások

888 #1 ebtelep
- 2018-05-01 05:41
Most már a zsidó is csúnya szó? Náci kifejezés? Mert ebben a kijelentésben egy bolhafaxnyi atrocitás nem volt. Minek itt hisztizni a semmin...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
3,391,432 egyedi látogató